-
ειχα διαβάσει να προσέξει το κούρεμα του κιβωτίου.... αλλά δεν κατάλαβα τι είναι αυτό. (εγω προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κιβώτιο)
Θα πρότεινα πρώτα πρώτα να δει τα σερβις. Προφανώς είναι καλύτερα να πάρει ένα με 7 χρόνα εγγυηση παρά με 3
Απο εκεί θα είναι σίγουρος και για τα χιλιόμετρα.
Επιπλέον θα έλεγα ότι βασικό είναι να δει αν έχει λάστιχα. (ειναι 600 με 700 ευρω το μαλλι)Γενικά όπως καταλαβαίνει δεν εχεις και πολλά να δεις γιατι δε παθαίνουν και τίποτα
Πόσα λεφτά δίνεις?
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
παίδες υπάρχουν και στην κρήτη και στην πάτρα και στην θεσσαλονίκη redliners.
Για το θέμα της περιορισμένης πρόσβασης απλά θεωρώ λογικό να μην μοιράζονται την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει με όλους αλλά μόνο με άτομα που έχουν γνωρίσει...άλλωστε όλοι μπορούν αν βρουν ανάλογες πληροφορίες στο διαδίκτυο οπότε τα παιδιά κάνουν καλά.Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ακριβώς κάνουν καλά... Χρησιμοποιουν δηλαδή την...απόρρητη τεχνογνωσία , για την...στρατολόγηση ενεργών μελών;
Αυτό όλο και περισσότερο θυμίζει τακτικές κάστας και στοάς και δεν καταλαβαίνω πιο είναι το κέρδος γι' αυτούς! Αν έμαθες κάτι, γιατί να μην το μοιραστείς ΜΕ ΟΛΟΥΣ, αφού δεν έχεις κάτι να κερδίσεις για σένα με το να το κρύβεις...
-
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Δεν εννοω να ειναι ατρακαριστο(σασι,κλπ) απλα καποια πραγματα που θα επρεπε να προσεξει καποιος κατα την αγορα ενος τετοιου μοντελου που δεν μπορει να τα καταλαβει καποιος που δεν ασχολειται αποκλειστικα με Honda.
Αν είναι απο το εξωτερικό τότε...
Μπορεί να έχει προσκέφαλα πίσω και διακόπτες κάθετα για τον κλιματισμό (το ελληνικό τους έχει οριζόντια)
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
πρόσβαση στα κρυφά τόπικ του φόρουμ έχουν μόνο τα μέλη που δίνουν το απρών στις εκδηλώσεις ή τις συναντησεις του κλαμπ. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχεις πάρει πρόσβαση. Το παραπάνω αποτελεί κανόνα του συγκεκριμένου κλαμπ και από μένα ήταν σεβαστό. Πρόσβαση απέκτησα αφού έδωσα το παρών. Για μένα είναι λογικό...
Τι διάβολο, αυτό είναι club ή μασονική στοά; Κάνουν και τελετές μύησης;
Μου φαίνεται πρέπει να βγάλει βιβλίο ο...Παντελής Γιαννουλάκης, για την...κρυφή γνώση των Redliners , με τίτλο πχ ...'Κούφια Γνώση'...αυτό που γράφεις είναι υπερβολικό και απλά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα...απλά οι redliners είναι περισσότερο παρέα παρά κλαμπ με την έννοια που το ορίζουν οι πολλοί. τίποτα το tricky στη συνέχεια...σε μένα έδωσαν πρόσβαση σε 4 μήνες παρά το γεγονός ότι δεν βελτιώνω το αυτοκίνητο μου
-
Αφού είδα κάποιες πληροφορίες στο site τους, επιχείρησα (σύμφωνα με όσα λέει το ίδιο το site) να μπώ στο forum τους και να δω τίποτα παραπάνω. Τίποτα, όμως, το forum είναι κλειδωμένο.
Οπότε, τους έστειλα ένα email χθες, ώστε να μου δώσουν κάποια πληροφορία. Ενδιαφέρον θα έχει το πόσο θα πάρει μέχρι να δεχθώ την οποιαδήποτε απάντηση.
-
δε μου απαντησανε εννοω!!!! (λάθος που απαντήσανε και αναφέρανε τους κανόνες που δεν τους ήξερα για να πω την αλήθεια....) τωρα που τους είπες εσύ τους κατάλαβα.
το ξαναβάζω γιατι έκανα λάθος.....
