-
Βλεπω με οργη απο τον ΣΚΑΪ τα πλανα απο τα βουνα μας που καιγονται και σκεφτομαι ποια ειναι η τιμωρια που αξιζει στα ατομα-ζωα που εβαλαν αυτες τις φωτιες;
Αληθεια πως και τοσες μερες δεν ειχε πιασει φωτια παρα τον καυσωνα αλλα μολις επιασε βοριαδακι αναψαν φλογες παντου;!
Καθε Σαββατοκυριακο σχεδον το περνουσα με πεζοπορια και βολτα με το g.vitara μου στην Παρνηθα αλλα ως εδω... Καποιοι αποφασισαν οτι για τα διαφορα συμφεροντα τους ειναι καλυτερα ετσι. Να βαζουν παντου φωτιες και να καθονται να απολαμβανουν το θεαμα απο τα σπιτακια τους. Τι να πω πια δεν καταλαβαινουν οτι οποιος καιει τα δαση τα παιρνει απο τα παιδια του, τα εγγονια του, απο την χλωριδα-πανιδα της περιοχης και απο τον πλανητη μας. Ποσο κοντοφθαλμοι και ανεγκεφαλοι ειναι μερικοι...;Θελω να παω να βοηθησω αλλα η μανα μου εχει αλλη αποψη (δεν την αδικω). Κατι θα σκεφτω γιατι τα λογια δεν σβηνουν φωτιες...
Τα λεμε παιδια αυτα προς το παρον... Κουραγιο!Συγχαρητηρια στον ΣΚΑΪ-Καθημερινη και στον κ.Αλαφουζο για την προσφορα του στην ενημερωση και στο περιβαλλον.
-
Βλεπω με οργη απο τον ΣΚΑΪ τα πλανα απο τα βουνα μας που καιγονται και σκεφτομαι ποια ειναι η τιμωρια που αξιζει στα ατομα-ζωα που εβαλαν αυτες τις φωτιες;
Αληθεια πως και τοσες μερες δεν ειχε πιασει φωτια παρα τον καυσωνα αλλα μολις επιασε βοριαδακι αναψαν φλογες παντου;!
Καθε Σαββατοκυριακο σχεδον το περνουσα με πεζοπορια και βολτα με το g.vitara μου στην Παρνηθα αλλα ως εδω... Καποιοι αποφασισαν οτι για τα διαφορα συμφεροντα τους ειναι καλυτερα ετσι. Να βαζουν παντου φωτιες και να καθονται να απολαμβανουν το θεαμα απο τα σπιτακια τους. Τι να πω πια δεν καταλαβαινουν οτι οποιος καιει τα δαση τα παιρνει απο τα παιδια του, τα εγγονια του, απο την χλωριδα-πανιδα της περιοχης και απο τον πλανητη μας. Ποσο κοντοφθαλμοι και ανεγκεφαλοι ειναι μερικοι...;Θελω να παω να βοηθησω αλλα η μανα μου εχει αλλη αποψη (δεν την αδικω). Κατι θα σκεφτω γιατι τα λογια δεν σβηνουν φωτιες...
Τα λεμε παιδια αυτα προς το παρον... Κουραγιο!Συγχαρητηρια στον ΣΚΑΪ-Καθημερινη και στον κ.Αλαφουζο για την προσφορα του στην ενημερωση και στο περιβαλλον.
-
-
ειναι πολλα τα λεφτα!!!
στους γιατρους να τα φανε !!!!! -
Εχουν ανοιξει ταυτοχρονα αρκετα τοπικ με το ιδιο θεμα...
-
Τελικα πηγα χθες το βραδυ στους προποδες της Παρνηθας στους Θρακομακεδονες, αλλα δεν επιτρεποταν σε εθελοντες και ιδιαιτερα σε ασχετους με την πυροσβεση (οπως εγω) η προσβαση μετα το χωρο σταθμευσης του τελεφερικ. Ειχε μαζευτει αρκετος κοσμος εκει ετοιμος να βοηθησει και αρκετοι εφεδροι στρατιωτες αλλα για λογους ασφαλειας δεν περασε κανεις απο οτι ειδα και εμαθα.
Ειχα παρει μαζι μου και την αντιπυρικη κουβερτα που εχω για την κουζινα αλλα δεν ξερω αν εκανα καλα για τετοιες περιπτωσεις. Οι 3 πυροσβεστηρες που ειχα μαζι μου εμειναν αχρησιμοποιητοι και αυτοι.
Απο οτι βλεπω ακομη καινε οι φωτιες στα πιο πολλα μετωπα... -
-
Κυριες,Κυριοι,
Προτεινω απο Σεπτεμβριο μετα τις πρωτες βροχες οποιος ανεβαινει για βολτα στην Παρνηθα να εχει μαζι του απο ενα δενδρακι γιατι αν περιμενουμε απο τους αρμοδιους.....θα γινει οτι εγινε με τον Υμμητο την Μαλακασσα την Πεντελη,θα κανουν ανατσιμεντωση!!!!!!!!!!
Πιστευω οτι το οφειλουμε στους επομενους. -
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΑΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΑΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΑΐ λαβ γιου του μπεΐμπι...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΑΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΟύτε για αστείο.
-
ΚΑΥΣΩΝΑΣ>>>>η φωτία θα φταίει....
Ζητω οι ΒΕΡΟΙ ΑΘηναίοι.
Σαν ανέκδοτο ακούγεται αυτό....Ή μήπως δεν ακούγεται αλλά είναι -
Μαζι σου MILTIADIS. Θα κανονισουμε πολλοι μαζι να παμε για αναδασωση για να γινει πιο οργανωμενη δουλεια απο Φθινοπωρο. Να ριξει πρωτα και καμια βροχουλα να δεσουν τα καημενουλια τα δενδριλια!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΑΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΛάθος randomix. Με το κάψιμο των δασών θα δημιουργηθούν περισσότεροι χώροι για χτίσιμο νέων κατοικιών, άρα περισσότεροι σκατόβλαχοι θα μαζευτούμε στην Αττική.
-
Επίδειξη νοημοσύνης.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Επίδειξη νοημοσύνης. -
ΕΕ.....λίγα για τους βλάχους.....
Δε μου λέτε, δεν θα ήταν καλή ιδέα να μαζευτούμε από κάμποσα φόρουμ, να πάμε σε ένα φυτώριο και με καθοδήγηση από έναν δασονόμο-δασοπόνο να ξεκινήσουμε από σεπτέμβη-οκτώβρη τη δενδροφύτευση? Κάτι παραπάνω θα ξέρουν από το φυτώριο και μπορεί να πάρουμε μπόοολικα δένδρα παραπάνω....Π.Α πάντα...... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Επίδειξη νοημοσύνης.ή ή
Διάλεξε και εξήγησε την επιλογή σου.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΑΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑRandom, εχεις ψιλοσαλταρει...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΑΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Random, εχεις ψιλοσαλταρει...
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.. το θεμα ειναι τραγικο ποσο περισσοτερο για εμενα που το σπιτι μου ειναι 6χλμ απο τους προποδες της παρνηθας..συν οτι μεγαλωσα πηγαινοντας εκδρομες στο βουνο σχεδον καθημερινα...
Ειμαι και γω μεσα για αναδασωση και μπορω να φερω αρκετα δεντρακια..
Πάρνηθα, Πήλιο, Σχηματάρι...