Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:

Δηλαδή μικρομεσαία πρέπει να κυκλοφορούν μόνο golf tsi και golf plus tsi για όσους δε χωράνε.
ΟΚ ακριβό το Auris, αλλά απαγορεύεται να αρέσει σε κάποιον να του ταιριάζει, να μη θέλει turbo και να το αγοράσει; Ξανά
[αστειάκι]
HighFidelity μήπως κάθε φορά που μένεις στο δρόμο έρχεται φίλος με starlet 20ετίας για βοήθεια και γι'αυτό η χολή για κάθε τι έχει σχέση με ΤΟΥΟΤΑ;
[/αστειάκι]
Οχι, με....Hyundai έρχονται και με σώζουν!
Κοίτα, οδηγώ 13 χρόνια, διάφορα...αναξιόπιστα! Δεν έχω μείνει ποτέ στο δρόμο.
.......
......
Απλά θεωρώ πως είναι το πληρέστερο πακέτο. Κι αυτό δείχνουν και οι πωλήσεις.
Έχω μείνει με την ιδέα από τα κατά τόπους post σου πως όπου σταθείς και όπου βρεθείς κατηγορείς-θάβεις-κράζεις τα Ιαπωνικά γενικά και ειδικά τα ΤΟΥΟΤΑ (προφανώς παίζει και να κάνω λάθος)
Δε μου λες μιας και βλέπω πως στέκεσαι στις πωλήσεις. Όταν το corolla (το προηγούμενο) ήταν πρώτο σε πωλήσεις τι έλεγες τότε;
Aφού είναι πρώτο σε πωλήσεις είναι και καλύτερο πακέτο;
Κι εγώ ξαναλέω πως Auris δε θα αγόραζα με τίποτα (εκτός αν βγει κανα 2.0turbo πισωκίνητο που δε το βλέπω ), αλλά μπορώ να κατανοήσω τους διάφορους αγοαστές του...
Εγώ πάντως με αξιόπιστο 5 χρόνια και έχω μείνει
Νομίζω πως καμία αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει γλιτώσει το κράξιμο από μένα!Φυσικά και αυτό είχε αντίκτυπο, αφού είχα με το που μπήκα εδώ μέσα, ομηρικούς καυγάδες με τους...κορεατάκηδες (επειδή έθαψα το Accent, όχι όλα τα κορεάτικα...), μετά ακολούθησε καυγά με τους Seatάκηδες και τους ...Skodaλιμπάν (οι πρώτοι ήταν λιγότεροι, οι δεύτεροι μέχρι που θα έβαζαν για χάρη μου και πληρωμένο δολοφόνο! ), επίσης κατά καιρούς έχω πει διάφορα για τα Renault, για κάποια ιταλικούλια, για μερικά αμερικάνικα και φυσικά για τις παράλογες τιμές κάποιων γερμανικών....
Φυσικά και έχω τις προτιμήσεις μου, αλλά δεν θα διστάσω να θάψω αυτοστιγμί, τα πάντα και συμπεριλαμβάνω και αυτό που οδηγώ...
Αν με είχε αφήσει , φυσικά και θα το έθαβα! Ή αν έβγαζε σοβαρό πρόβλημα. Δεν έχω και μετοχές του Gruppo, ξέρεις...
Για τα Toyota , έχω πει πως πληρώνουμε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ στην Ελλάδα το After Sales, και φυσικά το ίδιο ακριβά πληρώνεται και σε άλλες εταιρείες με μεγάλη εγγύηση αλλά ανύπαρκτες υπηρεσίες (σε σχέση με την Τoyota...). Ο Σαρακάκης με τα Honda και Μitsu του είναι ένα παράδειγμα...
Αν δεις τιμές των Toyota στο εξωτερικό και μετά στην Ελλάδα, θα καταλάβεις...
Αλλά είναι πάντα τι προτεραιότητες βάζει κάποιος...
Τώρα για τις πωλήσεις. Τo Corolla πριν 1-2 χρόνια, ήταν το καλύτερο πακέτο στα 1.4 πράγματι! Γι' αυτό και πουλούσε τόσο και γι' αυτό και το 85% που κυκλοφορούν είναι 1.4. Οι γονείς της κοπέλας μου έχουν...2 τέτοια!
Για τρίτο αυτοκίνητο πάντως, αγόρασαν TSI...
Να το θέσουμε διαφορετικά: τότε στα 16Κ, ήταν καλύτερο το Corolla, γι' αυτό και οι πωλήσεις.
Τώρα στα 20Κ, είναι καλύτερο το Golf γι' αυτό και οι πωλήσεις... Δεν μπορεί όλοι να έχουν άδικο!
Γι' αυτό και παλιότερα, στα 9Κ, ήταν καλύτερο το Accent και είχε πωλήσεις. Πήγε στα 11Κ και το...έφαγε το μαύρο σκοτάδι (ευτυχώς, καιρός να βγάλει καλύτερα αυτοκίνητα η μαμά του, αφού μπορεί!).
Κατανοητό;
Αν κάποιος στα 20Κ χωράει μόνον στο Auris, ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ. Αλλά όσοι δεν έχουν πρόβλημα ...χωρητικότητας, θα βρουν καλύτερα αυτοκίνητα...
Το Auris έχει πουλήσει καμιά 500αριά από τη στιγμή που ήρθε στην αγορά, 4 μήνες νομίζω... Οχι πως δεν θα πουλήσει περισσότερα... Αλλά υπάρχουν καλύτερα.
Ο ίδιος διάλογος είχε γίνει παλιότερα για το δίλημμα Swift ή Yaris. Εγώ είχα προτείνει Swift γιατί τα 2000