-
To ειδατε???ΕΚπληκτικο εργαλειο με μπουτον με 3 διαφορετικα προγραμματα κινητηρα...το ενα φουλ 180 αλογα..το αλλο 65% της ιπποδυναμης και το τριτο μονο στο τερμα γκαζι σου δινει το 100%, αλλιως μονο 120αλογα...
SUZUKI RULESSSSS....
-
To ειδατε???ΕΚπληκτικο εργαλειο με μπουτον με 3 διαφορετικα προγραμματα κινητηρα...το ενα φουλ 180 αλογα..το αλλο 65% της ιπποδυναμης και το τριτο μονο στο τερμα γκαζι σου δινει το 100%, αλλιως μονο 120αλογα...
SUZUKI RULESSSSS....
-
SUZUKI RULESSSSS....
-
Βασικα το τριτο προγραμμα εχει 120 αλογα, και το δευτερο ολα τα αλογα μονο στο τερμα γκαζι
Μερικοι θα το βρουν χρησιμο, μερικοι αχρηστο
Σιγουρα δεν ειναι κατι το οποιο θα κανει την διαφορα απο τα αλλα μηχανακιαZX-10 rulez
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Βασικα το τριτο προγραμμα εχει 120 αλογα, και το δευτερο ολα τα αλογα μονο στο τερμα γκαζιΜερικοι θα το βρουν χρησιμο, μερικοι αχρηστο
Σιγουρα δεν ειναι κατι το οποιο θα κανει την διαφορα απο τα αλλα μηχανακιαZX-10 rulez
de λεω πως το zx10 δεν ειναι σουπερ μηχανημα αλλα εγω παντα ειχα μια λατρεια με το gsxr..ποσο τωρα με αυτο το συστημα..
-
Ποιό σύστημα????
Το θέμα είναι να έκανε τα αλογα του πιο εκμεταλεύσιμα αλλίως...Σε στροφιλίκη του ριχνουν και τα μικρα monster με τα 80hp -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Ποιό σύστημα????
Το θέμα είναι να έκανε τα αλογα του πιο εκμεταλεύσιμα αλλίως...Σε στροφιλίκη του ριχνουν και τα μικρα monster με τα 80hpωχ θε μου..λιποθυμω..
-
Να τα στήσουμε με το chaly μου?85 κυβικά με 51 μμ πιστονάκι και CM200 καρμπυρατερ.
Υ.Γ:Για το εσες μιλάω έτσι?
-
Ωραία γυαλισέ τα και βγάλτα έξω από καμία καφετέρια γιατί μέχρι εκεί σε κόβω...
Γιατί προκαλείς φίλε μου ?
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης Monster έγραψε:
Ωραία γυαλισέ τα και βγάλτα έξω από καμία καφετέρια γιατί μέχρι εκεί σε κόβω...ενω εσυ ηρθες μαζι μας πορτογαλια ε..?
-
Suzuki GSX-R MY2007...