-
value for money οταν οι αλλοι προσφερουν καινουρια μοντελα με λιγοτερα κυβικα μερικες φορες και λιγο φθηνοτερα δε νομιζω οτι ειναι...
επειδη η ρενω οτι θυμαται χαιρεται, ειδικα εδω στην ελλαδα, δε σημαινει οτι θα πρεπει να πεσουμε και στη λουμπα!
επιδοσεις αναλογες των 1.6Τ και των 1.4ΤSI
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
value for money οταν οι αλλοι προσφερουν καινουρια μοντελα με λιγοτερα κυβικα μερικες φορες και λιγο φθηνοτερα δε νομιζω οτι ειναι...επειδη η ρενω οτι θυμαται χαιρεται, ειδικα εδω στην ελλαδα, δε σημαινει οτι θα πρεπει να πεσουμε και στη λουμπα!
επιδοσεις αναλογες των 1.6Τ και των 1.4ΤSI
Sygnomi, alla ta ligotera kyvika me 180bhp ta theoro ego prosopika POUSARISMENA oso den paei allo..protimo ena 2.0lt me light turbo ..einai pos to vlepei kaneis..
xoroi? to megane den einai arketa megalitero apo ta astra-leon ?
ektos an exeis kapoio allo montelo sto mialo sou, kai den to vrisko!!
tha me xaropoiouse idiaitera na moirasteis mazi mou tis skepseis sou..
-
ναι ειναι θεμα αποψης!
το μεγκαν ειναι ιδια κατηγορια με αστρα λεον κτλ κτλ...
αν υπαρχει θεμα για ιπποδυναμεις κτλ κτλ ας βρει ενα μτχ rs να αγορασει...το rs δεν ειναι ιδιο με το gt...παντως για απλες μετακινησεις ενα 207Τ ειναι πολυ καλο..απλες εννοω ουτε πειραγματα ουτε τπτ..σβελτο και καλο αυτοκινητο
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ναι ειναι θεμα αποψης!το μεγκαν ειναι ιδια κατηγορια με αστρα λεον κτλ κτλ...
αν υπαρχει θεμα για ιπποδυναμεις κτλ κτλ ας βρει ενα μτχ rs να αγορασει...το rs δεν ειναι ιδιο με το gt...παντως για απλες μετακινησεις ενα 207Τ ειναι πολυ καλο..απλες εννοω ουτε πειραγματα ουτε τπτ..σβελτο και καλο αυτοκινητο
to 207T einai ontos kalo autokinito, alla nomizo pos k to meganeGT einai poli kalo car, ALLA nomizo pos einai asygrita pio aneto gia taksidia kai gia metafora 4 enilikwn..kai fysika nomizo pos me ligo gargalima tha paei 180 aloga kai 30 kg ropi...Logw light turbo apo to ergostasio...
en katakleidi pistevo pos 207T=20.000 , MEGANE GT=20800 ................... To megane einai poli PIO amaksi apo to 207..se ola sxedon...
symfoneis?
-
Ναι αλλά είναι και 2.000 κυβικά (=>τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια).
Για τα 20.800 είσαι σίγουρος;;;
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ναι αλλά είναι και 2.000 κυβικά (=>τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια).Για τα 20.800 είσαι σίγουρος;;;
pio sigouros den ginete....
-
τα πειραγματα στη ρενω γινονται αλλα απαιτουν πολλα λεφτα! αν μπορεις να βρεις rs παρτο!
το μεγκαν ειναι παλια κατασκευη και δεν θεωρω οτι ενα 207 πλεον και με το μεγεθος που εχει ειναι σαφως πισω σαν αυτοκινητο...εχει μια στανταρ αναρτηση πεζω καλη, καλη ποιοτητα και χωρους...εφοσον δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε κλιο το 207Τ το θεωρω καλη λυση...
αν μπορεις πορτοφολιακως να σηκωσεις ενα διλιτρο καλυτερα να σηκωσεις ενα καλο διλιτρο...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ναι αλλά είναι και 2.000 κυβικά (=>τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια).Για τα 20.800 είσαι σίγουρος;;;
24.350
-
Παιδιά οι ασφαλιστικές καλύπτουν την πανοραμική ηλιοροφή (αν φυσικά προσθέσεις 'θραύση υαλοπινάκων') ;;
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Παιδιά οι ασφαλιστικές καλύπτουν την πανοραμική ηλιοροφή (αν φυσικά προσθέσεις 'θραύση υαλοπινάκων') ;;Nai tin kaliptei...arkei na min exei emfani simeia proskrousis
Pigame xthes k eidame to megane gt..se mayro xroma... apla api8ano..
