-
Για τη φάση στο Casio Triangle:
Το πλάνο από το ελικόπτερο, αλλά κυρίως το in car του Prost δείχνει ότι ο Γάλλος αν έστριβε όπως πήγαινε, θα έκοβε μέσα από τα χόρτα εσωτερικά του κερμπ, άρα η τροχιά του εκείνη τη στιγμή επιλέχθηκε αποκλειστικά για να κλείσει το παράθυρο στο Senna, τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος είχε ήδη περάσει το μισό μονοθέσιο του αντιπάλου του. Για μένα δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης ως προς τη μονομαχία, ειδικά από τη στιγμή που η βουτιά δεν ήταν καμικάζι και ο Senna φάνηκε ότι 'είχε' τα φρένα που δοκίμασε.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
- Οι αγωνες τοτε ΔΕΝ ηταν καλυτεροι απο αποψη θεαματος. και _ Μερικες χρονιες παιζει να ηταν και χειροτεροι (88 για παραδειγμα)
Ακόμα κ με την καθολική επικράτηση της McLaren είδαμε την μεγαλύτερη μάχη μεταξύ teamate ever. Κ λες ότι οι αγώνες δεν ήταν καλύτεροι τότε από άποψη θεάματος? Ok έχεις παρακολούθησει εκείνες τις σεζον κ σε ικανοποιεί περισσότερο το σύγχρονο θέαμα?
-
+1 σε Phaethon & kleisj
-
Alain Prost και τα μυαλά στα κάγκελα...... τότε η F1 ήθελε χέρια ....................και όχι απαραίτητα το κορυφαίο αυτοκίνητο........
-
Μην πάτε πολύ μακρυά... θυμηθείτε 2000.
-
-Fangio παντως απο μενα-
Dimikonomou αν η εποχη του προστ ηθελε χερια,οι εποχες των Fangio,Clark,Lauda τι ηθελαν?
-
ΤΑ χέρια............. αλλά ο Prost είναι ψιλοσυμπάθειά μου γι' αυτό......
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
- Οι αγωνες τοτε ΔΕΝ ηταν καλυτεροι απο αποψη θεαματος. και _ Μερικες χρονιες παιζει να ηταν και χειροτεροι (88 για παραδειγμα)
Ακόμα κ με την καθολική επικράτηση της McLaren είδαμε την μεγαλύτερη μάχη μεταξύ teamate ever. Κ λες ότι οι αγώνες δεν ήταν καλύτεροι τότε από άποψη θεάματος? Ok έχεις παρακολούθησει εκείνες τις σεζον κ σε ικανοποιεί περισσότερο το σύγχρονο θέαμα?
Eκτός απο τη Σουζουκα, στην πιστα που ειδες αυτη τη μονομαχια; Εκαναν ποτέ λχ ο Προστ με το Σενα μια Ιμολα '82 ή μια Μοντσα '86 (ή μηπως '87; ); Δεν πιστευω!
Το πρωταθλημα του 1988 πιστευω οτι σηματοδοτει μια τεραστια στροφη στον τομεα του θεαματος και απο τοτε το θεαμα ειναι το ζητουμενο, οχι περισσοτερο τωρα απο οτι τοτε.
Μετα απο 15-20 χρονια πιστευω οτι θα κυκλοφορουν βιντεακια με τη μονομαχια Μπατον - Αλονσο στο Χοκενχάιμ και πολλοι τοτε 20αρηδες θα μας μακαριζουν γιατι ειδαμε τετοιους αγωνες
-
ΕΔΙΤ - triple post
-
EDIT - 3ple post
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eκτός απο τη Σουζουκα, στην πιστα που ειδες αυτη τη μονομαχια; Εκαναν ποτέ λχ ο Προστ με το Σενα μια Ιμολα '82 ή μια Μοντσα '86 (ή μηπως '87; ); Δεν πιστευω!
Το πρωταθλημα του 1988 πιστευω οτι σηματοδοτει μια τεραστια στροφη στον τομεα του θεαματος και απο τοτε το θεαμα ειναι το ζητουμενο, οχι περισσοτερο τωρα απο οτι τοτε.
Μετα απο 15-20 χρονια πιστευω οτι θα κυκλοφορουν βιντεακια με τη μονομαχια Μπατον - Αλονσο στο Χοκενχάιμ και πολλοι τοτε 20αρηδες θα μας μακαριζουν γιατι ειδαμε τετοιους αγωνες
Καλά ok ότι πεις. Δεν έχω κάτι να προσθέσω πια. Αν σ αρέσει το θέαμα τώρα περισσότερο δεν πρόκειται κ ούτε θέλω να σε πείσω για τ αντίθετο.
Ναι η Imola 82 ήταν καταπληκτική μεταξύ Villeneuve Pirroni. What's your point?
Οι εναλλαγες, το θέαμα κ οι μάχες κ το οδήγημα τις 10ετίας 80 κ αρχές 90 είναι συντριπτικά περισσότερα από αυτά που έχουμε δει 95-07. Είναι πολλά τα παραδείγματα για να στα αριθμήσω αυτή την στιγμή. Στροφή θεάματος είχαμε από 94 κ μετά. Κακά τα ψέμματα όσο περασαν τα χρόνια τόσο αποστειρώθηκε αυτό που βλέπουμε.
