-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Συγνωμη για την ερωτηση αλλα Μαιρη γιατι αναφερεσε μονο σε ασφαλτινους αγωνες ;
Αυτο σημαινει οτι αποριπτετε η προσφορα του Λαμπη γιατι απο οτι ξερω το Favorit ειναι χωματινο.Είχαμε πει οτι θα ξεκινήσουμε με άσφαλτο και εαν παμε καλά θα προχωρήσουμε και σε χώμα. Όπως λέει και ο Nikos_bugsR
θα προτεινα πρωτα να συμφωνηθουν καποια πιο διαδικαστικα-θεωτηρικα θεματα και υστερα να αρχισουν συζητησεις για την επιλογη του αυυτοκινητου.
Σε αυτή την φάση είμαστε τώρα. Μολις έχουμε καποια στοιχεία (Νίκοοοοοοοοοοοο) θα κανονίσουμε συνάντηση με όλους τους συμμετέχοντες να τα πούμε από κοντά.
Επισης γιατι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει το 4Τforum απο την στιγμη που συμμετεχουμε σε κανονικους αγωνες με λισανς και ολα τα σχετικα;
Γιατί δεν μας έχει δοθεί η άδεια από την 'Τεχνικές Εκδόσεις'. Ούτε και έχουμε ζητήσει κατι τετοιο. Προς το παρον είμαστε μία παρέα που οργανώνεται για να τρέξει σε αγώνες.
-
Φαίνεται ότι τελικά η ιδέα προχωράει. Όπερ σημαίνει ότι κάποιοι (γκουχου γκουχου) πρέπει να αρχίσουμε να χάνουμε κανένα γραμμάριο !!!!!
Η εποχή είναι δύσκολη λόγω διακοπών καθώς πιστεύω ότι πολλοί από εμάς είμαστε προ των πυλών των καλοκαιρινών διακοπών μας.
Πρέπει να αρχίσουμε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Οι ιδέες να φύγουν από το θεωρητικό και να περάσουν σε πιο πρακτικό/ουσιαστικό επίπεδο. Να μοιράσουμε τις δουλειές που πρέπει να γίνουν ώστε να μην πέσει το βάρος σε 1-2 άτομα, να καθορίσουμε τα διαδικαστικά.
Είναι εκπληκτικό το ότι η 'τρελή ιδέα' βρίσκει τόσο μεγάλη ανταπόκριση, αλλά όπως λένε και οι αγγλοαμερικάνοι 'time to put the money where the mouth is' και δεν μιλάω για χρήματα αλλά για έργα.
Από τέλος Αυγούστου που όλοι (ή τουλάχιστον η πλειοψηφία) θα είμαστε πίσω απο τις διακοπές πρέπει να οργανωθούμε.
Όπως λένε και κάποιοι εδω μέσα συχνά πυκνά .................................... ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Σε αυτή την φάση είμαστε τώρα. Μολις έχουμε καποια στοιχεία (Νίκοοοοοοοοοοοο) θα κανονίσουμε συνάντηση με όλους τους συμμετέχοντες να τα πούμε από κοντά.Sorry παίδες,εχω καθυστερήσει το ξέρω!Αλλά γίνεται Η κόλαση στην δουλειά!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε αυτή την φάση είμαστε τώρα. Μολις έχουμε καποια στοιχεία (Νίκοοοοοοοοοοοο) θα κανονίσουμε συνάντηση με όλους τους συμμετέχοντες να τα πούμε από κοντά.
Sorry παίδες,εχω καθυστερήσει το ξέρω!Αλλά γίνεται Η κόλαση στην δουλειά!
Εντάξει, τι να κάνουμε ..... Sorry, αλλά, ... Η έσχατη λύση ...... Σε ορίζουμε εθελοντή να κανονίσεις ΑΜΕΣΑ τα του project ....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έλα βρε Νίκο τι Sorry και χαζομάρες. αρέα είμαστε ........... ξέρουμε να συγχωρούμε ........... ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ 50% ΤΟΥ PROJECT, ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ 15 ΚΙΛΑ.
