-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Ελλειψη παιδείας & ήθους,λάθος πρότυπα & αρχές...+Απειρο
-
Δηλαδη για να καταλαβω
Σχολιαζουμε το 85% του Ελληνικου πλυθυσμου τωρα?
Προσεχετε μονο γιατι ειναι μυρια
Επειδη ειναι δικαιη η ζωη ομως, εκεινοι αν και αχρηστοι στο κοινωνικο συνολο , παντα θα υπαρχει μια περιουσια απο πισω που θα τους θρεφει
Σημερα το μεσημερι κιολας, σε εστιατοριο fast food, και ενω περιμενα να δωσω παραγγελια, μια παρεα με 2 αγορια και μια κοπελα, ολοι γυρω στα 20, καθοντουσαν ορθιοι διπλα στο ταμειο(και μενα)
Υφακι/ρουχισμος σαν διαφημιση της ΤΙΜ, και θεμα συζητησης ''ποιο καμπριο να μου παρει ο μπαμπας?''(κυριολεκτω)
Ο ενας μαλιστα κραταγε και στριφτο τσιγαρο, και ετσι οπως ειχε απλωσει τα κουλα του, εμπαιναν οι σταχτες μεσα στα πιατα
Γενικα ενα στυλ ''εμεις ειμαστε και εσεις δεν ειστε''Ηθελα να αρχισω να πεταω σφαλιαρες δεξια και αριστερα(τραβα το'ναν βαρα τ'αλλον που λεμε), αλλα περισσοτερο για λυπηση ηταν, γιατι δεν φταινε αυτα, αλλα οι σκατομυαλοι οι γονεις που εχουν
Παιδεια: Mαθε παιδι μου να πατας πανω στον αλλο για να πας μπροστα
Αλλα δεν λεω τιποτα αλλο, δειτε που πανε τα λεφτα
Youtube Video -
Μήπως είστε λιγάκι υπερβολικοί ?
Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει άτομα με τέτοιες ακραίες συμπεριφορές όπως αυτές που αναφέρετε…ίσως άτομα με ύφος λιγουλάκι μπλαζέ αλλά κ αυτό είχε την γοητεία του…Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ουτε εγω μιλαω για καφετερειες αλλα για γκομενες, τεσπα αυτα θα τα συζητησουμε στο σουβλατζιδικο!
Κοιτα πολλες φορες τα λεφτα φαίνονται απο ρολοι και ρουχα.....αν ο αλλος φοράει ρολοι 2-3κ € πουκαμισο γραβατα 300-400 € παπούτσι 500 € κλπ δεν σου λεω οτι ειναι ζαμπλουτος αλλά ή τον έχει τον τροπο του ή ψωμολυσάει αλλα θελει να το παίξει χάι!
Νομίζω, όλο και συνηθέστερο το τελευταίο...
Όσον αφορά το θέμα ακριβό ρούχο κ highλίκη ,το θεωρώ άτοπο, διότι κ εγώ ανήκω στην κατηγόρια του αγοράζω ακριβά ρούχα κ αξεσουάρ κ ας μην τα σηκώνει πάντα η τσέπη μου…χωρίς όμως απώτερο σκοπό ,είναι απλά θέμα καλαισθησίας.
τα περί mx5 που γράφτηκαν ,προς το παρόν τα αφήνω ασχολίαστα...
-
Εγώ πάντως έχω αρκετές γνωστές που ενώ στην οικογένεια τους πεινάνε ως ένα σημείο, τζιν κάτω των 150-200 ευρω δεν καταδέχονται να βάλουν.
-
Σχετικά με τα παιδάκια και τους γονείς τους: επειδή δεν είμαστε πριγκηπάτο του Μονακό ή Μπαχρέιν, όλο αυτό το νεοπλουτογκλαμουροπανηγύρι και το υφάκι του 'τα έχω και δεν με νοιάζει' θα διαρκέσει μέχρι να χτυπήσει την πόρτα η τράπεζα για τις δόσεις της πιστωτικής. Και όπως είχε πει ένα σοφό άτομο 'μέχρι να πουληθεί και το τελευταίο χωραφάκι του μπαμπά για χάρη του κανακάρη...'
