-
Νάσο, ο Αναστασιάδης μπορεί να νοίκιασε ένα χωράφι πατάτες που κάποιοι το εκμεταλλεύονται ως πίστα...Θέλεις να μου πεις ότι οι διαχειριστές είναι άμοιροι ευθυνών επειδή η πίστα είναι 'ιδιοκτησία' άλλου; Έχεις δει συμβόλαια και συμφωνητικά; Τέλος πάντων, 'βρωμάει' από χιλιόμετρα το πράγμα.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Νάσο, ο Αναστασιάδης μπορεί να νοίκιασε ένα χωράφι πατάτες που κάποιοι το εκμεταλλεύονται ως πίστα...Θέλεις να μου πεις ότι οι διαχειριστές είναι άμοιροι ευθυνών επειδή η πίστα είναι 'ιδιοκτησία' άλλου; Έχεις δει συμβόλαια και συμφωνητικά; Τέλος πάντων, 'βρωμάει' από χιλιόμετρα το πράγμα.....Δεν υπερασπίζομαι κανέναν, λέω τα πράγματα όπως τα γνωρίζω. Ούτε εγώ ούτε εσύ έχουμε δει συμφωνητικά, αλλά εγώ δε λέω πως 'το πράμα βρωμάει', ούτε υποθάλπτω θεωρίες συνομωσίας, απλά αναφέρω πράγματα κοινής λογικής, όπως τα καταλαβαίνω για σχέση ιδιοκτήτη-ενοικιαστή και ποιές δουλειές είναι του πρώτου (μετατροπές, γενική κατάσταση, σχέσεις με το δημόσιο) και ποιές του δεύτερου (απλή συντήρηση). Αν για παράδειγμα θες στο σπίτι που νοικιάζεις να προστεθεί ένα δωμάτιο, είναι δουλειά του ιδιοκτήτη να το κάνει, να βγάλει άδεια από Πολεοδομίες κτλ. Κάτι τέτοιο μου φαίνεται πως συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση.
Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι πως, απ΄όσο είναι γνωστό (από όσα έχει πει κατά καιρούς ο ivan στο Forum αυτό), οι αγώνες είναι κάπως πάρεργο, για να μην πω 'μπελάς', για το Safetrack, με την έννοια πως δε βγάζουν χρήματα από αυτούς. Τα χρήματα τα βγάζουν από τις εταιρείες που νοικιάζουν την πίστα, από τους ιδιώτες που κάνουν track days και από το ίδιο το 'σχολείο' του Safetrack. Συνεπώς δεν υπάρχει ισχυρό κίνητρο για να γίνει κάτι για βελτίωση της πίστας ως αγωνιστικού χώρου, είτε από τον Αναστασιάδη (ό,τι είναι να εισπράξει το εισπράτει ήδη κατ΄αποκοπήν) είτε από το Safetrack.
Οπότε οι μόνοι χαμένοι είναι οι Ελληνικοί αγώνες ταχύτητας
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι πως, απ΄όσο είναι γνωστό (από όσα έχει πει κατά καιρούς ο ivan στο Forum αυτό), οι αγώνες είναι κάπως πάρεργο, για να μην πω 'μπελάς', για το Safetrack, με την έννοια πως δε βγάζουν χρήματα από αυτούς.Αυτο και αν ειναι θαυμαστο επιτευγμα: να εχει καποιος τη διοικηση των αγωνων, το σχεδον μονοπωλειο στους αγωνιστικους χωρους, μηδεν υποχρεωσεις παραβολων σε διοργανωτες και παρολα αυτα μετα απο καποια χρονια προσπαθειας να μην καταφερνει να βγαλει λεφτα.
