-
Το 100 γιατί σπάνιο πουλι?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το 100 γιατί σπάνιο πουλι?Γιατί ρε συ,παραβρώμησε ο τόπος?
Εχω να αλλάξω μπουζί σε τέτοιο από τότε που μάλιασα -
το απόβρασμα της κοινωνίας
-
η τερσελ ηταν πανακριβη..
-
Καναδέζικο Αυτοκίνητο: Beaumont Acadian
http://en.wikipedia.org/wiki/Acadian_(automobile)
Ωραίο μου φένεται πάντως.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Το 100 γιατί σπάνιο πουλι?
Γιατί ρε συ,παραβρώμησε ο τόπος?
Εχω να αλλάξω μπουζί σε τέτοιο από τότε που μάλιασαΘεσσαλονίκη κυκλοφορούσανε πολλά πριν την απόσυρση...
Όσο για το Austin Montego ή μήπως είναι Rover απίστευτη αηδία...ευτυχώς που έμεινε σπάνιο πουλί -
Με σήμα Austin κυκλοφόρησε Ελλάδα. Το είχε θείος μου, μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μπουρδέλο
-
Θυμάμαι την κατάσταση μέσα στο μοτέρ....
Ατάκτως εριμένα καλώδια σωλήνες κτλ...Από αυτό και μόνο μπορούσες να καταλάβεις την τρικυμία εν κρανίω που επικρατούσε όταν σχεδιάστηκε και μπήκε στην παραγωγή...Υπήρχε ένα στην γειτονιά μου...το ταμπλώ είχε κάνει ρήγματα από τα σκασίματα, τα τζάμια ( ναι τα τζάμια ) είχαν κιτρινίσει και το χρώμα απο γαλάζιο είχε γίνει κατι προς γκρί...Μια ωραία πρωΐα ο δήμος μας απάλλαξε από την θλιβερή παρουσία του...
Ακόμα ένα δείγμα της πάλαι ποτέ ένδοξης Βρεττανικής αυτοκινητοβιομηχανίας ( και όχι βιοτεχνίας αυτή ακόμα καλά κρατιέται ) -
Yπάρχει εδώ στην Ραφήνα ένα τέτοιο [ Austin Montego ] σε ΑΨΟΓΗ ...εργοστασιακή θα έλεγα ...κατάσταση!
Με τις πολλές ζέστες ...βέβαια πάλευε ο δύσμοιρος να το κάνει να λειτουργήσει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
-
Ένας φίλος μου την Κυριακή που πηγαίναμε για μπάνιο μου είπε πως είδε Carina Cabrio. Εγώ δεν μπόρεσα να το δώ γιατί οδηγούσα. Ισχύει η του φάνηκε??
-
Στον Πύργο υπάρχει Austin Montego,το οποίο ο ιδιοκτήτης του το έχει βάψει ροζ!Επίσης υπάρχει και ένα Tράμπαντ ή κάπως έτσι νομίζω ότι λέγεται.
-
-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ένας φίλος μου την Κυριακή που πηγαίναμε για μπάνιο μου είπε πως είδε Carina Cabrio. Εγώ δεν μπόρεσα να το δώ γιατί οδηγούσα. Ισχύει η του φάνηκε??Μήπως ήταν η παλιά Celica σε cabrio?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με σήμα Austin κυκλοφόρησε Ελλάδα. Το είχε θείος μου, μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μπουρδέλοαφιερωμένο στο φίλο μου το Σπύρο που του αρέσουν και τα S/W
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Ένας φίλος μου την Κυριακή που πηγαίναμε για μπάνιο μου είπε πως είδε Carina Cabrio. Εγώ δεν μπόρεσα να το δώ γιατί οδηγούσα. Ισχύει η του φάνηκε??
Μήπως ήταν η παλιά Celica σε cabrio?
Αν το είδε άσπρο και στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, μάλλον Celica Cabrio είναι!
-
-
-
Με το ζόρι γλίτωσα τα 5 εμφράγματα και τα 10 εγκεφαλικά μόλις το είδα!
Κατά τη γνώμη μου από τα πιο ωραία αυτοκίνητα ever!!!
-
Hommel Berlinette RS
Σπάνια πουλιά!!!!!