-
Πρώτο Service στα 10.000 μέσα σε 6 μήνες που έχω το Honda CIVIC 4D
Κόστος αντικατάστασης λαδιών 40 -
[quote='filipp']Πρώτο Service στα 10.000 μέσα σε 6 μήνες που έχω το Honda CIVIC 4D
Απόσταση Πεύκη - Πόρτο Γερμενό και επιστροφή 6,4 λτ /100χλμ (2 άτομα, ελάχιστο φορτίο, γεμάτο ρεζερβουάρ, ΒΡ 100 οκτανίων).
-Πεύκη - Ελευσίνα (Αττική Οδός) με cruise control (120 χλμ μ.ω.τ.)
-Ελευσίνα-Πόρτο Γερμενό (παλαιά εθνική-κατά τόπους προσπεράσματα στις μπόλικες νταλίκες που κυκλοφορούν πάντα εκεί) χωρίς cc και χαμηλή ταχύτητα
-Πόρτο Γερμενό-Οινόη νταλίκες, προσπεράσματα στοπ για κοψίδια (χαμηλή ταχύτητα περίπου 75 μ.ω.τ.)
-Οινόη-Ελευσίνα με σημαντική καθυστέρηση λόγω νταλίκας (45 μ.ω.τ.)
-Ελευσίνα-Πεύκη (Αττική Οδός) με cruise c (120 χλμ)
Σημειώστε οτι το αυτοκίνητο έχει τώρα 1.200 χλμ στην πλάτη (ακόμα το στρώνω). -
[quote='HighFidelity'][quote='filipp']Πρώτο Service στα 10.000 μέσα σε 6 μήνες που έχω το Honda CIVIC 4D
-
Bρε παιδιά πατάκια για το Civic που μπορώ να βρω??? (60-70€ στην Autoplus).
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
:yikes: http://www.youtube.com/watch?v=eUqEAGig0gg -
ειναι τοση μεγαλη η ζητηση για τα new civic που τα πουλάνε στη μαυρη αγορα
Στην Αγγλια ενα καινούριο 1.8 5d εχει 13-14 χιλ λίρες και δειτε πόσο πουλάνε τα μεταχειρισμένα μοντέλα του 2006 και 2007http://cars.yahoo.co.uk/results~1003541 ... ,From_2006
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ειναι τοση μεγαλη η ζητηση για τα new civic που τα πουλάνε στη μαυρη αγορα
Στην Αγγλια ενα καινούριο 1.8 5d εχει 13-14 χιλ λίρες και δειτε πόσο πουλάνε τα μεταχειρισμένα μοντέλα του 2006 και 2007http://cars.yahoo.co.uk/results~1003541 ... ,From_2006
υπερβολικο σε βρισκω...ειναι 1,5-2 χιλιαρικα κατω απο την αγορα καινουργιου. Επ' ευκαιρία να ενημερωσω οτι σημερα εκλεισα αισιως 7 μηνες αναμονη για το galaxy grey με ηλιοροφη. Αν το παρω πριν τις εκλογες θα ειμαι ευχαριστημενος!!!! ( ρε που φτασαμε...)
-
εγω πάλι γιατί βλέπω μερικά να ειναι 1,5 χιλιάρικα πάνω από το καινούριο
βαζουν πολλά εξτρα?
βρηκα μεταχ. type-R με 18400 την ωρα που το καινούριο εχει(για λίρες μιλάμε)
17.700αρκετα όμως δεν ειναι τα μεταχειρισμένα αν και καινούριο μοντελο
τι διαολο δε μπορούν να πληρωσουν τις δοσεις μάλλον και τα σκοτώνουν -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
αρκετα όμως δεν ειναι τα μεταχειρισμένα αν και καινούριο μοντελο
τι διαολο δε μπορούν να πληρωσουν τις δοσεις μάλλον και τα σκοτώνουνΑυτή είναι η μία εκδοχή...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
εγω πάλι γιατί βλέπω μερικά να ειναι 1,5 χιλιάρικα πάνω από το καινούριο
βαζουν πολλά εξτρα?
βρηκα μεταχ. type-R με 18400 την ωρα που το καινούριο εχει(για λίρες μιλάμε)
17.700αρκετα όμως δεν ειναι τα μεταχειρισμένα αν και καινούριο μοντελο
τι διαολο δε μπορούν να πληρωσουν τις δοσεις μάλλον και τα σκοτώνουνστην αγγλια πολλοι αλλαζουν αυτοκινητο πριν κλεισει χρονος....ή μπορει να μην εμειναν ευχαριστημενοι
-
-
Λοιπόν: κατηφόρες, σπρώξιμο, πράσινα φανάρια, άδειοι δρόμοι, ελαφροπόδης, ευνοϊκός άνεμος +10 και βάλε...... παρακαλώ!!! Συνεχίστε!!!!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Youtube Videoειλικρινά δεν ξέρω πως το έκανε...
