-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Esy poula to oso prolavaineis na swtheis.
+1.
+1000
Ευχαριστώ για την απάντηση. Πράγματι στην BMW είναι πολύ φτηνά. Σε άλλες μαρκες πλησιάζουν συνήθως τα 1000 ευρώ. Θα περίμενε κανείς όσο περνάει ο καιρός να πέσουν λίγο οι τιμές των xenon και όχι να ανεβαίνουν (όπως έγινε παλιότερα με το ABS π.χ). Γι αυτό μου έκανε εντυπωση το 1200 ευρώ. Πάντως ακόμα και με το συνοδευτικό πακέτο που αναφέρεις νομίζω ότι είναι αρκετά υπερτιμολογημένα.
Δεν είπα ότι δεν είναι υπερτιμημένα...
Από την άλλη όμως σκέφτομαι πως στο mercedes του πατέρα μου τα xenon είχαν κοστίσει (αγορασμένη 2 χρόνια νωρίτερα απότ Golf V) 2.000 -
Nai re, mas vazei kai venzini kai goystaroyme.
Avrio tha pame na diale3w kai skafos gia to kalokairi.Na pas na koitaxteis ane3artite.
-
Αν τα xenon κοστίζουν 1196 για το gti είναι πιθανόν να στοιχίζουν γύρω στα 1000 για το tsi 1.4 ή GT λόγω της διαφοράς στην φορολόγηση. (θυμίζω ότι όλα τα extra φορολογούνται όπως και το αυτοκίνητο και επομένως στα 2000cc είναι ακριβότερα από ότι στα 1.4) Μήπως η τιμή 1000 Ευρώ αφορούσε το GT?
-
σηριαλ εγιναν τα ξενον...
σας δινω τις τιμες που ισχυαν πριν 7 μηνες:
golf GTi....1185
golf GT.....1007
golf TSi....1007ειναι κομπλε, μαζι με το συστημα πλυσης.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σηριαλ εγιναν τα ξενον...σας δινω τις τιμες που ισχυαν πριν 7 μηνες:
golf GTi....1185
golf GT.....1007
Ακριβά γενικώς αλλά λογική η διαφορά μεταξύ 1.4 και 2.0 cc.
Μακάρι να έπεφτε η τιμή να μπορεί να τα βάζει όλος ο κόσμος. -
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
σηριαλ εγιναν τα ξενον...
σας δινω τις τιμες που ισχυαν πριν 7 μηνες:
golf GTi....1185
golf GT.....1007
Ακριβά γενικώς αλλά λογική η διαφορά μεταξύ 1.4 και 2.0 cc.
Μακάρι να έπεφτε η τιμή να μπορεί να τα βάζει όλος ο κόσμος.Οι εδώ έμποροι, επειδή τα περισσότερα έρχονται χωρίς φώτα Xenon, όταν ο πελάτης θέλει ετοιμοπαράδοτο του προτείνουν να του βάλουν εκ των υστέρων φώτα Xenon με 800 €. Όσοι το σκέφτεστε πολύ απλά ΜΗΝ το κάνετε! Βάζουν το κιτ της HID το οποίο τους κόστισε μόλις 350€ (το δίνουν διπλάσια τιμή) και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με το εργοστασιακό κιτ.
-
ρε μαγκες ημαρτον με τις ξεχειλωμενες σελιδες!
βαλτε ενα λινκ παραπομπης..
μαθετε να χρησιμοποιειτε λιγακι το site!! -
Έλα ρε tommaso ανεξάρτητε...
Και καλά τα λες...του πατέρα μου.Γιατί ρε φίλε?θα σε ρωτήσει ο πατέρας μου τι αμάξι θα πάρει?Εκτός κι αν θες να τσοντάρεις, αλλιώς τι σε νοιάζει τι αμάξι έχει ο πατέρας μου?Εδώ δε με νοιάζει εμένα.
Εγώ οδηγώ ένα αμάξι 8ετίας 1.4lt, έτσι πληροφοριακά.Και να φανταστείς πως ούτε που ξέρεις πόσο χρονών είμαι, τι δουλειά κάνω, αν έχω παιδιά-οικογένεια κτλ...
Μήπως είσαι κομπλεξικός?
