-
[quote='technik']δε μ' άρεσε που το mojito σε παραλία στη Λευκάδα είχε 8
-
[quote='sv2'][quote='technik']δε μ' άρεσε που το mojito σε παραλία στη Λευκάδα είχε 8
-
Moυ άρεσε το 3ήμερο που πέρασα στην Χαλκιδική (Βουρβουρού) με φίλους, το οποίο κανονίστηκε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή!
Δε μου αρέσει καθόλου που ξαναέβγαλα τον ώμο μου παίζοντας ρακέτες... Άτιμος τένοντας...
Δε μου άρεσε που στο ΣΕΑ της Κατερίνης ο φραπές στο πλαστικό ποτηράκι στο χέρι έκανε 4,35 Ε!!! Να πατε να χεστείτε ξεφτίλες, προτίμησα έναν έτοιμο, στο λαιμό να σας κάτσουν!
-
[quote='sv2'][quote='technik']δε μ' άρεσε που το mojito σε παραλία στη Λευκάδα είχε 8
-
[quote='cmarin'][quote='sv2'][quote='technik']δε μ' άρεσε που το mojito σε παραλία στη Λευκάδα είχε 8
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μ'αρέσει που Σαββάτο ξημερώματα φεύγουμε με τα κορίτσια μου για Αμμουλιανή. Δεν μου αρέσει που έχω τα κορίτσια μου στην Ν. Μάκρη και είμαι μόνος , λόγω δουλειάς , στο σπίτι.
Λίγο υπομονή ακόμη (εύκολα λέγεται δύσκολα επιτυγχάνεται), έχουμε περάσει όλοι τη φάση να είμαστε μακρυά από αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά συνήθως αυτό κάνει την συνάντηση ακόμη πιο όμορφη.
Καλά να περάσετε.Εμένα πάλι η συνάντηση αυτή σήμερα δεν ήταν όπως την περίμενα... Τέσπα.
-
drdino
Για πε για πε
-
παμπ...
-
-
Σαν δεν ντρεπόσαστε λέω εγώ. Γαβριήλ γίνατε.
-
Μ'αρέσει που πέρασα τέλεια στις διακοπές μου.
Δεν μ'αρέσει που οι φίλοι μου στην pub με φθονούν. -
konstantinosV
ζουμ δεν είχε η κάμερα?
Kid
μήπως θέλουν να σε προστατέψουν? -
dmitspan
Είναι από το κινητό να πάρει η ευχή. Δεν μπορώ να τραβήξω με zoom. Λες την άλλη φορά να κουβαλάω κάμερα ?. Μπα μωρέ θα βγούμε κάρτα -
Την επόμενη φορά να πας προετοιμασμένος:
Τον φακό εννοώ, όχι την κοπέλα...
-
Ουστ ρε! Ματάκηδες....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ουστ ρε! Ματάκηδες....+1 Ουρτ...
-
Με γερανο τον κουβαλας αυτο τον φακο ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με γερανο τον κουβαλας αυτο τον φακο ;Ισως να χρειάζεσαι και μερικους...Σερπας οταν πάς για φωτογραφιση.
-
Μ' αρέσει που σήμερα -επιτέλους- ξεκίνησε η άδεια μου και ήπια ουζάκια με φίλους παραλιακά!!!
Μ' αρέσει που γύρισα συνοδηγός στο δικό μου αυτοκίνητο μετά από πολύ καιρό!!!Δεν μ' αρέσει που έχασα 3 μέρες άδειας για μαλακίες!!!
-
Μ'αρέσουν τα ρούχα που πήρα σήμερα
Δε μ'αρέσει όμως που μου πιάσαν τον κώλο πρώτα και μετά μου λένε με 30% έκπτωση εμ ήθελα και levi's
Μ'άρεσε ο κόσμος της Γλυφάδας σε ώρα αιχμής
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]