-
Συμφωνώ με τον Hellenic tifosi. Δεν λέω, τρομερές οι γνώσεις του κυρίου Σταθάκη και τον συμπαθώ πάρα πολύ σαν άνθρωπο και με αυτά που λέει αλλά τι ήταν αυτό το παραπάνω που έκανε τόσο καλή τη μετάδοση από τις προηγούμενες??
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Να κάνω το συνήγορο του διαβόλου; Ο Σταθάκης πέρα από τα ιστορικά στοιχεία(που αδιαμφισβήτητα κατέχει μετά από τόση εμπειρία), τι το τόσο σπουδαίο συνεισέφερε;Σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας, που είναι είδος προς εξαφάνιση (για να μην πω σφαγή) στην εκπομπή.
Η άλλη σπουδαία συνεισφορά του κυρίου Σταθάκη ήταν το ότι δεν έμεινε ελεύθερη καρέκλα για την κυρία Σκλαβούνου
Κατά τα άλλα, με εξαίρεση 2 καλεσμένους όλη τη χρονιά, κανείς δεν έχει συνεισφέρει κάτι σπουδαίο.
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Η πιο όμορφη μετάδοση στον Alpha. Ο Σταθάκης μακάρι να ήταν μόνιμα στις μεταδόσεις.Πόσο, μα ΠΟΣΟ συμφωνώ μαζί σου!!! Τον έκανε ρόμπα 1-2 φορές ο Σταθάκης τον Πουρναράκη...ειδικά εκεί με τον Button...που τον μπέρδεψε για τον Barrichello...και του λέει ο Σταθάκης για την κάμερα, για να το μάθουν οι...τηλεθεατές!
Θύμισε γενικά παλιές εποχές...ΚΟΡΥΦΗ ο Σταθάκης...απλά κορυφή!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Να κάνω το συνήγορο του διαβόλου; Ο Σταθάκης πέρα από τα ιστορικά στοιχεία(που αδιαμφισβήτητα κατέχει μετά από τόση εμπειρία), τι το τόσο σπουδαίο συνεισέφερε;
τιποτα, αλλωστε και στις επομενες μεταδοσεις αν ειναι παρων, ακριβως τα ιδια θα πει
xaxa σωστός. απογοήτευση ο Σταθάκης. Τον περιμέναμε καλύτερο.
Πέταξε και κανα 2 κοτσάνες, αν τις πιάσατε... -
Μακάρι να έκαναν συνεχώς την μετάδοση αυτοί οι δυο, πλαισιωμένοι από τον Σεϊτανίδη. Πραγματικά ευχάριστη μετάδοση σε ένα ανιαρό GP.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Να κάνω το συνήγορο του διαβόλου; Ο Σταθάκης πέρα από τα ιστορικά στοιχεία(που αδιαμφισβήτητα κατέχει μετά από τόση εμπειρία), τι το τόσο σπουδαίο συνεισέφερε;
τιποτα, αλλωστε και στις επομενες μεταδοσεις αν ειναι παρων, ακριβως τα ιδια θα πει
xaxa σωστός. απογοήτευση ο Σταθάκης. Τον περιμέναμε καλύτερο.
Πέταξε και κανα 2 κοτσάνες, αν τις πιάσατε...μωρε δε τον κατηγορω τον ανθρωπο. Απλα λεει καθε φορα τα ιδια πραγματα, λες και οι τηλεθεατες βλεπουν πρωτη φορα Φ1.
λειπει γενικοτερα η ενημερωση στο σχολιασμο, και βεβαια δε περιμενω να την εχει ο Σταθακης που ειναι και 'εκτος'.
-
Ταπεινή μου άποψη είναι οτι ο κ.Σταθάκης ήταν πάρα πολύ καλός αλλά όπως προειπώθηκε λίγος σχετικά με τα σημερινά δεδομένα.Για το ό,τι μιλούσαν πάνω στα incar πλάνα κ για τις τρελές διαφημίσεις το αφήνω ασχολίαστο!
