-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
1ον: αμα θελεις, ελα να το ψαξεις εσυ και να το ετοιμασουμε πριν το ραλλυ. αλλα παλι 8α μου πεις οτι η θερμοκρασια στον ατμοσφαιρικο αερα ειναι 0.5οC πάνω από τη θερμοκρασία σώματός σου, και προτιμάς να μην βγεις με τετοια ζεστη από το σπίτι
εγώ λέω κατά τις 5 που θα φτάσει 37 να το βάλεις κάτω από τον ήλιο και να έρθω.
2ον: δεν μιλάω με άτομα που έχουν αυτοκίνητα(?) με 2 κυλίνδρους, και έναν γυαλοκαθαριστήρα
το δικό μου αυτοκίνητο (?) με τους 2 κυλίνδρους ακόμα δεν έχει χαλάσει όσο για το Γυαλοκαθαριστήρα δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. essuis glace εννοείς ?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
για κάτσε να της πω να γραφτεί στο φόρουμ να χαρεί με αυτά που γράφεις...
Σοβαρά τώρα, αν είσαι μεταξύ MG και Mercedes....2ο ράλυ συνεχόμενο με βλάβες δεν αντέχεται.... ψηφίζω Merc
3ον: το ξέραμε ότι είσαι προδότης και δε χάνεις ευκαιρία να δώσεις ακόμη και τους 'φίλους' σου, ώστε να κερδίσεις τη συμπάθεια των γυναικών
4ον: Εκτός από τις γυναίκες που καλοπιάνεις... 'γλύφεις' και τον D-Jet?
-
για κάτσε να της πω να γραφτεί στο φόρουμ να χαρεί με αυτά που γράφεις...
Σοβαρά τώρα, αν είσαι μεταξύ MG και Mercedes....2ο ράλυ συνεχόμενο με βλάβες δεν αντέχεται.... ψηφίζω Merc
3ον: το ξέραμε ότι είσαι προδότης και δε χάνεις ευκαιρία να δώσεις ακόμη και τους 'φίλους' σου, ώστε να κερδίσεις τη συμπάθεια των γυναικών
4ον: Εκτός από τις γυναίκες που καλοπιάνεις... 'γλύφεις' και τον D-Jet?
δεν φταίω εγώ.
οι Merc που δεν χαλάνε με τίποτα.τέλος πάντων πάρε το MG, απλά να είσαι σίγουρος ότι δεν έχετε βάλει την ίδια παρτίδα σωληνάκια φρένου
-
Ωχ! καιρό είχανε να φαγωθούνε!
-
Αστους λίγο ακόμα....
Περιμένω απο τώρα το τι θα γίνει με την επιστροφή τους την δευτέρα....
Σενάριο 1: 'Περάσαμε θαυμάσια, αλλά τι να το κάνεις.... Με δανεικό αυτοκίνητο και γυναίκα συνοδηγό, εγώ για την παρέα πήγα....'
Σενάριο 2: 'Περάσαμε θαυμάσια, αλλά ακόμα και με δανεικό αυτοκίνητο και γυναίκα συνοδηγό, εγώ για σας πήρα τα σώβρακα....'
Σενάριο 3: 'Περάσαμε θαυμάσια, η φύση εξαιρετική, τα παιδάκια μας χειροκροτούσαν, τα λουλουδάκια ευωδίαζαν, το ΑΜΙ τα πήγε θαυμάσια... Αγώνας? ποιός αγώνας?'
Σενάριο 4: 'Περάσαμε θαυμάσια, οι γυναίκες μας συνδικαλίστηκαν και μείναμε στην Αθήνα.....'
-
Πάντως στεναχωριέμαι ειλικρινά που εσύ κι ο Κώστας δεν τα καταφέρνετε να έρθετε
Και όχι μόνο επειδή θα φάω στη μάπα το ψηλό μόνος μου...Θα περνούσαμε ακόμη καλύτερα όλοι μαζί
Anyway, στο επόμενο
-
Πάντως στεναχωριέμαι ειλικρινά που εσύ κι ο Κώστας δεν τα καταφέρνετε να έρθετε
Και όχι μόνο επειδή θα φάω στη μάπα το ψηλό μόνος μου...Θα περνούσαμε ακόμη καλύτερα όλοι μαζί
Anyway, στο επόμενο
Θα προσπαθήσουμε για το Απολλώνιο....
Κοίτα βάλε τα δυνατά σου να μην απογοητεύσεις τον SirGus για να ξανάρθει κι αυτός... -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Σε συνέχεια της συζήτησης μας, αν υποθέσουμε οτι ανοίγει το κεφάλαιο παγόδα, 230 ή 280Σημερινή αγγελία στη Χρυσή Ευκαιρία:
Μερσεντές 280 SL Pagoda, μοντέλο 69, 2 οροφές, άριστη κατάσταση, τηλ. 6944/447879 -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Σε συνέχεια της συζήτησης μας, αν υποθέσουμε οτι ανοίγει το κεφάλαιο παγόδα, 230 ή 280
Σημερινή αγγελία στη Χρυσή Ευκαιρία:
Μερσεντές 280 SL Pagoda, μοντέλο 69, 2 οροφές, άριστη κατάσταση, τηλ. 6944/447879πες και ποσα ζητάει ο τύπος να γελάσουμε
-
πες και ποσα ζητάει ο τύπος να γελάσουμεή να κλάψουμε! Δεν ξέρω ας του τηλεφωνήσει ο wannabe κι ας μας πει κι εμάς.