-
Κάποτε μύριζα χωμα και ανατρίχιαζα, άκουγα τουρμπίνες και με έπιανε νευρικό γέλιο και αμηχανία όπως οι ερωτευμένοι.Όταν έκατσα σε μπάκετ και ίδρωσα τη φόρμα μου είπα: τέλος, αυτό είναι θα είμαι για πάντα ευτυχισμένος, στο πρώτο χιλιόμετρο θα μου περνάν όλα...θα τρέχω μέχρι να μου πεσουν τα χέρια...Όταν γνώρισα ανθρώπους που έγιναν οι καλύτεροί μου φίλοι ανακάλυψα και άλλες πτυχές του σπορ,πιό σημαντικές απ'την επίδοση...Συγχαρητήρια κύριοι κάποτε σας θαυμάζαμε, το μόνο που χρειαζόταν ήταν θέληση και λίγες γνώσεις απ΄τη μεριά σας.Αντ' αυτού εξαργυρώσατε τα όνειρά μας και τα βάλατε στην τσέπη σας...
Προς κάθε ανίκανο, ευθυνόφοβο, πρώην και νυν αγωνιζόμενο επιχειρηματία που τσαλαπατάει την καρδιά μου, ακόμα και όταν δεν τρέχω εδώ και χρόνια...
ps: sorry για το 'εκτός θέματος'
-
Το σίγουρο είναι πως το παιχνιδάκι είναι τόσο τέλεια στημένο με παρονομαστή όσα γράφει ο Νάσος, που έχουμε αναβολή αγώνα, χάσιμο χορηγιών όπως γράφει ο mouri πιο πάνω, τόσα χρόνια δεν έχει μπει μια γ@μημένη εξέδρα κλπ και παρόλα αυτά δεν μπορείς να πεις με σιγουριά φταίει αυτός ο μ@λ@κ@ς ο Χ!!!
Επίσης, ποια η διαφορά στις προδιαγραφές για να γίνει αγώνας, με αυτοκίνητα να κινούνται όλα προς την ίδια κατεύθυνση από τις προδιαγραφές για να γίνει drift show με αυτοκίνητα να πηγαίνουν με το πλάι σε αντίθετες κατευθύνσεις;
Βρε μπας και σκοπίμως τη στήσανε την αναβολή?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νάσο, ο Αναστασιάδης μπορεί να νοίκιασε ένα χωράφι πατάτες που κάποιοι το εκμεταλλεύονται ως πίστα...Θέλεις να μου πεις ότι οι διαχειριστές είναι άμοιροι ευθυνών επειδή η πίστα είναι 'ιδιοκτησία' άλλου; Έχεις δει συμβόλαια και συμφωνητικά; Τέλος πάντων, 'βρωμάει' από χιλιόμετρα το πράγμα.....
Δεν υπερασπίζομαι κανέναν, λέω τα πράγματα όπως τα γνωρίζω. Ούτε εγώ ούτε εσύ έχουμε δει συμφωνητικά, αλλά εγώ δε λέω πως 'το πράμα βρωμάει', ούτε υποθάλπτω θεωρίες συνομωσίας, απλά αναφέρω πράγματα κοινής λογικής, όπως τα καταλαβαίνω για σχέση ιδιοκτήτη-ενοικιαστή και ποιές δουλειές είναι του πρώτου (μετατροπές, γενική κατάσταση, σχέσεις με το δημόσιο) και ποιές του δεύτερου (απλή συντήρηση). Αν για παράδειγμα θες στο σπίτι που νοικιάζεις να προστεθεί ένα δωμάτιο, είναι δουλειά του ιδιοκτήτη να το κάνει, να βγάλει άδεια από Πολεοδομίες κτλ. Κάτι τέτοιο μου φαίνεται πως συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση.
Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι πως, απ΄όσο είναι γνωστό (από όσα έχει πει κατά καιρούς ο ivan στο Forum αυτό), οι αγώνες είναι κάπως πάρεργο, για να μην πω 'μπελάς', για το Safetrack, με την έννοια πως δε βγάζουν χρήματα από αυτούς. Τα χρήματα τα βγάζουν από τις εταιρείες που νοικιάζουν την πίστα, από τους ιδιώτες που κάνουν track days και από το ίδιο το 'σχολείο' του Safetrack. Συνεπώς δεν υπάρχει ισχυρό κίνητρο για να γίνει κάτι για βελτίωση της πίστας ως αγωνιστικού χώρου, είτε από τον Αναστασιάδη (ό,τι είναι να εισπράξει το εισπράτει ήδη κατ΄αποκοπήν) είτε από το Safetrack.
Τώρα είπες τις πιο μεγάλες αλήθειες...
(Αν και εξακολουθώ να έχω τις διαφωνίες μου, έστω στην ηθική πλευρά του πράγματος, αφου δεν μπορεί αυτός που ευαγγελίζεται την σωτηρία των αγώνων ταχύτητας, να μην κάνει κάτι έστω να πιέσει για την βελτίωση του χώρου που έχει νοικιάσει...)
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι πως, απ΄όσο είναι γνωστό (από όσα έχει πει κατά καιρούς ο ivan στο Forum αυτό), οι αγώνες είναι κάπως πάρεργο, για να μην πω 'μπελάς', για το Safetrack, με την έννοια πως δε βγάζουν χρήματα από αυτούς.
Αυτο και αν ειναι θαυμαστο επιτευγμα: να εχει καποιος τη διοικηση των αγωνων, το σχεδον μονοπωλειο στους αγωνιστικους χωρους, μηδεν υποχρεωσεις παραβολων σε διοργανωτες και παρολα αυτα μετα απο καποια χρονια προσπαθειας να μην καταφερνει να βγαλει λεφτα.
Ναι αλλά δε νομίζω πως δουλεύουν με όρους αγοράς (πχ. είσαι μονοπώλιο ? --> τιμές στα ύψη. Φαντάζεσαι να ζήταγε αύριο το Safetrack 30000 ευρώ για κάθε αγώνα ? ) αλλά αντίθετα, επειδή μιλάμε για ανθρώπους πολύ μέσα στους αγώνες, δίνουν την πίστα σε τιμές 'κόστους' και ελπίζουν να βγάλουν από εισιτήρια (αν παίρνουν κάποιο ποσοστό, δεν ξέρω), καντίνα κτλ., που αν έρχονται στα Μέγαρα 300 άτομα τότε απλά δε βγάζουν... Δηλ. για να είσαι μονοπώλιο πρέπει να πουλάς κάτι που το θέλει ο κόσμος, διαφορετικά και εγώ μπορεί να είμαι μονοπώλιο να πουλάω ψυγεία στους Εσκιμώους
Με άλλα λόγια δε βγάζουν λεφτά από τους αγώνες επειδή οι αγώνες γενικά είναι στο 'κόκκινο' και 'μπαίνουν μέσα' και 'δεν πουλάνε'
-
+100
δηλαδη δεν μπορουν να βρουν τροπο αυτοι οι ιδιοι που εχουν γιγαντωθει στις εκδοσεις??
δηλαδη αυτοι δεν μπορουσαν να φερουν τους ντριφτερς να το διαφημισουν μεσα απο τα δικα τους εντυπα και ηλεκτρονικα μεσα με τιμες κοστους και να μαζεψουν χιλιαδες κοσμο και ετσι να εχουν εσοδα?