Εγώ φταίω που καθυστερώ την αγορά δορυφορικού!Ευτυχώς όσοι αγώνες με ενδιαφέρουν τους κατεβάζω κ αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει περιγραφή.
Επίσης θεωρώ οτι ο κ.Σειτανίδης θα έπρεπε να μπει αντί του κ.Πουρναράκη όντας η μόνη φωνή λογικής όταν ο κεντρικός παρουσιαστής τρελαίνεται κ τραβάει υψηλές κορώνες!
Πάντως μετά από τόσο κράξιμο βλέπω οτι σταδιακά βελτιώνονται!
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Ευτυχώς όσοι αγώνες με ενδιαφέρουν τους κατεβάζω κ αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει περιγραφή.κανενα link???
-
αυτό με το East και West στις Mclaren μια φορά κι έναν καιρό πόσες φορές θα το πει...συνέχεια αυτό λέει...
για μένα ο ΤΠ είναι αυτή την στιγμή σαφώς καλύτερος του Σταθάκη...μην μυθοποιούμε πρόσωπα.
έχει να ασχοληθεί από το 92 που μετέδιδε στον ΑΝΤ1...από τότε...
-
Σιγά ρε σεις, μόλις έγινε μία διόρθωση αμέσως έγινε ρόμπα ο Πουρναράκης. Αυτό με τις κάμερες το έχει πει 382 φορές ο Τάκης.
Όταν βέβαια βλέπεις μία Honda παρκαρισμένη, πρέπει να πεις αμέσως ένα όνομα.
Τι έπρεπε να πει δηλαδή; Και να εδώ ο .... ο .... ο.... ο Button;
Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα και η γιαγιά μου καταλαβαίνει ποιος είναι ο παρκαρισμένος.Απλά η μετάδοση ήταν καλύτερη, γιατί δίπλα στον Τάκη δεν ήταν κάποιος άσχετος (πχ ο Μπαρόντας), αλλά ένας συνάδελφος. Ένα μυαλό παραπάνω δηλαδή.
Το να σχολιάζεις είναι απείρως πιο εύκολο από το να περιγράφεις.
Καλή η παρουσία του Σταθάκη αλλά δεν με ενθουσίασε κιόλας. -
+1
ΑΚριβώς. ΜΟυ φαίνεται πολλοί δε συνειδητοποιούν πόσο δύσκολο πράγμα είναι η περιγραφή.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Σιγά ρε σεις, μόλις έγινε μία διόρθωση αμέσως έγινε ρόμπα ο Πουρναράκης. Αυτό με τις κάμερες το έχει πει 382 φορές ο Τάκης.
Όταν βέβαια βλέπεις μία Honda παρκαρισμένη, πρέπει να πεις αμέσως ένα όνομα.
Τι έπρεπε να πει δηλαδή; Και να εδώ ο .... ο .... ο.... ο Button;
Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα και η γιαγιά μου καταλαβαίνει ποιος είναι ο παρκαρισμένος.Απλά η μετάδοση ήταν καλύτερη, γιατί δίπλα στον Τάκη δεν ήταν κάποιος άσχετος (πχ ο Μπαρόντας), αλλά ένας συνάδελφος. Ένα μυαλό παραπάνω δηλαδή.
Το να σχολιάζεις είναι απείρως πιο εύκολο από το να περιγράφεις.
Καλή η παρουσία του Σταθάκη αλλά δεν με ενθουσίασε κιόλας.+1
Εντάξει δεν είπε και τίποτα συγκλονιστικά πράγματα, αλλά τον προτιμώ σε σχέση με κάτι άλλους που όταν τους έκανε πάσα ο Τάκης απαντούσαν με 'εεεε', 'ααα' και μονολεκτικά σχόλια. Είχε λέγειν (αυτό έλειπε μιας και ήταν δημοσιογράφος) και δε μου φάνηκε καθόλου βαρετός. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ευτυχώς όσοι αγώνες με ενδιαφέρουν τους κατεβάζω κ αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει περιγραφή.
