-
Ποια είναι η πιο φτηνή και μικρότερη σε διάρκεια ασφάλιση που μπορώ να κάνω για μηχανή ? Θα δανειστώ μια για τις διακοπές του καλοκαιριού και θέλω να είναι 100% εντάξει από χαρτιά. Λείπει μόνο η ασφάλιση.
υπάρχει πχ ασφάλιση για ένα μήνα ? κόστος ? εταιρία ?
-
Ποια είναι η πιο φτηνή και μικρότερη σε διάρκεια ασφάλιση που μπορώ να κάνω για μηχανή ? Θα δανειστώ μια για τις διακοπές του καλοκαιριού και θέλω να είναι 100% εντάξει από χαρτιά. Λείπει μόνο η ασφάλιση.
-
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Ποια είναι η πιο φτηνή και μικρότερη σε διάρκεια ασφάλιση που μπορώ να κάνω για μηχανή ? Θα δανειστώ μια για τις διακοπές του καλοκαιριού και θέλω να είναι 100% εντάξει από χαρτιά. Λείπει μόνο η ασφάλιση.υπάρχει πχ ασφάλιση για ένα μήνα ? κόστος ? εταιρία ?
Το μικρότερο χρονικό διάστημα είναι 6μηνο.
Αν έχεις κάποιο φίλο ασφαλιστή του λές να σου βγάλει κανονικά 6μηνο, του πληρώνεις 6 μήνες και στο μήνα πάνω του το επιστρέφεις κανονικά και αυτός οφείλει να σου επιστρέψει τα υπόλοιπα ασφάλιστρα 5 μηνών που δεν 'χρησιμοποιήθηκαν'.
Μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα επιστρέφονται. -
αν μιλάμε για κυβικά λιγότερα των 200, η ασφάλιση για εξάμηνο είναι γύρω στα 60 ευρώ
η Commercial Value έχει από τα πιο φθηνά τιμολόγια στα 2τροχα
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Το μικρότερο χρονικό διάστημα είναι 6μηνο.
Αν έχεις κάποιο φίλο ασφαλιστή του λές να σου βγάλει κανονικά 6μηνο, του πληρώνεις 6 μήνες και στο μήνα πάνω του το επιστρέφεις κανονικά και αυτός οφείλει να σου επιστρέψει τα υπόλοιπα ασφάλιστρα 5 μηνών που δεν 'χρησιμοποιήθηκαν'.
Μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα επιστρέφονται.αμα εχεις γνωστο ασφαλιστη το ασφαλιζεις και σε ενα μηνα ακυρωνεις τηξν ασφαλεια
και εισαι οκ! -
ναι, αυτό μου είπαν στην ασφάλεια μου όταν τους ρώτησα και έτσι θα το κάνω.
-
Μπορείς να ασφαλίσεις όχημα που δεν σου ανήκει ?
-
ε οκ, δεν κολλάμε εκεί άς έρθει μια βόλτα και ο Παφίλης από εκεί
-
A μάλιστα
Προσωρινή ασφάλιση