-
πρόσβαση στα κρυφά τόπικ του φόρουμ έχουν μόνο τα μέλη που δίνουν το απρών στις εκδηλώσεις ή τις συναντησεις του κλαμπ. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχεις πάρει πρόσβαση. Το παραπάνω αποτελεί κανόνα του συγκεκριμένου κλαμπ και από μένα ήταν σεβαστό. Πρόσβαση απέκτησα αφού έδωσα το παρών. Για μένα είναι λογικό...
Τι διάβολο, αυτό είναι club ή μασονική στοά; Κάνουν και τελετές μύησης;
Μου φαίνεται πρέπει να βγάλει βιβλίο ο...Παντελής Γιαννουλάκης, για την...κρυφή γνώση των Redliners , με τίτλο πχ ...'Κούφια Γνώση'...αυτό που γράφεις είναι υπερβολικό και απλά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα...απλά οι redliners είναι περισσότερο παρέα παρά κλαμπ με την έννοια που το ορίζουν οι πολλοί. τίποτα το tricky στη συνέχεια...σε μένα έδωσαν πρόσβαση σε 4 μήνες παρά το γεγονός ότι δεν βελτιώνω το αυτοκίνητο μου
Μπορεί το δικό μου να είναι υπερβολικό, αλλά και το δικό τους δεν πάει πίσω! Τι πάει να πει είναι παρέα και όχι club; Ας είναι και μοναστική αδελφότητα ή αδελφάτο ή δουκάτο, εγώ μένω στο 'κλείδωμα' της 'γνώσης', που δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί, σε αντίθεση με εσένα που το βρίσκεις σωστό...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ειχα διαβάσει να προσέξει το κούρεμα του κιβωτίου.... αλλά δεν κατάλαβα τι είναι αυτό. (εγω προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κιβώτιο)
Θα πρότεινα πρώτα πρώτα να δει τα σερβις. Προφανώς είναι καλύτερα να πάρει ένα με 7 χρόνα εγγυηση παρά με 3
Απο εκεί θα είναι σίγουρος και για τα χιλιόμετρα.
Επιπλέον θα έλεγα ότι βασικό είναι να δει αν έχει λάστιχα. (ειναι 600 με 700 ευρω το μαλλι)Γενικά όπως καταλαβαίνει δεν εχεις και πολλά να δεις γιατι δε παθαίνουν και τίποτα
Πόσα λεφτά δίνεις?
Για λαστιχα,κλπ,το φανταζομαι...Αυτα ετσι και αλλιως τα θεωρω στα αναλωσιμα...
Οσο για το σαζμαν,οι εμφανεις βλαβες(σκαλωματα,αρπαγματα,κλπ) ελπιζω να φαινονται.
Απλα αναρωτιεμαι αν υπαρχει πιθανοτητα το μοτερ να βγαλει καποια οποιαδηποτε βλαβη απο κακη χρηση(κρυο σκισιμο,κλπ) αν και τα μεταλλα τους ειναι υπερανω κριτικης.Αν είναι απο το εξωτερικό τότε...
Μπορεί να έχει προσκέφαλα πίσω και διακόπτες κάθετα για τον κλιματισμό (το ελληνικό τους έχει οριζόντια)Ακομα δεν εχω καταληξει καθως κατα το τελος του χρονου θα γινει η οποιαδηποτε κινηση,απλα επειδη ακριβως δεν εχω εμπειρια επι των συγκεκριμενων αυτοκινητων,για αυτο και ρωταω.
Πιθανοτατα παντως απο οτι βλεπω μαλλον παω για αυτοκινητο εξωτερικου καθως οι τιμες ειναι σαφως χαμηλοτερες και ετσι και αλλιως θα το κυκλοφορησω με ξενα νουμερα.
