-
Δεν βλέπω να έχει τέτοια επιλογή (όπως στον σκληρό).
Μάλλον θα το καταργήσω θα αλλάξω τον σκληρό και θα το επανεγκαταστήσω. -
Όχι στο πάνω πλαίσιο, στο κάτω.
-
ΟΚ το βρήκα. Thanks
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κανά καλό πρόγραμμα παρόμοιο του virtualDub για να κόβω διάφορα κομμάτια από ένα βίντεο σε μία διαδικασία όμως?π.χ. να κόψω απ'το 00:00:01-00:01:15, απ'το 00:09:43-00:12:52 κ.ο.κ. αλλά διαλέγοντας τα μία φορά και όχι πολλές όπως με το virtualdub.
Eπίσης να μη παίζει ρόλο αν ο ήχος είναι CBR ή VBR (ή επηρεάζει?)
Και να είναι 'δωρεάν'
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μου περναει απο το μυαλο να παρω ενα ασυρματο ρουτερ, απ αυτα που εχει το πλαισιο γυρω στα 100 ευρω.. USR ή 3Com?
Παράξενο μα πολύ παράξενο, σκέφτομαι κι εγώ το ίδιο.
Στο ένα κατάστημα* συνδεθήκαμε κανονικά με τη Forthnet (προσφορά 1ης Ιουνίου) με Crypto F330. Για μία ώρα. Μετά έπεσε.
Έπιασα γραμμή στην τεχνική υποστήριξη της Forthnet μετά από 15 λεπτά αναμονής και μόλις ξεκίνησε να με ρωτάει ο τεχνικός έκλεισε η γραμμή και τώρα βουίζει συνεχώς.
*στο άλλο έχω τους κωδικούς, περιμένω τον εξοπλισμό.
-
re
εσυ παιρνεις τηλεφωνο και δεν μπορω να πιασω?? κλεισε γρηγορα! -
-
ρε παιδιά τι παίρνετε βραδυάτικα τους τεχνικούς δε τους λυπάστε?
-
ρε παιδιά τι παίρνετε βραδυάτικα τους τεχνικούς δε τους λυπάστε?βασικά απο το πρωί είναι στην αναμονή
άρα θα έχουν αλλάξει κ οι βάρδιες -
ρε παιδιά τι παίρνετε βραδυάτικα τους τεχνικούς δε τους λυπάστε?Νύχτα γίνονται τα καλά τηλέφωνα.
-
Παιδες τα φώτα σας....
Πήρα ένα λάπτοπ και ένα μοντεμ ρούτερ το οποίο έχω συνδέσει και με το ντεσκτοπ μου, ο ντέσκτοπ ενσύρματα και ο λάπτοπ ασύρματα, ερώτηση...
πως μπορώ να κάνω ενα τοπικό δίκτυο; δηλ, ο λάπτοπ να βλέπει τα αρχεία του ντέσκτοπ και το αντίθετο, για να σας προλάβω, το ιντερνετ λειτουργεί αψογα και στους 2 υπολογιστές, το βασικό σετάρισμα του ρούτερ επίσεις το έχω κάνει, σας παρακαλώ μια μικρή βοήθεια! ευχαριστώ!!!!! -
Στις Θέσεις Δικτύου στα XP, θα βρεις ένα κουμπί που λέει 'εγκατάσταση ασυρμάτου δικτύου για το σπίτι'. Εκεί ακολουθάς τις οδηγίες και δεν θα δυσκολευτείς. Χρειάζεται ένα Flash USB για να γίνει πιο εύκολη η δουλειά.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ρε παιδιά τι παίρνετε βραδυάτικα τους τεχνικούς δε τους λυπάστε?
βασικά απο το πρωί είναι στην αναμονή
άρα θα έχουν αλλάξει κ οι βάρδιεςΠοσα ξερεις εσυ....
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Παιδες τα φώτα σας....Πήρα ένα λάπτοπ και ένα μοντεμ ρούτερ το οποίο έχω συνδέσει και με το ντεσκτοπ μου, ο ντέσκτοπ ενσύρματα και ο λάπτοπ ασύρματα, ερώτηση...
