-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Ράντομ, όσο και αν σε πάω γενικότερα, ειδικότερα το έχεις χέσει το θέμα. Την επόμενη φορά δεν θα κρατηθώ. Ξεκόλλα.
πρεπει να με πας γιατι ειμαι απο Θεσσαλονικη...
Ε μαλακιες τοτε, πανε πιασε τους γονεις σου και πες τους, μαλακια κανατε, επρεπε να με έχετε ριξει στον καιαδα γιατι τα ελληνακια ειμαστε τεμπέληδες ωχαδερφιστες κλπ κλπ, και να ειχατε θιοθετηση ενα σχιστοματικο μωρακι που ουτε ντεπον δνε θα χρειαζοτανε και θα δουλευε και σα το σκυλι!
-
Ο Καιάδας πέφτει μακρυά από Σαλόνικα.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Μετά την αναβάθμιση του software του εγκεφάλου πάλι πρόβλημα με το 207cc.
Αυτή τη φορά δέν άναψε κάποιο λαμπάκι ούτε έβγαλε κάποιο μήνυμα, αλλά στις χαμηλές στροφές ζοριζόταν απίστευτα. Όπως μου είπε χαρακτηρηστικά η αδερφή μου, ήταν σαν να προσπαθούσες να το ξεκινήσεις με τετάρτη.
Την επόμενη μέρα δούλευε κανονικά
Πάλι ραντεβού με το συνεργείο.
ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ..ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΕΚΑΨΕς ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ...ΠΑΡΤΗΣ ΕΝΑ ΙΑΠΩΝΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ...
ΜΟΝΤΕΟ,ΠΕΖΟ ΡΕΝΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΜΑΝΤΡΑ ΣΚΟΤΩΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΗΣ ΕΝΑ ΙΑΠΩΝΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ..
Όντος ρε συ ράντομ πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει την πλάκα περι ιαπωνικών που κάνεις οπότε μπορεί να το πάρει άσχημα. Εμείς πάντως πάντα θα γουστάρουμε
-
Πλάκα είναι; Η πλάκα καταντάει βαρετή όμως όταν γίνεται σε 543254 εκατομμύρια θέματα.
-
Πλάκα το trolling? Tι με λές ρε συ Αναρωτιέμαι αν θα έλεγες τα ίδια αν έλεγε πάρε Ιταλό κοκ
-
να χαμε ένα κοκ τώρα;
-
Νομίζω οτι είναι KΩΚ, εγώ πάντως θέλω ένα Γιαπωνέζικο παγωτό που είναι και αξιόπιστα
-
Έχει βγάλει κανείς να καθαρίσει τον map του;
Σκέφτομαι τώρα που τέλειωσα εξεταστική να βγάλω map και να τον καθαρίσω αυτόν και την πεταλούδα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει βγάλει κανείς να καθαρίσει τον map του;Σκέφτομαι τώρα που τέλειωσα εξεταστική να βγάλω map και να τον καθαρίσω αυτόν και την πεταλούδα.
Όχι. Έχω διαβάσει σχετικά στο PSClub παλιότερα για 206.
Το σκέφτομαι για το service των 90.000 που πλησιάζει γοργά... και που ίσως χρειαστώ και δίσκους μπροστά.
Αν το κάνεις, περιμένω λεπτομέρειες και φωτορεπορτάζ!
-
Έχεις αλλάξει δίσκους μπροστά ως τώρα;
-
Όχι. Δυο φορές τακάκια.
Οι δίσκοι έχουν κάνει 'πατούρα' την οποία θέλω να μετρήσω κάποια στιγμή. -
Χμμμμ... καλά, και εμένα στα 39k περίπου έχουν κάνει πατούρα. 2 πίστες βέβαια, χωρίς ακόμα να αλλάξω τακάκια. Αυτό που σκέφτομαι είναι σε μερικά χιλιάδες χλμ να αλλάξω τακάκια και δίσκους, με την διαφορά ότι θα βάλω 283 χλστ, πακέτο με δαγκάνες φυσικά. Για να δούμε... όσον αφορά τον map, τον έβγαλα σήμερα το πρωί, αλλά δεν μου φάνηκε κάτι βρώμικο. Μου φαίνεται πρέπει να ρωτήσω τι εστί βρώμικος map...
Τώρα για την πεταλούδα, θα το παλέψω, δεν φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολη δουλειά έτσι πώς το κοίταζα σήμερα.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ένας δισταγμός όταν ξεκινάω με αναμένο αρκουδίσιον. Στο κάνει και σε σένα αυτό;
-
Ναι. Και μάλιστα παραμιλάω, όταν είμαι μόνος μου: Πάτα το λίγο μωρή γεροντοκόρη!
