-
Δεν νομίζω ρε Χάρη.
Απλά σκίσε λίγο την σακούλα στο παγάκι που θέλεις να βγάλεις και πίεζέ το σιγά σιγά. Δοκίμασε να τα βγάζεις πρώτα σε ένα μπολάκι και μετά να κάνεις την διανομή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν νομίζω ρε Χάρη.Απλά σκίσε λίγο την σακούλα στο παγάκι που θέλεις να βγάλεις και πίεζέ το σιγά σιγά. Δοκίμασε να τα βγάζεις πρώτα σε ένα μπολάκι και μετά να κάνεις την διανομή.
Mα αυτό κάνω!
Μπολάκι ε;(Εν τω μεταξύ δοκίμασε να περάσεις σε third-person mode και δες πόσο καμμένο είναι να συζητάμε για τις σακούλες των παγακιων στις 5.30 το πρωί. εγώ σχεδόν ντρέπομαι. )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν νομίζω ρε Χάρη.
Απλά σκίσε λίγο την σακούλα στο παγάκι που θέλεις να βγάλεις και πίεζέ το σιγά σιγά. Δοκίμασε να τα βγάζεις πρώτα σε ένα μπολάκι και μετά να κάνεις την διανομή.
Mα αυτό κάνω!
Μπολάκι ε;(Εν τω μεταξύ δοκίμασε να περάσεις σε third-person mode και δες πόσο καμμένο είναι να συζητάμε για τις σακούλες των παγακιων στις 5.30 το πρωί. εγώ σχεδόν ντρέπομαι. )
Και εγω που καθομαι και τα διαβαζω???
-
Καλημερα!!
(charmak )
-
Δεν είναι δυνατόν να θες να βγάλεις ένα παγάκι και να το κυνηγάς 2 δωμάτια παραπέρα!εδώ που τα λέμε και με τις παγοθήκες έτσι γίνεται... κάθε φορά που θέλω να βγάλω παγάκι φέυγουν και 2 - 3 στο πάτωμα
-
Καλημέρα!
Michael-Amott πάω να ετοιμάσω τον καφέ μου. Αύριο θα προσπαθήσω να ξυπνήσω στις 7. Θα σε φτάσω, που θα πάει?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Και γιατί να είναι ντροπή να κυκλοφορήσεις μια πολύ μικρότερη σου??
Δηλαδή όσοι περνάνε τα 30 + είναι γέροι και ανίκανοι??Ισα, ισα μάλλον έχουν πιο πολλά να δώσουν σε όλα τα επίπεδα!!Mιλαω προσωπικα.Αν εσυ εισαι 30ρης κατα 90% η κοπελα θα ρθει μαζι σου γιατι εχεις λεφτα Ή γιατι θελει να το αιξει κυρια στις φιλες της.Αυτος ειναι ο κανονας.- Εγω θα ντρεπομουν γιατι ολοι οι φιλοι μου θα ηξεραν οτι ερχεται μαζι μου για καποιο συγκεκριμενο λογο.Μιλαμε τωρα για σοβαρη σχεση όχι της φουτσας,οκ; Και στην τελική τι κοινο εχουν να συζητησουν ενας 30ρης και μια 20ρα;
λες να συζητανε κιολας?φυσικα τπτ πασχε...
Ρε σεις... νταξ... και εγώ 29 είμαι και τα έχω με 23άρα.
Πριν από αυτή τα είχα με μια 5 χρόνια μικρότερη.
Μια χαρά περνάω και σίγουρα δεν επικοινωνώ με ακατοίκητο, τα σημερινά 20something παιδιά είναι πολύ πιο συζητήσιμα από εμάς σε αυτή την ηλικία. -
Μπα.. Εσύ έχεις μεγαλώσει σωματικά αλλά πνευματικά είσαι ακόμα 12.
