-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Σαμοθράκη;;;;; ΚΩΛΟΛΕΕΙ.
Δεν το συζητάμε !! Ιδανικό Μέρος για χαλάρωση, βόλτες, φαγητό και ... αναρριχηση...
Πολύ καλές εντυπώσεις απο τις Θέρμες !Για 2-3 μέρες καλό είναι.
Μη ξεχνάμε το θεϊκό κατσικάκι πάνω στο βουνό (δεν θυμάμαι πως λέγαν το χωριο).Διαφωνω |
8 μερες δε μου πολυεφτασαν να κανω και να δω οσα ηθελα. Το δε χωριο ονομαζεται Προφητης ΗλιαςBatombo πηρες σοφη αποφαση Και να προσεχεις τους συμβουλατορες του φορουμ και να αποφυγεις το Λιμενα
Πάντως εγω 15 μέρες που έκατσα, όταν εφευγα εκλαιγα ! ..
Όπως καταλαβαίνετε, δεν θα μπορούσαμε να άμε διακοπές όλοι μαζί...Κρίμα!
-
-
Αφού κλείσαμε με τις... οικογενειακές μας διακοπές καιρός να δούμε τι θα κάνουμε με τις... παρεΐστικες.
Ψάχνουμε λοιπόν ένα νησί να σκάσουμε μύτη για ένα Σ/Κ μπακουροπαρέα να τα κάνουμε λίγο μπάχαλο. Προϋπόθεση για το μέρος να γίνεται αρκετό... τζέρτζελο. Ψιλοαποκλείουμε τη Μύκονο (τη γλίτωσες kid, δε θα δημοσιευτεί καμιά φωτό σου σε... περίεργες φάσεις ), στην Ιο δεν βρίσκεις ούτε για πλάκα πλοίο για να πας, μια σκέψη ήταν η Σκιάθος, ή οποια απ' οτι έχω μάθει ψιλοβουλιάζει και γενικά έχει ζωή. Δεν ξέρω αν αληθεύει. Από κει και πέρα ο προβληματισμός μου για τη Σκιάθο είναι οτι δεν την γλιτώνει το αυτοκίνητο, αναγκαστικά πρέπει να το πάρω μέχρι τον Άγιο Κων/νο, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές να το αφήσω εκεί ένα ολόκληρο 3ήμερο, έτσι χύμα.
-
Γιατί αποκλείσατε την Μύκονο? Έχει ακριβώς αυτό που ψάχνεις..
-
Εντυπώσεις από το περασμένο ΠΣΚ στη Χαλκιδική (Πρώτο πόδι προς το τέλος): Καλό και σχετικά φτηνό φαγητό με καλό service. Δωμάτια 50 Ευρώ ικανοποιητικά. Τουρίστες κυρίως Βούλγαροι, Γιουγκοσλάβοι και λίγοι Ιταλοί. Φοβερή κίνηση από Θες/κη. 2,5 ώρες για 130 χλμ. Καλή θάλασσα – όχι σαν νησί βέβαια – με ομπρέλες και ξαπλώστρες που είναι δωρεάν όμως πληρώνεις καφέδες, αναψυκτικά κλπ που παίρνεις υποχρεωτικά. Πάντως την παραλία την καθαρίζουν καθημερινά. Επίσης ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ. Πολύ κουνούπι ρε παιδιά όλη η οικογένεια γύρισε πρησμένη. Τα παιδιά ειδικά ακόμη δεν έχουν συνέρθει. Δεν βοήθησε τίποτα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιατί αποκλείσατε την Μύκονο? Έχει ακριβώς αυτό που ψάχνεις..Όχι. Έχει ακριβώς αυτό που εσύ ψάχνεις.
Νταξ βρε μικρέ, δεν έχω όρεξη να μου πιάσουν τον κώλο για ένα Σ/Κ διασκέδασης...
-
Οι τιμές στην διασκέδαση είναι λίγο κάτω από της Αθήνας, δωμάτια (αν βρεις) έχει και σε καλές τιμές, φαγητό υποθέτω νορμάλ, εμείς με Everest και παπαρίτσες την βγάζουμε, ζήτημα να φάγαμε 1 φορά κανονικά πέρσυ.
Βέβαια, αν θέλετε να γίνεστε κομμάτια κάθε βράδυ, τότε δεν συμφέρει.
-
Ηδη εχει αρχισει και γινεται πολυ δυσκολο να βρεις εισιτηρια για ΠΣΚ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Οι τιμές στην διασκέδαση είναι λίγο κάτω από της Αθήνας, δωμάτια (αν βρεις) έχει και σε καλές τιμές, φαγητό υποθέτω νορμάλ, εμείς με Everest και παπαρίτσες την βγάζουμε, ζήτημα να φάγαμε 1 φορά κανονικά πέρσυ.Βέβαια, αν θέλετε να γίνεστε κομμάτια κάθε βράδυ, τότε δεν συμφέρει.
