-
Πάντως για τα περισσότερά της μοντέλα η Opel δίνει ή έδινε (απ' όσο ξέρω) κονσόλα τροποποιημένη έτσι που να μπαίνει aftermarket cd player. Το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι κατασκευαστές.
Δείτε πχ εδώ πόσες προσόψεις υπάρχουν για διάφορα μοντέλα, κυρίως παλιότερα βέβαια, αλλά όλο και νέα. -
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
Μου ειπε γνωστος, του οποιου ο θειος εχει αντιπροσωπεια vw
οτι τα golf gti μετα τα 30.000 βγαζουν καποιο μηχανικο προβλημα(δε θυμοταν τι ακριβως)!!!
Γνωριζει κανεις τπτ?ΕΛΕΟΣ!!!
-
Ο χρήστης predalien έγραψε:
οτι τα golf gti μετα τα 30.000 βγαζουν καποιο μηχανικο προβλημα(δε θυμοταν τι ακριβως)!!!
Φιλε δεν το λεω με κακια, απλως θελω να αγορασω ενα συντομα κ με ανησυχησε λιγο αυτο!!!
-
01-07-2007 Συνάντηση στο Αττικό Πάρκο (Σπάτα)
Η συνάντηση ανεπίσημα ξεκινάει 17:30 επίσημα 18:00.
Και για άτομα που έχουν κάποια δουλειά μπορούν να έρθουν και λίγο αργότερα.
-
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
φίλε δεν το λέω με κακιά, απλώς θέλω να αγοράσω ένα σύντομα κ με ανησύχησε λίγο αυτό!!!
Ξέρω πως θα ακουστώ τραγικός αλλά κάτι τέτοια 'θείος μου έμαθε από φίλο του, που άκουσε πως του είπανε...' είναι απλά για γέλια. Κι εγώ έχω ακούσει για 2 τύπους από το γνωστό μου περιβάλλον που πήραν GT και έχουν διάφορα προβλήματα, αλλά (sorry που θα το πω χύμα) τους έτρωγε ο κώλος τους.Αν το γαμάς όλη μέρα το αμάξι (κρύο-ζεστό, πρωί-μεσημέρι-βράδυ), περιμένεις να αντέξει?Αμάξι είναι...
Οπότε μην ακούς τι λένε αν δεν έχεις αρκετά στοιχεία για να κρίνεις μόνος σου. Το να τα ακούς και να τα βάζεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, καλό είναι. Το να σου προκαλούν όμως ανησυχία, απλά ΗΜΑΡΤΟΝ
Όλα τα αμάξια έχουν και ελαττωματικές παρτίδες. Ευχήσου να μην είσαι μέσα σε αυτές.
Κατά τα άλλα, προσωπικά δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο, αλλά και αυτό το 'μηχανικό πρόβλημα' που αναφέρεις πως εμφανίζεται εκτός του ότι μάλλον θα σε καλύπτει η εγγύηση (αν κάνεις επέκταση μιας και αν υπολογίσεις 10.000km/έτος=>θες περίπου 3 χρόνια -
Ο χρήστης tm έγραψε:
αυτο ειναι!
αν επαιζε mp3 δε θα χρειαζοντα να προχωρησουμε σε αρκουδιες!
και ταιριαζε και ωραια στην κονσολα το ρημαδι...Είσαι σίγουρος?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
αυτο ειναι!
αν επαιζε mp3 δε θα χρειαζοντα να προχωρησουμε σε αρκουδιες!
και ταιριαζε και ωραια στην κονσολα το ρημαδι...Είσαι σίγουρος?
οχι πολυ σιγουρος.. αρκετα, ομως...
ΝΙΚΟΛΑΑΑΑ!!!
πρεπει να ανοιξουμε πορτα ρε συ.. να ρυθμισω λιγο το crossover -
Μήπως να την πετάγαμε και να παίρναμε καινούρια? Πιο εύκολο δεν είναι?
-
Μήπως να την πετάγαμε και να παίρναμε καινούρια? Πιο εύκολο δεν είναι?χα χα χα
θα το πεις εσυ στον ανδρεα?? -
Κορόιδο είμαι?
(Άντε, αρκετά posts σπατάλησα στο VW forum).
-
Κορόιδο είμαι?(Άντε, αρκετά posts σπατάλησα στο VW forum).