Επίσης ακούω πολλά 'πειράκια' στις χαμηλές. Τώρα με τη ζέστη περισσότερα. Βέβαια πάντα άκουγα τα καλοκαίρια με ανοιχτό παράθυρο, από την αρχή, και όταν το ανέφερα στα service μου έλεγαν στερεότυπα: τίποτα ανησυχητικό. Βάζω πάντα V-Power 95άρα. Σκέφτομαι να δοκιμάσω μείξη 95άρας-100άρας.
-
Άλλαξες πρατήριο μήπως; Εγώ έτσι την έπαθα τις προάλλες. Κανονικά βάζω 8/10 φορές από μια elin η οποία έχει 100% καλή βενζίνη κάθε φορά. Οι άλλες 2/10 είναι από μια bp που είναι στον δρόμο μου και με βολεύει. Μέχρι τώρα η bp είχε πολύ καλή βενζίνη. Αυτό άλλαξε την τελευταία φορά που έβαλα: το αμάξι ψόφησε, τρελά πειράκια ακόμα και στις 4000 στροφές όταν του έδινα φορτίο. Δράμα η κατάσταση. Τελικά έκανα δρομολόγια με αρκετό γκάζι αλλά χαμηλό φορτίο, έκαψα αρκετή ποσότητα και πήγα στην elin και φούλαρα. Τώρα όλα καλά, εκτός βέβαια από τα κλασσικά πειράκια-που-δεν-είναι-πιράκια που ακούγονται χαμηλά και τα οποία όντως δεν είναι τπτ ανησυχητικό.
Αν κατέβω αθήνα και βρεθούμε, μπορούμε να του ρίξουμε μια ματιά με το διαγνωστικό μου και να συγκρίνουμε τιμές.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...μπορούμε να του ρίξουμε μια ματιά **με το διαγνωστικό μου **και να συγκρίνουμε τιμές.wow!
Σφύρα φίλε αν κατέβεις, να δω και το cruise control.
Εγώ ακόμα περιμένω... Ο Αργύρης είπε πως περιμένει το χειριστήριο.Όσο για τα βενζινάδικα, βάζω από δύο συγκεκριμένα. Το ένα μάλιστα είναι της ίδιας της Shell στο Χαϊδάρι. Θα το προσέξω...
-
Καλά, μην φανταστείς τπτ. Πολύ ψωνίστικο βγήκε.
Έχω το palmtop μωρέ, καλώδιο οbd και με 2-3 προγράμματα διαβάζουμε λάθη, βλέπουμε τιμές αβάνς κτλ. Χαλαρά κάνουμε ένα διάγραμμα και συγκρίνουμε.
Αν θέλεις πάρε τον ένα τηλέφωνο από Δευτέρα, γιατί τώρα το Σ/Κ έχει τρεχάματα, να σου πει. Όντως περιμένει χειριστήρια, αλλά πρέπει να πέρασε πρόσφατα στο 206 συνφορουμίστα...
-
Toν χαρακτηριστικό ήχο τον πειρακίων τον ακούω σχεδόν πάντα όταν έχει ζέστες. Και ειδικά σε ανηφόρες, σε όχι και τόσο καλα ξεκινήματα, με και χωρίς
air condition. O ήχος όμως αυτός σταματάει εντελώς όταν βάζω σουπερ αμόλυβδη. Δεν τον κάνει καθόλου ακόμα και όταν προσπαθώ επίτηδες να τον προκαλέσω.Την καλύτερη απόδοση την έχω δει μέχρι στιγμής με την κατοστάρα της ΕΚΟ.
Την Shell δεν την πολυσυμπαθεί το δικό μου 307 -
Καλημερα στο φορουμ!
μια ερωτηση για τους γνωριζοντες..
Σκεφτομαι την αγορα του 207 1.6 και το ερωτημα που με απασχολει ειναι σχετικα με τον κινητηρα. Ο παλιος 1.6 με τα 110 αλογα ή ο καινουργιος 1.6 με τα 120 ?
Ειναι τοσο μεγαλες οι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ διαφορες (εκτος βεβαια της ιπποδυναμης και της ροπης) που να δικαιολογει το extra κοστος (1100 ευρω ) ?? Αξιζει??
Ευχαριστω!
-
Dεν ξερω καν διαφορες ροπής και καταναλωσης, αλλα σκεψου όιτ σε χ χρονια που θα πας να το πουλησεις και καλητερα λεφτα θα πιάσει και θα φύγει πολυ πιο γρηγορα με το καινουργιο μοτερ παρα με το παλιο.
-
Εξαρτάται ...
εάν το 110αρι πωλούνταν 8.900 και το 120αρι 10.000 μάλλον το πρώτο θα προτιμήσουν οι περισσότεροι.
(-1100 όσο και η διαφορά καινούρια για να μην μπλέκουμε με υποθέσεις επί υποθέσεων)
PEUGEOT FORUM