-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει άτομα με τέτοιες ακραίες συμπεριφορές όπως αυτές που αναφέρετε…ίσως άτομα με ύφος λιγουλάκι μπλαζέ αλλά κ αυτό είχε την γοητεία του…Ουτε εγω μιλαω για καφετερειες αλλα για γκομενες, τεσπα αυτα θα τα συζητησουμε στο σουβλατζιδικο!
Κοιτα πολλες φορες τα λεφτα φαίνονται απο ρολοι και ρουχα.....αν ο αλλος φοράει ρολοι 2-3κ € πουκαμισο γραβατα 300-400 € παπούτσι 500 € κλπ δεν σου λεω οτι ειναι ζαμπλουτος αλλά ή τον έχει τον τροπο του ή ψωμολυσάει αλλα θελει να το παίξει χάι!
Όσον αφορά το θέμα ακριβό ρούχο κ highλίκη ,το θεωρώ άτοπο, διότι κ εγώ ανήκω στην κατηγόρια του αγοράζω ακριβά ρούχα κ αξεσουάρ κ ας μην τα σηκώνει η τσέπη μου…χωρίς όμως απώτερο σκοπό ,είναι απλά θέμα καλαισθησίας.
To ακριβό δεν σημαίνει απαραιτήτως και καλαίσθητο.
Συνήθως είναι το logo που εκτοξεύει το κόστος.
-
+1 @Pai Mei
Εχουμε κάποιους extreme οικογενειακούς φίλους που κάνουν debadge στα Lacoste!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει άτομα με τέτοιες ακραίες συμπεριφορές όπως αυτές που αναφέρετε…ίσως άτομα με ύφος λιγουλάκι μπλαζέ αλλά κ αυτό είχε την γοητεία του…Ουτε εγω μιλαω για καφετερειες αλλα για γκομενες, τεσπα αυτα θα τα συζητησουμε στο σουβλατζιδικο!
Όσον αφορά το θέμα ακριβό ρούχο κ highλίκη ,το θεωρώ άτοπο, διότι κ εγώ ανήκω στην κατηγόρια του αγοράζω ακριβά ρούχα κ αξεσουάρ κ ας μην τα σηκώνει πάντα η τσέπη μου…χωρίς όμως απώτερο σκοπό ,είναι απλά θέμα καλαισθησίας.
To ακριβό δεν σημαίνει απαραιτήτως και καλαίσθητο.
Συνήθως είναι το logo που εκτοξεύει το κόστος.
Στο προηγούμενο ποστ μου είχα ξεχάσει μια λέξη η οποία αλλάζει κατα κάποιον τρόπο το νόημα , έκανα edit.
Φυσικά κ το καλαίσθητο δεν χρειάζεται πάντα να είναι κ ακριβό,
Αλλά πάμπολλες φορές τυγχάνει αυτά που μ’αρέσουν να είναι τα ακριβότερα, επαναλαμβάνω χωρίς να έχω την πρόθεση να επιδειχθώ. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
+1 @Pai MeiΕχουμε κάποιους extreme οικογενειακούς φίλους που κάνουν debadge στα Lacoste!
Ε, μα φυσικά...
Οι πραγματικοί πλούσιοι κυκλοφορούσαν ανέκαθεν incognito ενδυματολογικά τουλάχιστον...
Άμα δεις ολόσωμο κροκόδειλο από τα αυτιά μέχρι τη φτέρνα, μάλλον για κάποιου είδους αναπλήρωση πρόκειται... Εκτός κι αν μιλάμε για νεόπλουτους, που έχουν το διαρκές άγχος της καταξίωσης...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάντως έχω αρκετές γνωστές που ενώ στην οικογένεια τους πεινάνε ως ένα σημείο, τζιν κάτω των 150-200 ευρω δεν καταδέχονται να βάλουν.Εμ, φοράνε μόνο Diesel (κατ' ελάχιστο). Αν τους ρωτήσεις μάλιστα γιατί δεν παίρνουν κάτι πιο οικονομικό αν και φίρμας (π.χ. Levi's) θα σου πουν: 'Δε μου κάθεται καλά' ή 'δε μ' αρέσει η φόρμα του'
Γενικά πιστεύω ότι σε κάποιο βαθμό οι άνθρωποι όντως χωρίζονται σε κατηγορίες, αυτές όμως δεν βασίζονται στον οικονομικό τομέα, αλλά στον τρόπο που μεγάλωσε ο καθένας και στην παιδεία που πήρε. Και όταν λέω παιδεία δεν εννοώ αν πήγε στο Κολλέγιο Αθηνών και στο London school of economics, αλλά αν του έμαθαν να σέβεται τους συνανθρώπους του.
