-
Τυχερε!!
Μαμώ τα εισητήρια που δεν ήρθανε!!!!!!!! -
Carspotting: Στη Συγγρου, Porsche Cayenne S με αυτοκολλητακι του Ring (σαν το avatar του Θεμη).
Μου στελνει διαφορα σημαδια ο θεος, νομιζω...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Carspotting: Στη Συγγρου, Porsche Cayenne S με αυτοκολλητακι του Ring (σαν το avatar του Θεμη).Μου στελνει διαφορα σημαδια ο θεος, νομιζω...
Σκέφτεσαι να αγοράσεις κι εσύ μεταχειρισμένο από Γερμανία;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Carspotting: Στη Συγγρου, Porsche Cayenne S με αυτοκολλητακι του Ring (σαν το avatar του Θεμη).Μου στελνει διαφορα σημαδια ο θεος, νομιζω...
Λίγα χλμ, καλομεταχειρισμένο, από κοπέλα κλπ κλπ....
-
Πρόσεξες μόνο το νούμερο της γόβας της μην είναι 13.5, αλλά το ύψος της του τακουνιού!
Τότε και μόνο τότε θα είναι από κοπέλα το Γερμανο-πίπερο!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Σκέφτεσαι να αγοράσεις κι εσύ μεταχειρισμένο από Γερμανία; -
Μπλε Clio 1.4 16v αναβαθμίστηκε με αυτοκολλητάκι Ring στο πίσω αριστερά μέρος...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Μπλε Clio 1.4 16v αναβαθμίστηκε με αυτοκολλητάκι Ring στο πίσω αριστερά μέρος...Δηλαδή πόσα άλογα + υπολογίζεις;
@νδρέας
-
Αχ, τί να σου πω... δεν το έχω τεστάρει ακόμα...
-
Οι φίλοι μας οι μιατάκηδες από το trackmiata.gr πήγαν στο Ring και ολοκλήρωσαν την πιο τέλεια δραστηριότητα που έχει πραγματοποιήσει club αυτοκίνησης στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που απέδειξαν έμπρακτα ότι τιμούν κάθε γράμμα που απαρτίζει το όνομα του club τους.
Παραθέτω φωτογραφίες που έκλεψα χωρίς ντροπή από το φόρουμ τους. Aρκετοί από όσο γνωρίζω είναι μέλη και του 4T forum (papdoc, xafterios, King Manos σίγουρα) και διακρίνονται στις φωτογραφίες.
Ανεβασμένες από τον papdoc.

-
-
-
Αυτά είναι!
-
Άλλο επίπεδο οργάνωσης... Μπράβο παιδιά!
-
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες! Μπράβο παιδιά!
-
Ο Θέμης δεν πήγε?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο Θέμης δεν πήγε?Γιατι,δεν τον είδες;Ο συνοδηγός του κρατιέται απ'όπου βρει.
-
-
Kι ο Θέμης ως συνοδηγός, το ίδιο.
-
μπραβο στο κλαμπ!
Nuerburgring!