-
Ρε παιδιά, αν και ο ίδιος απεχθάνομαι την ζέστη(πόσο μάλλον, την πολύ ζέστη χωρίς ίχνος από αεράκι!!! ), υποάρχει ένα σωρό κοσμός που έχει χίλιες-δύο διαφορετικές αλλεργίες, προβλήματα αναπνοής, παθαίνει εύκολα κρυοπαγήματα, και γενικά, χίλια δύο προβλήματα.
Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς: κάποιοι άνθρωποι δεν αντέχουν τον κλιματισμό για χ και ψ λόγους(π.χ. είναι σαν να ζητάς τα ρέστα από έναν αλλεργικό γιατί ο οργανισμός του αντιδρά άσχημα σε τσίμπημα μέλισσας).
Εγώ, αν μου έχει πει ο άλλος ότι, π.χ. λόγω ιγμορίτιδας(ή οτιδήποτε άλλοα) δεν αντέχει-χρησιμοποιεί τον κλιματισμό με αρκετή ζέστη, φροντίζω, να μετακινηθώ με το αυτοκίνητό μου παρά να ανέβω συνεπιβάτης σε εκείνον
-
Η κατάσταση σήμερα ήταν απλά αισχρή. Έδινα μάθημα και ήθελα να δώσω λευκή κόλλα για να φύγω από κει μέσα (όχι πως ήξερα να γράψω και πολλά ). Μετάνιωσα μέχρι και τον καφέ που πήγα να πιω μετά...
Το να αδειάζεις ένα κρύο μπουκάλι νερό πάνω στο κεφάλι σου είναι μεγάλη ευχαρίστηση, πάντως. Χαλάλι το λουκ έπεσα-με-τα-ρούχα-στη-θάλασσα.
-
Σας εχει βαρεσει η ζεστη κατακεφαλα.
Ακου εκει για τα κλιματιστικα να εχουν ψηφισει 156 ατομα, ενω για το ποια ομαδα του εξωτερικου υποστηριζετε μονο 41... -
εδω σε λιγο θα κραζουμε κιολας ατομα που δεν γουσταρουν να αναψουν το κλιματισμο γουστο και καπελο τους.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
εδω σε λιγο θα κραζουμε κιολας ατομα που δεν γουσταρουν να αναψουν το κλιματισμο γουστο και καπελο τους.Αμα θα σου πω τώρα ότι τα κλιματιστικά απευθύνονται σε υποανάπτυκτους σαν εμας,τι θα πεις?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
εδω σε λιγο θα κραζουμε κιολας ατομα που δεν γουσταρουν να αναψουν το κλιματισμο γουστο και καπελο τους.
Αμα θα σου πω τώρα ότι τα κλιματιστικά απευθύνονται σε υποανάπτυκτους σαν εμας,τι θα πεις?
Επειδή δεν έχουν στη Γερμανία, ε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αμα θα σου πω τώρα ότι τα κλιματιστικά απευθύνονται σε υποανάπτυκτους σαν εμας,τι θα πεις?
Ε μη με τσιγκλάς τώρα,έχει και ΄ζεστη δεν μπορώ να γράφω
Ασε,τους γερμανούς έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να τους φτάσουμε
Πάρε παράδειγμα απ τα σπίτια.
Απλά ο έλληνας τα ξέρει ΟΛΑ.
Βάφε έλληνα το σπίτι κάθε χρόνο,σε μια δεκαετία τα ντουβάρια έχουν γίνει διπλάσια.
Ταπετσαρία?Τι λες τώρα,που ξέρει ο γερμανός?Τώρα για το κλιματιστικό.
Δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι είναι μια συσκευή η οποία λειτουργεί ενάντια στον ανθρώπινο οργανισμό.
Απλά υπερισχύει η ανθρώπινη ματαιοδοξία και η 'προσωρινή' ικανοποίηση. -
'Ματαιοδοξια' να μη θελω να πεθανω απο θερμοπληξια στην καυτη Αθηνα των 45 βαθμων;
Να οδηγαω σαν ανθρωπος και να μη βαζω σε κινδυνο τη ζωη μου και των συνανθρωπων μου;
'Προσωρινη ικανοποιηση' να σωζω ηλικιωμενους απο βεβαιο θανατο;E, οχι
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Βάφε έλληνα το σπίτι κάθε χρόνο,σε μια δεκαετία τα ντουβάρια έχουν γίνει διπλάσια.
Δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι είναι μια συσκευή η οποία λειτουργεί ενάντια στον ανθρώπινο οργανισμό.
Απλά υπερισχύει η ανθρώπινη ματαιοδοξία και η 'προσωρινή' ικανοποίηση.Ρε συ Μάκη, ώρες-ώρες νομίζω ότι θα συνεννοούμουν πιο εύκολα με κάποιον από το Αλφα του Κένταυρου!