δεν πιστευω οτι υπαρχει εστω και ενας που να πιστευει οτι δεν 'μπορουν'
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ
οταν θελουν-βλεπε ακροπολις ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ
οι ιδιοι δεν ειναι?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
επειδή μιλάμε για ανθρώπους πολύ μέσα στους αγώνες, δίνουν την πίστα σε τιμές 'κόστους' και ελπίζουν να βγάλουν από εισιτήρια (αν παίρνουν κάποιο ποσοστό, δεν ξέρω), καντίνα κτλ., που αν έρχονται στα Μέγαρα 300 άτομα τότε απλά δε βγάζουν... Δηλ. για να είσαι μονοπώλιο πρέπει να πουλάς κάτι που το θέλει ο κόσμος, διαφορετικά και εγώ μπορεί να είμαι μονοπώλιο να πουλάω ψυγεία στους ΕσκιμώουςΑν δεν παιρνουν ποσοστο απο τα εισιτηρια και ουτε παραβολο χρησης απο τον οργανωτη τοτε δε δικαιουνται να παραπονιουνται για τιποτα. Βεβαια αν αυτο ειναι το αλλοθι για να μη γινεται καμια προσπαθεια, παρα μια ξερη εκχωρηση χωρου, τοτε ειναι απολυτα λογικο που φτασαμε εδω που φτασαμε.
Αλλα για να μη ξεχνιομαστε δεν ειναι μονο το πρωταθλημα ταχυτητας, απο τα Μεγαρα (οντας μονοπωλειο) εχουν περασει πολλες διοργανωσεις μεχρι και παγκοσμιου επιπεδου δυο και τεσσαρων τροχων και μαντεψε τι, ολες μα ολες ειχαν την ιδια καταληξη.
Παντως ξεχωρα απο το θεμα της διαχερισης της πιστας αυτο που μενει ειναι οτι η αρχη του σπορ χρεωνεται μια ακομη παταγωδη αποτυχια. Αυτο που τους αξιζει ειναι μια ακομη μεγαλυτερη ροπη οσων εχουν τη δυνατοτητα να πανε εξω για να τρεξουν και να ευχαριστηθουν. Και ειδικα στην πιστα οι επιλογες ειναι πλουσιες.
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ.
ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ?Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ [ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ]
...ΕΧΕΙΣ pm !
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης mouri έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ..
ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ.ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.
ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΙΤΙΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ.ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΚΕΙ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ?ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΑΡΑΩ.ΕΓΩ ΗΔΗ ΕΧΩ ΞΟΔΕΨΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ.
.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ [ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ]ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.
Δεν εισαι ο μονος εξαγριωμενος και αγανακτισμενος ,γιατι οπως θα γνωριζεις τα ιδια προβληματα αντιμετωπιζουν και οι αλλοι συναθλητες σου , που ειπαν να ακολουθησουν αυτο το πρωταθλημα το 2007 στην Ελλαδα , που ανελαβαν νεοι τεχνοκρατες και σπουδαιοι μπιζνεζμαν να αναβαθμησουν , και ολοι εμεις οι τριμαλακες τους πιστεψαμε .
Επισης , μην μου πεις οτι περιμενεις κατανοηση απο κανεναν , ητε αυτος λεγεται εθεα , σοαα , συναθλητες , παρατρεχαμενοι , πισταρχες , παπαριδες , δημοσιογραφοι , μοντελαιοι τηλεορασης , γιατι θα σε θεωρησω μετα απο τοσα χρονια στα καρτ και στα αυτοκινητα .
Επειδη τα χρονια τα δικα μου ειναι περισσοτερα ομως , θα πρεπει να σου πω .... οτι επειδη η μποχα εχει γινει αποπνικτηκη απ'τα σκατα που εφτιαξαν οι μας στην Μεσογειων , και δεν την αντεχουν ουτε οι ιδιοι , **δεν βλεπω να συνεχιζεται αυτο το πανηγυρι **, και δυστυχως η θα πρεπει να ζητησουμε συγνωμη απ'τους ανθρωπους που ειχαν ολη την καλη διαθεση να βοηθησουν οικονομικα τις προσπαθειες σας , και να ξεπληρωσουμε την υποχρεωση σε αλλο (εστω)ειδος αγωνων , η να υποχρεωσουμε (με διαφορους τροπους) την εθεα , να διασφαλισει τους οδηγους τωρα , για την οποιαδηποτε αποφαση .....
