-
Το λεόν. Έχω οδηγήσει το 1.6 και το FR, μου άρεσαν πολύ.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
θα πήγαινα μια κατηγορία κάτω στο clio rs(στα ιδια λεφτα δεν ειναι περιπου ???? )
όχι είναι πολύ ακριβό...27 χιλιάρικα.
τα άλλα παίζουν από 21 εώς 24...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα πήγαινα μια κατηγορία κάτω στο clio rs
(στα ιδια λεφτα δεν ειναι περιπου ???? )
όχι είναι πολύ ακριβό...27 χιλιάρικα.
τα άλλα παίζουν από 21 εώς 24...
λεφτά δεν εχουμε (πουτάνα ελλάδα με τις αντιπροσωπίες σου )
γενικά αυτο τον καιρό τα προσφερόμενα μοντέλα (απο ολες τις εταιρίες) δεν με ενθουσιάζουν
δεν υπάρχει κάτι που να μου κάνει κλικ (πέρα απο τα clio rs και cooper s)
-
Αν δεν με απασχολουσε το κοστος του διλιτρου, τοτε Megane GΤ αλλιως Golf GT κατα προτιμηση με DSG (αν και ξεφευγει λιγο στο κοστος νομιζω με DSG).
ΥΓ: Πες μας και ποιες ειναι οι προτεραιοτητες σου.
-
Δεν έχω οδηγήσει κανένα, δυστυχώς.
Νομίζω όμως ότι θα διάλεγα το Leon. Αν και τα οικονομοτεχνικά πλεονεκτήματα του Golf (μεταπώληση, ασφάλιστρα) θα με έβαζαν σε σκέψεις. -
Golf GT με DSG...κι ας ξεφευγουμε λιγο(εως πολυ) σε κοστος!
-
παντως το megane κ το golf (ποσο μαλλον με dsg κιλας) ξεφευγουν αρκετα απο την τιμη των αλλων 2 πιστευω...
εγω αν διαλεγα, θα επαιρνα astra gtc 1.6t λογω σχηματος(μεσα-εξω), τιμης κ βελτιωσιμοτητας(τουλαχιστον σε σχεση με το gt που ηδη δουλευει στο 1,5bar).
2ο σιγουρα το golf gt ενω τα αλλα 2 (ιδιαιτερα το megane με αφηνουν αδιαφορο)υγ. δεν μπορω να καταλαβω ποιο το νοημα του να πει κανεις 'απο αυτα δεν θελω κανενα'.η δημοσκοπηση ειναι αναμεσα στα 4 οποτε αν καποιον τον ενδιαφερει ενα η περισσοτερα μοντελα ας απαντησει να πει τη γνωμη του αλλιως δεν μπορω να καταλαβω τη χρησιμοτητα του 'κανενα'...
-
Κανένα .........
Αποκλειστικά μεταξύ τους ............ το Astra -
Astra....value for money
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Αν δεν με απασχολουσε το κοστος του διλιτρου, τοτε Megane GΤ αλλιως Golf GT κατα προτιμηση με DSG (αν και ξεφευγει λιγο στο κοστος νομιζω με DSG).ΥΓ: Πες μας και ποιες ειναι οι προτεραιοτητες σου.
δεν ψάχνω για αυτοκίνητο...........ακόμα.
απλά ένα poll έκανα...
-
Ο χρήστης global_deejay έγραψε:
υγ. δεν μπορω να καταλαβω ποιο το νοημα του να πει κανεις 'απο αυτα δεν θελω κανενα'.η δημοσκοπηση ειναι αναμεσα στα 4 οποτε αν καποιον τον ενδιαφερει ενα η περισσοτερα μοντελα ας απαντησει να πει τη γνωμη του αλλιως δεν μπορω να καταλαβω τη χρησιμοτητα του 'κανενα'...
Κατ αρχάς επειδή εδώ είμαστε για να συζητάμε. Επίσης είδες πως 5-6 ποστ ήταν στο στυλ 'κανενα' οπότε κάτι τρέχει.Κάτι τρέχει=στο 4ΤΦ μας αρέσουν ακόμα τα καλά αυτοκίνητα για οδήγηση και όχι μόνο οι ίπποι/ευρώ . Προφανώς τα παραπάνω είναι με χιουμοριστική διάθεση. Και όπως πάντα, πίσω απ το χιούμορ κρύβονται αλήθειες
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
υγ. δεν μπορω να καταλαβω ποιο το νοημα του να πει κανεις 'απο αυτα δεν θελω κανενα'.η δημοσκοπηση ειναι αναμεσα στα 4 οποτε αν καποιον τον ενδιαφερει ενα η περισσοτερα μοντελα ας απαντησει να πει τη γνωμη του αλλιως δεν μπορω να καταλαβω τη χρησιμοτητα του 'κανενα'...