Ξέρεις πολλούς να βάφουν τα ντουβάρια κάθε χρόνο; Εγώ κανέναν.
Τι σχέση έχουν οι κλιματικές συνθήκες της Γερμανίας με της Ελλάδας, δεν έχω ιδέα.
'Ενάντια στον ανθρώπινο οργανισμό' (πώς το ορίζεις αυτό αλήθεια; ) είναι και το ποδήλατο και η καφετιέρα και η ξυριστική μηχανή.
Με 45 βαθμούς υπό σκιάν να κάτσουμε να πεθάνουμε, επειδή έτσι κάνουν στη Γερμανία...Υπ' όψιν δεν είμαι καθόλου οπαδός του a/c, απλά μερικές φορές δεν γίνεται αλλιώς.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Απλά υπερισχύει η ανθρώπινη ματαιοδοξία και η 'προσωρινή' ικανοποίηση.Εγώ ξέρω πάντως ότι όλα τα τουριστικά καταλύματα (ακόμα και τα πιο μικρα ενοικιαζόμενα δωμάτια) βάλανε κλιματιστικά γιατί τα ζητάνε ΟΛΑ τα τουριστικά γραφεία (δλδ οι 'ανεπτυγμένοι' πελάτες τους)
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εγώ ξέρω πάντως ότι όλα τα τουριστικά καταλύματα (ακόμα και τα πιο μικρα ενοικιαζόμενα δωμάτια) βάλανε κλιματιστικά γιατί τα ζητάνε ΟΛΑ τα τουριστικά γραφεία (δλδ οι 'ανεπτυγμένοι' πελάτες τους)
Μη ψαρώνεις! Το παίζουν υπανάπτυκτοι για να ταιριάζουν με το τοπίο.
Επίσης, οι ιάπωνες που φτιάχνουν κλιματιστικά, δεν τα χρησιμοποιούν. Μόνο τα κατασκευάζουν και τα εξάγουν στον τρίτο κόσμο.
Φήμες λένε πως στη Γερμανία για να πάρεις audi ή merc με κλιματισμό πρέπει να παραγγείλεις την ειδική, γκρίχισε εντιτσιόν. -
'Ενάντια στον ανθρώπινο οργανισμό' (πώς το ορίζεις αυτό αλήθεια; ) είναι και το ποδήλατο και η καφετιέρα και η ξυριστική μηχανή.
Με 45 βαθμούς υπό σκιάν να κάτσουμε να πεθάνουμε, επειδή έτσι κάνουν στη Γερμανία...Nαι, αλλά στη Γερμανία η δουλειά γίνεται, ενώ εδώ είμαστε αρπακολλατζήδες. Το αιρ κοντίσιον -το οποίο είναι ελληνικότατη πατέντα, σαν τον φραπέ, το λάδωμα και το τζατζίκι- έχει φέρει άπειρα δεινά στην Ελλάδα. Ο εμφύλιος πιστεύω ότι είχε λιγότερο καταστροφικές συνέπειες. Πώς το τεκμηριώνω; Οι Γερμανοί είχαν και αυτοί μικροσυγκρούσεις μεταξύ τους, αλλά η βιομηχανία τους τώρα είναι τεράστια. Εμείς όμως, αγκαλιά με τα air condition μας έχουμε κολλήσει και δεν παράγουμε ούτε καρφίτσα. Θες παράδειγμα; Ο κουμπάρος μου, βγαίνοντας από γερμανικό ΤΕΙ είχε πρώτο μισθό 2500 ευρώ. Αν ήταν στην Ελλάδα, με το air cindition, με το ζόρι θα έβρισκε μια δουλειά των 700 ευρώ.
Επίσης, φαίνεται το πόσο φανατισμένος είσαι, τζιγιεροσαρμάκ, αφού το ποδήλατο δεν είναι καθόλου ενάντια στον ανθρώπινο οργανισμό. Η καφετιέρα και η ξυριστική εντάξει, αλλά μην καταφεύγουμε σε αθρόες γενικεύσεις και υπερβολές.
Υπ' όψιν δεν είμαι καθόλου οπαδός του a/c, απλά μερικές φορές δεν γίνεται αλλιώς.