Ακόμα κ οι πιο δευτεροκλασσάτοι έπαιζαν ρόλους. Έβλεπες κ μια Tyrrel, μια Leyton House, μια Benneton, μια Williams να μπλέκονται σε μάχες.
Από το 88 είχαμε στροφή θεάματος εε? Όταν από 88-93 είχαμε από τις πιο συναρπαστικές σεζόν που έχουμε παρακολουθήσει που τα είχαν όλα!
Φίλε Greo πραγματικά έχω ακούσει αρκετά περί F1. Μ αυτό με κούφανες -
Πρωτον και κυριον: Δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι τωρα το θεαμα ειναι καλυτερο. ΠΟΤΕ. Δε σε ειχα για τρολλ και ειλικρινα λυπαμαι
Δευτερον: Σου ειπα ρε ανθρωπε μου, να μου πεις εναν αγωνα που παιζονταν ροδιες ειδικα το 88. Εναν, ακομα και εκεινη τη Σουζουκα, πλην των 4 τελευταιων γυρων -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πρωτον και κυριον: Δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι τωρα το θεαμα ειναι καλυτερο. ΠΟΤΕ. Δε σε ειχα για τρολλ και ειλικρινα λυπαμαι
Δευτερον: Σου ειπα ρε ανθρωπε μου, να μου πεις εναν αγωνα που παιζονταν ροδιες ειδικα το 88. Εναν, ακομα και εκεινη τη Σουζουκα, πλην των 4 τελευταιων γυρωνΚαλά εσύ δεν είπες ότι παίζουν χρονιές που ήταν κ χειρότερο????? Τα λόγια σου από πάνω?
Τι είναι το τολλ τώρα ? Δεν το κατάλαβα ... Εξηγείς αν θες.Σε παραπέμπω στο απο κάτω link
http://youtube.com/watch?v=oYPnsWOtm1o& ... ed&search=
Κ μια γενική εικόνα από 90
Κ υπάρχουν αρκετοί άλλοι αγώνες στην 5ετία 88-93. Όχι μόνο μεταξύ των 2 . Κ βέβαια πριν από 88 εννοείται.
-
Ο Rudolf λειπει παντως απο την ψηφοφορία... αυτον θα ψηφιζα (καθως ακομα δεν εχω ψηφισει).
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Για τη φάση στο Casio Triangle:Το πλάνο από το ελικόπτερο, αλλά κυρίως το in car του Prost δείχνει ότι ο Γάλλος αν έστριβε όπως πήγαινε, θα έκοβε μέσα από τα χόρτα εσωτερικά του κερμπ, άρα η τροχιά του εκείνη τη στιγμή επιλέχθηκε αποκλειστικά για να κλείσει το παράθυρο στο Senna, τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος είχε ήδη περάσει το μισό μονοθέσιο του αντιπάλου του. Για μένα δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης ως προς τη μονομαχία, ειδικά από τη στιγμή που η βουτιά δεν ήταν καμικάζι και ο Senna φάνηκε ότι 'είχε' τα φρένα που δοκίμασε.
+1
Γεγονός που ενισχύεται αν δεις αργότερα το προσπέρασμα στον Nannini ακριβώς στο ίδιο σημείο.Μετα απο 15-20 χρονια πιστευω οτι θα κυκλοφορουν βιντεακια με τη μονομαχια Μπατον - Αλονσο στο Χοκενχάιμ και πολλοι τοτε 20αρηδες θα μας μακαριζουν γιατι ειδαμε τετοιους αγωνες
+1
Το είχαμε πει και τότε νομίζω.Για το 88 έχεις μάλλον δίκιο, γιατί η καθολική κυριαρχία της McLaren είχε δώσει ανιαρούς αγώνες.
Άλλα το 89-93 ήταν πολύ καλύτερα από τα τελευταία χρόνια. -
Το 1992 επίσης ήταν μια βαρετή περίοδος...
-
Tελος απο μενα. Ο καθενας με την αποψη του που ειναι σεβαστη
Το 'παιζει να ειναι και χειροτερη' σημαινει οτι τις εχω για ισαξιες και δεν αποκλειω αν πρεπει να διαλεξω καποια πιθανον να διαλεγα αυτη. Ειναι κριμα να κανω μαθημα ελληνικων...
Τρολλινγκ ειναι οταν καποιος κανει σκοπιμη φασαρια δικτυακη. Εδω μιλησα για μια περιοδο 6 ετων και ειπα οτι σε μια απο τις 6 δεν αποκλειεται το θεαμα να ηταν χειροτερο. Απαντας οργισμενα διαστρευλωνοντας και παριστανωντας το χαζο. Ca c'est du trolling mon ami.