Κατ αρχάς επειδή εδώ είμαστε για να συζητάμε. Επίσης είδες πως 5-6 ποστ ήταν στο στυλ 'κανενα' οπότε κάτι τρέχει.Κάτι τρέχει=στο 4ΤΦ μας αρέσουν ακόμα τα καλά αυτοκίνητα για οδήγηση και όχι μόνο οι ίπποι/ευρώ . Προφανώς τα παραπάνω είναι με χιουμοριστική διάθεση. Και όπως πάντα, πίσω απ το χιούμορ κρύβονται αλήθειες
ένα GT DSG είναι δηλ ίπποι/ευρώ;
-
Για μένα ναι
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Για μένα ναιτο έχεις οδηγήσει;
-
το tsi μόνο.
-
οκ...εγώ διαφωνώ κάθετα πάντως.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Κατ αρχάς επειδή εδώ είμαστε για να συζητάμε. Επίσης είδες πως 5-6 ποστ ήταν στο στυλ 'κανενα' οπότε κάτι τρέχει.**Κάτι τρέχει=στο 4ΤΦ μας αρέσουν ακόμα τα καλά αυτοκίνητα για οδήγηση **και όχι μόνο οι ίπποι/ευρώ
Αρα σε αυτη την τιμη δεν θα αγοραζες καποιο αυτοκινητο?
Απο ποια τιμη και πανω θα αγοραζες?Η θα αγοραζες καποιο το οποιο ειναι πιο καλο αυτοκινητο για οδηγηση οπως λες?
Και ποιο ειναι αυτο? -
Προφανώς είναι πολύ καλά all around αυτοκίνητα. Δεν νομίζω να τίθεται θέμα επ' αυτού. Απλά λέω την άποψη μου ότι δεν μου χρειάζεται ενα all around αυτοκίνητο. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ και μόνο. Επειδή όμως στους περισσότερους, αυτό ακριβώς χρειάζεται το gt/tsi ξεσκίζεται να πουλάει.
Δημήτρη: fiesta st, swift sport. Ξαναλέω ότι το bold το είπα με χιουμοριστικη διάθεση -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Δημήτρη: fiesta st, swift sport. Ξαναλέω ότι το bold το είπα με χιουμοριστικη διάθεση(Νταξει..κουβεντα κανουμε ρε συνονοματε )
Απλα δεν ξερω..πιστευεις πως τοσο πολυ υστερουν τα Leon/Golf/Megane(το Astra το αφηνω απεξω ) σε στριψιμο ή δεν ειναι τοσο καλα για ευχαριστηθεις οδηγηση σε σχεση με ενα Swift αας πουμε?
Δεν ξερω..χλωμο μου ακουγεται... -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Απλα δεν ξερω..πιστευεις πως τοσο πολυ υστερουν τα Leon/Golf/Megane(το Astra το αφηνω απεξω ) σε στριψιμο ή δεν ειναι τοσο καλα για ευχαριστηθεις οδηγηση σε σχεση με ενα Swift αας πουμε?
Δεν ξερω..χλωμο μου ακουγεται...Με όλα μπορείς να ευχαριστηθείς την οδήγηση. Απλά σύμφωνα με τις ανάγκες του, ο καθένας θα διαθέσει τα 20 χιλιαρικάκια του για διαφορετικό σκοπό. Οπως ο 60άρης θα παρει μτχ C class, έτσι κάποιος που θέλει ένα αυτοκίνητο για να τα κάνει όλα θα πάρει gt. MΑΖΙ ΤΟΥ. Πολύ καλά θα κάνει και προφανώς θα το απολαύσει στ(ρ)ίβοντας το. Όχι τόσο όμως, όσο αν είχε κάτι άλλο(για μενα ss) που πολύ φυσιολογικά θα ήταν πιο 'ειδικής' χρήσης.
Τα ίδια πράγματα είπα με το πρώτο μου ποστ, απλά είχε και εγκάθετο σχόλιο που πυροδότησε την συζήτηση.
Τουρμπάτα hot hatches...εν έτει 2007 - Ποιό θα επιλέγατε;