Σε ξεσκέπασα πράκτορα υπεράσπισης του air condition!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Nαι, αλλά στη Γερμανία η δουλειά γίνεται, ενώ εδώ είμαστε αρπακολλατζήδες. Το αιρ κοντίσιον -το οποίο είναι ελληνικότατη πατέντα, σαν τον φραπέ, το λάδωμα και το τζατζίκι- έχει φέρει άπειρα δεινά στην Ελλάδα. Ο εμφύλιος πιστεύω ότι είχε λιγότερο καταστροφικές συνέπειες. Πώς το τεκμηριώνω; Οι Γερμανοί είχαν και αυτοί μικροσυγκρούσεις μεταξύ τους, αλλά η βιομηχανία τους τώρα είναι τεράστια. Εμείς όμως, αγκαλιά με τα air condition μας έχουμε κολλήσει και δεν παράγουμε ούτε καρφίτσα. Θες παράδειγμα; Ο κουμπάρος μου, βγαίνοντας από γερμανικό ΤΕΙ είχε πρώτο μισθό 2500 ευρώ. Αν ήταν στην Ελλάδα, με το air cindition, με το ζόρι θα έβρισκε μια δουλειά των 700 ευρώ.
Οριστε τα αποτελεσματα του καυσωνα
Μα τι λετε;; -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Με 45 βαθμούς υπό σκιάν να κάτσουμε να πεθάνουμε, επειδή έτσι κάνουν στη Γερμανία...Nαι, αλλά στη Γερμανία η δουλειά γίνεται, ενώ εδώ είμαστε αρπακολλατζήδες. Το αιρ κοντίσιον -το οποίο είναι ελληνικότατη πατέντα, σαν τον φραπέ, το λάδωμα και το τζατζίκι- έχει φέρει άπειρα δεινά στην Ελλάδα. Ο εμφύλιος πιστεύω ότι είχε λιγότερο καταστροφικές συνέπειες. Πώς το τεκμηριώνω; Οι Γερμανοί είχαν και αυτοί μικροσυγκρούσεις μεταξύ τους, αλλά η βιομηχανία τους τώρα είναι τεράστια. Εμείς όμως, αγκαλιά με τα air condition μας έχουμε κολλήσει και δεν παράγουμε ούτε καρφίτσα. Θες παράδειγμα; Ο κουμπάρος μου, βγαίνοντας από γερμανικό ΤΕΙ είχε πρώτο μισθό 2500 ευρώ. Αν ήταν στην Ελλάδα, με το air cindition, με το ζόρι θα έβρισκε μια δουλειά των 700 ευρώ.
Επίσης, φαίνεται το πόσο φανατισμένος είσαι, τζιγιεροσαρμάκ, αφού το ποδήλατο δεν είναι καθόλου ενάντια στον ανθρώπινο οργανισμό. Η καφετιέρα και η ξυριστική εντάξει, αλλά μην καταφεύγουμε σε αθρόες γενικεύσεις και υπερβολές.
Υπ' όψιν δεν είμαι καθόλου οπαδός του a/c, απλά μερικές φορές δεν γίνεται αλλιώς.
Σε ξεσκέπασα πράκτορα υπεράσπισης του air condition!
Eχει ακομη καυσωνα στην Θεσσαλονικη????
-
πώς φαίνονται οι άνθρωποι που δεν μπορούν να εκτιμήσουν το χιούμορ σου ρε παπαφάνκη
-
Τα site λενε οτι ολη η Β. Ελλαδα δεν εχει ρευμα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τα site λενε οτι ολη η Β. Ελλαδα δεν εχει ρευμαΈφυγε για λίγο, αλλά επέστρεψε.
Κλείστε τα κλιματιστικά λίγο ρε Αθηναίοι! -
Έφυγε για λίγο, αλλά επέστρεψε.
Κλείστε τα κλιματιστικά λίγο ρε Αθηναίοι!Χάρη, βγές έξω και όποιο αμάξι με αθηναϊκές πινακίδες βλέπεις να κινείται με κλειστά παράθυρα κοπάνα το!
Εγώ παίρνω τη βαριοπούλα και κατεβαίνω!!!!!
Μηπως έχεις το τηλέφωνο του thaliarque;
-
Κλείστε τα κλιματιστικά λίγο ρε Αθηναίοι!Εσκασαν και πηραν φωτια, εναν μεγαλος μετασχηματιστης 400αρης ειπαν στην Μενεμενη και αλλος ενας υποσταθμος στο Ωραιοκαστρο.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Κλείστε τα κλιματιστικά λίγο ρε Αθηναίοι!Χάρη, βγές έξω και όποιο αμάξι με αθηναϊκές πινακίδες βλέπεις να κινείται με κλειστά παράθυρα κοπάνα το!
Εγώ παίρνω τη βαριοπούλα και κατεβαίνω!!!!!
Μηπως έχεις το τηλέφωνο του thaliarque;
Με ρόπαλο του baseball, μην αφήσετε άντερο (εγώ που έχω καταγωγή από Κομοτηνή μπορώ να εξαιρεθώ αν ανέβω? )
Κλιματισμός ΝΑΙ ή ΟΧΙ