Αργά και ταπεινά
Michael Schumacher (7 πρωταθλήματα - 91 νίκες) ---> Αυτόν ψήφισα.
Juan Manuel Fangio (5 πρωταθλήματα - 24 νίκες) ----> Θεωρείται ο καλύτερος της εποχής του.
Alain Prost (4 πρωταθλήματα - 51 νίκες) ----> Ο κύριος καθηγητής. Θα μπορούσε να έχει 5 πρωταθλήματα καθώς έχασε 2 από ατυχία και κέρδισε ένα που δεν το άξιζε.
Ayrton Senna (3 πρωταθλήματα - 41 νίκες) ----> Ίσως ο πιο ταλαντούχος οδηγός που πέρασε ποτέ. Ο θάνατος του απλά έφτιαξε ένα θρύλο.
Jackie Stewart (3 πρωταθλήματα - 27 νίκες) ----> Δεν έχω γνώμη.
Niki Lauda (3 πρωταθλήματα - 25 νίκες) ---> Το τελευταίο πρωτάθλημα δεν το άξιζε (ο Prost ήταν πίο γρήγορος αλλά μετά από ένα ατύχημα που σε αφήνει μισοανάπηρο θέλει @@@@δια να ξαναγυρίσεις εκεί.
Nelson Piquet (3 πρωταθλήματα - 23 νίκες) ----> Κάποτε είχε πει ότι ο Σέννα δεν είναι 'φανατικός άντρας'. Ο τελευταίος μιάς γενεάς που σήμερα θα την χαρακτήριζαν κωλόπαιδα.
Jack Brabham (3 πρωταθλήματα - 14 νίκες) ---> όπως και με Jackie δεν έχω γνώμη.
Jim Clark (2 πρωταθλήματα - 25 νίκες) ----> Ο πιο γρήγορος οδηγός από το νησί....
Mika Hakkinen (2 πρωταθλήματα - 20 νίκες) ----> Και μόνον το γεγονός ότι αποφάσισε να μεγαλώσει παιδιά από την Φ1 δεν θα μου επέτρεπε να τον ψηφίσω. Το προσπέρασμα του όμως στον MS το 2000 ήταν όμως το αποτέλεσμα μίας εξαιρετικής οδηγικής εφυίας.
Fernando Alonso (2 πρωταθλήματα - 15 νίκες) ----> Πολύ νέος για να κριθεί.
Emerson Fittipaldi (2 πρωταθλήματα - 14 νίκες) ----> Πολύ άοσμος για να ψηφιστεί.
Graham Hill (2 πρωταθλήματα - 14 νίκες) ----> Το γεγονός ότι ο Damon δεν είναι στη λίστα σημαίνει κάτι??? Πολύ γρήγορος μας άφησε πρόωρα.
Alberto Ascari (2 πρωταθλήματα - 13 νίκες) ----> Γενειάς Fangio. Ο Fangio κυριαρχούσε στην εποχή του (είχε και το καλύτερο μονοθέσιο).
Nigel Mansell (1 πρωτάθλημα - 31 νίκες) ----> Ο μόνος πραγματικός πρωταθλητής από το νησί στα χρόνια που βλέπω Φ1.