15 Ιουλίου έως 15 Αυγούστου, τίποτα δε συμφέρει στο νησί
-
ΝΑΞΟ έχει πάει κανείς ???
-
Μία πολυ καλη ιστοσελίδα για την Κεφαλλονια με πολυ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το πανέμορφο νησι!
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Aρχικα εγω εφευγα 6Ιουλη Ρόδο, η οποία σήμερα ακυρώθηκε...
Ετσι με βλέπω για Χαλκίδα ή Ρώμη...(σχετικότατο)Τώρα για τα υπόλοιπα νησιά, συγνώμη, δεν μπορώ να φέρω άποψη γιατι όπου κ αν πήγα τίποτα δεν συγκρινόταν με τα Χανιά!
Είμαι απο τα Χανιά, ζω στα Χανιά, κ δεν μπορώ να ειμαι εντελώς αντικειμενική. Ομως συγκρίνοντας τα ολ τουγκεδερ...συγνωμη, αλλα ζηλέυω που εσείς έχετε την ευκαιρία να έρθετε στα Χανιά διακοπές!!!
Και δεν είναι μαρκετινγκ! Δεν εχω ουτε τουριστικό καταστημα ουτε ξενοδοχείο...Απλά, ειμαι ερωτευμένη με την πόλη μου το καλοκαίρι!!!
Ειναι μακραν ολων η ωραιοτερη πολης της Ελλαδας ισως και ο νομος . Δεν εχεις αδικο ετσι ειναι .
Είναι στο άμεσο πρόγραμμα !!!
Φέτος ή το αργότερο του χρόνου θα τιμηθεί η περιοχή με μία επίσκεψη πολυήμερη!!! -
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΝΑΞΟ έχει πάει κανείς ???Την εχουμε συζητησει πολλες φορες,για μενα αξίζει.
-
Εγω παω Μήλο 27-29/7, επιστροφή μόνο με business class.... λετε να μου έχουν υπολογιστή και γραφείο,και μια καλλίγραμη γραμματεύς, ενώ θα με σερβίρουν αστακό με ασημένια μαχαιροπήρουνα;;;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω παω Μήλο 27-29/7, επιστροφή μόνο με business class.... λετε να μου έχουν υπολογιστή και γραφείο,και μια καλλίγραμη γραμματεύς, ενώ θα με σερβίρουν αστακό με ασημένια μαχαιροπήρουνα;;;Nαί αμέ πώς...!!!
Στην καλύτερη περίπτωση θα έχες μόνο μια καλλίγραμμη ύπαρξη δίπλα σου !!!! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Την εχουμε συζητησει πολλες φορες,για μενα αξίζει.
παραλίες, νυχτερινή ζωή?
πού να βρώ τώρα τη συζήτηση
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
παραλίες, νυχτερινή ζωή?
Δεν εχει τιποτα απο τα δυο σε...μεγαλες ποσοτητες,και σιγουρα δεν αποτελει ανταγωνιστη της Μυκονου στο nightlife
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
παραλίες, νυχτερινή ζωή?
Δεν εχει τιποτα απο τα δυο σε...μεγαλες ποσοτητες,και σιγουρα δεν αποτελει ανταγωνιστη της Μυκονου στο nightlife
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει:
- ωραίες παραλίες (+ κανα καλό beach bar )
- μια ικανοποιητική νυχτερινή ζωή.
-
Συγγνωμη δεν ξερω αν το ερωτημα μου πρεπει να μπει εδω αλλα δεν βρισκω
αλλο πιο καταλληλο θεμα.
Λοιπον εχω κανει κρατηση για λευκαδα 12/8-15/8 4 νυχτες 2 δικλινα
και εχω δωσει προκ/λη ενα βραδυ για καθε δικλινο.
Αν προχωρησω σε ακυρωση του ενος η και των δυο δωματιων εχω ακουσει οτι σε περιπτωση ακυρωσης παραπανω απο 15 μερες πριν δεν εχει ακυρωτικα ξερετε αν ισχυει κατι τετοιο? -
Ο χρήστης LOLIS έγραψε:
Συγγνωμη δεν ξερω αν το ερωτημα μου πρεπει να μπει εδω αλλα δεν βρισκω
αλλο πιο καταλληλο θεμα.
Λοιπον εχω κανει κρατηση για λευκαδα 12/8-15/8 4 νυχτες 2 δικλινα
και εχω δωσει προκ/λη ενα βραδυ για καθε δικλινο.
Αν προχωρησω σε ακυρωση του ενος η και των δυο δωματιων εχω ακουσει οτι σε περιπτωση ακυρωσης παραπανω απο 15 μερες πριν δεν εχει ακυρωτικα ξερετε αν ισχυει κατι τετοιο?Ειδικά για Λευκάδα υπάρχει αυτό το θέμα http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=25059
ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2007