Προσωπικά δεν έχω κάτι με αυτούς που έχουν λεφτά. Πρόβλημα έχω με αυτούς που έχουν λεφτά και πασχίζουν όλη την ώρα να τα επιδειξουν προσπαθώντας να μειώσουν τους άλλους και μ΄ αυτούς που ενώ δεν έχουν λεφτά προσπαθούν να δείξουν ότι έχουν γιατί νομίζουν ότι αυτό θα τους κάνει κάποιους. Και οι δύο τα ίδια σκατά είναι.
Το να έχεις λεφτά, να φοράς ακριβά ρούχα και να οδηγείς καλό αμάξι από μόνο του δε σημαίνει τίποτα ως προς το ποιόν του ανθρώπου που τα έχει. Όπως έχω αναφέρει και παλιότερα τραγικός είναι αυτός που θα πετάξει τα κλειδιά της Porsche στο τραπέζι επιδεικτικά για να γίνει γνωστό σε όλους το νέο του απόκτημα και όχι απλά αυτός που θα έρθει με την Porsche.
-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
Στο προηγούμενο ποστ μου είχα ξεχάσει μια λέξη η οποία αλλάζει κατα κάποιον τρόπο το νόημα , έκανα edit.
Φυσικά κ το καλαίσθητο δεν χρειάζεται πάντα να είναι κ ακριβό,
Αλλά πάμπολλες φορές τυγχάνει αυτά που μ’αρέσουν να είναι τα ακριβότερα, επαναλαμβάνω χωρίς να έχω την πρόθεση να επιδειχθώ.Δεν υπαινίχθηκε κανείς ότι έχεις την πρόθεση να επιδειχθείς.
Όπως, άλλωστε, έχουμε συζητήσει στο ανάλογο τόπικ του demo, η πρόθεση δύσκολα τεκμηριώνεται. Συνήθως, διαθέτουμε μόνο ορισμένες ενδείξεις, που όμως είναι εύκολο να παραπλανήσουν τον ερευνητή...
-
Aυτό ακριβώς aserf. Για να μην πω και για αυτούς που ψωνίζονται ανάλογα με την σχολή που είναι.
Έχω 2 κολλητούς που πραγματικά έχουν πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν διαφέρουν σε τίποτα από εμάς που είμαστε περισσότερο νορμάλ. Και έχω και μια συμμαθήτρια, το πιο κλασσικό παράδειγμα νεόπλουτου ανθρώπου. Οκ, πολλά λεφτά, αλλά τραγικά άσχημο γούστο στην ένδυση, σε σημείο να την δουλεύουν και καθηγητές (Α, ****, ακριβό είναι το παντελόνι αυτό, ε; Γιατί ωραίο δεν είναι...).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aυτό ακριβώς aserf. Για να μην πω και για αυτούς που ψωνίζονται ανάλογα με την σχολή που είναι.+111111111
Πως εννοείς ψωνιζονται; Να το λενε συνεχεια πχ;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Aυτό ακριβώς aserf. Για να μην πω και για αυτούς που ψωνίζονται ανάλογα με την σχολή που είναι.
+111111111
Ε, ας πούμε να μιλάς για τον Ματωμένο Γάμο του Λόρκα και να σου λένε ότι είναι στην τάδε σχολή.
-
Α οκ,κατι τετοιο ειχα στο νου μου..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
+111111111
Ε, ας πούμε να μιλάς για τον Ματωμένο Γάμο του Λόρκα και να σου λένε ότι είναι στην τάδε σχολή.
