-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Τελικά το 'Κάμπινγκ' μόνο σε μένα άρεσε;
δωσε λιγα στοιχεια.. το θυμαμαι αλλα δε θυμαμαι ποιοι επαιζαν..
Καλογερόπουλος σε διπλό ρόλο...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μάιμος και... ???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μάιμος και... ???
Με μια υπερμεγεθη μασελα;
Που επινε κατσικισιο γαλα κατ'ευθειαν απο την πηγη; -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μάιμος και... ???
Ο τύπος που είχε τα άλογα στο κάμπινγκ
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μάιμος και... ???
Ο τύπος που είχε τα άλογα στο κάμπινγκ
Την σειρά ελάχιστα την θυμάμαι, αλλά ένα δυο επεισόδια που είχα δει μου άρεσαν. Ίσως επειδή έβγαλα ΟΛΑ τα παιδικά μου καλοκαίρια σε κάμπινγκ. Αξέχαστες στιγμές
Ο Καλογερόπουλος πάντως είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ηθοποιός ο άνθρωπος.
-
τελειωσα τον πρωτο κυκλο star trek enterprise χθες! ουφ..
-
αξιζει???
ειναι η παλια σειρα?
-
οχι δεν ειναι η παλια με τον καπτεκ κερκ, τον σποκ beam me up scott και τετοια..
ειναι σαφως μεταγενεστερη, αλλα μας δινει το ξεκινημα..
αυτο ειναι, δηλαδη, το πρωτο enterprise..
απο τα 25 επεισοδια που ειχε ο πρωτος κυκλος ορισμενα πραγματικα αξιζαν, αρκετα ηταν 'μια απο τα ιδια', ενω σε καποια για να γεμισει ο κυκλος ειχε τα κυριοτερα μελη του πληρωματος σε αποστολες 'δικες τους'..
ειχε ο καθ' ενας, δηλαδη, το επεισοδιιο του...
εχει μια κυρια πλοκη που εχει να κανει με τους σουλουμπαν οι οποιοι εμφανιστηκαν στα 25 επεισοδια 3-4 φορες σε πολυ ενδιαφεροντα επεισοδια, ενω στα υπολοιπα τριγυρναν και τους συμβαινουν διαφορα.. Σιγα σιγα μας δειχνει και πως γνωριστηκαν και με τους διαφορους εξωγηινους πολιτισμους (π.χ. πρωτες επαφες με κλινον ή με τους αδιστακτους εμπορους που κυκλοφορουν στο deep space 9, ασχημες επαφες με ρομιουλανς ενω αν καταλαβα καλα ειχαν και την πρωτη επαφη με τους Μποργκ, οι οποιοι απασχολησαν τον πικαρντ!)
αν αξιζει δε μπορω να σου πω.. πολλες φορες αισθανομαι οτι βλεπω μια σαπουνοπερα στο διαστημα (piiiiigssss in spaaaaceeee - που ελεγε και στο μαπετ σοου), αλλα ειμαι κολλημενος με το θεμα... αληθευει, πως σε καποια επεισοδια βαρεθηκα και ημουν στο τσακ να το προχωρησω.. -
Το Star Trek με τον Ζαν Λουκ Πικάρ (αλήθεια, πως τον λεν τον φαλακρό ρε παιδιά;) ήταν από τις ελάχιστες σειρές που παρακολούθησα ποτέ στην ζωή μου. Και αυτό είναι πραγματικά παράδοξο, γιατί το Sci-Fi ως genre δεν μου αρέσει.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το Star Trek με τον Ζαν Λουκ Πικάρ (αλήθεια, πως τον λεν τον φαλακρό ρε παιδιά;) ήταν από τις ελάχιστες σειρές που παρακολούθησα ποτέ στην ζωή μου. Και αυτό είναι πραγματικά παράδοξο, γιατί το Sci-Fi ως genre δεν μου αρέσει.ζαν λουκ πικαρντ
star trek next generation..
ειχαν γινει 'ομηρικοι' καυγαδες σχετικα με το ποιος ειναι καλυτερος καπταιν πικαρντ ή κερκ.. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το Star Trek με τον Ζαν Λουκ Πικάρ (αλήθεια, πως τον λεν τον φαλακρό ρε παιδιά;) ...........................Patrick Stewart....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Το Star Trek με τον Ζαν Λουκ Πικάρ (αλήθεια, πως τον λεν τον φαλακρό ρε παιδιά;) ήταν από τις ελάχιστες σειρές που παρακολούθησα ποτέ στην ζωή μου. Και αυτό είναι πραγματικά παράδοξο, γιατί το Sci-Fi ως genre δεν μου αρέσει.