-
A!Θυμάστε που έψαχνα για τσόχα για την εταζιέρα (εταζέρα?εταζιέρα?)
Τελικά κάτω από την Αθηνάς, η Μιαούλη είναι γεμάτη με μαγαζιά με δερματίνες και στην Αγ.Δημητρίου (Ψυρή) έχει μαγαζιά με τσόχες.
Βρήκα μια σχετικά σκούρο καφέ και πιστεύω ότι έγινε αρκετά όμορφο. Δεν έβαλα δερματίνη. Θα ήταν υπερβολή! Ούτε λιμουζίνα δεν έχει δέρμα εκεί
Θα βάλω φωτό σύντομα. Άντε να μαζέψω και λίγα λεφτά να φτιάξω τα καθίσματα να γίνει ανθρώπινο μέσα
-
Πέρασα το πρωί από το μηχανικό μου να μου αλλάξει αξονάκια στα SUΑν κατάλαβα καλά μιλάς για άξονες στο καρμπυρατέρ.
όντως μετά από χρόνια αποκτούν κενά και ίσως περνάει και αέρας μέσα.σιγά μην υπάρχουν τέτοια για τα solex
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
πες και ποσα ζητάει ο τύπος να γελάσουμε
ή να κλάψουμε! Δεν ξέρω ας του τηλεφωνήσει ο wannabe κι ας μας πει κι εμάς.
ο wannabe δεν παίρνει τηλ γιατί ενδιαφέρεται αλλά αφενός όχι άμεσα αφετέρου δεν ξέρει τι να ρωτήσει.
άμα πάρει κανείς και μάθει τιμή στο περίπου ας δώσει info.Υ.Γ τα manual απο το oldtimerservice τα προμηθευόμαστε με συννενόηση με την εδώ αντιπροσωπεία ή mail Γερμανία κατευθείαν?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Techn.%20Literatur%20Katalog%20April%202007.pdf]oldtimerservice[/url] τα προμηθευόμαστε με συννενόηση με την εδώ αντιπροσωπεία ή mail Γερμανία κατευθείαν?Από τη στιγμή που έχουν part number λογικά τα παραγγέλνεις κατευθείαν.
Tip: όλα αυτά πρέπει να υπάρχουν και στο μουσείο, όταν θα πας! -
Καλησπέρα νομίζετε πως υπάρχει περίπτωση μια γνήσια alfa 75 να θεωρηθεί κλασσική (διατηρείτε την παλιά ορθογραφία ως κλασικοί; ) και γενικά, ποια νομίζετε οτι θα είναι η τελευταία κλασική πισωκίνητη alfa; Ευχαριστώ!
-
Ναι.
H 155 και η 164, ειδικά στις εξακύλινδρες εκδόσεις! -
Ο χρήστης Cuore Sportivo 19 έγραψε:
Καλησπέρα νομίζετε πως υπάρχει περίπτωση μια γνήσια alfa 75 να θεωρηθεί κλασσική (διατηρείτε την παλιά ορθογραφία ως κλασικοί; ) και γενικά, ποια νομίζετε οτι θα είναι η τελευταία κλασική πισωκίνητη alfa; Ευχαριστώ!αν και ποτε μου δεν υπήρξα 'ιταλόφιλος'... πιστεύω ότι όλες οι Alfa θα θεωρηθουν αργα η γρήγορα κλασικές
Ακόμη και μια 146 1.4 έχει κάποια στοιχεία στο χαρακτήρα της, που την έκαναν να διαφέρει από τα 4θυρα σεντάν των 90ς. ϊσως όχι όλα... αλλά σε σχέση με τα περισσότερα απ αυτά... η 146 έχει τουλάχιστον χαρακτήρα (είτε αυτός είναι καλός, είτε ακόμη 'κακός' σε κάποια άλλα σημεία)Σκέψου ότι πριν λίγα χρόνια κανείς δεν έδινε σημασία σε αυτοκίνητα τύπου Kadett, Cortina κλπ. Τα χρόνια όμως πέρασαν, στο δρόμο δύσκολα βλέπεις πλέον τέτοια ατοκίνητα, και ο χαρακτήρας των σύγχρονων είναι τόσο διαφορετικός από αυτά τα μοντέλα, που αμέσως όλες αυτές οι παράμετροι τα καθιστούν 'κλασικά' απο μόνα τους.
-
...Στραβομάρα και οι δύο μας... πισωκίνητη λέει ο άνθρωπος!
-
καλημερα
τωρα που απουσιαζω τα βραδια του δινετε και καταλαβαινει.....
η κοντρα συνεχιζεται βλεπω
μην τους σταματατε παιδια
με εστειλε ο ψεκαστος για σαφαρι πρωι πρωι, και ενω βρηκα την μερκ, χαζεψα με ενα τελειο κατρελινο που ηταν διπλα παρκαρισμενοstubos, κρατα τους σε φορμα, στον αγωνα που θα πανε θα γινει παρτυ μου φαινεται
αγγλαρα ασθενη, παρε την μερκ να δεις ασπρη μερα
κωστη, για ταπετσαριες να ρωτησουμε εκει που εφτιαξα την celica
νικο, ποτε φευγεις? -
Για μένα η 75 είναι ήδη κλασσική! Αυτό φαίνεται κι από το πόσες άψογες 75 κυκλοφορούν στους δρόμους που δείχνει την αγάπη που έχουν γι'αυτά τα αυτοκίνητα οι ιδιοκτήτες τους. Παρότι αρκετά κοινό αυτοκίνητο είναι σίγουρα head turner!!!
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]