Μιλούσα κάποτε με συμφοιτήτρια για μαθήματα, και μου λέει ότι στο Συνταγματικό Δίκαιο ΙΙΙ γίνεται σφαγή...
-'...του Δράμαλη', συμπληρώνω εγώ (τι το 'θελα)
-'Α, αυτόν δεν τον είχα ποτέ', είπεν η νέα... -
Eκεί είναι που δεν ξέρεις αν σου κάνει πλάκα ή είναι τόσο γκάου...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Μιλούσα κάποτε με συμφοιτήτρια για μαθήματα, και μου λέει ότι στο Συνταγματικό Δίκαιο ΙΙΙ γίνεται σφαγή...
-'...του Δράμαλη', συμπληρώνω εγώ (τι το 'θελα)
-'Α, αυτόν δεν τον είχα ποτέ', είπεν η νέα... -
ρε στο πετσι σας.. μην ασχολειστε με τον καθε ξεπλενη κ του δινετε αξια..
ποιος γαμαει τον καθε τρεντι καγκουρα με παντοφλακι και μαυρα νυχια στα δαχτυλα απο το καυσαεριο στο κεντρο της αθηνας..
η φαση ειναι ΖΝ.. γαμω τα σταρμπακς με τρελα κ χωρις προφυλαξη..λεφτα γαμανε παντως.. περα απο τις μαλακιες... κ εγω θα γουσταρα να ειχα 2 ρωσιδες και μια ουκρανεζα να με χαιδευουν μεσα σε τζακουζι να με ταίζουν σταφυλι και 2 μπιτσακια να μου κανουν αερα με βενταλιες made in iordania..
αλλα δεν παιζει να κολλουσα και να ημουν σνομπ γιατι δεν ειναι ο χαρακτηρας μου.. ειμαι σε φαση να γινω μυθιστορημα... να ειμαι ο κλασσικος ζαμπλουτος ξεπλενακος που βρισκει μια τσιγγανα σαν κ αυτη στο σιριαλ και να την παντρευτω.. δεν κολλαω σε τετοια ρε.. ο ερωτας αφενος δεν γνωριζει τετοια και επειτα ειμαι επιχειρηματικο μυαλο..
θα βγαλω περισσοτερα μετα θα σπρωχνω στους γυφτους χορτο κ κρακ..αυτες οι φλωριες να κοιτας το πορτοφολι του αλλου ειναι για ανικανους τυπους που ειναι τοσο αχρηστοι που βαζουν τρικλοποδια στη σκια τους..
οσο γι'αυτα που λετε για καλες σχολες κ παπαριες..
πηγα σε ενα τετοιο σχολειο... γαμω ηταν βασικα.. ηταν τιγκα στα τοπ γκομενακια που σνιφαρανε κοκα και ενα ματσο ξενερωτοι φλωροι.. ολες για παρτη μου ηταν..
καθε βραδυ με αλλη.. γιατι απλα δεν ειμαστε ολοι ισοιayta....
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σχετικά με τα παιδάκια και τους γονείς τους: επειδή δεν είμαστε πριγκηπάτο του Μονακό ή Μπαχρέιν, όλο αυτό το νεοπλουτογκλαμουροπανηγύρι και το υφάκι του 'τα έχω και δεν με νοιάζει' θα διαρκέσει μέχρι να χτυπήσει την πόρτα η τράπεζα για τις δόσεις της πιστωτικής. Και όπως είχε πει ένα σοφό άτομο 'μέχρι να πουληθεί και το τελευταίο χωραφάκι του μπαμπά για χάρη του κανακάρη...'εχω γνωστη που δουλευει σε τραπεζα. Αμα σου πω οτι καμαρωνει που χρωσταει, και γω δε ξερω ποσες, πιστωτικες??
'ελα μωρε, μια ζωη την εχουμε, να χρεωθουμε και λιγο (??) για να περναμε καλα'...
διακοποδανειο, γαμοδανειο, καταναλωτικο, προσωπικο, μοιραζουν χρημα οι τραπεζες λεμε!
Περί ψωνισμένων και φαντασμένων, το ανάγνωσμα