-
γνωμη μου δεν επρεπε καν να ασχοληθεις μτ τμηματα κλτπ...αξια του εδωσες....απλα θα ελεγες στη γυναικα σου οποτε βλεπει το νουμερο να το κλεινει κ θα σταματαγε να παιρνει η θα του το κλεινε συνεχως
αν τυχαινε σε σενα κ οχι στη γυναικα σου θα σου λεγα να τον αρχιζες στο δουλεμα οποτε επαιρνε κ ετσι θα παρακαλουσες να σε παιρνει καθε μερα.........
-
γενικα παντως οχι μονο στο τηλεφωνο τετοιους τυπους η τους γραφεις η τους δουλευεις......
-
'Κοίτα 'φιλέ', εγώ τώρα το αφήνω πάνω στο τραπέζι.Δεν πήρα εγώ.Εσύ πήρες, εσύ χρεώνεσαι.Πέστα να ξεθυμάνεις και μετά κλείσε.' και το άφησε πάνω στο τραπέζι.Μετά από 2 δευτερόλεπτα ο τύπος το έκλεισε και δεν πήρε ξανά.
+oo
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
δωσε το τηλ στο φορουμ να του κανουμε εμεις φαρσεςΚαι αν ειναι καποιος απο το forum????
Παντως η ομαδικη φαρσα ειναι πολυ καλη ιδεα.Θα του αρεσει μετα να το ξανακανει???Βασικα και στο δικο μου σπιτι παιρνει ενας τυπος και τον αρχιζω κανονικα στα καντηλια.Αλλα δεν ειναι μαλλον λυση αυτο.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
'Κοίτα 'φιλέ', εγώ τώρα το αφήνω πάνω στο τραπέζι.Δεν πήρα εγώ.Εσύ πήρες, εσύ χρεώνεσαι.Πέστα να ξεθυμάνεις και μετά κλείσε.' και το άφησε πάνω στο τραπέζι.Μετά από 2 δευτερόλεπτα ο τύπος το έκλεισε και δεν πήρε ξανά.
+oo
+oo
Αυτο εχω κανει κι εγω σε τετοιου ειδους φαρσες...αυτος χρεωνεται ετσι κι αλλιως..αστον να μιλαει στον ''αερα''!
Με το να βριζεις δεν καταφερνεις τιποτε παραπανω απο το να κανεις αυτο που θελει!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εγω λεω να μην ασχοληθεις...
ριξε μια φραγη οπου μπορεις...και μη σηκωνετε τα υπολοιπα..σε 3 μερες θα του χει περασει..
αυτος τη βρισκει τωρα που ασχολεισαι και επειδη δε ξερω τι τυπος ειναι μη πολυασχολεισαι...
συμφωνω..
δεν υπαρχει λογος για μια βλακεια να βρεις κανα μπελα αμα αυτος ειναι κανας καμμενος (που μαλλον ειναι απο τις περιγραφες που κανεις )
αφου παιρνει απο ενα συγκεκριμενο σταθερο, κανε φραγη σ'αυτον τον αριθμο.
απλα και ομορφαΜπορείς να κάνεις σφαγή κλήσεων σε ένα μόνο νούμερο που σε καλεί?
εγώ νόμιζα ότι μπορείς να κάνεις μόνο ολική φραγή εισερχομένων κλήσεων.δεν ξερω για αλλα κινητα, στο κιουτεκ μου παντως εχει το smartfilter που μπορεις να βαλεις 1, 2, 30, οσους αριθμους θες τελοσπαντων να μην σε ενοχλουν (μπορεις να βαλεις και να μην δεχεσαι κλησεις με αποκρυψη)
σε ενημερωνει οτι πηρε ο ταδε που εχεις βαλει στο σμαρτφιλτερ αλλα δε χτυπαει
φραγη νομιζω ναι, πρεπει να κανεις γενικα αν ειναι να μη δεχεσαι καθολου κλησεις.. δε θυμαμαιΣε sybian υπαρχει το callfilter αλλα και τα SE εχουν μια επιλογη για να δεχονται κλησεις μονο απο αριθμους που ειναι καταχωρημένοι στο ευρετηριο .
-
Κανε μια φραγη εισερχομενων η να δεχεται κλησεις μονο απο νουμερα της λιστας και σταματησε το εκει .