πως μπορώ να κάνω ενα τοπικό δίκτυο; δηλ, ο λάπτοπ να βλέπει τα αρχεία του ντέσκτοπ και το αντίθετο, για να σας προλάβω, το ιντερνετ λειτουργεί αψογα και στους 2 υπολογιστές, το βασικό σετάρισμα του ρούτερ επίσεις το έχω κάνει, σας παρακαλώ μια μικρή βοήθεια! ευχαριστώ!!!!!Καλύτερα να έχεις ακόμα 2 κάρτες δικτύου (από 1 στον κάθε υπολογιστή) και να στήσεις εκεί το τοπικό δίκτυο.
Γίνεται αυτό που θέλεις να κάνεις αλλά κινδυνεύεις (ΠΟΛΥ) να μοιράζεσαι τα αρχεία σου με όλους τους χρήστες του internet - μειώνεις σημαντικά την ασφάλεια του υπολογιστή σου.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Παιδες τα φώτα σας....
Πήρα ένα λάπτοπ και ένα μοντεμ ρούτερ το οποίο έχω συνδέσει και με το ντεσκτοπ μου, ο ντέσκτοπ ενσύρματα και ο λάπτοπ ασύρματα, ερώτηση...
πως μπορώ να κάνω ενα τοπικό δίκτυο; δηλ, ο λάπτοπ να βλέπει τα αρχεία του ντέσκτοπ και το αντίθετο, για να σας προλάβω, το ιντερνετ λειτουργεί αψογα και στους 2 υπολογιστές, το βασικό σετάρισμα του ρούτερ επίσεις το έχω κάνει, σας παρακαλώ μια μικρή βοήθεια! ευχαριστώ!!!!!Καλύτερα να έχεις ακόμα 2 κάρτες δικτύου (από 1 στον κάθε υπολογιστή) και να στήσεις εκεί το τοπικό δίκτυο.
Γίνεται αυτό που θέλεις να κάνεις αλλά κινδυνεύεις (ΠΟΛΥ) να μοιράζεσαι τα αρχεία σου με όλους τους χρήστες του internet - μειώνεις σημαντικά την ασφάλεια του υπολογιστή σου.
Το ότι χρησιμοποιείται το modem/router για να δημιουργήσει το τοπικό δίκτυο μεταξύ των υπολογιστών, δε σημαίνει οτι μοιράζει και τα αρχεία του με όλο το υπόλοιπο internet.
@jm000:
Όπως είναι τώρα το δίκτυο, λογικά αν μοιράσεις από ένα φάκελο (ή ολόκληρο το δίσκο αν θες) σε κάθε pc, φυσιολογικά θα μπορείς να τα δείς από τον άλλο. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Παιδες τα φώτα σας....
Το ότι χρησιμοποιείται το modem/router για να δημιουργήσει το τοπικό δίκτυο μεταξύ των υπολογιστών, δε σημαίνει οτι μοιράζει και τα αρχεία του με όλο το υπόλοιπο internet.
@jm000:
Όπως είναι τώρα το δίκτυο, λογικά αν μοιράσεις από ένα φάκελο (ή ολόκληρο το δίσκο αν θες) σε κάθε pc, φυσιολογικά θα μπορείς να τα δείς από τον άλλο.Εμπιστεύεσαι τόσο πολύ το λογισμικό; Διάβασε το παρακάτω:
http://support.microsoft.com/?kbid=886185 -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εμπιστεύεσαι τόσο πολύ το λογισμικό; Διάβασε το παρακάτω:
http://support.microsoft.com/?kbid=886185ενδιαφέρον
αν κ δε χρησιμοποιώ windowz firewall -
Τελευταια το kaspersky κανει νερα... Οταν κανω κοπυ, κανει 500 ωρες +ακομα οταν κατεβαζω κοβει πολυ ταχυτητα. Κανενας τροπος να μειωθει το φαινομενο?
-
ειμαι μεταξυ
Canon Digital IXUS 800 IS
Fujifilm FinePix F 31 fd
και
Sony DSC W55 για πιο budget λυση
-
TO 1 .-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]