-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Πως ανεβαζω ενα αρχειο ηχου .amr (ηχογραφηση κινητου) να μου πειτε το τραγουδι που ακουγεται?(me windows media player)
γνωστό το τραγουδι, αλλά δεν θυμάμαι τιτλο.
φιλε g47 αν έχεις καλυτερη ακουστική απο μας και καταλαβαίνεις λέξεις,πηγαινε στο google και στο search pata oses λέξεις περισσοτερες καταλαβαινεις και κοτσαρε δίπλα και το lyrics. αποκλείεται να μη βρεθεί (ποσα τραγουδια εχω βρει έτσι δεν περιγράφεται)
-
Με συγχωρεις για την ταλαιπωρια..
Ειχα βαλει μια φραση στο google ως Lyric αλλα δεν βρηκα κατι γιαυτο και αυτη η τελευταια προσπαθεια... -
Τα σπάει το τραγούδι.
-
Eυχαριστωωωωωω Joe και drdino!:yahoo:
Mολις μπηκε στο τερμα! -
Kαι εγώ το έψαχνα. Το κατέβασα και στο τέρμα και εγώ!!!
-
Α,και αν τυχαινει καποιος να εχει τα ιδια γουστα με εμενα,κοιταξτε το On my mind των Sunday drivers!
Το κατεβασα τυχαια πριν λιγο και ειναι απιστευτο!(Eπισης στο τερμα! ) -
Aυτό σας λέει τπτ;
-
Ρε σεις...ενα τραγουδι που ειχε βγει αρχες δεκατιας του '90 και ηταν και σε μια διαφημιση μπυρας τοτε...και το ειχε φτιαξει καποιος που ασχολειται με ηλεκτρονικη μουσικη κι ετσι... Dr.κατι..πως το λενε?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ρε σεις...ενα τραγουδι που ειχε βγει αρχες δεκατιας του '90 και ηταν και σε μια διαφημιση μπυρας τοτε...και το ειχε φτιαξει καποιος που ασχολειται με ηλεκτρονικη μουσικη κι ετσι... Dr.κατι..πως το λενε?Κανένα hint παραπάνω (είναι δύσκολο με τόσο αόριστα στοιχεία, για εμένα τουλάχιστον)?
Εκτός και αν εννοείς αυτό:
-
Απο οσο θυμαμαι...ειχε πολλα βιολια και ηταν σε στυλ φολκλορ το τραγουδι...αυτος ομως αν θυμαμαι καλα ειναι πολυ διασημος στον χωρο της μουσικης...Dr.κατι ρε γμτ...πως τον λεγανε..
Ισως ηταν και της Kaiser η διαφημιση...ειχε κανει παταγο τοτε αυτο το τραγουδι..ηταν μεγαλη επιτυχια!
-
Αν η διαφήμιση ήταν Ελληνική, θυμάμαι μία γυρισμένη στις Σπέτσες με τέτοια μουσική που λες.
Αλλά έχω την εντύπωση ότι η μουσική ήταν Madredeus (είναι κάπως φολκλορ προς το Πορτογαλλικό όμως).
Δεν θυμάμαι αν είναι Κaiser πάντως. Για μπες στον γιουτιουμπη με το madredeus να δεις αν μοιαζει... -
για δες και αυτό:
Dr John - Litanie Des Saints ...
Μάλλον αυτό λες
edit: ο γαμος της Σοφίας και του Αντώνη
Youtube Video -
Η διαφήμιση είναι γυρισμένη στην Κέρκυρα και είναι Kaiser.
Στις Σπέτσες ήταν άλλη διαφήμιση..... -
Αυτο ειναι!!!!!!!
Ευχαριστωωωω!!!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aυτό σας λέει τπτ; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aυτό σας λέει τπτ;
Γιατρέ δεν ακούγεται καθόλου καλά....
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Αυτο ειναι!!!!!!!Ευχαριστωωωω!!!!!!
... και είναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!
-
Δυσκολη αποστολη....
Θελω ενα τραγουδι ξενο που λεει....σκορπιες λεξεις θα σας δωσω!
In my life i believed life was so magical (ή beautiful)
lalalalalalala...so magical.....cynical κλπ κλπ τα ματζικαλ κινικαλ κλπ τα λεει στακατα σαν λεξεις που τις ριχνει μια μια....δεν ξερω αν καταλαβατε (σθιγα μην καταλαβατε) αλλα λεω μηπως!
Αν καταλαβατε....και το εχετε θα το ηθελα...εστω τον τιτλο. Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δυσκολη αποστολη....Θελω ενα τραγουδι ξενο που λεει....σκορπιες λεξεις θα σας δωσω!
In my life i believed life was so magical (ή beautiful)
lalalalalalala...so magical.....cynical κλπ κλπ τα ματζικαλ κινικαλ κλπ τα λεει στακατα σαν λεξεις που τις ριχνει μια μια....δεν ξερω αν καταλαβατε (σθιγα μην καταλαβατε) αλλα λεω μηπως!
Αν καταλαβατε....και το εχετε θα το ηθελα...εστω τον τιτλο. Ευχαριστώ.
Νομίζω ότι είναι Supertramp, The logical Song
-
Supertramp - The Logical Song
Τραγουδιχνηλάτης