-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πολυ καλος αυτος ο ΛατσκοΑρα αποκλειεται να υπογραψει σε εσας...
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
ενα μπραβο στην κρατικη μας ΤV που δειχνει σημερα το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακου απέναντι στην απιθανη Ουντερχάχινγκ.....και οχι το παιχνιδι της εθνικης Νεων (με νικη περναει στους 4) που μπορούν να φτάσουν ακόμα και στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος !
ήταν στην μεταμεσονύκτια ζώνη?
έβαλαν καλού κακού 'χ' στην προβολή? -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το παιχνιδι της νεων δε μεταδιδεται γιατι δεν το καλυπτει η αυστριακη τηλεοραση.Μα γιατι μας χαλας τωρα τις 'θεωριες συνωμοσίας'?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το παιχνιδι της νεων δε μεταδιδεται γιατι δεν το καλυπτει η αυστριακη τηλεοραση.Πολυ καλος αυτος ο Λατσκο
Δειχνει φασεις στο eurosport καθε βραδυ, χτες χασαμε την νικη απο βλακεια αμυντικου, τζαμπα εκανε το πεναλτυ, οσο για τους Αυστριακους βαραγανε στο 'ψαχνο'
Με ισσοπαλια στο επομενο ματς με τους Ισπανους περναμε....και οι δυο -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το παιχνιδι της νεων δε μεταδιδεται γιατι δεν το καλυπτει η αυστριακη τηλεοραση.
Μα γιατι μας χαλας τωρα τις 'θεωριες συνωμοσίας'?
Συγγνωμη, δε θα επαναληφθει
-
Προκειμενου να υπερασπιστειτε την τιμη του γαβρου μεχρι και το προγραμμα της αυστριακης τηλεορασης μαθαινετε
-
Σαφως greo...να δεις κι εσυ που ηρθε η σειρα σου να υπερασπιζεσαι τα....γαρυφαλλα και τις γαρδενιες του Αντωνακη... Ειναι της μοδος τελικα να παιρνουν τα ετοιμορροπα σωματεια οι τραγουδιαρηδες ε;
-
Κρατήσατε Καστίγιο.
-
Ποιος αλλος τραγουδιαρης πηρε ετοιμορροπο σωματειο;
Εμεις ρε θα ανεβασουμε επιεπδο την Σουπερκλικα. Εκει που οι αλλοι πετανε κερματα, μπουκαλια και αναπτηρες, εμεις θα πεταμε λουλουδια
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ποιος αλλος τραγουδιαρης πηρε ετοιμορροπο σωματειο;Εμεις ρε θα ανεβασουμε επιεπδο την Σουπερκλικα. Εκει που οι αλλοι πετανε κερματα, μπουκαλια και αναπτηρες, εμεις θα πεταμε λουλουδια
οντως καλο το επιπεδο....και ολιγον 'εμπρηστικο'
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κρατήσατε Καστίγιο.Ακομα δεν ειναι οριστικο ρε.Αν και οπως παει το πραμα αυτο θα γινει..εσενα γιατι σε χαροποιεί; Γουσταριζεις να σε περναει απο πανω και να σου σκει τα γκολακια ε; Μαζοχα μου εσυ....
Ποιος αλλος τραγουδιαρης πηρε ετοιμορροπο σωματειο;
Εμεις ρε θα ανεβασουμε επιεπδο την Σουπερκλικα. Εκει που οι αλλοι πετανε κερματα, μπουκαλια και αναπτηρες, εμεις θα πεταμε λουλουδια
Να το δω κι αυτο και τι αλλο;
Ο αλλος τραγουδιαρης ειναι ο Ντεμης λογω της γυναικας του..τεσπα κι αυτος τα λεφτα που εχει στις γαρδενιες τα οφειλει...αντε κι ο,τι εχει βγαλει μεχρι τωρα απ την Αεκ...
-
Φέτος πολλά γκολάκια μας βάλατε..
-
Το φετος σε βολευει ε; Ο,τι πεις παιδι μου...
Ο προπονητής της ΑΕΚ Λορένσο Σέρα Φερέρ μίλησε για όλους και για όλα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο Ντούρβερτ. Και αφού μίλησε για όλα τα ζήτησε και όλα! Διάκριση και στις τρεις διοργανώσεις. Κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου και καλύτερη από πέρυσι πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ!
Ρε τι σκ@τ@ τους ποτιζουν εκει στους θρακομακεδονες; Παει κι αυτος ο Σερενα πως τον λενε,και τον ειχα και σε εκτιμηση...
-
Πάσχο, έχω μια απορία:
γιατί κάθε, μα κάθε φορά που τυχαίνει να μπαίνω σ' αυτό το τόπικ, γελάς σαν υστερικός; -
Προφανως γιατι μ αρεσει...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πάσχο, έχω μια απορία:
γιατί κάθε, μα κάθε φορά που τυχαίνει να μπαίνω σ' αυτό το τόπικ, γελάς σαν υστερικός;καλο!
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Πάσχο, έχω μια απορία:
γιατί κάθε, μα κάθε φορά που τυχαίνει να μπαίνω σ' αυτό το τόπικ, γελάς σαν υστερικός;καλο!
Κι αυτό καλό ήταν
-
Δηλαδή τώρα στο Καυτανζόγλειο θα έχει πορτιέρηδες στις θύρες,λουλουδούδες στις κερκίδες και παρκαδόρους στα πάρκινγκ;
Θα πρέπει να κλείνεις κάθισμα από πριν (ρεζερβέ) μαζί με ένα μπουκάλι ουίσκι;
Όταν θα βάζει γκολ ο Ηρακλής,οι κυρίες θα λικνίζονται υπό τους ήχους των τραγουδιών του Ρέμου;
Επίσης υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα;(''Που πάτε κύριε,το μαγαζί είναι φουλ''. ''Μα έχω κλείσει κάθισμα''.)
Πέραν της πλάκας πάντως ο Ηρακλής μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής,λόγω του τρισμέγιστου ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ. -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Πάσχο, έχω μια απορία:
Σ αρεσε ε;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πάσχο, έχω μια απορία:
Σ αρεσε ε;
Εεε ναι μου αρεσε, απαντησε τωρα με καμια 200ρια
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]