Prepei na exei katapliktiki ixomonosi, dioti otan kleisame tis portes eno eixe fasaria mesa stin ekthesi, ksafnika eniothes na kleidonese kapou makrina, isixa...Marese
-
Καλό είναι αλλά στο πίσω κάθισμα δοκιμάσατε να καθίσετε;
-
Καλό είναι αλλά στο πίσω κάθισμα δοκιμάσατε να καθίσετε;Nai, kai oi 2 malista!! Anetotata!! Alloste ta piso kathismata ta thelo mono kai mono gia na ta rixno gia kamia sanida snowboard!!!!
Poli kali poiotita pantos to gt...aporisa..
-
Αγαπητέ, δε θέλω να σε ξενερώσω, αλλά έχω την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Αγαπητέ, δε θέλω να σε ξενερώσω, αλλά έχω την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο+1, με όλο το σέβας.
-
Καλό είναι αλλά στο πίσω κάθισμα δοκιμάσατε να καθίσετε;συγνώμη, έγραφες για megane gt και εγω διάβαζα cc...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αγαπητέ, δε θέλω να σε ξενερώσω, αλλά έχω την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο
+1, με όλο το σέβας.
Ti ennoeite parakalw?
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
+1, με όλο το σέβας.
Ti ennoeite parakalw?
α) σε αυτή την τιμή υπάρχουν πολύ πιο ικανά αυτοκίνητα, τόσο από άποψη επιδόσεων όσο και από άποψη συμπεριφοράς στο δρόμο (και μην κολλάς μόνο στο 0-100). Κάποια από αυτά έχουν ήδη αναφερθεί
β) το συγκεκριμένο βασίζεται σε μοντέλο πενταετίας και βάλε, που οδεύει στη δύση της καριέρας του
γ) εκτός από το υψηλότερο κόστος χρήσης που συνεπάγονται τα 2.000 κυβικά, ο φίλος σου θα το παντρευτείαν θέλεις και άλλα αρνητικά, εδώ είμαστε
(για αξιοπιστία δε σου λέω τίποτα, δεν είμαι από εκείνους )
-
Sta 20.800 mporeis na vreis 2litro me light turbo malista, me anetous xorous gia 4, me dizoniko klimatismo, sport kathismata, kai 27misi kg ropi?? TELEIA HXOMONOSH...sto leon px pou mpika itan
A, kai fysika APLH AMOLYBDH...oxi 100ara...pragma arketa simantiko stin epoxi mas...ti allo???To kostos xrisis den einai melima tou..alloste kalitera na sintireis ena 2litro ana 30.000 para ena 1.4ari turbo pousarismeno oso den paei allo ka8e 3k ligo...
To an 8a to pantreftei i oxi, palli den ton endiaferei para poly, an kai prosopika pistevo pws logo kinitira tha mporesei na pouli8ei arketa pio eukola apo ena 1.4 i 1.6t pou tha kinei ipopsies i aksiopistia tou..edo yparxei prokatalipsi gia auta ta moter san kainouria..fantasou ta san metaxeirismena..
-
Οι εποχές των πουσαρισμένων punto GT έχουν περάσει, και η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ από τότε, τόσο στην αξιοπιστία όχι και στις ανάγκες συντήρησης.
Απλή αμόλυβδη καίει και ο 1.8 TFSI.
Σχετικά με την ηχομόνωση, ελπίζω να την έχεις κρίνει εν κινήσει, και όχι με βάση το πόσο θόρυβο κόβει στο showroom του εμπόρου.
Είναι πάντως προφανές ότι το αυτοκίνητο σας έχει κάνει 'κλικ', άρα οι δικές μας απόψεις μάλλον περισσεύουν πλέον.
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Sta 20.800 mporeis na vreis 2litro me light turbo malista, me anetous xorous gia 4, me dizoniko klimatismo, sport kathismata, kai 27misi kg ropi?? TELEIA HXOMONOSH...sto leon px pou mpika itanΝαι αλλά είναι και 2.000 κυβικά (=>τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια).
Για τα 20.800 είσαι σίγουρος;;;
24.350
Renault Megane GT [was: Επιλογή γρήγορου μικρομεσαίου]