κανενα link???
Πιστεύω οτι έχει αρκετά καλά κομμάτια!
ΥΓ1:αν κριθεί από τον μοδεράτορα σκόπιμο ας μεταφερθεί!
ΥΓ2:σόρυ για το οφ τόπικ από τους υπόλοιπους!
-
Δεν το έγραψα γιατί το θεώρησα αυτονόητο οτι ναι η περιγραφή ενός οποιουδήποτε αγώνα είναι αρκετά δύσκολη!
Γι αυτό σε αυτές τις θέσεις υπάρχουν άνθρωποι που τα καταφέρνουν.Ο σχολιασμός είναι το μόνο που μας απέμεινε μπάς κ αλλάξει-βελτιωθεί τίποτις!
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Ευτυχώς όσοι αγώνες με ενδιαφέρουν τους κατεβάζω κ αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει περιγραφή.
κανενα link???
Πιστεύω οτι έχει αρκετά καλά κομμάτια!
ΥΓ1:αν κριθεί από τον μοδεράτορα σκόπιμο ας μεταφερθεί!
ΥΓ2:σόρυ για το οφ τόπικ από τους υπόλοιπους!
ωραιος!
θα περιμενω μερικες μερες να ερθει η γραμμη 10ΜΒ που εχω ζητησει, γιατι με 768kbps δε προκειται να τα κατεβασω ποτε!!
-
Στην μονομαχία Χάμιλτον-Κούμπιτσα ο Τακης είπε ότι ο Χάμιλτον πέρασε γενναία τον Πολωνό και σήμερα είπε ότι ο Κούμπιτσα ανοιξε την πόρτα, ενω αν δούμε τα βίντεο με τις 2 μονομαχίες θα κατανοήσουμε ότι τα 2 συμβαν είναι ολόιδια
και μετά κάποιοι βλάκες βγάζουν συμπέρασμα από αυτά που λέει
ω ρε μαμώ το κόμπλεξ μερικών
-
... εκει που ειπε πως καποτε του εκοψαν τον τελευταιο γυρο αλλα αυτα συμβαινουν μονο στην κρατικη
Τεσπα .... ηταν πολυ 'respect' φαση η σημερινη.
Γενικα δεν ειχα προβλημα ...προτειμω τετριμενες εκφρασεις απο εξυπναδες και υποτιμητικα προς τους οδηγους σχολια
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αυτό με το East και West στις Mclaren μια φορά κι έναν καιρό πόσες φορές θα το πει...συνέχεια αυτό λέει...για μένα ο ΤΠ είναι αυτή την στιγμή σαφώς καλύτερος του Σταθάκη...μην μυθοποιούμε πρόσωπα.
έχει να ασχοληθεί από το 92 που μετέδιδε στον ΑΝΤ1...από τότε...
αχαχχα πολυ σωστο!!!χθες μαλιστα χαζευα στο βιντεο Ουγγαρια-Σπα 1992 και το ειπε και σε εκεινες τις μεταδωσεις...παντως ναι ξυπνησε αναμνησεις η φωνη του σημερα....
μεγαλωνουμε γμτ!!!!
-
Εμένα μου άρεσε ο συνδυασμός, αν και ο Σταθάκης ήταν ελαφρώς αδιάβαστος και ο ΤΠ κάπως επιφυλακτικός/πιο προσεκτικός.
Όμως, στο τέλος ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ απίστευτα η δήλωσή του περί πιστών στις Σέρρες, Θεσσαλονίκη και Φόρμουλα 1 στην Ελλάδα, ενώ ευχαριστήθηκα απίστευτα (ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ) που του ξέκοψε τον βήχα για πολιτικές δηλώσεις.
Πάντως και εγώ θα ήθελα τον Σταθάκη άλλη μια φορά... μετά τις εκλογές όμως. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Πάντως και εγώ θα ήθελα τον Σταθάκη άλλη μια φορά... μετά τις εκλογές όμως.+1
respect
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)