-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Και απο τον κανακαρη μου δεν βλεπω καμια βιασυνη.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε.....
Ε, πως, όλο και κάτι μπορούμε να κάνουμε:
DAP, όποτε θέλεις φώναξέ μας να της* τον κρατάμε.
*Διάλεξέ την εσύ.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ναι, τώρα όταν λείπω για δουλειά, γυρνάω και...λείπουν και οι δύο με τις παρέες τους!!!...Οοοοταν επιστρέφουν ακούω 'Α, γύρισες μπαμπά μου. Μπράβο. Καλά πέρασες?'...
Σημ.Συντ. Η κόρη 19 και ο γιός 16....
Δε λες καλά που πρόσεξαν ότι έλειπες...
'Α μπαμπα γυρισες; Μπραβο, περασες καλα; Περιμενουμε 2 ωρες να γυρισεις μπας μας δωσεις κανενα φραγκο. Τί πραγματα ειναι αυτα; Να μην επαναληφθει.'
Γελάς ε? Δεν θα μεγαλώσει η κόρη σου? Θα μεγαλώσει.. Εκεί, γύρω στα 16-17 θα ακούσεις πρώτη φορά αυτή την ατάκα και θα σου πέσουνε τα μαλλιά.. Been there, done that (και ακόμα το κάνω.. )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι, τώρα όταν λείπω για δουλειά, γυρνάω και...λείπουν και οι δύο με τις παρέες τους!!!...Οοοοταν επιστρέφουν ακούω 'Α, γύρισες μπαμπά μου. Μπράβο. Καλά πέρασες?'...
Σημ.Συντ. Η κόρη 19 και ο γιός 16....
Δε λες καλά που πρόσεξαν ότι έλειπες...
'Α μπαμπα γυρισες; Μπραβο, περασες καλα; Περιμενουμε 2 ωρες να γυρισεις μπας μας δωσεις κανενα φραγκο. Τί πραγματα ειναι αυτα; Να μην επαναληφθει.'
Γελάς ε? Δεν θα μεγαλώσει η κόρη σου? Θα μεγαλώσει.. Εκεί, γύρω στα 16-17 θα ακούσεις πρώτη φορά αυτή την ατάκα και θα σου πέσουνε τα μαλλιά.. Been there, done that (και ακόμα το κάνω.. )
Ασε, μου εχουν πεσει ηδη μονο με τη σκεψη.
-
Οπως καθε φορα που ειμαι απογευμα στη δουλεια αφιερωσα πολυ χρονο στην κορακλα μου. Οταν πλησιασε η ωρα να φυγω, την αφησα για πολυ λιγο στο παρκοκρεββατο, ντυθηκα και μετα την πηρα αγκαλια, την φιλησα, την ξαναεβαλα στο κρεββατι και αρχισα να βγαινω απο το δωματιο κουνοντας το χερι σαν της λεω αντιο.
Αυτη αρχισε να κλαιει και να ουρλιαζει εχοντας ταυτοχρονα τα χερια της σηκωμενα προς τα πανω, καλωντας με να παω και να την ξαναπαρω αγκαλια.
Νιωθωντας ενα κομπο στο λαιμο ξαναπλησιαζω την ξαναπαιρνω αγκαλια και της εδωσα 2-3 ντουζινες φιλακια και την ξαναφησα κατω.
Αυτη ξαναρχισε τα ιδια.Πηγα να την ξαναπαρω αλλα με συγκρατησε η γυναιακα μου και σχεδον σπρωχτό με εβγαλε εξω για να μην αργησω στη δουλεια.
ΑΧ ΒΑΧ
-
εσεις φταιτε και μετα τα τραβαμε εμεις..
θα πρεπε να δικαστειτε..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εσεις φταιτε και μετα τα τραβαμε εμεις..θα πρεπε να δικαστειτε..
Να δικαστω ρε γμτ μου, αν ειναι να παω ισοβια για παρτυ της
-
θα πρεπε να δικαστειτε..
τον καημενο που θα ταλαιπωρει δεν τον λυπασαι?