ε, οχι και σπαταλησες!
εχε χαρη που εισαι φιλος του γουιλιαμ λοσον και σε αφησαν να μπεις! -
Ποιος είναι ο κύριος? Εγώ ένα William Shakespeare ήξερα, συνομήλικό μου (και του tazio περίπου, μας πέρναγε 2 τάξεις αλλά είχε χάσει και χρονιά ο στούρνος).
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κορόιδο είμαι?
(Άντε, αρκετά posts σπατάλησα στο VW forum).
ε, οχι και σπαταλησες!
εχε χαρη που εισαι **φιλος του γουιλιαμ λοσον ** και σε αφησαν να μπεις!Απίστευτός!!! Που το θυμήθηκες αυτό!!!
-
Ένα Gt με DSG, xenon, cruise control και λοιπές πιπίτσες στα πόσα βγαίνει περίπου;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ένα Gt με DSG, xenon, cruise control και λοιπές πιπίτσες στα πόσα βγαίνει περίπου;28-30K με το κλειδι στο χερι.
-
ΓΝωρίζει μήπως κάποιος/α ποιές είναι οι αλλαγές από το μοντέλο 2007 στο μοντέλο 2008 για το ΓΚΟΛΦ και επιπροσθέτως για το GTI ?
Είτε αν έχει βρεί κάποια πληροφορία στο διαδίκτυο είτε αν έχει κάποια πληροφόρηση μέσα από κάποια αντιπροσωπία.
Αυτά που γνωρίζω εγώ είναι ότι το RCD300 θα παίζει πλέον στάνταρ τα ΜΡ3 και ότι η κεραία σε όλα τα Γκόλφ θα είναι πια αυτή η κλασσική VW (που στα μάτια μου είναι αρκετά άσχημη) δηλάδη ακόμη και αν έχει navi (που μέχρι τώρα είχες τη κεραία sharkfin=κούκλα!) το αυτοκίνητο θα έχει πάλι την απλή κεραία.
Ευχαρίστως να ακούσω τις πληροφορίες σας !
-
Golf ΜΥ2008
Αλλαγές που ισχύουν από την 22η εβδομάδα παραγωγής
H έκδοση Sportline σε όλους τους διαθέσιμους κινητήρες μετονομάζεται σε GT Sport και περιλαμβάνει :
Διαφορετικής σχεδίασης εμπρός μάσκα με λογότυπο GT Sport
Εμπρός φωτιστικά σώματα ίδιας σχεδίασης με αυτά του Golf GTI
Υφασμάτινες ταπετσαρίες καθισμάτων 'Brick' και εσωτερικά διακοσμητικά στοιχεία 'Black Onyx' στο ταμπλό και τις πόρτες
Λογότυπο GT στο τιμόνι.
Νέα υφασμάτινη ταπετσαρία Latte Machiatto είναι διαθέσιμη για τις εκδόσεις Trendline και Highline
Στο Climatronic το κουμπί ECON αντικαθίσταται από κουμπί ένδειξης λειτουργίας του AC. Παράλληλα προστίθεται λειτουργία αυτόματης ανακύκλωσης με αισθητήρες ποιότητας αέρα
Αλλάζουν οι συμβολισμοί στο μοχλό των υαλοκαθαριστήρων και του φλας
Αλλάζει η υφασμάτινη επένδυση στο κεντρικό υποβραχιόνιο
Τo ηχοσύστημα RCD 300 με 4ηχεία θα έχει δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3. Σε περίπτωση που το ηχοσύστημα RCD 300 με 4 ηχεία αποτελεί βασικό εξοπλισμό, ο κωδικός για 4 επιπλέον ηχεία (συνολικά .
Όλα τα Golf θα διαθέτουν κανονική εξωτερική κεραία ακόμα και στην περίπτωση που εφοδιάζονται με σύστημα ραδιοπλοήγησης.
-
Golf TSi με ένα μόνο turbo (για να μην σπάει φαντάζομαι κι αυτό ) στον ορίζοντα με πολύ καλή τιμή (όπως λέμε 'μια κατηγορία κάτω') οσφρύζομαι..
-
και ποσα αλογα λιγοτερα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και ποσα αλογα λιγοτερα?Στα χαρτιά, 18.
VW FORUM