-
Ειναι αυτο που επαιζε πριν 2-3 χρονια στην ΕΤ-1;
Θυμαμαι οτι πρωταγωνιστουσε ενα φοβερο γκομενακι που εκανε την... πατριωτισσα του Σποκ και τα ειχε φτιαξει με τον Νο2Καλο ηταν. Πιο καλο το prequel απο το original...
-
Bλέπω τώρα στη ΝΕΤ τον Καλογερόπουλο (γέρασε γμτ!) με μια παλαβή που δεν ξέρω τ' όνομά της.
Καλά μιλάμε όοοοοοοοοοοοοτι να' ναι. Πιαστο τ' αβγό και κούρευτο
Γουστάρω πολύ
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Bλέπω τώρα στη ΝΕΤ τον Καλογερόπουλο (γέρασε γμτ!)εδώ γερνάμε-γεράσαμε εμείς...
με μια παλαβή που δεν ξέρω τ' όνομά της.
Δεν χάνεις και τίποτα: ο ορισμός της νυμφομανίας
Έξυπνη, έχει νιονιό, δεν λέω, αλλά αυτή η γλώσσα του σώματος 'έχω νινί και υποκλιθείτε όλοι', είναι πολύ κουραστικό(υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, να' ουμ, μωρή).
Σε κάθε εκπομπή που έχει, και με οποιονδήποτε καλεσμένο, το μάτι της γυαλίζει, σαν να θέλει να δει πόσες κωλοτούμπες θα κάνει ο άλλος για να την μαμήσει.Βέβαια, μπορεί και να έχω λάθος εντύπωση για την λεγάμενη, αλλά από αυτό που βλέπω στην τηλεόραση, κάτι δεν μου αρέσει.
Καλά μιλάμε όοοοοοοοοοοοοτι να' ναι. Πιαστο τ' αβγό και κούρευτο
Γουστάρω πολύ
Ναι, ωραία 'εξομολόγηση'... Ιστορία ζωής... [/quote]
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
'έχω νινί και υποκλιθείτε όλοι', είναι πολύ κουραστικό(υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, να' ουμ, μωρή).
Σε κάθε εκπομπή που έχει, και με οποιονδήποτε καλεσμένο, το μάτι της γυαλίζει, σαν να θέλει να δει πόσες κωλοτούμπες θα κάνει ο άλλος για να την μαμήσει.έλα ντε!
-
Βίκυ Φλέσσα λέγεται.
-
Τι να σου πω...δεν την ξέρω...και πόσο την πληρώνουμε αυτή για να λέει αυτές τις πίπες στις 3 τα ξημερώματα;;
-
Επειδή έτυχε να δω λίγο, ούτε ο Καλογερόπουλος πήγανε πίσω στις χαζομάρες (όσο είδα τουλάχιστον). Αλλά αυτόν δεν τον πληρώνουμε.
-
Τι να σου πω...δεν την ξέρω...και πόσο την πληρώνουμε αυτή για να λέει αυτές τις πίπες στις 3 τα ξημερώματα;;Αναλογα την ωρα προβολης!!!!
-
Τι να σου πω...δεν την ξέρω...και πόσο την πληρώνουμε αυτή για να λέει αυτές τις πίπες στις 3 τα ξημερώματα;;Ο Αναστασιάδης δεν την αφήνει σε χλωρό κλαρί στην εκπομπή του πάντως
-
η βικαρα ειναι θρυλος...οπως και η μπηλιω...
δεν εχουν ιδεα τι λενε..
-
Τι να σου πω...δεν την ξέρω...και πόσο την πληρώνουμε αυτή για να λέει αυτές τις πίπες στις 3 τα ξημερώματα;;Ενώ αν τις έκανε αντί να τις λέει ...
-
Ενδιαφερουσα και με πολλες αληθειες η εκπομπη 'Το κουτι της Πανδωρας' με θεμα : οδηγικη συμπεριφορα,ορια ταχυτητες,προστιμα και λοιπες μαλακιες που γινονται στους ελληνικους δρομους.
-
ΦΤΟΥ γμτ κι έλεγα τι ξέχασα. Θα το δείξει άραγε σε επανάληψη;
-
ειχε εργαρα σημερα η ετ-1 το μεροκαματο του τρομου
τη πεμπτη εχει παλι ωραια ταινιουλα η νετ τα σταυροδρομια της ψυχης -
Eιχε και κατι καλλιστεια νωριτερα,κάποιου διεθνη διαγωνισμου,με κατι μελαχροινα πλάσματα που δεν ανηκουνε στον δικο μας κόσμο.Ηρθαν απο αλλού αυτα
-
φανταζομαι οτι απο εκει που θα ηρθαν θα μιλανε κ αυτες 4 γλωσσες οπως και οι ελληνιδες στα καλλιστεια κ θα εχουν πολιτικαλ κορρεκτ αποψεις και θα εκφραζονται με κλισε φρασεις
-
χτες είχε ξανα Ronin...το είδα για 20η φορά!
-
Φοβερή καταδίωξη, αυτός που οδηγάει το γαλλικό είναι πρώτος.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Φοβερή καταδίωξη, αυτός που οδηγάει το γαλλικό είναι πρώτος.Peugeot 406 τα συνοδευτικά και το κύριο ένα Citroen XM. Ο κυνηγός ένα Audi A8 i think.
Πάντως υπάρχει μια μανία με τα μεγάλα Audi. Kαι το τελευταίο Transporter 2 είχε ένα Audi A8 W12.
-
Για το 406 λέω, θα μπορούσε να πάει πιο γρήγορα (αν έμπαινε πιο αργά στις στροφές) αλλά δεν θα ήταν τόσο εντυπωσιακό για εμάς που το βλέπουμε.
Τηλεόραση