Δεν θα τολμηση βεβαια κανεις να σκεφτει για Ροδο , γιατι θα πρεπει να ειναι για κρεμασμα , οποιος πεταξει κανενα τετοιο δολωμα .Καιρος ειναι , αυτος ο θλιβερος εκπροσωπος των οδηγων αγωνων , που παρακολουθει στο τραπεζι των αποφασεων της εθεα , να ξυπνησει απ'τον μακρυ και βαθυ υπνο του , η να εξαφανιστει απ'τον χωρο αυτον για παντα , γιατι μονον αχρηστος μπορει να χαρακτηριστει λιαν επιεικως , και επρεπε να ντρεπεται για όλα αυτα ..............
Χ.Α.
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
η να υποχρεωσουμε (με διαφορους τροπους) την εθεα , να διασφαλισει τους οδηγους τωρα , για την οποιαδηποτε αποφαση .....
Αυτα ακριβως. Πρεπει λοιπον να βρεθουμε ολοι οι εμπλεκομενοι (μεσω ΣΟΑΑ) και να δουμε τι θα γινει επιτελους με αυτη την ιστορια. Θελω να ελπιζω πως το να μην υφισταται πρωταθλημα ταχυτητας, ανεξαρτητως επιπεδου αυτοκινητων-συμμετοχων σε μια ευρωπαϊκη χωρα με 2 (ή 1,5 για τους απολυτους) πιστα δεν θα συμβει. Δεν συνεβει το 2004 που εστω και την τελευταια στιγμη στηθηκε ενα ενιαιο το οποιο τουλαχιστον 'περπατησε' και ολοκληρωσε τους αγωνες του. Οχι τωρα, που σιγουρα οι ενδιαφερομενοι ειναι περισσοτεροι. Και μπορει ο αγωνας των Σερρων να εγινε στα προτυπα των...MAD secret concerts αλλα τουλαχιστον 17 οδηγοι πηγαν και αγωνιστηκαν κατι που παντα με τα ως τωρα δεδομενα ειναι μια επιτυχια. Αν κανεις θεωρησει λοιπον πως εγινε ενα...reset και κοιταξει την εξελιξη του πρωταθληματος απο το 2005 και μετα, τοτε θα δει πως η πορεια (αριθμητικα) ειναι ανοδικη.
Αντι λοιπον να καθομαστε ολοι οι εμπλεκομενοι και να παρακολουθουμε τις υποθεσεις και τις εικασιες, ας συζητησουμε, αποφασισουμε, απαιτησουμε, πριν το τελος του καλοκαιριου, δυστυχως το αυτονοητο: Το να ξερουμε με σιγουρια το που και το ποτε αγωνιζομαστε.
Γιαννης Δημητροκαλλης.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν υπερασπίζομαι κανέναν, λέω τα πράγματα όπως τα γνωρίζω. Ούτε εγώ ούτε εσύ έχουμε δει συμφωνητικά, αλλά εγώ δε λέω πως 'το πράμα βρωμάει', ούτε υποθάλπτω θεωρίες συνομωσίας, απλά αναφέρω πράγματα κοινής λογικής, όπως τα καταλαβαίνω για σχέση ιδιοκτήτη-ενοικιαστή και ποιές δουλειές είναι του πρώτου (μετατροπές, γενική κατάσταση, σχέσεις με το δημόσιο) και ποιές του δεύτερου (απλή συντήρηση). Αν για παράδειγμα θες στο σπίτι που νοικιάζεις να προστεθεί ένα δωμάτιο, είναι δουλειά του ιδιοκτήτη να το κάνει, να βγάλει άδεια από Πολεοδομίες κτλ. Κάτι τέτοιο μου φαίνεται πως συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση.
otan ομως ο ενοικιαστης πραγματοποιησει κατι παρανομο
π.χ προσθηκη δωματιου τοτε ο ιδιοκτητης μπορει να τον πεταξει εξω για τη παρανομια που εκανε λογω απαξιωσης ιδιοκτησιας κλπ κλπ...