-
Εγω θελω μονο πιτσιρικες
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω θελω μονο πιτσιρικεςΚι αυτές θέλουν μόνο 30άρηδες για κουλούρα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπα.. Εσύ έχεις μεγαλώσει σωματικά αλλά πνευματικά είσαι ακόμα 12.Καλά εσύ μη μιλάς... το μόνο με το οποίο μπορείς να έρθεις σε επαφή (σωματική και νοητική), το οποίο θα έχει ηλικία άνω των 10 ετών, είναι κανένας πλάτανος.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγω θελω μονο πιτσιρικες
Κι αυτές θέλουν μόνο 30άρηδες για κουλούρα.
Ποιος ειπε για κουλουρα;
Εγω πουλαω τεχνογνωσια -
Συγγνώμη κιόλας για να καταλάβω..
Οδηγείς την φωτοκόπια με καγκουρί (ουπς, χρυσαφί ήθελα να πω) ζάντες, διπλοφάναρα και μια ταραντούλα στην μηχανή και μιλάς?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω θελω μονο πιτσιρικες
Κι αυτές θέλουν μόνο 30άρηδες για κουλούρα.
Ποιος ειπε για κουλουρα;
Εγω πουλαω τεχνογνωσιαΕίσαι σίγουρος ότι αυτές αγοράζουν?
-
Δεν νομίζω ρε Χάρη.
Mα αυτό κάνω!
Όλοι έχουμε πρόβλημα με τα παγάκια, με την παγοθήκη την πλαστική όμως έχω λύσει το πρόβλημα. Τη γυρνάω μέσα στο κουτί της με πολύ μικρό περιθώριο και δεν φεύγει τίποτα.
Οι παγοθήκες σακούλα βέβαια, έχουν ποσοστό 10% επιτυχίας, τα υπόλοιπα τα τρώει το χάσκι από το πάτωμα!
By the way, οι συμφοιτητές μου έλεγαν ότι φταίει που είμαι Θεσσαλονικιός (όλοι λέει οι Θεσσαλονικείς το κάνουν), αλλά τώρα ανακαλύπτω ότι ήταν απλά ρατσιστικά σχόλια!
-
Πολύ πλάκα έχουν αυτές οι αναλύσεις. Έτσι, έτσι πείτε όλα τα στερεότυπα που σας έρχονται στο μυαλό.
Γιατί δεν μπορεί να συζητήσει μια 22άρα με έναν 30χρονο μόνο εσείς το ξέρετε.Το θέμα είναι ότι οι πλαστικές σακούλες για τα παγάκια είναι άθλιες (άσχετο, αλλά αυτό μπήκα να γράψω). Δεν είναι δυνατόν να θες να βγάλεις ένα παγάκι και να το κυνηγάς 2 δωμάτια παραπέρα!
Θες να αλλάξεις και φίλτρο καμπίνας μόνος σου
Βλέπω είστε πολλοί οι καλλιτέχνες με τα παγάκια -
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πολύ πλάκα έχουν αυτές οι αναλύσεις. Έτσι, έτσι πείτε όλα τα στερεότυπα που σας έρχονται στο μυαλό.
Γιατί δεν μπορεί να συζητήσει μια 22άρα με έναν 30χρονο μόνο εσείς το ξέρετε.Το θέμα είναι ότι οι πλαστικές σακούλες για τα παγάκια είναι άθλιες (άσχετο, αλλά αυτό μπήκα να γράψω). Δεν είναι δυνατόν να θες να βγάλεις ένα παγάκι και να το κυνηγάς 2 δωμάτια παραπέρα!
Θες να αλλάξεις και φίλτρο καμπίνας μόνος σου
Όντως.
Και ακόμα χειρότερα, φαντάσου τίποτα μπαλονάκια, στεφανογραφίες κλπ. -
Ευτυχώς που θα με αναλάβει εμένα ο αμότ, αλλιώς...
-
Η 22αρα δεν μπορεί να συζητήσει με έναν 30αρη ούτε με έναν 40αρη, όπως και ένας 20αρης δεν έχει εμπειρίες. Τι χρώμα είναι αυτές οι εμπειρίες και γιατί δεν έχει ο 20αρης σε σχέση με τον -οποιονδήποτε- 30αρη είναι άγνωστον.
Γενικά, οι συζητήσεις μπορούν να γίνουν, μόνο αν ισχύει
Γυναίκα n ετών---->
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]