Επισης προσανατολιζομαι σε facelift και οχι στα παλιοτερα ή σε κανενα επετειακο με τα Recaro αν και ειλικρινα προτιμω να θυσιασω τα καθισματα για το τιμονι και την βελτιωμενη αναρτηση του facelift καθως δεν σχεδιαζω να αρχισω το παιχνιδι της βελτιωσης... ...περαν του κλασσικου ΦΠΕ εννοειται! -
Για το θέμα της περιορισμένης πρόσβασης απλά θεωρώ λογικό να μην μοιράζονται την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει με όλους αλλά μόνο με άτομα που έχουν γνωρίσει...άλλωστε όλοι μπορούν αν βρουν ανάλογες πληροφορίες στο διαδίκτυο οπότε τα παιδιά κάνουν καλά.Συμφωνω μαζι σου στο θεμα...Αλλωστε αρκετες πληροφοριες μπορουμε να βρουμε και απο το civinfo.com οπου η γνωση δινεται 'ελευθερα'
Απλα το μονο που τους δινω αρνητικο credit ειναι στο οτι 'εκλεισαν' το τοπικ σχετικα με το καινουριο civic,πραγμα που με απομακρυνε απο το εν λογο site. -
Ο χρήστης sharkman έγραψε:
Για το θέμα της περιορισμένης πρόσβασης απλά θεωρώ λογικό να μην μοιράζονται την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει με όλους αλλά μόνο με άτομα που έχουν γνωρίσει...άλλωστε όλοι μπορούν αν βρουν ανάλογες πληροφορίες στο διαδίκτυο οπότε τα παιδιά κάνουν καλά.Συμφωνω μαζι σου στο θεμα...Αλλωστε αρκετες πληροφοριες μπορουμε να βρουμε και απο το civinfo.com οπου η γνωση δινεται 'ελευθερα'
Απλα το μονο που τους δινω αρνητικο credit ειναι στο οτι 'εκλεισαν' το τοπικ σχετικα με το καινουριο civic,πραγμα που με απομακρυνε απο το εν λογο site.για το συγκεκριμένο τόπικ είχα έρθει σε αντίθεση με τα παιδιά και το είχα δηλώσει.
Θεώρησαν ότι δεν υπήρχε τίποτα καινούριο να γραφτεί και το άφησαν στικι για να το βλέπει όποιος επιθυμεί ελεύθερα. Προσωπικά μου έδωσαν όλες τις πληροφορίες που ζήτησα οπότε δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Πάντως οι ιδιοκτήτες fk2 στο κλαμπ είμαστε ελάχιστοι. Η πλειοψηφία έχει ep3 και vti -
Απλα το μονο που τους δινω αρνητικο credit ειναι στο οτι 'εκλεισαν' το τοπικ σχετικα με το καινουριο civic,πραγμα που με απομακρυνε απο το εν λογο site.για το συγκεκριμένο τόπικ είχα έρθει σε αντίθεση με τα παιδιά και το είχα δηλώσει.
Θεώρησαν ότι δεν υπήρχε τίποτα καινούριο να γραφτεί και το άφησαν στικι για να το βλέπει όποιος επιθυμεί ελεύθερα. Προσωπικά μου έδωσαν όλες τις πληροφορίες που ζήτησα οπότε δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Πάντως οι ιδιοκτήτες fk2 στο κλαμπ είμαστε ελάχιστοι. Η πλειοψηφία έχει ep3 και vtiΤο κακο ειναι οτι εκλεισε το topic πριν καλα καλα 'κυκλοφορησει' ευρεως στην αγορα το μοντελο.
Παντα υπαρχουν και γεννιουνται αποριες πανω σε ενα νεο μοντελο.
Ισως και αυτος να ειναι ενας λογος που δεν υπαρχουν πολλα μελη με το νεο civic. -
Πάντα μου εκανε εντύπωση οταν γινόντουσαν συζητήσεις για ένα forum σε άλλο forum!! Και βέβαια τι χειρότερο όταν κάποιος πετάει μία ατάκα του στυλ 'όλα ειναι κλειστα' και οι υπόλοιποι που ουδεμία σχέση έχουν αρχίζουν να φιλοσοφούν το γιατί 'το forum έχει περιορισμένη πρόσβαση σε ορισμένα κομμάτια του'.
Τόσο περίεγο σας φαίνεται να είναι ένα forum κλειστό εν μέρη; Τα περισσότερα πλέον forum ανα τον κόσμο και δεν μιλάω μονο για αυτοκινητιστικά έχουν μέρη που είναι κλειστά με πληροφορίες μόνο για τα μέλη τους. Εκεί υπάρχουν ειδικές πληροφορίες, προσφορές από μαγαζιά και αρκετά άλλά πράγματα. Πληροφορίες για τις οποίες έχουν γίνει επενδύσεις τοσο από το club αλλά και από μέλη και κανείς δεν θα ήθελε να είναι ελεύθερες προς όλους.