Συγνώμη που βγαίνει το λάδι στους δικούς μου, που δουλεύουν από τα 18 τους χρόνια, που φεύγουν νύχτα (πριν ξημερώσει) και γυρίζουν νύχτα (μετά τις 9 το βράδυ) και δεν κάνουν σπατάλες και δεν αλλάζουν αμάξια κάθε 5-6 μήνες και έχουν 10 δραχμές παραπάνω το μήνα.Συγνώμη που κάποια στιγμή θα πρέπει να χαρούν τον κόπο τους.Αν ήξερα ότι θα σε ενοχλούσε τόσο πολύ που δεν σκορπάμε όλοι τα λεφτά μας και δε βάζουμε 400 δόσεις για να πάρουμε ένα αμάξι (ή τα έχεις και το παίρνεις ή άστα εκεί που κάθονται), δε θα σου έλεγα ότι ο πατέρας μου κάποια στιγμή (στα 50 του) αποφάσισε να πάρει mercedes.Αν θες, αγόρασε κι εσύ mercedes...δεν έχεις δει τη διαφήμιση?Μόνο με 333
-
Ο χρήστης ioannitis έγραψε:
Ψάχνοντας στο δίκτυο βρήκα π.χ. ότι στα ξένον μάλλον καταργούνται τα πλυστικά. Οπότε για αυτό ήθελα τις νέες τιμές γιατί ήθελα να ξέρω αν αλλάζει και την τελική τιμή τους.Δεν πρόκειται να καταργηθεί έτσι απλά το σύστημα πλύσης φανών στα xenon, γιατί είναι οδηγία της ΕΕ.Χωρίς πλυστικά και με xenon, είσαι παράνομος (θεωρητικά τουλάχιστον).
-
technik, μιλάω για golf 1.6fsi.Παρόλο που διαβάσα και το post του spiros, **αδυνατώ να καταλάβω γιατί τα ίδια extra στο GTi είναι πιο ακριβά **.
βλέπε διαφορετικό τέλος ταξινόμησης
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
technik, μιλάω για golf 1.6fsi.Παρόλο που διαβάσα και το post του spiros, **αδυνατώ να καταλάβω γιατί τα ίδια extra στο GTi είναι πιο ακριβά **.
Για τον ιδιο λόγο που χρυσοπληρώνεις και τα αυτοκίνητα με πολλά κυβικά.
Να τα ποσοστά για τα τέλη ταξινόμησης. Ισχύουν φυσικά και για τα εξτρα. -
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Για τον ιδιο λόγο που χρυσοπληρώνεις και τα αυτοκίνητα με πολλά κυβικά.
Να τα ποσοστά για τα τέλη ταξινόμησης. Ισχύουν φυσικά και για τα εξτρα.2.0 50%
είναι προφανές γιατί στα 1.4 στοιχίζουν λιγότερο από οσο στα 2.0Δεν ήξερα ότι το τέλος ταξινόμησης περιλαμβάνει και τα έξτρα... Νόμιζα ότι υπάρχει μία ταρίφα που κόβουν σε όλους ανάλογα με την τιμή που βγαίνει το αμάξι από το εργοστάσιο χωρίς τα έξτρα. Αφέλεια...ξέρω...
-
'Ξέθαψα' τελικά από ένα εξουσιοδοτημένο τις τιμές των εξτρά για το Golf GTI MY2008. Δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι στις τιμές, με την πρώτη ματιά, απλά τις ανεβάζω αν ενδιαφέρει κάποιον αλλά και γιατί βρήκα ένα ακόμη κατάλογο ο οποίος αναλύει τις τιμές σε προ φόρων .
-
ρε παιδια, μια απορια το 'χω..
στο βιβλιαρακι οδηγιων δεν μου αναφερει πουθενα αν το αυτοκινητο μου ειναι σεταρισμενο για σταθερα ή μεταβλητα διαστηματα σερβις...
που μπορω να το μαθω και αν ειναι σταθερο, πως μπορω να το 'αλλαξω' σε μεταβλητο? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
στο βιβλιαρακι οδηγιων δεν μου αναφερει πουθενα αν το αυτοκινητο μου ειναι σεταρισμενο για σταθερα ή μεταβλητα διαστηματα σερβις...
που μπορω να το μαθω και αν ειναι σταθερο, πως μπορω να το 'αλλαξω' σε μεταβλητο?Νομίζω αυτή την αλλαγή μπορεί να το κάνει μόνο κάποιος με διαγνωστικό=>service
-
που μπορω να το μαθω και αν ειναι σταθερο, πως μπορω να το 'αλλαξω' σε μεταβλητο?Νομίζω αυτή την αλλαγή μπορεί να το κάνει μόνο κάποιος με διαγνωστικό=>service
Γίνεται και με vag-com νομίζω
Το τι είδους σέρβις κάνει το αμάξι πρέπει να φαίνεται από ένα αυτοκόλλητο που κολλάνε κατά την παραλαβή στο βιβλιαράκι του σέρβις και γράφει QG1 ή QG2
Εναλλακτικά πρέπει να υπάρχει το αντίστοιχο αυτοκόλλητο και στο χώρο που είναι η ρεζέρβα (τουλάχιστον στο Οκτάβια 5 υπάρχει και εκεί )
-
og1 =?
-
QG1 λέμε, όχι OG1.
Edit: δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι είναι αυτά.
-
ειχα το μυαλο μου σε ogg vorbis.. τι τα θες..
(θα τα μαθεις κι εσυ, ετσι οπως πας, μη μασας!)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
qg1 =?Δεν θυμάμαι τι είναι το καθένα Δεν στο γράφει στο βιβλιαράκι;Κάπου έχει επεξήγηση...Λογικά και με γοογλισμα το βρίσκεις...
VW FORUM