-
το αμαξι εχεις;
-
Ενα bravo που καιει λαδια!
-
τι εχει το bravo που τις ενοχλει........ μια χαρα αυτοκινητο
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
τι εχει το bravo που τις ενοχλει........ μια χαρα αυτοκινητοΤίποτα δεν έχει, γι αυτό δεν το πλησιάζουν καν.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ενα bravo που καιει λαδια!τι εχει το bravo που τις ενοχλει........ μια χαρα αυτοκινητο
Το πηρες το μαθημα σου κοπρόσκυλο Στελιο...
Saligare ο Στελιος εχει ενα μαμημενο rallye χιλιοτρακαρισμενο και σκουριασμενο.Αλλα και παλι,μια χαρα αυτοκινητο ειναι για τα μετρα του Στελιου...
Kid,φατηνα κι εσυ..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Kid,φατηνα κι εσυ..Λογικό ο ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΣ να συμφωνήσει μαζί σου, αναπτύσσεται τις ίδιες ταχύτητες εξάλλου.
-
Άσε μας βρε συ Εμμα που θέλεις και την γνώμη μας ....την απάντηση την ξέρεις απο πρίν!!
Ένα ανώριμο και ανδροκρατούμενο φόρουμ τι να σου προσφέρει???
-
Εσυ μετα απο 6 μερες γιατι το ξαναφερνεις το καταραμενο στην επιφάνεια?
-
Μιας κ η author του thread αποχώρισε οικειοθελώς από το φόρουμ,
θα ήταν προτιμότερο να κλειδωθεί το παρόν -
...να κλειδωθεί!!!
-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
Μιας κ οι αντρες πλέον δεν ειναι ικανοι για γαμο,
θα ήταν προτιμότερο να τους καταργησει η Εκκλησια μας για καμια 5ετια τουλάχιστον.Πεστα κοπελα μου, τελικα υπάρχουν και καλες γυναικες δεν θέλουν ολες να μας κρεμασουν!
-
τι σόι αστειάκι είναι αυτό τώρα?
αν θες να γράψεις το οτιδήποτε, να το γράφεις χωρίς να κάνεις quote πράγματα που δεν έχω αναφέρει. -
Οκ, Whatever!
Μαλλον κακη βδομαδα του μηνα διαλεξα να κανω πλάκα!
-
α, ρε σκυλε!
-
E, τι να πω ρε 30φυλλε....εδω γινεται τις τρελης απο πειραγμενα QUOTE και ορισμενοι δεν εχουν παρει χαμπαρι τπτ!
Ρε τi ειναι αυτα τα γκρουπ Ν κατω απο το όνομα? Εχω σκούπα....μη γινει καμια μαλακια και με ανοίξει κανεις!
-
Group K είσαι εσύ. Κ for Κουλός.
-
ratanplan καλό σκυλάκι!
-
πρέπει να προστεθεί και το λουκέτο που χορεύει στα emoticons
-
Πρόσεχε τις εκφράσεις σου! [kouk]
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Πρόσεχε τις εκφράσεις σου! [kouk]Νομίζω οτι ειναι ωρα μου να φεύγω κ εγω σιγά-σιγά, θα με πάρει κ μένα η μπάλα μαλλον....Μετα την Εμμανουελα, τωρα η Σουπρίμ...
Σας αγάπησα, να με θυμάστε....
Κατάλληλη στιγμή...