-
-
Προσοχη τι συμπερασματα βγαζετε, ο Nando μαλλον δε θα εκανε κατι τετοιο αν δεν επροκειτο για αντιποινα.
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Λέτε να το κάνει επίτηδες? Χασκογελάει πάντως ο ΗΑΜ...
Αφου ειναι γνωστο οτι ο Alonso ειναι για γελια ....(λυσαξτε!!)
Εγω παντως δεν τον θελω στην Ferrari , οχι γιατι δεν ειναι καλος οδηγος , αλλα γιατι απο συμπεριφορα ειναι οτι ποιο ελεεινο εχει περασει αποο την F1 .....ολο καραγκιοζιλικια και συμπεριφορες παρομοιες με την σημερινη ....
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Προσοχη τι συμπερασματα βγαζετε, ο Nando μαλλον δε θα εκανε κατι τετοιο αν δεν επροκειτο για αντιποινα.δηλ ;
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Εγω παντως δεν τον θελω στην Ferrari , οχι γιατι δεν ειναι καλος οδηγος , αλλα γιατι απο συμπεριφορα ειναι οτι ποιο ελεεινο εχει περασει αποο την F1 .....ολο καραγκιοζιλικια και συμπεριφορες παρομοιες με την σημερινη ....+2008
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Εγω παντως δεν τον θελω στην Ferrari , οχι γιατι δεν ειναι καλος οδηγος , αλλα γιατι απο συμπεριφορα ειναι οτι ποιο ελεεινο εχει περασει αποο την F1 .....ολο καραγκιοζιλικια και συμπεριφορες παρομοιες με την σημερινη ....
το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις;
έχοντας το Σουμάχερ εκεί λες το παραπάνω; λυπήσου μας!
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Εγω παντως δεν τον θελω στην Ferrari , οχι γιατι δεν ειναι καλος οδηγος , αλλα γιατι απο συμπεριφορα ειναι οτι ποιο ελεεινο εχει περασει αποο την F1 .....ολο καραγκιοζιλικια και συμπεριφορες παρομοιες με την σημερινη ....Τι είναι αυτό που κάνει ΤΟΣΟ διαφορετικά ο FA από τον MS?
Και προσέξτε, λάβετε υπ όψιν σας τον Schumacher του 1994-95-96, κλπ(όσοι τον θυμάστε), προτού μεγαλώσει και 'εκπαιδευτεί' αρκετά στους εκτός πίστας τρόπους και λεγόμενά του.
-
Niko147 ολα τα λεφτα η photo που εβαλες!!!
οπως φαινεται το κανει επιτηδες,και ναι εχει πλακα ολος αυτος ο κολωπαιδισμος και απο τους δυο!!
Δεν νομιζω να ξεχναει κανεις τις εποχες Senna-Prost στη McLaren(παλι!)
δεν νομιζω να χαλασαν κανενα τοτε...
εμενα ως ουδετερο παντως μια χαρα μου φαινονται...
προτιμω αυτο παρα το διδυμο Schumi-Barri της Ferrari που ο ενας ηταν παντα το πιονι του αλλου...
Bravo Rosberg!
Aς αποδειξει ο Νικο το ταλεντο του γιατι πολυ εχει υπερτιμηθει η τυχη του Wurz... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προσοχη τι συμπερασματα βγαζετε, ο Nando μαλλον δε θα εκανε κατι τετοιο αν δεν επροκειτο για αντιποινα.
δηλ ;
Αντιποινα ειτε επειδη η ομαδα μεταχειριζεται προνομιακα το Lewis, ειτε επειδη δεν μεταχειριζεται τον ιδιο σαν Νο.1. Ειναι πολυ χοντρο κατι τετοιο για να γινει χωρις λογο. Επειδη δεν ξερουμε τα εσωτερικα της ομαδας ας μη βγαζουμε συμπερασματα...
Παντως ειναι ενδιαφερον, ο fa εριξε την ευθυνη σε λαθος της ομαδας, να δουμε ποσο θα στηριξει ο Ron τον οδηγο. Προβλεπω το σημερινο press release ν'αργησει μερικες ωρες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις;
έχοντας το Σουμάχερ εκεί λες το παραπάνω; λυπήσου μας!
Χεχε ...ξερω πολλα με τον Toτο , αλλα τωρα τελευταια γελαω με τον Alonso ..ειδικα με εκεινες τις φοβερες μιμησεις .....φοβερος πρωταθλητης ...
Ουτε στο μικρο του δαχτυλακι δεν φτανει την συμπεριφορα του Σουμι ....
-
Πάντως και τα πράγματα στη Ferrari δεν πάνε καλά.
Ουσιαστικά η Ferrari είπε στον ms να μην ξαναπατήσει το πόδι του σε αγώναhttp://f1.gpupdate.net/en/news/2007/08/ ... -to-races/
Τον πήραν χαμπάρι φαίνεται ότι τους γρουσουζεύει και ειδικά τον Kimi
Σε αυτόν τον αγώνα είναι εκεί;
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Καθώς έβλεπα την συνέντευξη...παρατήρησα μια 'περίεργη' χειρονομία του ΗΑΜ...ηθελημένα ή κατά λάθος...πάντως γέλαγε...επειδή γράφω όλους του αγώνες...κατάφερα να το φωτογραφίσω...enjoy...a picture is worth a thousand words...Λέτε να το κάνει επίτηδες? Χασκογελάει πάντως ο ΗΑΜ...