Σιγά το δύσκολο.
90 km/h με το cruise control ενεργό σε τυπικό δρόμο χωρίς κίνηση με εξωτερική θερμοκρασία στους 20~22 βαθμούς και υψηλή σχετική υγρασία.
Κάποια στιγμή για να γλυτώσω τη κίνηση επιστρέφοντας από Πύργο πήρα τον επαρχιακό δρόμο από Πάτρα ως Αίγιο. Με 3 άτομα και χωρίς clima στα 80 km/h είδα 4.8lt/100km. Στο τέλος βέβαια με ταχύτητες στα 100~105 εντός εθνικής είδα τα 5.0lt/100km.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
ειλικρινά δεν ξέρω πως το έκανε...
Σιγά το δύσκολο.
90 km/h με το cruise control ενεργό σε τυπικό δρόμο χωρίς κίνηση με εξωτερική θερμοκρασία στους 20~22 βαθμούς και υψηλή σχετική υγρασία.
Κάποια στιγμή για να γλυτώσω τη κίνηση επιστρέφοντας από Πύργο πήρα τον επαρχιακό δρόμο από Πάτρα ως Αίγιο. Με 3 άτομα και χωρίς clima στα 80 km/h είδα 4.8lt/100km. Στο τέλος βέβαια με ταχύτητες στα 100~105 εντός εθνικής είδα τα 5.0lt/100km.
Χρήστο εκείνος έχει το ίδιο με μένα...πέτυχε καταναλωση 5,2 με το 1.8 διανύοντας 145 χιλιόμετρα. Ξέρω ότι είναι γνήσιο απλα δεν ξέρω πως το κατάφερε.
-
το παρελαβα πριν 15 μερες. για οσους περιμενουν ακομη το ειχα παραγγειλει τελη γεναρη. οι εντυπωσεις μου μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλες. η αναρτηση δεν με ενοχλει καθολου. ισα ισα. απο πρακτικοτητα εσωτερικου σκιζει. απο κρατημα καλο αν και δεν εχω προλαβει και πολλα λογω στρωσιματος και απο γκαζι τα ιδια. μου εκανε πολυ καλη εντυπωση που ειναι πολυ ευκολοδηγητο μεσα στη πολη.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Σιγά το δύσκολο.
Χρήστο εκείνος έχει το ίδιο με μένα...πέτυχε καταναλωση 5,2 με το 1.8 διανύοντας 145 χιλιόμετρα. Ξέρω ότι είναι γνήσιο απλα δεν ξέρω πως το κατάφερε.
Εδώ πέτυχα εγώ μέση κατανάλωση 5,1 με το Golf GTi που είναι και δίλιτρο turbo...
Χρειάζεται κατηφορική διαδρομή, δρόμος με ελάχιστη κίνηση, δροσερή εξωτερική θερμοκρασία (και σχετική υγρασία όπως σωστά έγραψε ο christos.dimou), οδήγηση με χαμηλές στροφές και ελάχιστο χάϊδεμα γκαζιού.
-
Κάποιος να μου εξηγήσει παρακαλώ το ρόλο της υγρασίας στη χαμηλή κατανάλωση. Ευχαριστώ!
Nevermore καλοτάξιδο!! (Άντε να δούμε και τον CivGr να παίρνει το δικό του!!!!). Πες μας ποιό μοντέλο έχεις.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σιγά το δύσκολο.
Εδώ πέτυχα εγώ μέση κατανάλωση 5,1 με το Golf GTi που είναι και δίλιτρο turbo...
Χρειάζεται κατηφορική διαδρομή, δρόμος με ελάχιστη κίνηση, δροσερή εξωτερική θερμοκρασία (και σχετική υγρασία όπως σωστά έγραψε ο christos.dimou), οδήγηση με χαμηλές στροφές και ελάχιστο χάϊδεμα γκαζιού.
εν διαφωνώ σε όσα γράφεις...απλά θεωρώ δύσκολο να το διατηρήσεις για 145 χιλιόμετρα ή με άλλα λόγια η διαδρομή να το επιτρέπει για τόσο μεγάλη απόσταση...
Ηonda Civic 2005