Όπως καταλαβαίνεις δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το ότι έχεις δουλειά.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Εντάξει, τι να κάνουμε ..... Sorry, αλλά, ... Η έσχατη λύση ...... Σε ορίζουμε εθελοντή να κανονίσεις ΑΜΕΣΑ τα του project ....
Είχαμε πει οτι θα ξεκινήσουμε με άσφαλτο και εαν παμε καλά θα προχωρήσουμε και σε χώμα. Όπως λέει και ο Nikos_bugsR
ναι αλλά έχουμε την υπερπροσφορά του λάμπη(να είναι καλά ο άνθρωπος, όπως και ο άρης, εμένα με αφήσαν άφωνο ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ)
Άλλωστε, δεν νομίζω πως τα σκόντα είναι τόσο γρήγορα και επικίνδυνα στο χώμα, αφού άλλωστε, εκεί θα μάθουμε και πιο πολλά και με πιο λίγα χιλιόμετρα. Τόσο μεγάλο κόστος θα αντιμετωπίσουμε;;Γιατί δεν μας έχει δοθεί η άδεια από την 'Τεχνικές Εκδόσεις'. Ούτε και έχουμε ζητήσει κατι τετοιο. Προς το παρον είμαστε μία παρέα που οργανώνεται για να τρέξει σε αγώνες.
νομίζω πως πρέπει να ζητήσουμε βοήθεια από του 4 τροχούς, οι αγώνες χρειάζονται χορηγούς, έτσι δεν λέμε να το συζητήσουμε...
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Έλα βρε Νίκο τι Sorry και χαζομάρες. αρέα είμαστε ........... ξέρουμε να συγχωρούμε ........... ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ 50% ΤΟΥ PROJECT, ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ 15 ΚΙΛΑ.
Όπως καταλαβαίνεις δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το ότι έχεις δουλειά.
Πωπωπω..Παναγία μου! Λυσσάξατε!!
Να δω τι θα γίνει αν προσφερω σε πελάτη αναρτήσεις αντι για servers!Εντάξει..εντάξει!!...Εστάλη!!
-
Η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία θα ήθελε χώμα (όπως και εγώ) αλλά το κόστος σίγουρα θα είναι πολύ υψηλότερο απ'οτι η άσφαλτος και σίγουρα πολύ πιο δύσκολο.
ΤΟ πρόβλημα είναι το κόστος και αυτό είναι σίγουρα κατα πολύ υψηλότερο απ'ότι στην άσφαλτο. Φυσικά .... ποτέ δεν ξέρεις ....... ας ξεκινήσουμε και βλέπουμε που και πώς θα καταλήξουμε.
-
Λοιπόν, ήρεμα παίδες και μην τρελλένεστε για το κόστος. Μήπως παρακολουθείτε μόνιμα WRC και πιστεύετε ότι θα χαλάσετε εκατομμύρια ευρώ; Έχουμε και λέμε: 20 και 21 Σεπτεμβρίου (εκτός απροόπτου) γίνεται στην Κορινθία το 1ο Supermini Rally. Έξοδα: Δικαίωμα συμμετοχής 200 ευρώ. Βενζίνες δοκιμών 30 ευρώ, βενζίνες αγώνα 10 ευρώ. Λάστιχα δωρεάν, service δωρεάν. Κόστος σπασμένου σαζμάν 120 ευρώ, κόστος κατεστραμένου κινητήρα 300 ευρώ( δεν θα σας τα χρεώσω), κομμωτήριο για τις κυρίες του team 140 ευρώ per capita (χα,χα). Διαμονή στην Κόρινθο 1 βράδυ (Σάββατο) σε ξενοδοχείο Α κατηγορίας 50 ευρώ το δίκλινο, ή δωρεάν σε σκηνές στο 'Παραλληλοδρόμιο'.
