-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΝτέρπυ στην 1η αγωνιστική.....με το καλημέρα.
Να σαι καλα... Οπως λεμε Derby,η σοκολατα;
-
Όπως λέμε η ομάδα που σου κλεισε εις διπλούν το σπίτι φέτος.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ντέρπυ στην 1η αγωνιστική.....με το καλημέρα.
Να σαι καλα... Οπως λεμε Derby,η σοκολατα;
Γελάει όποιος γελάει τελευταίος.......
(Έτσι έγινε και στο μπάσκετ......) -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όπως λέμε η ομάδα που σου κλεισε εις διπλούν το σπίτι φέτος.Αυτο εννοει και ο pasxos..ποιο ντερμπυ;;
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Όπως λέμε η ομάδα που σου κλεισε εις διπλούν το σπίτι φέτος.
Αυτο εννοει και ο pasxos..ποιο ντερμπυ;;
Πλακα εχετε.. θα το παρετε το παιχνιδι μονο αν το σφυριξει ο Βορεαδης...
Κιντ,κι εγω στο μπασκετ στο κλεισα το σπιτι 3 φορες,οχι 2,απλα καποιοι κυριοι δε μ αφησαν να κανω παρτυ.. Αρα,μην περιμενεις κατι παραπανω στο ποδοσφαιρο.Κατσε και απολαυσε τον ερωτα που θα σου κανω παλι φετος...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη είναι ακτύπητος στο ποδόσαφαιρο γιατί ο άνθρωπος έχωσε βαθιά το χέρι στην τσέπη και έκανε μεταγραφές, αντίστοιχα έκαναν και οι Αφοί Γιαννακόπουλοι για τον Παναθηναικό στο μπάσκετ. Ότι θέλει ο προπονητής σε παίκτες κατά 90% τους παίρνουν. Τώρα άν ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα στην κανονική περίοδο δεν το γνωρίζω, σε μεταγραφές πάντως δεν μπορεί να κτυπήσει τον Παναθηναικό.
+1
Αλλά ας μείνουμε στο μπάσκετ.καλα μη λετε ο,τι θελετε..
δλδ ποια ομαδα στην ελλαδα πηρε ζε ελιας, τζιοβανι, ριβαλντο (μην μου πειτε η αεκ τωρα..), ζαχοβιτς, καρεμπε κοκ
σιγουρα μπορουσε να δωσει περισσοτερα, εδινε ομως περισσοτερα απ´ολους τους αλλους.
και εγω ειμαι απογοητευμενος αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν αναγνωριζω οτι εδωσε περισσοτερα σε σχεση με τους υπολοιπους και δικαια πηρε ο,τι πηρε.
ας μην ειμαστε και τελειως αχαριστοι. μην τα ισοπεδωνουμε ολα!
και ειδικα τωρα. το σεπτεμβρη αν θυμαστε πρωτος εγω εκραζα τον ολυμπιακο για το ροστερ. τον κραζανε ολοι. τωρα διωχνει τους παιχτες παλτα. και τον κραζουν ακομα. ας δουμε πρωτα τις μεταγραφες που θα γινουν και μετα κραζουμε οσο θελουμε
επισης θεωρω τραγικο να βριζουν τον τζολε..
οκ εχει γερασει, ισως θα επρεπε να σταματησει, αλλα δεν μπορεις να τον κραζεις ετσι. ντροπη! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
οκ εχει γερασει, ισως θα επρεπε να σταματησει, αλλα δεν μπορεις να τον κραζεις ετσι. ντροπη!Μαζί σου σε αυτό. Άγαλμα πρέπει να του στήσουμε στο λιμάνι του ανθρώπου. Πάντως, σε όλη την φετινή χρονιά, μπάλα ΔΕΝ έπαιξε και έπρεπε να κάθεται περισσότερο στον πάγκο. Πιστεύω ότι του χρόνου θα παίξει λιγάκι καλύτερα, δεδομένου ότι θα ξεκουραστεί το καλοκαίρι χωρίς μουντιάλ.
Στα του Κόκκαλη, τα έχω ξαναπει: έχωσε χρήμα, το πήρε πίσω και με το παραπάνω. Δεν έχω απαίτηση από έναν πρόεδρο να μπαίνει μέσα οικονομικά, προς θεού, επιχειρηματίας είναι. Αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ χρήμα δεν έχωσε. Κανονικά, ξεκινάς χώνοντας για προπονητή, για μάνατζερ, για σκάουτερ και ΜΕΤΑ τους αφήνεις την ομάδα εν λευκώ. Δεν την δίνεις στον καθυστερημένο γιο σου να παίζει.
