-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Ξερεις κανα site που να λεει τους κινητηρες που εχει παραγει η vw για να δω ποιον φοραει το δικο μου ...??pm
-
istorikos6, είδα το καινούριο σου απόκτημα στην Ν.Σμύρνη, στην πλατεϊτσα στην αρχή της Ομήρου, ή ήταν σωσίας???
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
istorikos6, είδα το καινούριο σου απόκτημα στην Ν.Σμύρνη, στην πλατεϊτσα στην αρχή της Ομήρου, ή ήταν σωσίας???καλά ότι είσαι καταδότης το ξέρα...
δε ντρέπεσαι λιγάκι, ήθελα να ξερα...
Καλά ο istorikos μπορεί να είχε πάει για καφέ με κανα γκομενάκι παράνομο... πρέπει να τον δώσεις?
-
Λίγα τα λόγια σου γιατί έχω δεί και τον Andrew και θα βγάλω βρώμα ....
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Λίγα τα λόγια σου γιατί έχω δεί και τον Andrew και θα βγάλω βρώμα ....Με συγχωρείτε κύριε... μήπως έχετε κάποια σχέση με το Δήμο Σταρένιο?
-
Αφιερωμένο...
'O Ελληνάρας Συλλέκτης'
-
Τα ξέρει όλα! Είναι ειδικός σε θέματα Ιστορίας της κλασικής αυτοκίνησης. Δεν έχει σημασία αν καταπιάνεται με αυτοκίνητα, μοτοσυκλετες ή Vespes. Πάντα έχει να καταθέσει μία γνώμη και η δική του φυσικά έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα
-
Λαμβάνει μέρος σε οποιαδήποτε συζήτηση ό,τι κι αν αφορά αυτή. Ξέρει να σε συμβουλέψει πως θα κάνεις φανοποιία, πως θα φτιάξεις το κινητήρα και πως θα επισκευάσεις τα ηλεκτρολογικά. Ακόμη κι αν δεν έχει πιάσει κατσαβίδι ποτέ στο χέρι του. Είτε ίσιο είτε στραβοκατσάβιδο...
-
Ξέρει πάντα να σου συστήσει έναν μάστορα για τη κάθε δουλειά. Και ο δικός του είναι ο καλύτερος!!!
-
Έχει μεγάλη εμπειρία σε ανακατασκευές και είναι διαθέσιμος πάντα να σου καταθέσει μια άποψη και να σε καθοδηγήσει ώστε να αποφύγεις τυχόν λάθη.
-
Μπορεί να μην ξέρει τη διαφορά του Ντούκο από το Ακρυλικό 2πλής, αλλά είναι ειδικός και στις βαφές!
-
Ξέρει πάντα το καλύτερο ρεκτιφιέ, τον καλύτερο χρωμιατζή και τον καλύτερο ταπετσέρη. Είναι όλοι αυτοί που έφτιαξαν το δικό του αμάξι
-
Το δικό του αμάξι είναι το καλύτερο στην Ελλάδα
-
Το δικό του αμάξι είναι από τα πιο σπάνια στην Ελλάδα μιας και σήμερα σώζονται μόνο 5 ή 6 από αυτά (θα σας γελάσω και δεν το θέλω...)
-
Το δικό του το αμάξι έχει στοιχίσει πολλά εκατομμύρια δραχμές. Έχει φτιαχτεί με τα καλύτερα υλικά και από μαστοράκια με γνώσεις και μεράκι. Δυστυχώς αυτά τα μαστοράκια πλέον έχουν πάρει σύνταξη... αλλά αν θέλετε μπορεί να σας συστήσει κάποιους Αλβανούς που κάνουν εξίσου καλή δουλειά και παίρνουν τα μισά λεφτά
-
Το δικό του το αμάξι το είχε κάποιος διάσημος πριν απ αυτόν:
-αν είναι MG το είχε ο Μπαρκουλης
-αν ήταν Singer το είχε ο Βέγγος στην ταινία 'Σχολή Για Σωφερίνες'
-αν ήταν Spitfire το είχε η Βουγιουκλάκη
-αν ήταν Jaguar το είχε κάποιος εφοπλιστής
-αν ήταν Αμερικάνικο το είχε κάποιο μέλος της Κυβέρνησης Παπαδόπουλου επί επταετίας (ήταν μαλλον το Υπουργικό αυτοκίνητο του Ιωαννίδη) ενώ
-αν ήταν κάποια Mercedes με πολλές χιλιάδες κυβικών... το είχε ο Βασιλιάς!!! (τώρα τελευταία βέβαια έχουν σκάσει μύτη στην πιάτσα και κάτι 500αράκια και κάτι Mini που είχε ο Βασιλιάς στο Τατόι για να πηγαινοέρχεται μέχρι τους στάβλους, όταν τα άλογα έκαναν στάση εργασίας) -
Ο Ελληνάρας συλλέκτης είχε πολλά αυτοκίνητα στο παρελθόν. Σύμωνα με τα λεγόμενά του, είχε τουλάχιστον ένα TR6 όταν ήταν φοιτητής στην Αγγλία, μια Spider για τα καλοκαίρια στην Ελλάδα ενώ όταν έπιασε την πρώτη του δουλειά αγόρασε μια Velocia (κοινώς Veloce) στην οποία άλλαζε κιβώτιο δυο φορές το μήνα, ενώ τακάκια μια φορά το χρόνο!!!