Τις περισσοτερες φορες αυτος που το κανει , σκοπο εχει να σε αναστατωσει , να σε ταλαιπωρησει , γενικα να σου δημιουργησει προβλημα ,και σε πληροφορω το απολαμβανει .
Εαν ειναι κακοηθεια του στερεις την χαρα , στις αλλες περιπτωσεις δεν θα βγαλεις ακρη αφου δεν προκειται να τιμωρησεις εναν ψυχικα αρωστο η καποιον που κανει λαθος . -
Βασικά, για να μην έχω και τύψεις μετά...
Το 'δωσε το τηλ στο φορουμ να του κανουμε εμεις φαρσες' ηταν χάριν αστεϊσμού και δεν το πρότεινα ως πραγματική λύση.Αν ο τύπος εχει έναν Α' βαθμό επικινδυνότητας και στραβώσει (προφανώς) ή αισθανθεί ταπεινωμένος (ενδεχομένως) από τα 1000 τηλεφωνήματα δεν θα κοιτάξει να ξεσπάσει επάνω μου... αν γίνομαι αντιληπτός
Δεν ξέρεις τι ξέρει για σένα και τη γυναίκα σου και τι τρέλα κουβαλάει εν τέλει... -
Δινεις πολυ σημασια χωρις λογο νομιζω.Απο την στιγμη που παιρνει χωρις αποκρυψη και βλεπει το νουμερο απλα ΜΗΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ.
Προσωπικα ακομα και και αν με καλει καποιος με αποκρυψη και στο κινητο αλλα και στο σπιτι απλα δεν το σηκωνω.......οποιος θελει να παιξει κρυφτουλι ...οχι μαζι μου ,ας ειναι και η μανα μου.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Προσωπικα ακομα και και αν με καλει καποιος με αποκρυψη και στο κινητο αλλα και στο σπιτι απλα δεν το σηκωνω.......οποιος θελει να παιξει κρυφτουλι ...οχι μαζι μου ,ας ειναι και η μανα μου.
Ναι ε....??? Kι εγω που έχω απόκρυψη για να μη μου το κλείνουν αυτοί που μου χρωστάνε, τι να κάνω...??? Nα πάρω 2ο κινητό...??
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ναι ε....??? Kι εγω που έχω απόκρυψη για να μη μου το κλείνουν αυτοί που μου χρωστάνε, τι να κάνω...??? Nα πάρω 2ο κινητό...??
Να μάθεις καρατε.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ε τωρα εχεις και εσυ τα δικια σου!!!
-
- Track day στο σπίτι του
- Εικονικός γάμος όπου όλα τα αμάξια του forum θα κάνουν κομβόι γύρω από το σπίτι του!!!!
Είμαι και γω παθών!!!!
Είχα περίεργα τηλέφωνα για κανα 6μήνο ακόμα και 2 τη νύχτα!!!!! έκανα το ψάξιμο και ανακάλυψα ότι ήταν η μητέρα μιας φίλης της τότε κοπέλας μου (τώρα γυναίκας μου).... η οποία λόγω ζήλιας για την κόρη της που δεν είχε αγαπητικό έπερνε και μου έλεγε τα απίστευτα μέχρι θα σε σκοτώσω κλπΤην ξέσκισα όμως .... και την έκανα ρόμπα σε όλες τις φίλες της
-
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ..ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΥΖΟΥΝΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ..
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΑΜΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η 10Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.....
-
Megane,βαλε τον ραντομ να τον παιρνει τηλεφωνο να του λεει για τα Ιαπωνικα..
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ..ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΥΖΟΥΝΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ..ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΑΜΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η 10Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.....
είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Megane,βαλε τον ραντομ να τον παιρνει τηλεφωνο να του λεει για τα Ιαπωνικα..εδω τα συναισθηματα ειναι καθαρα!
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Megane,βαλε τον ραντομ να τον παιρνει τηλεφωνο να του λεει για τα Ιαπωνικα..
εδω τα συναισθηματα ειναι καθαρα!
Εγώ θα αυτοκτονούσα κρατώντας την αναπνοή μου αν μου το έκανε αυτό.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Megane,βαλε τον ραντομ να τον παιρνει τηλεφωνο να του λεει για τα Ιαπωνικα.. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Megane,βαλε τον ραντομ να τον παιρνει τηλεφωνο να του λεει για τα Ιαπωνικα..Και αν ειναι κ ο αλλος γιαπωνεζοφιλος?
Αλλο παλι κι ετούτο.