Και βέβαια κάνουμε τελετές μύησεις με παρθένες που τις προσφέρουμε εν λευκό στα νέα μέλη μας...... δουλεόμαστε ρε παίδες;;
Να εξηγησω λοιπον στον HighFidelity που προσπαθει να καταλάβει και να βγάλει συμπεράσματα χωρίς να εχει ποτε ρωτήσει....!!! Είμαστε ενα απο τα παλαιότερα club με 7+ χρονια στην πλάτη μας, έχουμε περάσει από το προνηπιακό στάδιο του 'να μαζέψουμε χιλιάδες μέλη' και πλέον βρισκόμαστε στο 'λίγοι και καλοί'. Δεν νομίζω οτι είναι περίεργο αυτό; Θέλουμε όσοι θέλουν να μπούν στο club να το 'γουστάρουν' πραγματικά, να γνωρίζουν 5 πράγματα για τους Redliners και γενικότερα για την φιλοσοφία του club.
Δεν εχουμε και δεν ειχαμε ποτε συνδρομές έτσι το μόνο που ζητάμε είναι συμμετοχή και εκτός forum. Δεν ειμαστε με λιγα λογια ενα club/forum αλλα ένα club με ένα ένα από τα εργαλεία επικοινωνίας του το forum. Για αυτά και για πολλά άλλα το forum έχει κομματια περιορισμένης πρόσβασης (50% περίπου). Και η κλασσική ερώτηση που έρχεται μετά απο την παραπάνω 'δηλωση' ειναι 'και τι γινεται αν δεν ζω στην Αθήνα'; Οι Redliners εχουν σχεδόν παντού πυρήνες από την Θεσσαλονική, Καρδίτσα, Πάτρα, Κρήτη, Καβάλα κ.α. Full μέλη του forum έχουν γίνει και άτομα από Σουηδία, Καναδά, Αγγλία, Ιταλία κ.α. Περισσότεροι φοιτητές που πραγματικά ήθελαν να είμαι μέρος της παρέας αλλά δεν μπορούσαν.
Ειμαστε το πρωτο club που χρησιμποποίησε την λέξη 'παρέα' ή οποία έχει γίνει πλέον της μόδας σε όλα τα club. Εμείς λοιπόν αυτή την λέξη, την ακολουθούμε και σαν φιλοσοφία. Τι το περίεργο σε αυτό;
Ευχαριστώ
Νίκος - Admin Redliners Team Honda -
ενω με την ατακα του hi-fi περι θυσιων κτλ κτλ ημουν ετοιμος να πατησω να δω τι παιζει μεσα στο φορουμ, με τη τελευταια εξηγηση μου κοπηκε η ορεξη...
τεσπα δε θα πεσει το φορουμ επειδη δε μπηκα τελικα αλλα λιγο εσωστρεφεια μου κανει το ολο πραμα..ειδικα το σημειο με τις πληροφοριες..
-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
Πάντα μου εκανε εντύπωση οταν γινόντουσαν συζητήσεις για ένα forum σε άλλο forum!! Και βέβαια τι χειρότερο όταν κάποιος πετάει μία ατάκα του στυλ 'όλα ειναι κλειστα' και οι υπόλοιποι που ουδεμία σχέση έχουν αρχίζουν να φιλοσοφούν το γιατί 'το forum έχει περιορισμένη πρόσβαση σε ορισμένα κομμάτια του'.Τόσο περίεγο σας φαίνεται να είναι ένα forum κλειστό εν μέρη; Τα περισσότερα πλέον forum ανα τον κόσμο και δεν μιλάω μονο για αυτοκινητιστικά έχουν μέρη που είναι κλειστά με πληροφορίες μόνο για τα μέλη τους. Εκεί υπάρχουν ειδικές πληροφορίες, προσφορές από μαγαζιά και αρκετά άλλά πράγματα. Πληροφορίες για τις οποίες έχουν γίνει επενδύσεις τοσο από το club αλλά και από μέλη και κανείς δεν θα ήθελε να είναι ελεύθερες προς όλους.
Και βέβαια κάνουμε τελετές μύησεις με παρθένες που τις προσφέρουμε εν λευκό στα νέα μέλη μας...... δουλεόμαστε ρε παίδες;;
Να εξηγησω λοιπον στον HighFidelity που προσπαθει να καταλάβει και να βγάλει συμπεράσματα χωρίς να εχει ποτε ρωτήσει....!!! Είμαστε ενα απο τα παλαιότερα club με 7+ χρονια στην πλάτη μας, έχουμε περάσει από το προνηπιακό στάδιο του 'να μαζέψουμε χιλιάδες μέλη' και πλέον βρισκόμαστε στο 'λίγοι και καλοί'. Δεν νομίζω οτι είναι περίεργο αυτό; Θέλουμε όσοι θέλουν να μπούν στο club να το 'γουστάρουν' πραγματικά, να γνωρίζουν 5 πράγματα για τους Redliners και γενικότερα για την φιλοσοφία του club.