ζαν λουκ πικαρντ
ειχαν γινει 'ομηρικοι' καυγαδες σχετικα με το ποιος ειναι καλυτερος καπταιν πικαρντ ή κερκ..Kirk φυσικά...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ζαν λουκ πικαρντ
ειχαν γινει 'ομηρικοι' καυγαδες σχετικα με το ποιος ειναι καλυτερος καπταιν πικαρντ ή κερκ..Kirk φυσικά...
Πώς φαίνεται ο παλιός, ε...?
Απλα ο Κερκ ήταν πιο μάχιμος απο κάθε άποψη......Ο άλλος ηταν πιο εγκεφαλικός Κυβερνήτης ...
-
EDIT....superscrewed up server!!!
-
EDIT ....screwed up server!!
-
engage!
-
Αχ τι μου θυμίσατε τώρα...
Εποχές λυκείου που οταν όλοι οι υπόλοιποι συμμαθητές μου γκομένιζαν, μεθούσαν σε πάρτυ και γενικά περνούσανε wild καταστάσεις εγώ με κάτι καμμένους φίλους κάναμε επικές συζητήσεις σχετικά με το ποιός απο τους 2 captains τηρούσε καλύτερα τα directives της Federation... Ή αλλες φορές κάναμε αναπαράσταση τον διάλογο Picard - Lilly στο First Contact... Those were the times.
Θεέ μου αυτό ακούστηκε πιο θλιβερό απ' όσο φανταζόμουνα αρχικά. Αλλα ειναι η αλήθεια...
Έχω όλες τις ταινίες και στην απλή και στη special edition, και αρκετά DVD απο το original series και το Next Generation...
Και φυσικά είχα δακρύσει όπως θέλω να ελπίζω και οι υπόλοιποι star trek nerds στην σκηνή στο The Wrath Of Khan με τον Σπόκ στον αντιδραστήρα και το 'You always have been and always will be my friend'.
Τότε ηταν που κατάλαβα πως αυτό που μου άρεσε τοσο πολύ στο Star Trek σε σχέση με τις υπόλοιπες σειρές επιστημονικής φαντασίας ηταν η έμφασή του στους χαρακτήρες και τον άνθρωπο γενικότερα.
2008 αναμένεται νέα ταινία prequel που θα δείχνει την πρώτη αποστολή Kirk-Spock-McCoy οταν ήταν ακόμη παιδαρέλια fresh out of the academy...
-
Aντε ρε, με το βλαχο-καουμποη!
Picard δαγκωτο! -
Picard.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οχι δεν ειναι η παλια με τον καπτεκ κερκ, τον σποκ beam me up scott και τετοια..
ειναι σαφως μεταγενεστερη, αλλα μας δινει το ξεκινημα..
αυτο ειναι, δηλαδη, το πρωτο enterprise..
απο τα 25 επεισοδια που ειχε ο πρωτος κυκλος ορισμενα πραγματικα αξιζαν, αρκετα ηταν 'μια απο τα ιδια', ενω σε καποια για να γεμισει ο κυκλος ειχε τα κυριοτερα μελη του πληρωματος σε αποστολες 'δικες τους'..
ειχε ο καθ' ενας, δηλαδη, το επεισοδιιο του...
εχει μια κυρια πλοκη που εχει να κανει με τους σουλουμπαν οι οποιοι εμφανιστηκαν στα 25 επεισοδια 3-4 φορες σε πολυ ενδιαφεροντα επεισοδια, ενω στα υπολοιπα τριγυρναν και τους συμβαινουν διαφορα.. Σιγα σιγα μας δειχνει και πως γνωριστηκαν και με τους διαφορους εξωγηινους πολιτισμους (π.χ. πρωτες επαφες με κλινον ή με τους αδιστακτους εμπορους που κυκλοφορουν στο deep space 9, ασχημες επαφες με ρομιουλανς ενω αν καταλαβα καλα ειχαν και την πρωτη επαφη με τους Μποργκ, οι οποιοι απασχολησαν τον πικαρντ!)
αν αξιζει δε μπορω να σου πω.. πολλες φορες αισθανομαι οτι βλεπω μια σαπουνοπερα στο διαστημα (piiiiigssss in spaaaaceeee - που ελεγε και στο μαπετ σοου), αλλα ειμαι κολλημενος με το θεμα... αληθευει, πως σε καποια επεισοδια βαρεθηκα και ημουν στο τσακ να το προχωρησω..Kατεμέ, από τα καλύτερα Star Trek είναι το enterprise...
Τηλεόραση