Κουβεντα στο στυλ 'παλιος καλος καιρος', 'που βαδιζουμε', 'οι νεοι σημερα' κλπ γινονταν ΚΑΙ το 88 (ναι, ναι). Τοτε αναπολουσαν το χαμενο θεαμα, τα αμαξια που ηθελαν αντερα να οδηγησεις, τους μεγαλους πιλοτους, το παλιο Ρινγκ, το παλιο Σπα και οχι τα παιχνιδακια με το Τουρμπο (ή μετα το 89 τα ξεψυχισμενα) τις νεες πιστες κλπ κλπ κλπ. Και οχι μονο στη Φορμουλα 1, αλλα σε ολα τα σπορ. 'που ειναι ο Ρερλ, που ειναι ο Μαραντονα, που ειναι ο Τζορνταν, που ειναι ο Βαγκνερ, που ειναι ο Πουτσινι'. Γεροντιστικη ανοια και μελαγχολια μου θυμιζουν αυτα, εχουν ελλειψη επιχειρηματων και σιγουρα δε δημιουργουν βαση για κουβεντα.
ΥΓ Βιντεακια που δειχνουν 4 λεπτα φασεις (μεταξυ των οποιων 30' απο ενα ντουμπλαρισμα στο Μονακο) σε περιοδο 6 ετων σου κανω για οποια 6 χρονια της Φ1 θελετε...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Tελος απο μενα. Ο καθενας με την αποψη του που ειναι σεβαστηΤο 'παιζει να ειναι και χειροτερη' σημαινει οτι τις εχω για ισαξιες και δεν αποκλειω αν πρεπει να διαλεξω καποια πιθανον να διαλεγα αυτη. Ειναι κριμα να κανω μαθημα ελληνικων...
Τρολλινγκ ειναι οταν καποιος κανει σκοπιμη φασαρια δικτυακη. Εδω μιλησα για μια περιοδο 6 ετων και ειπα οτι σε μια απο τις 6 δεν αποκλειεται το θεαμα να ηταν χειροτερο. Απαντας οργισμενα διαστρευλωνοντας και παριστανωντας το χαζο. Ca c'est du trolling mon ami.
Κουβεντα στο στυλ 'παλιος καλος καιρος', 'που βαδιζουμε', 'οι νεοι σημερα' κλπ γινονταν ΚΑΙ το 88 (ναι, ναι). Τοτε αναπολουσαν το χαμενο θεαμα, τα αμαξια που ηθελαν αντερα να οδηγησεις, τους μεγαλους πιλοτους, το παλιο Ρινγκ, το παλιο Σπα και οχι τα παιχνιδακια με το Τουρμπο (ή μετα το 89 τα ξεψυχισμενα) τις νεες πιστες κλπ κλπ κλπ. Και οχι μονο στη Φορμουλα 1, αλλα σε ολα τα σπορ. 'που ειναι ο Ρερλ, που ειναι ο Μαραντονα, που ειναι ο Τζορνταν, που ειναι ο Βαγκνερ, που ειναι ο Πουτσινι'. Γεροντιστικη ανοια και μελαγχολια μου θυμιζουν αυτα, εχουν ελλειψη επιχειρηματων και σιγουρα δε δημιουργουν βαση για κουβεντα.
ΥΓ Βιντεακια που δειχνουν 4 λεπτα φασεις (μεταξυ των οποιων 30' απο ενα ντουμπλαρισμα στο Μονακο) σε περιοδο 6 ετων σου κανω για οποια 6 χρονια της Φ1 θελετε...
Αγαπητέ,
- Δεν απαντώ οργισμένα, την συμμετοχή σε forum την έχω για ευχαρίστηση κ ανταλλαγή απόψεων κ όχι για κάτι άλλο.
- Την οργισμένη απάντηση μάλλον εσύ την δίνεις με τους χαρακτηρισμούς σου κ το ειρωνικά σου σχόλεια. Κράτα τα για σένα όμως μια κ δεν με γνωρίζεις...
- Καλύτερα να κουβεντιάσεις με άλλους λοιπόν κ να αγνοείς τα δικά μου post από την στιγμή που σου θυμίζουν ότι τσπ σου θυμίζουν. Βέβαια διαβάζοντας τα σχόλια σου πέφτεις σε αντίφαση με την πρώτη σου φράση το σεβαστή η κάθε άποψη!
Βασικά πριν κάνεις μαθήματα ελληνικών σε μένα κάνε μαθήματα για να μάθεις να σέβεσαι τον συνομιλητή σου!
Καλό μεσημέρι
-
Συντομα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις
- Δε μ'αρεσει να διαστρευλωνονται οσα λεω. Βιτσιο. Διαφωνησε με οτι λεω, χρησιμοποιησε οτι χαρακτηρισμο θες, εχω αποδειξει οτι δε με νοιαζει
- Δεν αγνοω κανεναν. Κρινω αποψεις, οχι ατομα. Και κολλητος μου να ησουνα μπορει να σου ελεγα τα ιδια και χειροτερα
Καλο μεσημερι επισης
-
Σε 20 χρονια με εναν γιαπωνεζο να γκαριζει, δε θα αναπολουν ολοι το αξεχαστο 2007, οπου μια Φερραρι και μια ΜακΛαρεν επι 2 γυρους ηταν πλάι-πλάι παλευοντας για την 1η θεση;
Ποιόν θεωρείτε κορυφαίο οδηγό όλων των εποχών στην F1;