-
Χθες το απογευμα πηγα στο Super Market 'Χαλκιαδακης' - τεραστια Κρητικη αλυσιδα αγορασμενη απο τον Βεροπουλο - και πηρα κατι πραγματα, μεταξυ αυτων και μια συσκευασια το μισου κιλου, περιπου Τρικαλινο τυρι. Πηγα σπιτι και οταν πηγα να το ανοιξω αργα το βραδυ παρατηρησα οτι εχει πιασει μούχλα. Ηερομηνια παραγωγης του τυριου ειναι 18/01/07 και ημ. ληξεως 18/01/08.
Το τυρι δεν το εχω ανοιξει και την αποδειξη την εχω.α) Παω στο s.m και απλα αλλαζω το τυρι;
β) ΕΦΕΤ;
Γ) Καναλια;
δ) ολα τα πιο πανω; -
Χθες το απογευμα πηγα στο Super Market 'Χαλκιαδακης' - τεραστια Κρητικη αλυσιδα αγορασμενη απο τον Βεροπουλο - και πηρα κατι πραγματα, μεταξυ αυτων και μια συσκευασια το μισου κιλου, περιπου Τρικαλινο τυρι. Πηγα σπιτι και οταν πηγα να το ανοιξω αργα το βραδυ παρατηρησα οτι εχει πιασει μούχλα. Ηερομηνια παραγωγης του τυριου ειναι 18/01/07 και ημ. ληξεως 18/01/08.
Το τυρι δεν το εχω ανοιξει και την αποδειξη την εχω.α) Παω στο s.m και απλα αλλαζω το τυρι;
β) ΕΦΕΤ;
Γ) Καναλια;
δ) ολα τα πιο πανω; -
β) ΕΦΕΤ;
Γ) Καναλια;
δ) ολα τα πιο πανω; -
Το καλυτερο ειναι να πας εφετ...αλλα αν δεις οτι σε γραφουν ακολουθεις τον δρομο του ευαγγελατου!
Αναλογως ποσο θες να εκτεθεις! -
βασικα αλλαγη και δες εκει και τον τυπα που εχουν για διευθυντη...
αν εχεις ξανακουσει οτι εχει γινει αυτο, αφου σου χαμογελασει ο διευθυντης και σου πει 'και παλι φιλοι ειμαστε', δωστους στεγνα..
-
δωσιμο στεγνα στον ΕΦΕΤ...
.&-
-
Πάρε και ένα τηλέφωνο την παρασκευάστρια εταιρία (φαγε; )
-
Εμένα σε μια φορά που μου'τυχε και είχα την απόδειξη, το πήγα πίσω και μου το αλλάξανε.
-
Μανώλη ούτε συζήτηση στον ΕΦΕΤ. Δεν πρέπει να έχουμε καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα. Σκέψου να το άνοιγε κάποιο παιδί και να έτρωγε;
Δεν έχουν καμία δικαιολογία.Επί της ευκαιρίας να σας δώσω και μια γνώση χρήσιμη. Τα γάλατα όταν λήξουν δεν πετάγονται!!! Οι εταιρίες έχουν δικαίωμα να τα παστεριώσουν ξανά 4 φορές!!! Γι αυτό το λόγω υπάρχει στο κάτω μέρος του χάρτινου κουτιού ένας αριθμός που αναφέρει πόσες φορές έχει παστεριωθεί το γάλα (1 έως 5). Προστατευτείτε παίρνοντας γάλατα με αριθμό έστω 2 όχι παραπάνω.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μ
Επί της ευκαιρίας να σας δώσω και μια γνώση χρήσιμη. Τα γάλατα όταν λήξουν δεν πετάγονται!!! **Οι εταιρίες έχουν δικαίωμα να τα παστεριώσουν ξανά 4 φορές!!! ** Γι αυτό το λόγω υπάρχει στο κάτω μέρος του χάρτινου κουτιού ένας αριθμός που αναφέρει πόσες φορές έχει παστεριωθεί το γάλα (1 έως 5). Προστατευτείτε παίρνοντας γάλατα με αριθμό έστω 2 όχι παραπάνω. -
Και εμένα όταν μου το είπαν τρελάθηκα αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια. Το έχω τσεκάρει πολλές φορές.
-
Τα γάλατα απο επιστροφές τα ξαναχρησιμοποιούν, δεν τα πετάνε, αλλά αυτό το νούμερο απο κάτω δείχνει κάτι άλλο και αφορά την εταιρία που φτιάχνει τη συσκευασία.
