-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
γ) Πινω 3 κιτρινες τεκιλες....κ ετσι κοιμαμαι αμεσως!!!
Τυχερη που είσαι!!!Εγω στην τεταρτη....ξυπνάω.
Μετά την 3η όλες είναι ίδιες....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τυχερη που είσαι!!!Εγω στην τεταρτη....ξυπνάω.
Μετά την 3η όλες είναι ίδιες....
Οι τεκιλες?
-
Εγώ το ρίχνω στη χειρονακτική δουλειά. Ανάλογα με την εποχή,
- Σκάβω με το φρεζάκι ή με την αξίνα
- Κόβω χορτάρια ή βάτα
- Φυτεύω (ή βοτανίζω) το περιβόλι ή μαζεύω τη σοδειά
- Τακτοποιώ την αποθήκη (ξέρετε, τη μια φορά όλα αριστερά, την άλλη δεξιά, την παράλλη στο κέντρο, ...)
- Καθαρίζω το αυτοκίνητο (εντάξει, μια - δυο φορές το χρόνο με πιάνει αυτό)
- Διάφορες δουλειές (ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, κάνα βάψιμο, επισκευές είτε χρειάζονται είτε όχι, ...)
- Το αγαπημένο μου τα τελευταία χρόνια: 4τφ.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εγώ το ρίχνω στη χειρονακτική δουλειά. Ανάλογα με την εποχή,- Σκάβω με το φρεζάκι ή με την αξίνα
- Κόβω χορτάρια ή βάτα
- Φυτεύω (ή βοτανίζω) το περιβόλι ή μαζεύω τη σοδειά
- Τακτοποιώ την αποθήκη (ξέρετε, τη μια φορά όλα αριστερά, την άλλη δεξιά, την παράλλη στο κέντρο, ...)
- Καθαρίζω το αυτοκίνητο (εντάξει, μια - δυο φορές το χρόνο με πιάνει αυτό)
- Διάφορες δουλειές (ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, κάνα βάψιμο, επισκευές είτε χρειάζονται είτε όχι, ...)
- Το αγαπημένο μου τα τελευταία χρόνια: 4τφ.
καλο! βοηθουν πολυ ψυχολογικα οι επισκευες.
να προσθεσω και αλλο ενα, μπορεις να ασχοληθεις με τη μαγειρικη και τη ζαχαροπλαστικη (πχ να ψησεις στα καρβουνα, να φτιαξεις κανα κεικ κλπ)
+ 
Bγάζω τα σώψυχα.
πολυ καλο
-
Bόλτα με το αμάξι, βόλτα με τα πόδια στην παραλία, κανα τηλέφωνο σε φίλο, άραγμα στο μπαλκόνι του σπιτιού.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Bόλτα με το αμάξι, βόλτα με τα πόδια στην παραλία, κανα τηλέφωνο σε φίλο, άραγμα στο μπαλκόνι του σπιτιού.σιγα μη το σηκωσει κανεις..
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Οταν δεν με χωραει ο τοπος κανω ενα εκ των εξης τρια:α) Κλεινω φωτα, μπατζουρια, τηλεοραση κτλ, παιζει ΝΙΚΟΝΝ στο hi-fi και ξαπλωνω κοιταζοντας το ταβανι... Αν μετα απο 10 λεπτα δεν με εχει παρει ο υπνος (που αυτο σημαινει οτι η κατασταση ειναι σοβαρη) περνάω στο Πλαν Β.
β) Ριχνω μια ανακαινιση στο σπιτι. Αλλαζω ριχταρια, θεση καναπε, πεταω διακοσμητικα, κερια, ξεκαθαριζω τα περιοδικα, κ αν φτασω κ στην ντουλαπα κ αρχισω να πεταω κ ρουχα, παω στο Πλαν Γ.
Αυτό, σε συνδυασμό με διαφοροποιημένο πλάνο Γ είναι το καλύτερο απ'ό,τι
αναφέρθηκε αλλά απαιτεί και βοηθό. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Bόλτα με το αμάξι, βόλτα με τα πόδια στην παραλία, κανα τηλέφωνο σε φίλο, άραγμα στο μπαλκόνι του σπιτιού.
σιγα μη το σηκωσει κανεις..
Eνίοτε εξασκούμε και σε σκοποβολή για ΤΗΝ μέρα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
... να προσθεσω και αλλο ενα, μπορεις να ασχοληθεις με τη μαγειρικη και τη ζαχαροπλαστικη (πχ να ψησεις στα καρβουνα, να φτιαξεις κανα κεικ κλπ)...Αν είμαι σπίτι έχω τα πιτσιρίκια. Όσο 'κάτω' κι αν είμαι, με το που τα βλέπω μόνο μου περνάει.
Πάντως το τζάκι μου δεν σβήνει όλο το χειμώνα, το ψήσιμο δίνει και παίρνει χειμώνα - καλοκαίρι και έχω μια εξειδίκευση στο σπίτι στις Ιταλικές μακαρονάδες και τα τηγανιτά αυγά (και το σπετσοφάι, αλλά μόνο όταν βγαίνουν οι δικές μου πιπεριές και μελιτζάνες).
Ζαχαροπλαστική όμως, πέρα από κρόκο αυγού χτυπητό με ζάχαρη, τίποτα. -
Κατευθύνομαι ΑΜΕΣΩΣ προς Σούνιο ακούγοντας KBητα - Το Κύμα.
-
o Jerichos μαλλον κανει το καλυτερο....
γυρίζει τσοντες...
-
Kοιτα ολοι αν ειχαμε τις μαυρες μας και ακουγαμε ενα σολο κλαρινο απο την κυρια, μαλλον θα εφτιαχνε καπως η μερα μας!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Kοιτα ολοι αν ειχαμε τις μαυρες μας και ακουγαμε ενα σολο κλαρινο απο την κυρια, μαλλον θα εφτιαχνε καπως η μερα μας! -
Συγγένειες με τον αρίστο κανείς?
-
Δεν υπαρχει μεγαλυτερο χαλαρωτικο απο μια βολτα με μοτοσυκλετα
Τα αφηνεις ολα πισω... -
Ο χρήστης After έγραψε:
Δεν υπαρχει μεγαλυτερο χαλαρωτικο απο μια βολτα με μοτοσυκλετα
Τα αφηνεις ολα πισω...eniote kai ti zwi sou
-
Ρε πια μηχανι, εδω εχουμε 'σουζα' την κοπελαι και μας λες για 2τροχα?
Οταν δεν σας χωραει ο χωρος..