Δεν εχουμε και δεν ειχαμε ποτε συνδρομές έτσι το μόνο που ζητάμε είναι συμμετοχή και εκτός forum. Δεν ειμαστε με λιγα λογια ενα club/forum αλλα ένα club με ένα ένα από τα εργαλεία επικοινωνίας του το forum. Για αυτά και για πολλά άλλα το forum έχει κομματια περιορισμένης πρόσβασης (50% περίπου). Και η κλασσική ερώτηση που έρχεται μετά απο την παραπάνω 'δηλωση' ειναι 'και τι γινεται αν δεν ζω στην Αθήνα'; Οι Redliners εχουν σχεδόν παντού πυρήνες από την Θεσσαλονική, Καρδίτσα, Πάτρα, Κρήτη, Καβάλα κ.α. Full μέλη του forum έχουν γίνει και άτομα από Σουηδία, Καναδά, Αγγλία, Ιταλία κ.α. Περισσότεροι φοιτητές που πραγματικά ήθελαν να είμαι μέρος της παρέας αλλά δεν μπορούσαν.
Ειμαστε το πρωτο club που χρησιμποποίησε την λέξη 'παρέα' ή οποία έχει γίνει πλέον της μόδας σε όλα τα club. Εμείς λοιπόν αυτή την λέξη, την ακολουθούμε και σαν φιλοσοφία. Τι το περίεργο σε αυτό;
Ευχαριστώ
Νίκος - Admin Redliners Team HondaΑφου λοιπον ανακαλυψατε και εσεις τον τροχο τα τελευταια 7 χρονια, και αφου εσεις πρωτοι ειπατε για παρεα...που δεν ησασταν εσεις αλλα ενα αλλο κλαμπ αλλα δεν το αναφερω 1ον για να μην γινει κολαση στο τοπικ και 2ον γιατι δεν ειμαι μελος του για να μιλαω για αυτο κλειδώσατε το φορουμ/μερος του φορουμ το οποιο μπορουν να διαβασουν ορισμενα μελη, την τεχνογνωσια κλπ κλπ, το φορουμ ηταν έτσι παντα ή μετα απο καποια χρονια εγινε αυτο?
Δλδ αν πριν 5 χρονια γραφομουνα εγω, μπορουσα να γραψω σε οτι μπορω και τωρα, ή είχα προσβαση σε περισοτερες θεματικες ενοτητες? Αναρτησεις, μοτερ, λαστιχα κλπ?
-
Στελιο αστο ρε...
Δεν νομιζω να αλλαξει κατι παρολη την συζητηση.Ενημερωτικα παντως,κατ΄εμε η πιο 'ορθοδοξη' λυση θα ηταν να εχεις το δικαιωμα να διαβαζεις αλλα να μην postαρεις αν ολα γινονται για να διατηρηται το forum σε καλη κατασταση.
-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
Πάντα μου εκανε εντύπωση οταν γινόντουσαν συζητήσεις για ένα forum σε άλλο forum!! Και βέβαια τι χειρότερο όταν κάποιος πετάει μία ατάκα του στυλ 'όλα ειναι κλειστα' και οι υπόλοιποι που ουδεμία σχέση έχουν αρχίζουν να φιλοσοφούν το γιατί 'το forum έχει περιορισμένη πρόσβαση σε ορισμένα κομμάτια του'.Τόσο περίεγο σας φαίνεται να είναι ένα forum κλειστό εν μέρη; Τα περισσότερα πλέον forum ανα τον κόσμο και δεν μιλάω μονο για αυτοκινητιστικά έχουν μέρη που είναι κλειστά με πληροφορίες μόνο για τα μέλη τους. Εκεί υπάρχουν ειδικές πληροφορίες, προσφορές από μαγαζιά και αρκετά άλλά πράγματα. Πληροφορίες για τις οποίες έχουν γίνει επενδύσεις τοσο από το club αλλά και από μέλη και κανείς δεν θα ήθελε να είναι ελεύθερες προς όλους.