Είναι παραμύθι που κυκλοφορεί στο ιντερνετ αυτό με το νούμερο στον πάτο(πηγή εκ των έσω)
-
Όντως αυτό με το νούμερο στον πάτο κυκλοφορεί σαν chain mail εδώ και πολύ καιρό, πράγμα που (σχεδόν) αποδεικνύει την αναξιοπιστία του. Δεν έχω πάρει ποτέ chain mail που να με πληροφορεί για κάτι και να είναι αξιόπιστο... Ναι, έχω την τρέλα και τα ψάχνω, τα πιο πολλά είναι καραμπινάτα hoaxes. Για να επιβεβαιώσουμε ή απορρίψουμε τον ισχυρισμό, θέλει έρευνα... Με έναν μικρό ψάξιμο, δεν βρήκα κάτι όμως.
Και για να είμαι on-topic, γνώμη μου είναι ότι πρέπει να γίνει καταγγελία, η οποία φυσικά να κοινοποιηθεί στο κατάστημα και στην εταιρία παραγωγής. Μετά ας τα βρουν μεταξύ τους...
-
Ta κανάλια δεν έχουν κανένα θεσμικό ρόλο και καλό είναι να μην τους δίνουμε βήμα .
ΕΦΕΤ & καμια βολτούλα σε κανένα εισαγγελέα εάν αντέχει η τσέπη σου και θες να το προχωρήσεις.
Εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα. -
Τα τυποποιημένα τυροκομικά,μπορει να πάρουνε αερα λόγω καποιου προβλήματος στο μηχανημα της συσκευασίας (να μην αφαιρεθει όλος ο αερας δηλαδη) και να μουχλιάσουνε.Το ίδιο μπορει να συμβει και αν η συσκευασία τους τρυπήσει κατα τη μεταφορα.
Εγω θα το πήγαινα πίσω στο καταστημα,θα μου το άλλαζαν,και το θεμα θα τελειωνε εκει
-
.... παντως μην το φας .......
YG. ...ΕΦΕΤ αντε γιατι σαν πολυ εχουν υποτιμησει τον καταναλωτη
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τα τυποποιημένα τυροκομικά,μπορει να πάρουνε αερα λόγω καποιου προβλήματος στο μηχανημα της συσκευασίας (να μην αφαιρεθει όλος ο αερας δηλαδη) και να μουχλιάσουνε.Το ίδιο μπορει να συμβει και αν η συσκευασία τους τρυπήσει κατα τη μεταφορα.Εγω θα το πήγαινα πίσω στο καταστημα,θα μου το άλλαζαν,και το θεμα θα τελειωνε εκει
Aπολύτως σωστός ο Hunter.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τα τυποποιημένα τυροκομικά,μπορει να πάρουνε αερα λόγω καποιου προβλήματος στο μηχανημα της συσκευασίας (να μην αφαιρεθει όλος ο αερας δηλαδη) και να μουχλιάσουνε.Το ίδιο μπορει να συμβει και αν η συσκευασία τους τρυπήσει κατα τη μεταφορα.Εγω θα το πήγαινα πίσω στο καταστημα,θα μου το άλλαζαν,και το θεμα θα τελειωνε εκει
+1
Ψοφάμε για παρεξήγηση πάντως.....
-
Εγώ σε ανάλογη περίπτωση με γιαούρτι φάγε το επέστρεψα στον βασιλόπουλο και μου έδωσαν 2πλη συσκευασία πίσω.
Τώρα βέβαια αν διαπίστωνα πως ένα τέτοιο φαινόμενο επαναλαμβάνεται, θα άλλαζα τακτική σίγουρα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τα τυποποιημένα τυροκομικά,μπορει να πάρουνε αερα λόγω καποιου προβλήματος στο μηχανημα της συσκευασίας (να μην αφαιρεθει όλος ο αερας δηλαδη) και να μουχλιάσουνε.Το ίδιο μπορει να συμβει και αν η συσκευασία τους τρυπήσει κατα τη μεταφορα.Και πάλι δεν έχει ευθύνη ο τελικός αποδέκτης του προϊόντος.
Αυτό που λες είναι μεν μια πιθανότητα αλλά το πόσο μεγάλη ή μικρή κανένας δε γνωρίζει.
Εχει παραγίνει το κακό με τους supermarketατζήδες σε πολλά θέματα.
Τί να κανω; Μια βοηθεια.