-
Για σε όλους.Βοήθεια για επιλογή αυτοκινήτου.Mου αρέσουν και τα δύο,είναι περίπου στα ίδια χρήματα,αλλά δεν μπορώ να καταλήξω.Ποια είναι η γνώμη σας.
-
Για σε όλους.Βοήθεια για επιλογή αυτοκινήτου.Mου αρέσουν και τα δύο,είναι περίπου στα ίδια χρήματα,αλλά δεν μπορώ να καταλήξω.Ποια είναι η γνώμη σας.
-
-
Η μέρα της μαρμότας.
-
Δες εδω πρωτα http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=22616
και βοηθησε μας λιγο ως προς τι ακριβως ζητας απο το αυτοκινητο...
Edit : Δες και εδω http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=21330
-
αυτο φίλε μου
-
@ vengas
Αυτή τη στιγμή μου θυμίζει την πορτοκαλάδα έψα που πίνω
Αλήθεια, ξέρουμε με τί λάστιχα θα έρθει?
Παρά ταύτα,
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
@ vengasΑυτή τη στιγμή μου θυμίζει την πορτοκαλάδα έψα που πίνω
Παρά ταύτα,
και γω τώρα πίνω λεμονάδα
Αν ήθελα ένα αυτοκίνητο που να είναι ταυτόχρονα gti και ανετο αυτοκίνητο
ταξιδιού θα 'παιρνα golf. Το καλύτερο ποιοτικά μικρομεσαίο.(και οικογενειακό και για ξεσκ***α)
Αλλά επειδή δεν είμαι παππούς ακόμη θα παιρνα Type R με Pirelli φυσικά -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
@ vengas
Αυτή τη στιγμή μου θυμίζει την πορτοκαλάδα έψα που πίνω
Παρά ταύτα,
και γω τώρα πίνω λεμονάδα
Αν ήθελα ένα αυτοκίνητο που να είναι ταυτόχρονα gti και ανετο αυτοκίνητο
ταξιδιού θα 'παιρνα golf. Το καλύτερο ποιοτικά μικρομεσαίο.(και οικογενειακό και για ξεσκ***α)
Αλλά επειδή δεν είμαι παππούς ακόμη θα παιρνα Type R με Pirelli φυσικάαπό πότε GTI=παππούς ;;;
στο GTI πάντως δεν έχεις πρόβλημα μάρκας ελαστικών... Bridgestone/Continental/Pirelli....
-
Αφού στο golf δίνουν καλά λάστιχα
το golf είναι για όλες τις ηλικίες (στα δικά μου τα γουστα είναι λίγο ξενέρωτο σε σχέση με το Χόντα)
ειναι στιβαρο, ποιοτικό μεσα, πολύ καλή θέση οδήγησης, δειχνει premium....
Αλήθεια ας παραθεσει κάποιος τους πίνακες με τις επιδόσεις golf-cupra να δούμε πόσο υπολείπεται σε επιδόσεις -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Αφού στο golf δίνουν καλά λάστιχαόπως....Bridgestone?
το golf είναι για όλες τις ηλικίες (στα δικά μου τα γουστα είναι λίγο ξενέρωτο σε σχέση με το Χόντα)
πάσο.
εμφανισιακά το ταιπ αρ ειναι έτη φωτός μπροστά -
Καταρχάς το leon φοράει σχεδόν όλο το μπροστινό σύστημα από το S3(κινητήρας,ψαλίδια,μέχρι και το τιμόνι εχεί το ίδιο 'βάρος' μ'αύτο),μεγαλύτερα φρένα και γενικότερα γράφει χρόνους σε πίστες πολύ καλύτερους του golf.Αλλά έχω σιχαθεί να ακούω από γνωστούς αύτα περί εμπορικής αξίας που έχει το vw, ότι η seat δεν πουλάει τώρα τελευταία,δεν την έχει ποιότητα του golf.Ρε παίδια, αν είναι να χαλάσει κάτι σε ένα αμάξι θα είναι τα πλαστικά του ή τα μηχανικά του μέρη.Αν τα βγάλεις μια φοτό από κάτω,δεν θά ξέρεις να μου πεις ποιο είναι ποιο.Συμφωνείτε;
-
Αγορά:GOLF V GTI η LEON CUPRA