-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χτες βράδυ στην Βάρκιζα, κόκκινη Μάστανγκ, με Ελληνικές μάλιστα πινακίδες.Ακούει ο Βάγκνερ?
Το εχω δει και εγω εξω απο το balux. Ειναι πολυ καλοδιατηρημενο, φαινεται φρεσκοβαμμενο, πρεπει να ειναι GT350 του 67 αν δε κανω λαθος (δε ξερω καλα τις αμερικλανίες )
Κάνει πάντος τρομερο σαματα -
Το Σάββατο, έξω από τη Τούζλα κίτρινη Lamborghini (μη με ρωτήσετε μοντέλο, δεν ξέρω) με αθηναϊκές πινακίδες
-
Εγω εχω την καινουργια MUstang βυσσινη και μια μαυρη να κυκλοφορουνε ΚΑβουρι...πριν λιγες μερες την μαυρη την ειχα πετυχει στο parking του ancaθus.....
-
Mια ανοιχτη κ μια κλειστη 996 Turbo. K oi 2 μαυρες. H ανοιχτη ειχε ζαντες Sportec.
-
-
Εδω σθνηθως βαζουμε super cars. Αυτο που ειδα δεν ειναι τετοιο αλλα δεν το ειχα ξαναδει και για να πω την ακηθεια δεν ηξερα οτι υπηρχε.
Piagio φορτηγακι μπροστα κοφτό, πιθανον μισο τονο ισως και ...λιγοτερο.
-
TVR Chimaera
Ξεχωριστό αυτοκίνητο!! -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Κρίμα που βασιζόταν μηχανικά στον ταπεινό σκαραβαίο...
Ναι, δεν το'πιασα το τελευταίο;
( )
Αυτό μοιάζει να είναι low-light μοντέλο που σημαίνει ότι είναι από την πρώτη σειρά!!! -
Aν8ρακι Gallardo στο ανεβασμα Κηφισιας με αν8ρακι βαμμενες ζαντες.
-
Πριν λιγο εξω απο το Sensi στην Βαρκιζα παρκαρισμενη Ferrari 360 με αυτοκολλητα στης πορτες κατω μεγαλα 'Challenge F1' μετα την ειδα που κατεβαινε τα λιμανακια ,εγω τα ανεβαινα...
Κουκλα
-
πολλες ferrari σημερα 430 και 360
αυτη στο πεταλο την ειδα και εγω που ησουν? -
Πράσινη Bentley Continental GT με πινακίδες ΔΟΚ στη Βουλιαγμένης στ ύψος της Audi.
High Class -
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
πολλες ferrari σημερα 430 και 360
αυτη στο πεταλο την ειδα και εγω που ησουν?Oταν αυτη κατεβαινε το πεταλο εγω το ανεβαινα.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Παρατημένη 7-series BMW (κλεμμένη???) στην άνοδο Συγγρού, μετά το China's.Ακόμα εκεί...πρόσεξα ότι έχει Βρετανικές πινακίδες?
-
Ασημι Ferrari 550 Maranello,
Aσημι Ferrari 612 Scaglietti,
Aσημι Jaguar XK8 4.2 καινουρια, στην ευρυτερη περιοχη της Κηφισιας.
Σκουρο μπεζ Βentley Conti GT στην Κηφισιας/Πανορμου.
Aνοιχτο αν8ρακι Jaguar XKR προηγουμενης γενιας στη Βουλιαγμενη. -
BMW z8 μαυρη πριν λιγη ωρα στην παραλιακη και μαυρη ferrari αγνωστων στοιχειων σε στενο κοντα στην συγγρου η 360 η 430 ηταν.
-
-
^^^
Που τη πέτυχες ρε συ??
Μήπως είναι κανενός επενδυτή?? -
Ασημί Μ5 χωρίς πινακίδες σήμερα στην Κοζάνη.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εθεαθη ο sv2 με την F430 σημερα στην διασταυρωση της Βενιζελου με την Αγ. Δημητριου.. Αλλα πηγαινε στο ρελαντι σχεδον
Τίποτα δεν ξεφεύγει από το 4ΤΦ
Carspotting [#2]