υγ. ποσο ειναι τωρα?
-
θα πρεπε να δικαστειτε..
τον καημενο που θα ταλαιπωρει δεν τον λυπασαι?
υγ. ποσο ειναι τωρα?
ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ 18 ΜΗΝΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
γενεθλια καθε μηνα?
φιλια στο πιπινι και ασχολησου και λιγο με το μεγκαν γιατι δε σε βλεπω καλα..
-
γενεθλια καθε μηνα?φιλια στο πιπινι και ασχολησου και λιγο με το μεγκαν γιατι δε σε βλεπω καλα..
Μεγκαν και πρασινα αλογα. Μπροστα στο 'Κατερινάν' μου ολα τα αλλα δεν κανουν μία.
-
γενεθλια καθε μηνα?
φιλια στο πιπινι και ασχολησου και λιγο με το μεγκαν γιατι δε σε βλεπω καλα..
Μεγκαν και πρασινα αλογα. Μπροστα στο 'Κατερινάν' μου ολα τα αλλα δεν κανουν μία.
και ωραιο ονομα..
-
Κάποιος να τον μαζέψει!
-
Εσχάτως ο γυιός (6,5 χρονών) έχει αρχίσει να 'μην μπορεί' να κοιμηθεί νωρίς. Στριφογυρνάει και σηκώνεται κάθε τόσο με διάφορες δικαιολογίες. Μια μέρα εμφανίζεται στο καθιστικό και διαμαρτύρεται ότι δεν τον παίρνει ο ύπνος ενώ θέλει λέει να κοιμηθεί και μας ρωτάει τι να κάνει.
Βλέποντάς τον να κρατάει αγκαλιά την αγελαδίτσα που έδινε η ΔΕΛΤΑ μαζί με το γάλα τον συμβουλεύω μισο-αστεία μισο-σοβαρά να μετρήσει 100 αγελάδες.
Επιστρέφει στο κρεβάτι του για να εμφανιστεί και πάλι κάμποση ώρα αργότερα:- Μέτρησα 100 αγελάδες και δεν έγινε τίποτε. μετά μέτρησα 200 και πάλι δεν κοιμήθηκα. Τώρα τι να κάνω; να μετρήσω 300;
-
-
Χθες είχαμε πανελλήνιους αγώνες παμπαίδων ενόργανης γυμναστικής, όπου πήρε μέρος ο δεύτερος πιτσιρικάς μου*. Τον παρακολουθούσα χωρίς να πιστεύω τι κάνει το παιδάκι μου, η κόρη μου τον έχει τραβήξει σε βιντεάκια με τη φωτογραφική απ' όλα τα όργανα και τα έχω δει από το πρωί από 1000 φορές το καθένα.
*χωρίς να παλεύουμε για τπτ μετάλλια, την πλάκα μας πήγαμε να κάνουμε. Το ευχαριστηθήκαμε όλοι! Έβγαλε μ.ο. 7, όταν οι πρώτοι είχαν πάνω από 9.
-
αντε και στην εθνικη..
-
Ούτε γι' αστείο.
Χωρίς πλάκα, είδα παιδιά που έχουν αυτό το όνειρο και κάνουν (στα 8 τους χρόνια) ... 4 ώρες προπόνηση την ημέρα!
Όχι, δεν έχω τέτοια πρόθεση. Μου αρέσει που πηγαίνει εκεί και παίζει (κυριολεκτικά), ενώ χτίζει και γερό σώμα. Σε μισή ώρα έχει επιδείξεις κι ο μικρός, αν του βγάλω καμιά καλή φωτό θα την βάλω αύριο. Παίζει και η κόρη μου, αλλά δεν πρόκειται να βάλω τπτ γιατί πλησιάζει (επικίνδυνα) τα 14. :lipsealed: -
εχουμε καλα παιδια εδω..18αρηδες και 20αρηδες..βεβαια θα σου πω στο μσν τι καθαρμα ειναι ο καθενας..
-
-
Και εις ανώτερα Λιάκο 'μ....
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...