Αποδεκτα τα οσα γραφετε Kri-Kri και τα διαβαζω με προσοχη. Ειναι η αποψη σας και την σεβομαι απολυτα. Να επισημανω μονο οτι καποιο λαθος κανετε, κατι δεν θυμαστε καλα γραφοντας την παρακατω παραγραφο:
Δύο ψευδώνυμα δεν έχω κύριε platis και μην βλέπετε σκιές ΄γύρω σας, τουλάχιστον όταν αναφέρεσθε σε εμένα.
Δεν σας 'κατηγορησα ποτε για κατι τετοιο.
Ομως. Απ αυτον τον εστω διαφημιστικο μονολογο, μπορουμε να εξαγουμε 2 τουλαχιστον συμπερασματα. 1 υποκειμενικο ,σε σχεση με τον γραφοντα (αυτο το βγαλατε και κανεις δεν σας το αλλαζει) κι ενα αντικειμενικο σε σχεση με την ιστορια και τα γεγονοτα που περιγραφονται.
Εχετε λοιπον αντιρηση οτι το σπορ μας βρισκεται σε κατασταση κοινωνικης απομονωσης κι οτι θα χρειαζοντουσαν 5 κινησεις με τις οποιες θα μπορουσε να βγει απ αυτην? Αν συμφωνειτε, ειναι μερικα απο τα γεγονοτα που περιγραφω προς αυτη την κατευθυνση? Και αν παλι ναι, δεν σας ερεθιζει η περιεργεια να μαθετε, ν αναλυσετε γιατι τιποτα δεν πραγματοποιηθηκε?
Προσωπικα, παρ οτι αμεσα εμπλεκομενος, δεν εχω καταλαβει που ακριβως κολησε η καθε προσπαθεια, ειτε δικη μου ειτε αλλων.
Πριν γινετε τοσο αυστηρος στις κρισεις σας, εξεταστε και το ενδεχομενο να υπαρχουν απο κατω καποιες-ετσι απλα- αληθειες.
Καλημεριζω
Χ.Π.
Υ.Γ. Τωρα το ξαναδιαβασα. Γραφετε:
στάση και των δύο σας με τις απαντήσεις σας είναι τουλάχιστον υβριστική με στοιχεία φασισμού. ( ΄Η συμφωνείς μαζί μου ή αρχίζω να σε βρίζω, τριάντα χρόνια μάγειρας ξέρω εγώ και δεν ξέρουν οι άλλοι με 10 χρ΄πονια στη μαγειρική κ.λ.π.).
Προς Θεου. Βρειτε μια δικη μου δημοσιευση στην οποια να εκτοξευω κατηγοριες η να γραφω οτι θ αποκαλυψω το ταδε σε βαρος καποιου. Γραφω παντα και μονο για τον εαυτο μου. Και ελπιζω να μην φανταζεστε οτι ζω σ αλλον πλανητη και δεν γνωριζω τι γινεται γυρω μου.