-
Καλα δεν εχω δει ποτε ποντικι μεσα στ οσπιτι μου, εχω δει πολλα στοστρατο κλπ...νταξ κλαιν, αηδια ειναι αλλα θα ζήσω....με τις κατσαριδες δεν την παλεύω! Και δεν ψοφάνε και με τα μπαιγκον γμτ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα δεν εχω δει ποτε ποντικι μεσα στ οσπιτι μου, εχω δει πολλα στοστρατο κλπ...νταξ κλαιν, αηδια ειναι αλλα θα ζήσω....με τις κατσαριδες δεν την παλεύω! Και δεν ψοφάνε και με τα μπαιγκον γμτΕκει εφαρμοζει την 'old fashion way' παντοφλα!
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Καλα δεν εχω δει ποτε ποντικι μεσα στ οσπιτι μου, εχω δει πολλα στοστρατο κλπ...νταξ κλαιν, αηδια ειναι αλλα θα ζήσω....με τις κατσαριδες δεν την παλεύω! Και δεν ψοφάνε και με τα μπαιγκον γμτ
Εκει εφαρμοζει την 'old fashion way' παντοφλα!
Πάντως, όσο σιχαμένο ζωντανό κι αν είναι η κατσαρίδα, το ποντίκι είναι ΜΑΚΡΑΝ πιο επικίνδυνο παίδες. Τρώει τα πάντα, μέχρι και μύτες και αυτιά ανθρώπων από ότι έχω ακούσει...
Στο ΠΝ, στο καράβι που ήμουν, τα αρούρια (μέγεθος μικρού σκύλου τουλάχιστον!) σουλατσάρανε στους σωλήνες ακριβώς πάνω από την κουκέτα μου... Ειλικρινά, αν δεν ήμουν λιώμα στην κούραση για όσο έμεινα εκεί μέσα, δεν παίζει να είχα κοιμηθεί λεπτό...
-
Αυτο για τις μυτες και τα αυτια το εχω ακουσει κα ιεγώ, αλλα νταξ ρε συ δεν μενω σε κανα χωριό στην Αθηνα μενω γαμω την τρελα μου, και οι κολοκατσαριδες λογο του κηπου και των εσπεριδωειδών μου ειχε πει ενας κηπουρος οτι σουλατσαρουν, κα ιειδικα το καλοκαιρι....κατα ποσο συνδεονται αυτα μεταξυ τους δεν ξερω παντως.
Απο την αλλη οπως ξαναειπα ποντίκι (αρουρια σε μεγεθος καλοθρεμενης γατας) μονο στο στρατο ποτε αλλοτε δεν εχω δει! Οποτε δεν με απασχολουν καν...!
Στελιο, παντοφλα δνε παιζει αηδιαζω!
-
Αυτο για τις μυτες και τα αυτια το εχω ακουσει κα ιεγώ, αλλα νταξ ρε συ δεν μενω σε κανα χωριό στην Αθηνα μενω γαμω την τρελα μου, και οι κολοκατσαριδες λογο του κηπου και των εσπεριδωειδών μου ειχε πει ενας κηπουρος οτι σουλατσαρουν, κα ιειδικα το καλοκαιρι....κατα ποσο συνδεονται αυτα μεταξυ τους δεν ξερω παντως.Απο την αλλη οπως ξαναειπα ποντίκι (αρουρια σε μεγεθος καλοθρεμενης γατας) μονο στο στρατο ποτε αλλοτε δεν εχω δει! Οποτε δεν με απασχολουν καν...!
Τα θέλει ο κ@λος σου να σου βάλω καμιά συνταγούλα πάλι
-
Τι συνταγουλα?
Κανονισε να κανεις τπτ αηδιαστικο 5 λεπτα μας χωριζουν και μαλιστα με τα ποδια!
-
Τι συνταγουλα?Κανονισε να κανεις τπτ αηδιαστικο 5 λεπτα μας χωριζουν και μαλιστα με τα ποδια!
Σε περιμένω για καφεδάκι λοιπόν ή να σου σερβίρω κάτι πιο τραγανιστό ?
-
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Τι συνταγουλα?
Κανονισε να κανεις τπτ αηδιαστικο 5 λεπτα μας χωριζουν και μαλιστα με τα ποδια!
Σε περιμένω για καφεδάκι λοιπόν ή να σου σερβίρω κάτι πιο τραγανιστό ?
Εισαι τυχερος που δνε ξερω οδο που μενεις και αμαξι που οδηγεις!
