-
Παιδια να σας κανω μια ερωτηση που ισως να αλλαξει την σταση μου απεναντι στην αγορα μεταχειρισμενου mx5:
Υπαρχει η δυνατοτητα σε οποιαδηποτε χρονολογιας mx5 να μπει hard top κ αν ναι με ποσα φραγκα??
Επισης ο 1.6 κινητηρας απο επιδοσεις τι λεει??
Ο 1.8 να φανταστω ειναι καλυτερος αλλα απο καταναλωση τι λεει?? -
Ο χρήστης makr έγραψε:
Παιδια να σας κανω μια ερωτηση που ισως να αλλαξει την σταση μου απεναντι στην αγορα μεταχειρισμενου mx5:
Υπαρχει η δυνατοτητα σε οποιαδηποτε χρονολογιας mx5 να μπει hard top κ αν ναι με ποσα φραγκα??
Ο 1.8 να φανταστω ειναι καλυτερος αλλα απο καταναλωση τι λεει??Υπάρχει , όπως υπάρχει και στα περισσότερα roadsters. Το κόστος παίζει, καινούριο, μεταχειρισμένο, Ελλάδα,Internet κλπ...Για googlισέ το για να δεις.
Να ξέρεις πάντως, πως και πάλι στα πολλά θα έχεις θόρυβο, αλλά είναι μια καλή λύση για το χειμώνα.
Γενικά πάντως, δεν είναι ότι καλύτερο να έχεις κάποιο soft top αν δεν έχεις κλειστό γκαράζ... Βέβαια, ανάλογα και πού μένεις, αλλά υπάρχει πάντα ένα θέμα...
Εχει επίσης υπόψη σου, πως παρόλο που είναι γενικά πολύ αξιόπιστο αυτοκινητάκι, αν πάρεις κάποιο παλιό, θα είναι αρκετά ταλαιπωρημένο, γιατί το συγκεκριμένο ο κόσμος το αγοράζει για να το πάει συχνά με το πλάι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ο 1.8 να φανταστω ειναι καλυτερος αλλα απο καταναλωση τι λεει??Υπάρχει , όπως υπάρχει και στα περισσότερα roadsters. Το κόστος παίζει, καινούριο, μεταχειρισμένο, Ελλάδα,Internet κλπ...Για googlισέ το για να δεις.
Να ξέρεις πάντως, πως και πάλι στα πολλά θα έχεις θόρυβο, αλλά είναι μια καλή λύση για το χειμώνα.
Γενικά πάντως, δεν είναι ότι καλύτερο να έχεις κάποιο soft top αν δεν έχεις κλειστό γκαράζ... Βέβαια, ανάλογα και πού μένεις, αλλά υπάρχει πάντα ένα θέμα...
Εχει επίσης υπόψη σου, πως παρόλο που είναι γενικά πολύ αξιόπιστο αυτοκινητάκι, αν πάρεις κάποιο παλιό, θα είναι αρκετά ταλαιπωρημένο, γιατί το συγκεκριμένο ο κόσμος το αγοράζει για να το πάει συχνά με το πλάι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Εμ γι αυτο οσοι μου προτεινουν Mx5 τους κοιταω με μισο ματι...
Ασε που οι μισοι λενε οτι ειναι καλη η περιπτωση μεταχειρισμενου κ οι αλλοι μισοι οτι δεν ειναι
Γκαραζ δεν εχω γι αυτο ρωτησα για hardtop -
pare ena renault laguna 1.6 i 1,8 to ena exei 110 k to allo 125 aloga.polu aneto k wraio amaksi k mikri kaatanalwsi.idies times exei to 1,6 k to 1,8.aan kaneis polla km stin poli 8a eisai sta 8-8,5litra.ena an kikloforeis ektos polis 8a deis poli mikra noumera.an pigaineis irema mporei k sta 5,5-6litra na eisai.eixa dei prin merikes mers mia laguna 1.8 me iliorofi k kata t alla full extra sta 12.500.einai krima enw dineis lefta na pareis ena amaksi garidaki kata tin gnwmi mou.
-
Το πρόβλημα με τα Laguna είναι οτι χαλάνε ιδιαίτερα συχνά
-
Ford Focus 1.6 (προηγούμενης γενιάς) . Εύκολο στην οδήγηση και αρκετά αξιόπιστο (όχι σαν τα ιαπωνικά βέβαια)
Το μόνο κακό είναι ότι ζήτησες μουράτο αυτοκίνητο και το Focus μάλλον δεν είναι, προσωπικά όμως μ' αρέσει. -
αμα δεν εχεις βρει ακομα ειναι η ιδανικη λυση. πολυστροφο, βρισκεις ευκολα ανταλλακτικα, τα σερβις του ειναι ενταξει. ΔΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΒ 206.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Ford Focus 1.6 (προηγούμενης γενιάς) . Εύκολο στην οδήγηση και αρκετά αξιόπιστο (όχι σαν τα ιαπωνικά βέβαια)
Το μόνο κακό είναι ότι ζήτησες μουράτο αυτοκίνητο και το Focus μάλλον δεν είναι, προσωπικά όμως μ' αρέσει.Δε νομίζω ότι υπάρχει 'μουράτο' αυτοκίνητο στα 15.000 ευρώ.
Και μην ακούσω για τις τριάρες 10ετίας, οι μόνοι που νομίζουν ότι είναι 'μουράτες', είναι αυτοί που τις οδηγούν... -
Ένα mr2 που έβγαινε μέχρι πέρσι δηλαδή δεν είναι? Και μόνο η κεντρομηχανίαση του πιστεύω του δίνει το χρίσμα του πουλ μουρ!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ένα mr2 που έβγαινε μέχρι πέρσι δηλαδή δεν είναι? Και μόνο η κεντρομηχανίαση του πιστεύω του δίνει το χρίσμα του πουλ μουρ!Αντιθέτως, θα την έλεγα ψαγμένη επιλογή και όχι επιλογή 'μόστρας'. Κάποιος που επιλέγει ένα κεντρομήχανο toyota, βάζει ως πρώτη προτεραιότητα την οδηγική απόλαυση.
-
MR2; Ναι ΟΚ απλά εξασφάλισε κάβα από κινητήρες να έχεις να αλλάζεις....
-
Τογιότα φτιαγμένο στην Ιαπωνία και βλάβες σε μοτέρ που βγαίνει με σχεδόν 50 άλογα παραπάνω?
Άμα το είχε κανένας σουμάχερ και το δούλευε μέρα νύχτα κόφτη ίσως, αλλά αμά το είχε καμία κοπελίτσα που ήθελε 'γκάμπριο' (και βλέπω πολλές!) μάλλον όχι...
Αγορα μεταχειρισμενου.Τις προτασεις σας??