-
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
Δεν νομιζω να ξεχναει κανεις τις εποχες Senna-Prost στη McLaren(παλι!)
δεν νομιζω να χαλασαν κανενα τοτε...
εμενα ως ουδετερο παντως μια χαρα μου φαινονται...
...Απο αυτη την οπτικη γωνια ..συμφωνω....
-
Στόφα παγκόσμιου πρωταθλητή από τον Αλόνσο.
Ξεπέρασε Σένα, Σουμάχερ και λοιπούς ιδιότροπους-κορυφαίους πιλότους.In your face Dennis!!!!!!!!!!!!
-
Θα ξαναζητήσω ηρεμία, και όχι προσωπικές αντεγκλήσεις.
-
δηλ ;
Αντιποινα ειτε επειδη η ομαδα μεταχειριζεται προνομιακα το Lewis, ειτε επειδη δεν μεταχειριζεται τον ιδιο σαν Νο.1. Ειναι πολυ χοντρο κατι τετοιο για να γινει χωρις λογο. Επειδη δεν ξερουμε τα εσωτερικα της ομαδας ας μη βγαζουμε συμπερασματα...
Παντως ειναι ενδιαφερον, ο fa εριξε την ευθυνη σε λαθος της ομαδας, να δουμε ποσο θα στηριξει ο Ron τον οδηγο.
Oντως δεν ξέρουμε τι γίνεται off the camera...
πάντως φαίνεται ότι έγινε επίτηδες...!
επίσης εντύπωση μου έκανε όταν του μίλαγε του fa ο dennis και αυτός του γύρναγε την πλάτη...
μάλλον αυτός ήταν ο αποδέκτης της ενέργειας...
-
Ο χρήστης Frontier έγραψε:
Πάντως και τα πράγματα στη Ferrari δεν πάνε καλά.
Ουσιαστικά η Ferrari είπε στον ms να μην ξαναπατήσει το πόδι του σε αγώναhttp://f1.gpupdate.net/en/news/2007/08/ ... -to-races/
Τον πήραν χαμπάρι φαίνεται ότι τους γρουσουζεύει και ειδικά τον Kimi
Σε αυτόν τον αγώνα είναι εκεί;
Δε νομίζω ότι σε τέτοιο επίπεδο πιστεύει κανείς σε προλήψεις και 'γρουσουζιές'.
Είναι γεγονός όμως ότι η Ferrari έχει γυρίσει σελίδα, και αν όπως λέγεται ο MS δεν τα πάει καλά με τον Kimi, τότε η ομάδα πρέπει να κοιτάει το μέλλον της και όχι το παρελθόν της.
Ας κοιτάξει πρώτα να παρέχει αξιόπιστο και γρήγορο μονοθέσιο στους οδηγούς της και μετά όλα τα άλλα.
-
δηλ ;
Παντως ειναι ενδιαφερον, ο fa εριξε την ευθυνη σε λαθος της ομαδας, να δουμε ποσο θα στηριξει ο Ron τον οδηγο.
Τον είδες τον Ρον πως αντέδρασε...πέταξε τα ακουστικά...και μετά το ζύγισμα...είδες πως πήγε να μιλήσει στον Αλόνσο...του μιλούσε...και απομακρυνόταν.
Ωραία συμπεριφορά πρωταθλητή! Που προτιμάει να καθυστερεί τον teamate του στο pitbox και να τον κερδίζει έτσι...παρά να τον κερδίζει στα ίσια στη πίστα.
Προσωπικά βλέπω ότι είναι ξεκάθαρο αυτό που έγινε. Καθαρά ο lollipop-man σηκώνει το lollipop (πήρε εντολή άρα από την ομάδα)...και ο Αλόνσο δε φεύγει.
Έλα τώρα...παιδιά δεν είμαστε. Δεν είναι κακό να το παραδεχθεί ο Αλόνσο πάντως ότι το έκανε επίτηδες...κακό είναι που δεν έχει τα @@ να το παραδεχθεί...όπως φαίνεται ότι δεν έχει και τα @@ να 'χτυπήσει' στην πίστα στο Q3 τον ΗΑΜ!
Πάντως προβλέπω τρελό αγώνα...τρελή εκκίνηση...και ακόμα χειρότερα...προβλέπω μεγάλη μάχη...εντός και εκτός πίστας μεταξύ των δυο...για φαντάσου να τρακάρουν και μεταξύ τους?!
-
Hellenic tifosi χωρις να θελω να κανω υποδειξη μηπως να σβησεις και κανα ποστ για να μη γεμιζουν σελιδες με βλακειες?
εγω παντως θελω να μαθω απο που εβλεπε το χρονομετρο ο αλονσο...
τα σαλιγκαρια να κρυφτουνε βαρεθηκαμε να μαθαινουμε ποσο τους πικρανε ο αλονσο επειδη κερδισε τον σουμι.
-
Ο χρήστης Frontier έγραψε:
Καθώς έβλεπα την συνέντευξη...παρατήρησα μια 'περίεργη' χειρονομία του ΗΑΜ...ηθελημένα ή κατά λάθος...πάντως γέλαγε...επειδή γράφω όλους του αγώνες...κατάφερα να το φωτογραφίσω...enjoy...a picture is worth a thousand words...
Σ'άρεσε ε??
Δε μου'πατε όμως...πως σας φαίνεται? Το έκανε επίτηδες...ή όντως ξύνεται? (με το μεσαίο)
Eπίσημο thread: GΡ Oυγγαρίας 2007