Ά! Ο συγκεκριμένος αγώνας, αν θέλετε να συμμετάσχετε, είναι συνολικού μήκους 55 χλμ., εκ των οποίων τα 28 χλμ είναι ειδικές. Ξεκινά στις 11 το πρωί από το 'Παραληλοδρόμιο' όπου και η 1η ειδική σε χώμα και έχει άλλες 2 επαναλαμβανόμενες , η μία 8 χλμ εκ των οποίων τα 3 είναι άσφαλτος και η 2η 5 χλμ με πάλι 3 χλμ αφάλτου. Τις 2 ειδικές θα τις μάθετε (όπως και όλοι) το Σάββατο το πρωί στις 10 (20 Σεπτεμβρίου) τότε που θα αρχίσουν οι αναγνωρίσεις.
Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε sprint, υπολογίστε τα ίδια σχεδόν κοστολόγια, με αλλαγή στο παράβολο συμμετοχής που είναι 150 ευρώ, ενώ για πρωταθληματικό rally θα σας χρειστούν περίπου 1000 ευρώ, εκ των οποίων τα 340 αφορούν στο παράβολο συμμετοχής.
Λάμπης Κουρτέσης -
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
....... ας ξεκινήσουμε και βλέπουμε που και πώς θα καταλήξουμε.Το πως θα καταλήξουμε είναι όντως άγνωστο (μέσα από χωμάτινες ή ασφάλτινες διαδρομές;)
Το που .......... εεεε! γύρω από τη φωτιά με τα γουρουνόπουλα, στο γλέντι του γαλατικού χωριού ....
Άντε πάμε και ο Τουτάτης βοηθός!!!!
... Project 'ΤΟΥΤΑΤΗΣ' - πως σας φαίνεται για ονομασία;
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Μα τις χίλιες προβατίνες !!!!!!!!!!!!!!!
Το 'Project ΤΟΥΤΑΤΗΣ' μου ακούγεται πολύ καλό !!!!!
Αβε gvala ............. οι μελλοαγωνιζόμενοι σε χαιρετούν !!!!!!
Α ρε Μαίρη .......... σε μπελάδες που μας που μας έβαλες
-
εφόσον το αποφασίσαμε θα γίνει, προτείνω λοιπον να μην το παλεύουμε μέσω μυνημάτων αλλά να το αφήσουμε προς το παρόν και όπως είπε ο δημήτρης να βρεθούμε εκεί περι τα τέλη Αυγούστου, όλοι οι ενδιαφερόμενοι να θέσουμε το θέμα επι τάπητος και τάβλας να το συζητήσουμε και να καταλήξουμε...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εφόσον το αποφασίσαμε θα γίνει, προτείνω λοιπον να μην το παλεύουμε μέσω μυνημάτων αλλά να το αφήσουμε προς το παρόν και όπως είπε ο δημήτρης να βρεθούμε εκεί περι τα τέλη Αυγούστου, όλοι οι ενδιαφερόμενοι να θέσουμε το θέμα επι τάπητος και τάβλας να το συζητήσουμε και να καταλήξουμε...ΣΩΣΤΗ!!!!!!!!
Καλες διακοπες σε ολους και να γυρισουμε με φρεσκες ιδεες για το εγχειρημα. -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
....... ας ξεκινήσουμε και βλέπουμε που και πώς θα καταλήξουμε.
Το πως θα καταλήξουμε είναι όντως άγνωστο (μέσα από χωμάτινες ή ασφάλτινες διαδρομές;)
Το που .......... εεεε! γύρω από τη φωτιά με τα γουρουνόπουλα, στο γλέντι του γαλατικού χωριού ....
Μα τον Τουταύτη (με μικρά , γιατί με κεφαλαία πάει προς ... ΤΟΥΟΤΑ )
με 'πήραν' κάτι μυρουδιές απο ... (λέμε τώρα ) ψητά στά κάρβουνα !Είναι σίγουρο, η ξεκούραση των 'πολεμιστών' εμπεριέχει ΚΟΨΙΔΙ ,
όμως , είπαμε , ΜΕΤΑ τον πόλεμο , ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝΑποστόλης.
Υ.Γ. Στάσις 'ΛΑΙΜΟΣ' ... Βουλιαγμένης ,
έτσι , για να μάθουν ορισμένοι , ορισμένοι !!!!!!!!!!!!!!!!
Αμ , πώς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Θα προσπαθήσω (δεν το υπόσχομαι) να στείλω και τον Νάζο για service, διαφορετικά, κάποιος από σας θα μπορεί να αλλάζει λάστιχα, να βάζει βενζίνα κλπ.