-
Έχει οδηγήσει τα ΠΑΝΤΑ. Στην οικογένειά του έχουν περάσει μοναδικά αυτοκίνητα κατά το παρελθόν. Αλλά κανείς δεν τους είχε πει ότι κάποια μέρα θα πάρουν τρομερή αξία με συνέπεια όλα αυτά τα μοναδικής σπανιοτητας και κάλους αυτοκίνητα να πουληθούν σε ευτελείς τιμές, ή να δωθούν για σκραπ
-
Αγοράζει φτηνά αυτοκίνητα και εξοργίζεται όταν του ζητήσεις 1.000€ για ένα Kadett B Rallye... 'Μα είναι δυνατόν, να ζητάς 1.000€ γι αυτό το ερείπειο άνθρωπέ μου??? Αυτά τα πετούσαμε κάποια χρόνια πριν και τώρα μου λες ότι είναι αντίκα???'
-
Βάζει αγγελία το δικό του Kadett Β Sedan: 'Kadett B υπεράριστο, συλλεκτικό, πωλείται και για ανταλλακτικά. Τιμή 3.000€. Μόνο σοβαρές προτάσεις'
-
Αγοράζει αυτοκίνητα απ΄ όπου βρει, αρκεί η τιμή τους να μην υπερβαίνει τα 500€
-
Είναι ειδικός στην εκτίμηση αυτοκινήτων αντίκα. Θα μπορούσε να κάνει και αυτή τη δουλειά για τους Sotheby's... αλλά ας όψεται το Ελληνικό Δημόσιο που του τρώει πολλές ώρες. Σε λίγα χρόνια όμως βγαίνει στη σύνταξη και.. τότε θα δείτε!
-
Ξέρει πάντα που θα βρει το κάθε ανταλλακτικό όσο σπάνιο κι αν είναι... Άλλωστε πόσες πιθανότητες υπάρχουν να έχει κλείσει εκείνο το μαγαζάκι στην κάθετο της Φραντζή, απ όπου ο παππούς του αγόραζε ανταλλακτικά για το Consul του, στις αρχές της 10ετίας των 70ς
-
Μιλάει πολλές ξένες γλώσσες. Τουλάχιστον Αγγλικά, Γερμανικά απταίστως. Θυμάται και κάποια Ιταλικά βεβαια από το καλοκαίρι του 1983 που είχε γνωρίσει μια Ιταλίδα τουρίστρια στην Ύδρα, αλλά αυτά ίσα ίσα για να μπορεί να διαβάσει το Ruoteclassiche με άνεση...
-
Το περασμένο καλοκαίρι τον προσέγγισαν κάποιοι Γερμανοί και του προσέφεραν ένα τρελλό ποσό για την R51. Εκείνος όμως πεισματικά αρνήθηκε πάρα το εξωγήινο ύψος της προσφοράς. Αυτό που είναι πιο σημαντικό άλλωστε είναι να έχει στη συλλογή του ένα μοναδικό(!) κομμάτι. Τα χρήματα δεν έχουν καμμία απολύτως σημασία...
-
Ψάχνει απεγνωσμένα μια Americana (εννοεί Pagoda βεβαια, αλλά ποιος δίνει σημασία στις λεπτομέρειες).
Αν βρείτε κάποια πραγματικά καλή μέχρι το πολύ 15 χιλιάρικα (με πινακίδες φυσικά), να του το πείτε. Αν είναι για πιο πολλά, δεν τον ενδιαφέρει... θα φέρει μία από Αμερική -
Ξέρει που υπάρχει το αυτοκίνητο που ψάχνεις τόσα χρόνια να αγοράσεις. Το έχει δει παρκαρισμένο κάπου, που δε θυμάται που. Ή μάλλον θυμάται, αλλά δεν έχει συγκρατήσει τό όνομα του δρόμου. θα περάσει όμως από κει, και θα ρωτήσει ξανά στη γειτονιά. θα σε πάρει να σου πει...
