-
Δεν μ΄αρεσει η πλακα που μου εκαναν στο γραφειο , οτι φευγουμε στις 12 λογω καυσωνα .
Καμια ιδεα για τους πουστηδες που μου την εκαναν -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Δεν μ΄αρεσει η πλακα που μου εκαναν στο γραφειο , οτι φευγουμε στις 12 λογω καυσωνα .
Καμια ιδεα για τους πουστηδες που μου την εκανανναι, επρεπε να εφευγες, για να τους την φερεις!
-
Μ'αρεσει το ραδιο Δεσκατη και ειδικα οι διαφημισεις του
Δε μ'αρεσει που σε περιοχες προς Θεσσαλονικη του κανει παρεμβολες ο βλακας ο ΒακαροςΥΓ Αν εισαι του δημοσιου Γιωργο εφευγες στις 12 κανονικοτατα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μ'αρεσει το ραδιο Δεσκατη και ειδικα οι διαφημισεις του
Δε μ'αρεσει που σε περιοχες προς Θεσσαλονικη του κανει παρεμβολες ο βλακας ο ΒακαροςΥΓ Αν εισαι του δημοσιου Γιωργο εφευγες στις 12 κανονικοτατα
οχι δεν ειμαι στον Λατση δουλευω .
-
Δεν μ'αρεσει που κατεβηκα σημερα κεντρο και ενιωσα σα χταποδι στα καρβουνα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μ'αρεσει το ραδιο Δεσκατη και ειδικα οι διαφημισεις τουΕκληκτικές,όντως
-
Δε μου αρέσει που η Δ.Ε.Η. μας κάνει κόλπα με συχνές διακοπές.
Άμ στα δύσκολα πρέπει να δείχνεται τι αξίζετε κύριοι. -
Μου αρέσει που αύριο δίνω μάθημα παλούκι και πάω χαλλλααααροοοος!
Δεν μου αρέσει που θα υποστώ τις συνέπειες στις επόμενη εξεταστική. -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
μου αρέσει που μου ήρθε η όρεξη να ξαναασχοληθώ σοβαρά με τη γυμναστική και τη διατροφή
δε μου αρέσει που έχω ένα τέτοιο αηδιαστικό beware μες στη μύτη μου μαζί με ρινικούς πολύποδες και πρέπει να κάνω incision για να τους βγάλωhttp://xs316.xs.to/xs316/07256/1.jpegρινικούς πολύποδες έχεις ή μήπως αδενοειδείς εκβλαστήσεις? το 2ο είναι πιο σύνηθες... είναι τα γνωστά κρεατάκια...
έχεις να μου στείλεις φώτο από αδενοειδές εκβλαστήσεις. Ι would appreciate it that.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Καμια ιδεα για τους πουστηδες που μου την εκανανNαι πες τους οτι θα τους μαμησεις κα ιμετα πες τους οτι τους εκανες πλακα!
Δε μου αρέσει που η Δ.Ε.Η. μας κάνει κόλπα με συχνές διακοπές.
Άμ στα δύσκολα πρέπει να δείχνεται τι αξίζετε κύριοι.Ναι τους λαλακες μαμηθηκαν στις διακοπες ανα 20λεπτα ερχοτανε για ενα κλασμα του δευτερολεπτου, θα καψω κανα a/c και τον πουλο μετα.
Στις ειδησεις ειπαν 15-20 περιοχες που κοπηκε το ρευμα και την περιοχη μου δεν την ελεγε...
-
Δεν σου δίνουν σημασία.
Δεν μου αρέσει που το σπίτι μου είναι φούρνος.
-
μ' αρέσει το AC που έβαλα.
τα 'βγαλε τα ήδη λεφτά του!
-
Μα ολόκληρο φόρουμ να μην έχει έναν ψυκτικό να ρθει να με βοηθήσει. Να το χω το κλιματιστικό να κάθεται;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα ολόκληρο φόρουμ να μην έχει έναν ψυκτικό να ρθει να με βοηθήσει. Να το χω το κλιματιστικό να κάθεται;Απ' το να σου 'ρθει κανένας στυλ Τσάκωνας καλύτερα έτσι...
Πάντως είναι οι μέρες τέτοιες που τρέχουν και δεν φτάνουν. Και να βρεις τεχνικό το πιθανότερο είναι να σε τρενάρει κάμποσες ημερούλες ή να ανεβάσει την ταρίφα εκμεταλλευόμενος τις περιστάσεις...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μα ολόκληρο φόρουμ να μην έχει έναν ψυκτικό να ρθει να με βοηθήσει. Να το χω το κλιματιστικό να κάθεται;
Απ' το να σου 'ρθει κανένας στυλ Τσάκωνας καλύτερα έτσι...
Πάντως είναι οι μέρες τέτοιες που τρέχουν και δεν φτάνουν. Και να βρεις τεχνικό το πιθανότερο είναι να σε τρενάρει κάμποσες ημερούλες ή να ανεβάσει την ταρίφα εκμεταλλευόμενος τις περιστάσεις...
Ναι σίγουρα, για δευτέρα έχω ραντεβού, απλά επειδή το κλιματιστικό έρχεται αύριο θα ταν ωραία να γινόταν κανένα σκηνικό.. φαντάσου να ψήνομαι και να το βλέπω απέναντί μου στην κούτα του. Δεν γίνεται, θα το βάλω στο υπόγειο να μην το βλέπω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι σίγουρα, για δευτέρα έχω ραντεβού, απλά επειδή το κλιματιστικό έρχεται αύριο θα ταν ωραία να γινόταν κανένα σκηνικό.. φαντάσου να ψήνομαι και να το βλέπω απέναντί μου στην κούτα του. Δεν γίνεται, θα το βάλω στο υπόγειο να μην το βλέπω.
κι εγω ετσι την επαθα.. το ειχα μια βδομαδα στο σαλονι μου και το χαζευα... ευτυχως το εγκατεστησα τη δευτερα με τα παλουκια και το απογευμα που γυρισα σπιτι απο τη δουλεια ηταν οαση!
να μη πω για χθες, δηλαδη... -
Δε μαρεσει που ο μ@λ@κ@ς ο συμφοιτητης μου με κρεμασε και δεν μπορω να παραδωσω την εργασια για να περασω το μαθημα.
Αν εξαρτασαι απο αλλους αυτα παθαινεις.
Δε μου αρεσει που η εξεταστικη μας διαρκει 18 ημερες και δεν προλαβαινω να δωσω οσα θελω.
Δε μου αρεσει που 27 Αυγουστου ξαναρχιζουμε διπλη.
Δε μου αερεσει το extra μαθημα που εχω σημερα. -
-
Ε τώρα που το πήρες τι περίμενες;
-
κανει δροσα και μονο που το βλεπεις...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]