-
-
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
βλέπει κανείς το Death Note???
έχω φάει τρελό κόλλημα απο χτες!!
To έβαλα να κατεβαίνει, για να δούμε, αξίζει;
Για πες ρε Βασίλη, τι παίζει με αυτό;
τρελό σενάριο!! απίστευτες ανατροπές!!
μεταφυσικό αστυνομικό είναι.αλλά κωλολέει
Τα έχω όλα
-
Ωραίο το Die Hard 4.0. Το περίμενα αρκετά χειρότερο είναι η αλήθεια, αλλά διαψεύστηκα ευχάριστα. Ορισμένες ατάκες πολύ πετυχημένες, καλή δράση αν και λιιιιγο υπερβολική σε κάποια σημεία.
Αναμένουμε Transformers.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωραίο το Die Hard 4.0. Το περίμενα αρκετά χειρότερο είναι η αλήθεια, αλλά διαψεύστηκα ευχάριστα. Ορισμένες ατάκες πολύ πετυχημένες, καλή δράση αν και λιιιιγο υπερβολική σε κάποια σημεία.Αναμένουμε Transformers.
yippie kai yay motherfucka
2 ωρες καταιγιστικης δρασης... δεν εχω τιποτα αλλο να πω. Απλα κορυφη.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
2 ωρες καταιγιστικης δρασης... δεν εχω τιποτα αλλο να πω. Απλα κορυφη.Ο Μακλέιν ή οι Τρανσέξουαλ;
-
Παντως εγω περιμενω την τεταρτη συνεχεια του Ιντιανα Τζοουνς με σκηνοθετη τον Στιβεν Σπηλμπεργκ......
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωραίο το Die Hard 4.0. Το περίμενα αρκετά χειρότερο είναι η αλήθεια, αλλά διαψεύστηκα ευχάριστα. Ορισμένες ατάκες πολύ πετυχημένες, καλή δράση αν και λιιιιγο υπερβολική σε κάποια σημεία.Αναμένουμε Transformers.
Πολυ ωραιο ητανε αν και καπως τσιτωμενο σε καποια σημεια (με το περιπολικο και το ελικοπτερο ) η εκει που ητανε αναμεσα απο 2 αμαξια σκυμενοι και εσκασε το αμαξι ......
Αλλα ειχε δραση και πολυ ηλεκτρονικο πολεμο...
Αντε να δουμε πως θα ειναι το transformers.... -
τι παπατζιλίκια μας πουλάνε με τα Transporter...ΕΛΕΟΣ!
ούτε ο Στίβεν Σιγκάλ δεν τα έκανε αυτά...όλα τα λεφτά όμως το Audi A8 W12.
Μέγιστη μούφα το The Manchurian Candidate...κρίμα για τον Denzel Washington...
- ξέρω είναι παλαιότερες αλλά τώρα τις είδα...
-
τα ευσημα και απο μενα για το Die Hard 4.0!
Οι ατακες ηταν θανατος, οι κσηνες καλογυρισμενες και σχετικα πρωτοτυπες. Αν ελειπαν και 2-3 μουφιες η ταινια θα ηταν αψογη!!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
τα ευσημα και απο μενα για το Die Hard 4.0!Οι ατακες ηταν θανατος, οι κσηνες καλογυρισμενες και σχετικα πρωτοτυπες. Αν ελειπαν και 2-3 μουφιες η ταινια θα ηταν αψογη!!
γιατί το γράφουν 4.0; ...antivirus είναι;
-
Μετα τα Die Hard και λοιπες αηδίες επρεπε χθες το βραδυ να δειτε στην ΕΤ-1 το 'Μεροκαματο του τρόμου'.
ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ ταινια.
Οσες φορες και να τη δω εχω την ιδια αγωνια και ανατριχιλα.
Χωρις εφε, χωρις τεχνικα μεσα, χωρις τιποτα.
Μεσα στο Τοπ-10 ολων των εποχων
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μετα τα Die Hard και λοιπες αηδίες επρεπε χθες το βραδυ να δειτε στην ΕΤ-1 το 'Μεροκαματο του τρόμου'.ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ ταινια.
+οο Τη λατρεύω ...Την είδα και πριν 5-6 χρόνια στο Παρίσι σε κινηματογραφική αίθουσα, σε κάποιο αφιέρωμα (ή στον Clouzot ή στον Montand)
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μετα τα Die Hard και λοιπες αηδίες επρεπε χθες το βραδυ να δειτε στην ΕΤ-1 το 'Μεροκαματο του τρόμου'.
ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ ταινια.
+οο Τη λατρεύω ...Την είδα και πριν 5-6 χρόνια στο Παρίσι σε κινηματογραφική αίθουσα, σε κάποιο αφιέρωμα (ή στον Clouzot ή στον Montand)
Με ντροπή ομολογώ ότι, παρότι 35 χρονώ γάιδαρος, πρώτη φορά την είδα χθες (κι αυτό κατά τύχη).
ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ -
και εγω πρωτη φορα την ειδα χθες και για να πω την αληθεια δεν την ειχα ξανακουσει ουτε την ειχα δει σε καμια λιστα με τις τοπ ταινιες
πραγματικο αριστουργημα απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει
μπραβο στην ετ-1
δεκαετιες '50 '60 η ευρωπη εβγαζε απιστευτα αριστουργηματα -
employee of the month..πολυ γελιο..
το πσκ ενα βραδυ ειχε 'χαμος στη τσαιναταουν'...πολυ καλτ!
-
Σημερα στην νετ ειχε Luis de Funes!πολυ καλη ταινια !
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Σημερα στην νετ ειχε Luis de Funes!πολυ καλη ταινια !Μετα το Μεροκαματο του τρομου ομαλα μας προσγειωσες .
-
die hard 4...
πολυ σκηνικο, λιγο εκεινο με το μαχητικο με χαλασε αρα απορουσα που το σκεφτηκαν...
οντως ειναι απο τις καλυτερες συνεχειες της χρονιας προς το παρον..
-
εχει το μπλοου απ αυριο στην ετ1
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]