Λάμπης Κουρτέσης.Δεν τίθεται θέμα....Θα δημιουργηθεί 4Τ forum racing team! Δεν ξέρουμε μόνο να τσακίζουμε κοψίδια , μπορούμε να λύσουμε και μερικά μπουλόνια! Aντε να λερωθούν και λίγο τα χεράκια με λαδάκι διαφορετικό από αυτό που έχουν συνηθίσει...!!
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
....... ας ξεκινήσουμε και βλέπουμε που και πώς θα καταλήξουμε.
Το πως θα καταλήξουμε είναι όντως άγνωστο (μέσα από χωμάτινες ή ασφάλτινες διαδρομές;)
Μα τον Τουταύτη (με μικρά , γιατί με κεφαλαία πάει προς ... ΤΟΥΟΤΑ )
με 'πήραν' κάτι μυρουδιές απο ... (λέμε τώρα ) ψητά στά κάρβουνα !Είναι σίγουρο, η ξεκούραση των 'πολεμιστών' εμπεριέχει ΚΟΨΙΔΙ ,
όμως , είπαμε , ΜΕΤΑ τον πόλεμο , ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝΑποστόλης.
Υ.Γ. Στάσις 'ΛΑΙΜΟΣ' ... Βουλιαγμένης ,
έτσι , για να μάθουν ορισμένοι , ορισμένοι !!!!!!!!!!!!!!!!
Αμ , πώς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πάντως εγω δεν έχω ιδέα για ποιόν τα λές Αποστόλη!!
-
Λαμπη στις 21 Σεπτεμβριου εχουν εκδηλωση οι 4Τ στα Μεγαρα.Ενας λογος που αλλαξαμε και την ημερομηνια στη Λιμνη Πλαστηρα ηταν για να παμε Μεγαρα.Για κοιταξε για καμια εναλλακτικη λυση.
-
Η αλλαγή ημερομηνίας είναι αδύνατη, γιατί την συγκεκριμένη ημερομηνία έχει δοθεί από την ΕΘΕΑ αγώνας παράλληλου σπριντ με οργανωτή την ΑΛΑΚ. Απλά, αλλάζει και ο αγώνας και ο οργανωτής (ΠΑΛΜΑ), αλλά δεν αλλάζει η ημερομηνία.
Λάμπης Κουρτέσης -
Αν και η συμμετοχή μου είναι αδύνατη αυτό δεν με εμποδίζει να θαυμάσω την ιδέα, και να ευχηθώ σε όλους σας καλή επιτυχία στο εγχείρημα σας.
Από ότι μου είπε ο cmarin χεράδες υπάρχουν στην παρέα, όπότε μπορεί διακρίσεις από άποψη θέσεων να μην υπάρξει αλλά από χρόνους σε σχέση με το αυτοκίνητο κάτι μπορεί να βγει.
Και πάλη καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου και φάτε και ένα αγριο-γουρουνο και για μένα.
-
Για μένα τώρα τελειώσαν οι διακοπές και μολις είδα την επανασταση που ετοιμασατε.... Μαλλον είμαι εκπροθεσμος ετσι?
αν και δεν ξερω κατα πόσο θα μπορούσα να συμμετέχω μια που η Θεσ/νίκη είναι μακρια...εκτος αν αποφασιστει και κανένας αγώνας προς τα πάνω.
Μερικές ιδέες....γιατί δεν κάνει το περιοδικό μας και ένα 'Γίνε' για μεγαλύτερους νέους? τι φταίμε που γεννηθήκαμε νωρίς και φτωχοί?
μήπως να το βάλουμε ως θέμα?
Για χώμα, νομίζω ότι οι χωμάτινες φόρμουλες είναι η πιο φτηνή, διασκεδαστική λύση. Επίσης νομίζω ότι στους αγώνες auto-cross επιτρέπεται και η συμμετοχή διαφορετικών οδηγών με το ίδιο αυτοκίνητο.
Καλή επιτυχία σε ότι αποφασιστεί και ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στο Λάμπη.
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)