-
Αυτο για τις μυτες και τα αυτια το εχω ακουσει κα ιεγώ, αλλα νταξ ρε συ δεν μενω σε κανα χωριό στην Αθηνα μενω γαμω την τρελα μου, και οι κολοκατσαριδες λογο του κηπου και των εσπεριδωειδών μου ειχε πει ενας κηπουρος οτι σουλατσαρουν, κα ιειδικα το καλοκαιρι....κατα ποσο συνδεονται αυτα μεταξυ τους δεν ξερω παντως.Απο την αλλη οπως ξαναειπα ποντίκι (αρουρια σε μεγεθος καλοθρεμενης γατας) μονο στο στρατο ποτε αλλοτε δεν εχω δει! Οποτε δεν με απασχολουν καν...!
Καμία σχέση. Οι κατσαρίδες πάνε όπου υπάρχουν υπόνομοι.-
Στα χωριά που υπάρχουν μόνο βόθροι, δε βρίσκεις κατσαρίδες, ακόμα και μέσα σε μποστάνι να μένεις.Όσο για την αντιμετώπισή τους, για όσους σιχαίνονται το ΚΡΑΑΑΑΤΣ, σας την έχω ξαναπεί τη λύση: λούσιμο με οινόπνευμα και θα με θυμηθείτε.
-
Πρωτον το σπιτι μου εχει βοθρο, γιατι η βούλα εφτιαξε αποχετευση πριν καμια 10ρια αντε 15 χρονια και δευτερον, να παρω ενα μπουκαλακι και να την κυνηγαω με το οινοπνευμα?
-
http://br.youtube.com/watch?v=CQGcdZ9rX94
δηλαδή απαξ και γατζωσει τη μύγα, δεν μπορει να την απελευερωσει? κολλα εχει?
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
http://br.youtube.com/watch?v=CQGcdZ9rX94δηλαδή απαξ και γατζωσει τη μύγα, δεν μπορει να την απελευερωσει? κολλα εχει?
Αυτό δεν είναι από διαφήμιση της VW;
-
Ακριβώς. Για το Golf GT.
Σκύλε, όπως το είπες. Μπουκαλάκι οινόπνευμα και πάνω της!
-
O σκυλάκος μου κάπου χτυπησε το μπροστά του ποδαρακι και μάλλον πονάει πολύ γιατί με το ζόρι κουνιέται..
Τωρα θα τον πάω στον κτηνίατρο ελπίζοντας να μην είναι κάτι σοβαρό...
-
Ε μα και εσύ τον βάζεις να βλέπει τον γκαντεμοκίμι όταν τρέχει, τι περίμενες?
Περαστικά του βρε!
-
Ψαχούλεψέ τον λίγο με το χερι σου,να βρεις που πονάει πριν πάς στο γιατρο.Για το ενδεχόμενο να εχει κατι σφηνωμενο αναμεσα στα δαχτυλά του περισσότερο (καποιο αγκαθι) που μπορεις να το αφαιρεσεις μόνη σου και να τον γλυτωσεις απο τον πόνο.
-
Dogo Argentino , το οποιο δυστυχως μου εκλεψαν και απο Οκτωμβρη θα ειμαι εις αναζητηση νεου ....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ψαχούλεψέ τον λίγο με το χερι σου,να βρεις που πονάει πριν πάς στο γιατρο.Για το ενδεχόμενο να εχει κατι σφηνωμενο αναμεσα στα δαχτυλά του περισσότερο (καποιο αγκαθι) που μπορεις να το αφαιρεσεις μόνη σου και να τον γλυτωσεις απο τον πόνο.Τον πήγα.. Δεν καθόταν και κάτω να τον δει καλά ο γιατρος! Είναι και κοτζαμ γομάρι, πηγαινε να του πιασει το πόδι ο γιατρός πηγαινε να τον δαγκώσει, μετα γυρναγε και με εγλυφε (λες και μου κανε και χαρη που πηγαινε να φάει τον άνθρωπο ).
Τελος πάντων, ο γιατρος μου είπε ότι δεν θέλει να του κάνει από τωρα ακτινογραφία (τσαμπα ακτινοβολία λέει, πρέπει να τον κοιμησουμε λέει, ας περιμενουμε λέει) και μου έδωσε κάτι αντιφλεγμονώδη και να μείνει 3 μέρες περιορισμένος να 'ξεκουραστει' και να μην τρεχει, να περπατάει μόνο με λουράκι (θα λαλήσει ο σκύλος) και την Πέμπτη αν δεν εχει βελτιωθει πάμε σε ακτινογραφία απευχόμενοι τα χειρότερα.. (προβλημα σε αγκώνες κλπ)
-
Διέγνωσε κάτι στις αρθρωσεις του;Καποιο πρηξιμο;Πόσων ετων ειναι;
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?