-
Έχει πάντα κάποια ανταλλακτικά που του περισσεύουν. Ή τουλάχιστον νομίζει ότι έχει... 'Να έρθεις μία μέρα από το γκαράζ να σου δωσω ό,τι θέλεις. Τι να τα κάνω εγώ μωρέ?? Αααα, παρεπιπτώντος πουλάω κι ενα Kaddet Β... αστέρι! Μήπως σε ενδιαφέρει?'
-
Ανακάλυψε και το ebay. Το 'com' όμως που είναι το καλό ... όχι το... Γερμανικό.
Ψωνίζει πολλά πράγματα και σε χαμηλότερες τιμές... Τα μισά απ αυτά δεν ταιριάζουν στο αμάξι του, ενώ τα άλλα μισά χάνονται κάπου ανάμεσα στο Kansas και το τελωνείο του Ελ.Βενιζέλος -
Ανακάλυψε και τα ράλλυ... τα regularity φυσικά... 'ΑΝ είχα και γω όλα αυτά τα όργανα, θα σού λεγα πως θα πηγαίναμε. Σιγά μη μου κουνιόταν κανείς τους'
-
Τελικά κουράστηκε να ασχολείται με όλες αυτές τις βλακείες. θα τα πουλήσει όλα και θα πάρει μια E-Type και ένα φουσκωτό...
-
-
Επειδή δε θυμάμαι το ψευδώνυμο του παλληκαριού που έψαχνε Renault κατρέλ (ή όπως λεγόταν γιατί δε θυμάμαι), δυστυχώς αυτό εκεί το παρατημένο που είχα δει δεν υπάρχει πλέον.
-
Ο χρήστης uno έγραψε:
Επειδή δε θυμάμαι το ψευδώνυμο του παλληκαριού που έψαχνε Renault κατρέλ (ή όπως λεγόταν γιατί δε θυμάμαι), δυστυχώς αυτό εκεί το παρατημένο που είχα δει δεν υπάρχει πλέον.εγω ημουν
μαλλον κατι βρηκε ο niga, να δουμε αν ειναι καλουλι!ευχαριστω πολυ παντως!!!
-
-
http://62.95.94.132/gallery/2cv-Worldme ... 007?page=1
2cv-Worldmeeting-Sweden-2007
-
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
'τέτοια συσκευασία δεν έχω δει ποτέ από πωλητή στο ebay και δεν νομίζω να ξαναδώ!Απλά, είναι επαγγελματική! '
καλά, έπεσες σε τύπο που μάλλον έχει χόμπυ τα ΑΜΙ και το... αμπαλάζ
-
σωστά...
αλλά κάθομαι και κοιτάω και ξανακοιτάω τι έφτιαξε ο τύπος!
μέσα στην μεγάλη κούτα έβαλε και μικρά κουτιά άδεια για να μην κουνιέται το τιμόνιΌλοι μας κάποιες φορές αφήνουμε και ένα χαρτί με ένα ευχαριστώ μέσα στην κούτα.
Αυτός το έγραψε στο pc και το έβαλε σε ναυλον που βάζουμε στα ντοσιέ
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
σωστά...αλλά κάθομαι και κοιτάω και ξανακοιτάω τι έφτιαξε ο τύπος!
μέσα στην μεγάλη κούτα έβαλε και μικρά κουτιά άδεια για να μην κουνιέται το τιμόνιΌλοι μας κάποιες φορές αφήνουμε και ένα χαρτί με ένα ευχαριστώ μέσα στην κούτα.
Αυτός το έγραψε στο pc και το έβαλε σε ναυλον που βάζουμε στα ντοσιέ
μάλλον ήταν συνταξιούχος
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
http://62.95.94.132/gallery/2cv-Worldmeeting-Sweden-2007?page=12cv-Worldmeeting-Sweden-2007
Σε ποια πολη εγινε το meeting? Αν ειμουν πανω θαπηγαινα....:(
-
χμ..δεν ξέρω και ούτε που σκέφτηκα να σε ενημερώσω...
???
-
Καλησπερα, ο σκαραβαιος ειναι σωσιας και ειναι σε κακη κατασταση και ισιο μπαμπριζ...!!!
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Καλησπερα, ο σκαραβαιος ειναι σωσιας και ειναι σε κακη κατασταση και ισιο μπαμπριζ...!!!έχεις δίκιο, τον είδα πάλι σήμερα με φώς και δεν έχει σχέση με το νέο σου απόκτημα.... Παρντόν για το λάθος....
-
-
παντως και ο αλλος απο Ν.ΣΜΥΡΝΗ αγορασθηκε ..!!
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]