κοινως ο ενοικιαστης δε νομιμοποιειται για τετοιες ενεργιες με κανενα τροπο.
απο την αλλη σε επαγγελματικους χωρους οταν νοικιαζεις ενα καταστημα το νοικιαζεις με μια Α επαγγελματικη χρηση. αν ο ενοικιαστης θελει να τη μετατρεψει σε Β τοτε ειναι ευθυνη του ενοικιαστη.
αρα το ερωτημα ειναι οταν η οφ σορ εταιρεια που ανηκει η πιστα πλεον ενοικιασε το χωρο στο σαιφτρακ ΕΙΧΕ Ή ΟΧΙ αδεια τελεσης αγωνων.
αν ενοικιαστηκε σα χωρο που μπορει να χρησιμοποιηθει και ως πιστα αγωνων τοτε την ευθυνη εχει ο ιδιοκτητης που ελεγε ψεματα.
αν ομως προεκυψε το προβλημα στη πορεια τοτε παει αλλου το θεμα.
επειδη ομως απο οτι λενε το προβλημα ειναι γνωστο πολλα χρονια τοτε αυτο σημαινει οτι η ενοικιαση ως και για πιστα αγωνων (αν εγινε ετσι που σιγουρα ετσι θα γραφει στο ενοικιαστηριο για να μπορει να γινονται αγωνες) ειναι παρανομη ....αρα θεωρητικα μπορει οποιοσδηποτε εχει βλαφθει απο αυτη τη συναλλαγη και τη ενοικιαση του χωρου να στραφει με ασφαλιστικα μετρα εναντιον τους. (και θεωρητικα κυριως εναντιον του ιδιοκτητη ο οποιος με τη σειρα του εναντιον του ενοικιαστη...χαχα)
οχι οτι θα το κανει κανεις αλλα μη μας περνανε και για κατσικες.ζητω συγνωμη δε θα ξαναγραψω εδω ειναι ιερος χωρος αυτος των ελληνικων αγωνων αλλα δε κρατηθηκα εκλασα και εγω...
-
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ
ΠΡΩΤΟΝ Η ΠΙΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤ'ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ,
ΔΕΥΤΕΟΝ ΔΕΝ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΛΠ ΚΑΙ
ΤΡΙΤΟΝ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ...
ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΙΣΑΝΣ? ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ??? ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ, ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ, ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΕΛΟΣ, ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΜΑΞΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ???
-
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ:
ΑΠΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.
kri.kri
-
Εννοώ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
kri.kri
-
Μερικοι τελικα εχουν μνημη γατας...
-
[quote='katman']ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ
ΠΡΩΤΟΝ Η ΠΙΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤ'ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ,
ΔΕΥΤΕΟΝ ΔΕΝ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΛΠ ΚΑΙ
ΤΡΙΤΟΝ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ...
ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΙΣΑΝΣ? ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ??? ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ, ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ, ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΕΛΟΣ, ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΜΑΞΕΣ,
**ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ???[/**quote]
...ΠΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ !!!!!!!
..ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ.....
..ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 7 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ !!!ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....
Μ.Τ....Η ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑPR
ΦΙΛΑΚΙΑ !!!! -
Μηπως σκεφτονται να κανουν διπλο στην Ροδο και τον τελευταιο αγωνα στην Τριπολη ...??(κατι τετοιο ακουσα για αυτο το μεταφερω)
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Μηπως σκεφτονται να κανουν διπλο στην Ροδο και τον τελευταιο αγωνα στην Τριπολη ...??(κατι τετοιο ακουσα για αυτο το μεταφερω)ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ .........ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ .
(νυν ΠΑΡΩΔΙΑ) Πανελληνίο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2007