Ευχαριστώ
Νίκος - Admin Redliners Team HondaΔεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημά σου... Εγώ μίλησα για την...απαγορευμένη γνώση! Κοινώς, ένα ...δούναι και λαβείν, περίεργο κατά την άποψή μου που αντίστοιχο είπα που συναντάς... Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν ΟΛΟΙ να διαβάσουν (απλά θα διαβάσουν δεν θ' αλλάξουν κάτι...), αυτήν την έρμη γνώση!
Δεν χρειάζεται να γνωρίζω την ιστορία του όποιου club για να βγάλω συμπέρασμα για κατι τέτοιο. Είμαι απλά αντίθετος σε κάθε μέθοδο που περιορίζει κάτι που ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι περιορισμένο, γιατί μπορεί πολλοί να ωφεληθούν...
Το κέρδος για το Club σας πάλι δεν το αντιλαμβάνομαι, μάλλον είναι ψυχαναγκαστικό περισσότερο, στο στυλ 'εμείς γνωρίζουμε κι εσείς είστε άσχετοι'... Οπως και να 'χει, μ'αυτά που μαθαίνουμε εδώ μέσα, μάλλον δεν θα τρέξουμε και να γίνουμε μέλη σας, πράγμα φαντάζομαι πως δεν σας χαλάει, αφού θα κρατήσει την ...γνώση ακόμη πιο...'αποκλειστική'.
Να την χαίρεστε λοιπόν... -
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
Ευχαριστώ
Νίκος - Admin Redliners Team Hondaναι ρε παιδί μου συμφωνώ εν μέρει....
Με ρώτησε ο Σπύρος γιατί δεν έρχομαι στους redliners και του είπα ότι πρακτικά αισθάνθηκα σαν να έφαγα πόρτα? Μία ερώτηση για λάστιχα έκανα ο καημένος... απλά...
Φιλικά -
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Στελιο αστο ρε...
Δεν νομιζω να αλλαξει κατι παρολη την συζητηση.Ενημερωτικα παντως,κατ΄εμε η πιο 'ορθοδοξη' λυση θα ηταν να εχεις το δικαιωμα να διαβαζεις αλλα να μην postαρεις αν ολα γινονται για να διατηρηται το forum σε καλη κατασταση.
Μα εγω δεν θελω να αλλαξει κατι ρε συ, κουμαντο θα κανω εγω στο κλαμπ των παιδιών?
Απλα με ενοχλει που πολλα κλαμπ (για αυτο ρωτησα αν ηταν απο την αρχη ετσι το συστημα) μετα απο καποιο διαστημα κλειδωνουν καποιες ενοτητες..........ελα ομως που σε αυτες τις ενοτητες εχουν προσφερει ατομα με τις γνωσεις τους, δοκιμες (λεφτα δλδ για λαστιχα ας πουμε κλπ) και διαφορα αλλα τα οποια δεν εχουν πατησει σε καμια συναντηση ή δεν ηταν ποτε προνομιουχα μελη (για τα κλαμπ που κλειδωνουν θεματικες ενοτητες σε ατομα που δνε ειναι συνδρομητικα) ξαφνικα λοιπόν, εκτος του οτι δεν μπορουν να διαβασουν κατι στο οποιο εχουν προσφερει και οι ιδιοι, το κλαμπ προσφερει σε προνομιουχα (δεν μιλαω για τους redliners καθως δεν ξερω αν κλειδωνουν αναλογα με την συνδρομη ή μονο με την παρουσια σε καποια συναντηση) μελη απο την αλλη την
'γνωση' αυτη.......εμενα δεν μου καθεται καλα....τεσπα!Και παλι Στελιο σου λεω οτι δεν ειχα σκοπο ουτε να αλλαξω κατι ούτε να κανω κουμαντο σε κανεναν!
-
Παιδιά, δεν είναι σωστό να συζητάμε στο 4T Forum για τα 'εσωτερικά' ενός άλλου Forum. Ο MarWax εξήγησε το πως και το γιατί, από εκεί και πέρα όποιος ενδιαφέρεται το σωστό είναι να μπει στο Forum των Redliners (http://www.redliners.gr/forum) και να το συζητήσει εκεί.
(Moderator nass)
-
Εγω θα δε θα συμφωνησω αλλα θα δεχτώ την απόφαση σου.
Μπορω με τους ανθρωπους στο Honda forum να ρωτήσω κάτι, να πάρω κριτική και απαντήσεις.
Σε σέβομαι όμως
HONDA FORUM