-
καλα μη λετε ο,τι θελετε..
δλδ ποια ομαδα στην ελλαδα πηρε ζε ελιας, τζιοβανι, ριβαλντο (μην μου πειτε η αεκ τωρα..), ζαχοβιτς, καρεμπε κοκ
σιγουρα μπορουσε να δωσει περισσοτερα, εδινε ομως περισσοτερα απ´ολους τους αλλους.
και εγω ειμαι απογοητευμενος αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν αναγνωριζω οτι εδωσε περισσοτερα σε σχεση με τους υπολοιπους και δικαια πηρε ο,τι πηρε.Kαποιους απο αυτους τους πληρωναν αλλοι!
Δεν γελασα επειδη δεν εβαλε λεφτα...αλλα επειδη αν εβαζε το 10% των κερδισμενων του απο τον ολυμπιακο τωρα θα εισασταν υπερβολικα καλυτερα ειδικα στην ευρωπη..κατι σαν την σεβιλλη!Αυτο εννουσα!Και αν ημουν οπαδος του οσφπ δεν θα ημουν καθολου ευχαριστημενος!
-
οκ εχει γερασει, ισως θα επρεπε να σταματησει, αλλα δεν μπορεις να τον κραζεις ετσι. ντροπη!Μαζί σου σε αυτό. Άγαλμα πρέπει να του στήσουμε στο λιμάνι του ανθρώπου. Πάντως, σε όλη την φετινή χρονιά, μπάλα ΔΕΝ έπαιξε και έπρεπε να κάθεται περισσότερο στον πάγκο. Πιστεύω ότι του χρόνου θα παίξει λιγάκι καλύτερα, δεδομένου ότι θα ξεκουραστεί το καλοκαίρι χωρίς μουντιάλ.
συμφωνοι, να κατσει στον παγκο. και ποιος να παιξει ρε σπυρο; υπηρχε παιχτης να τον αντικαταστησει; ειχαμε αρκετη παλτουδια φετος. του φωναζε ο κοσμος (και εγω μαζι) να φυγει η παλτουδια. να φυγουν! η θυρα 7 ελεγε να μεινουν 2-3 (οκ, κ ο ριμπο μεσα σ'αυτους. αν και δεν ξηγηθηκε αντρικια αλλα τεσπα). τωρα τους εδιωξε, οπως ακριβως του ειπαμε και του λεγαμε ολη τη χρονια (παροτι εχουμε 9 στα 10, μην το ξεχναμε αυτο). τωρα γιατι κραζουμε, πριν γινουν οι μεταγραφες; ας γινουν, και αν η ομαδα ειναι γτπ θα ειμαι ο πρωτος που θα κραξει.
Στα του Κόκκαλη, τα έχω ξαναπει: έχωσε χρήμα, το πήρε πίσω και με το παραπάνω. Δεν έχω απαίτηση από έναν πρόεδρο να μπαίνει μέσα οικονομικά, προς θεού, επιχειρηματίας είναι. Αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ χρήμα δεν έχωσε. Κανονικά, ξεκινάς χώνοντας για προπονητή, για μάνατζερ, για σκάουτερ και ΜΕΤΑ τους αφήνεις την ομάδα εν λευκώ. Δεν την δίνεις στον καθυστερημένο γιο σου να παίζει.
καλα οτι εχει κολληματα ο σωκρατες, εχει..
εχει κανει κατι ακραια
εχεις δικιο σ'αυτο που λες, εχωσε χρημα στην αρχη, μετα απλα ειχε μια ομαδα αχτυπητη στην ελλαδα και δεν τον ενδιεφερε η εξελιξη περα απ'το να εχει την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα, γι'αυτο και σωστα τον κραζαμε.
αλλα τωρα πρεπει να περιμενουμε να τελειωσουν οι μεταγραφες, ετσι δεν ειναι; -
Σωστα. Ας τελειωσουν οι μεταγραφες και βλεπουμε. Κατι μου λεει οτι δε θα μας αφησει παραπονεμενους φετος
Τωρα οι βαζελοι που χαιρονται για περυσι, μαλλον δεν ειδαν τα παιχνιδια...
-
οκ εχει γερασει, ισως θα επρεπε να σταματησει, αλλα δεν μπορεις να τον κραζεις ετσι. ντροπη!Δεν την δίνεις στον καθυστερημένο γιο σου να παίζει.
