-
Η ψηφοφορια δεν αφορα μονο την F1 αλλα την βαζω σε αυτην την ενοτητα. Επειδη μπορω να βαλω μεχρι 15 επιλογες εβαλα τους πεντε πρωτους στην βαθμολογια απο τα πρωταθληματα F1, MOTO GP και WRC.
-
Η ψηφοφορια δεν αφορα μονο την F1 αλλα την βαζω σε αυτην την ενοτητα. Επειδη μπορω να βαλω μεχρι 15 επιλογες εβαλα τους πεντε πρωτους στην βαθμολογια απο τα πρωταθληματα F1, MOTO GP και WRC.
-
-
Λιγο νωρις δεν ειναι για ενα τετοιο θεμα?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Λιγο νωρις δεν ειναι για ενα τετοιο θεμα?Δε θα το'λεγα Γιωργο, εξ'αλλου τα περισσοτερα πρωταθλημα εχουν φτασει στα μισα τους...
Και επειδη γνωριζω οτι η πλειοψηφια θα αναδειξει τον Hamilton, εγω θα ψηφισω τον Casey Stoner απο τα MotoGP, γιατι πραγματικα κανει εξαιρετικα πραγματα με την Ducati φετος...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Λιγο νωρις δεν ειναι για ενα τετοιο θεμα?
Δε θα το'λεγα Γιωργο, εξ'αλλου τα περισσοτερα πρωταθλημα εχουν φτασει στα μισα τους...
Και επειδη γνωριζω οτι η πλειοψηφια θα αναδειξει τον Hamilton, εγω θα ψηφισω τον Casey Stoner απο τα MotoGP, γιατι πραγματικα κανει εξαιρετικα πραγματα με την Ducati φετος...
εχεις δει τι τελικη βγαζει η dukati e??
-
Δεν περναει απαρατηρητη...
-
Lewis of course...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Και επειδη γνωριζω οτι η πλειοψηφια θα αναδειξει τον Hamilton, εγω θα ψηφισω τον Casey Stoner απο τα MotoGP, γιατι πραγματικα κανει εξαιρετικα πραγματα με την Ducati φετος...Εγώ πάντως ψηφισα Rossi γιατί βλέπω τη κανει **η Ducati με τον Stoner **φετος, και πως το παλευει ο γιατρός. Αν έπαιρνε poles και συνεχως βαθρα ο Heidefeld, οι μαζευε καμια 10αρια SS σε κα8ε ραλλυ ο Solberg θα ψηφιζα και αυτους.
Καλυτερος οδηγός για μενα ειναι αυτος που διακρινετε με υποδεεστερο εργαλειο..
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Καλυτερος οδηγός για μενα ειναι αυτος που διακρινετε με υποδεεστερο εργαλειο..+46
-
Ψήφισα Λούης! Είναι φανερό ότι διαθέτει το κάτι παραπάνω. Αλλά είναι άδικο να μην μπορώ να ψηφίσω επίσης Στόνερ και Σόλμπεργκ.
-
Η προσπάθεια του Rossi φέτος είναι αξιέπαινη πραγματικά και τον απολαμβάνω απίστευτα. Επειδή όμως δεν είναι έκπληξη όσα βλέπουμε ΚΑΙ φέτος από το μεγαλύτερο ταλέντο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, επέλεξα Lewis, επιδοκιμάζοντας για μια ακόμα φορά την εξαιρετική του απόδοση ως τώρα.
-
Stoner χαλαρα!
αλανθαστος (οπως και ο Χαμιλτον) και ταχυτατος σε ενα πρωταθλημα που δεν ειναι παρελαση.
edit: απο την αλλη βαλεντινο και λεμπ βαδιζουν σε παραλληλα μονοπατια , ο ροσσι σε καμια περιπτωση δεν ειναι ο καλυτερος οδηγος φετος.
-
Gronholm... Παει να κανει κατι που μπορει κ να θεωρουταν υπερβαση πριν αρχισει το πρωταθλημα κ εινια σχεδον αλανθαστος...
Ποιόν θεωρείτε κορυφαίο οδηγό γιά την φετινή χρονιά;