κορυφαιο
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αλλα τωρα πρεπει να περιμενουμε να τελειωσουν οι μεταγραφες, ετσι δεν ειναι;Σωστα. Ας τελειωσουν οι μεταγραφες και βλεπουμε. Κατι μου λεει οτι δε θα μας αφησει παραπονεμενους φετος
Ρε σεις, διαβάζετε τι έγραψα; Ο άνθρωπος τα κάνει ΟΛΑ ανάποδα, 10 χρόνια τώρα. Πρώτα παίρνεις προπονητή, μετά αυτός παίρνει παίκτες με τα λεφτά σου. Έτσι λειτουργεί το πράμα στον κόσμο, τελεία και παύλα.-
Και ικανοποιημένους να μας αφήσει με τις μεταγραφές, ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΑ θα βάλει τους παίκτες να παίξουν μπάλα; Ο Λεμονής;
Σέβομαι την ποδοσφαιρική ιστορία του κυρ-Τάκη, υπήρξε μεγάλος παίκτης, αλλά προπονητής της προκοπής ΔΕΝ είναι, ούτε έχει δώσει δείγματα ότι μπορεί να γίνει. ΕΙΔΙΚΑ δε, όταν έχει το καθυστερημένο πάνω από το κεφάλι του να κάνει κουμάντο.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
οκ εχει γερασει, ισως θα επρεπε να σταματησει, αλλα δεν μπορεις να τον κραζεις ετσι. ντροπη!Δεν την δίνεις στον καθυστερημένο γιο σου να παίζει.
κορυφαιο
To σωστο κειμενο ειναι το παρακατω :
-
Και ικανοποιημένους να μας αφήσει με τις μεταγραφές, ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΑ θα βάλει τους παίκτες να παίξουν μπάλα; Ο Λεμονής;Σ' αυτο συμφωνω....
Θα βασιστει παλι στην ανυπαρξια των υπολοιπων.... -
...ασχετο!
..
η ΑΕΚ, κερδισε? -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πλακα εχετε.. θα το παρετε το παιχνιδι μονο αν το σφυριξει ο Βορεαδης...Κιντ,κι εγω στο μπασκετ στο κλεισα το σπιτι 3 φορες,οχι 2,απλα καποιοι κυριοι δε μ αφησαν να κανω παρτυ.. Αρα,μην περιμενεις κατι παραπανω στο ποδοσφαιρο.Κατσε και απολαυσε τον ερωτα που θα σου κανω παλι φετος...
Το είπες μια αντε μπορει να σου ξέφυγε απο τα νευρα που τον ηπιες παλι φετος.
Το είπες δευτερη, αντε να μη σου απαντησω πάλι γιατι θα απαντησεις με την κλασσικη πλεον δικαιολογια 'χαβαλε κανουμε ρε, μην τα παίρνετε όλα τοσο σοβαρα'.
Ε μα εσυ το λες και τριτη γι' αυτο και σου απανταω γιατι σε λιγο θα το πιστεψεις και εσυ ο ιδιος.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ.- Μια φάση σου στερησε, όπως σε ευνοησε στην αμεσως προηγούμενη. Και τον αγωνα να έπαιρνες το σκορ θα γινοταν 1-2. Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΝΙΚΕΣ. Δεν ειναι παιχνιδακι στον υπολογιστη να αφαιρεις επιλεκτικα ενα ματς και να προσθετεις ενα αλλο. Και να το επαιρνες το το 3ο παιχνιδι, θα εχανες ΙΣΩΣ το 4ο. -
**Εξηγήσεις **από τον Ούγκο Σάντσεθ ζήτησε ο Νέρι Καστίγιο που δεν αγωνίστηκε στον ημιτελικό του Gold Cup:
http://www.sport24.gr/html/ent/094/ent.184094.asp
Μερικα πραγματα δεν αλλαζουν ποτε τελικα...
-
Ο χρήστης Καστιγιο έγραψε:
'Θα μιλήσω με τον προπονητή προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αν παίζω τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν όμως δεν με υπολογίζει τότε είναι καλύτερα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Ήρθα εδώ για να αγωνιστώ και όχι να κάθομαι στον πάγκο' ξεκαθάρισε ο παίκτης των 'ερυθρολεύκων'.Ετσι...του παίρνει τον αερα νωρις νωρις
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
'Θα μιλήσω με τον προπονητή προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αν παίζω τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν όμως δεν με υπολογίζει τότε είναι καλύτερα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Ήρθα εδώ για να αγωνιστώ και όχι να κάθομαι στον πάγκο' ξεκαθάρισε ο παίκτης των 'ερυθρολεύκων'.
Ετσι...του παίρνει τον αερα νωρις νωρις
Το τσογλάνι
-
Oχι και τσογλανι,οι μεγαλοι παιχτες εχουν παντα ιδιαιτερότητες..
Για να μου θυμησει καποιος,εχει ο βαζελος αντιστοιχο παίχτη;
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#9]