-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Μου αρεσε πολυ η βδομαδα που περασα στην Αλεξ με το ετερον ημισι
Δεν μ'αρεσε που στο τελος μου εσπασε τα νευρα και εφυγα ετσι-->Jοin the club...
Μα να της θυμηθει τωρα οτι θελει να παει να γινει ομαδαρχησα στην κατασκηνωση??
Εγω φταιω που αφησα την εξετ να παω να την δω..(οχι οτι εδινα και κανενα μαθημα αλλα ετσι ειπα)
Ας τελειωσω με το καλο και παει δεν παει αυτη κατασκηνωση κατεβαινω Αθηνα σε κατι φιλαρακια και ας κανει οτι την φωτισει ο Θεος.να μη παει...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το φιλοσοφισα προσφάτως....αντι να έχεις την κάθε μ@λακισμένη να σου σπάει......το νευρικό σύστημα....βρισκεις ΜΙΑ.....την παντρεύεσαι (πρέπει να έισαι τουλάχιστον 28-29) και στα σπάει μονο ΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!Ε και όσο περνάνε τα χρονια....θα στα σπάει λιγότερο....μαλλον δεν θα δινεις βάση και θα στα σπάει λιγότερο....όχι ότι θα σε μάθει!
Τελικά ήταν πολύ απλό!
να προβλέψω ότι θα φάμε κουφετάκια στο προσεχές μέλλον;;
Δε μαρεσει που ξεκίνησε σήμερα η εξεταστική
Μ'αρεσει που το σημερινό το πέρασα κ με καλό βαθμό
Δε μαρεσει που το σημερινό ήταν το πιο εύκολο της σχολής κ απο δω κ πέρα αρχίζει η π....α
Μ'αρεσει που έχω έστω κ μια μικρή όρεξη για διάβασμα
Δε μαρεσει που αγχώνομαι κιολας
Μαρεσει που βγηκα για μπυριτσα με φίλο που είχα πολύ καιρό να δω:)
Δε μαρεσει που τα γκομενικά πάνε σκατά
Μερεσει που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας (φτου φτου!! ) ούτε κάποιο άλλο σοβαρό βιοποριστικό θέμα -
Οχι και συντομα ρε συ....ειπαμε...ειμαι μικρουλης ακομα!
-
Δε μου αρέσει η ηλίθια ραδιοφωνική διαφήμιση http://www.kopsetoautokinito.gr/radiofonika.cfm για το τραμ (κόψε το αυτοκίνητο είναι το σύνθημα που ακούγεται) που λέει μια χαρχάλω, ' ο γιός μου έχει κλήση Μελίσσια και Παγκράτι κ.λ.π.' .
Γιατί δε μου αρέσει; Γιατί πολύ απλά στα Μελίσσια δεν πηγαίνει το τραμ.
Βρε χαμένοι μας δουλεύετε. -
Μου αρέσουν οι βραδινές βόλτες με το αυτοκίνητο!
Μου αρέσει που στο κοντινό βουνό δεν κυκλοφορεί ψυχή! -
-
που σηκωθηκα σημερα στις 7:30 μετα απο κατι ουζα κλπ που κρατησαν μεχρι τις 12-12:30 για να ανεβω στην σχολη για μαθημα (η γραμματια μας εβαλε μαθηματα και τα σαββατα)και ηταν μονο 5 φοιτητες. Ολοι οι αλλοι λειπαν..και οι καθηγητες κλπ
+
που γνωρισα μια κοπελα απο μεγαλυτερο ετος που ηρθε να παρακολουθησει το μαθημα, μιλησαμε αρκετα, ανταλλαξαμε τηλ και mails, για να μου στειλει κατι ασκησεις κλπ
-
Μου αρεσε πολυ η βδομαδα που περασα στην Αλεξ με το ετερον ημισι
Δεν μ'αρεσε που στο τελος μου εσπασε τα νευρα και εφυγα ετσι-->Jοin the club...
Μα να της θυμηθει τωρα οτι θελει να παει να γινει ομαδαρχησα στην κατασκηνωση??
Εγω φταιω που αφησα την εξετ να παω να την δω..(οχι οτι εδινα και κανενα μαθημα αλλα ετσι ειπα)
Ας τελειωσω με το καλο και παει δεν παει αυτη κατασκηνωση κατεβαινω Αθηνα σε κατι φιλαρακια και ας κανει οτι την φωτισει ο Θεος.to ειχα τραβηξει και εγω αυτο το λουκι καποτε....
Τεσπά,
Μου αρέσει ο καιρός εδώ. Ηλιος θαλασσα και ωραιες παρουσιες.
Δε μου αρέσει που ενας ηλιθιος με απειλει εδω και 8-9 μέρες οτι θα με απαυτώσει επειδή έβγαινα με την κοπέλα του αφού χώρισαν. Προσπαθώ να δώ τι στοιχεία έχει δικά μου (δεν εχει τηλ μου, και απλά ξέρει που βρίσκομαι-μαλλον οχι διευθυνση). Τι να του κάνω; Να τον αφησω να γαβγιζει και να απειλει, ή να βάλω τα μεγάλα μέσα;;;; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μου αρέσει που στο κοντινό βουνό δεν κυκλοφορεί ψυχή!Στην αλεξ/πολη?? εγω δεν εχω βρει καμια σουπερ ντουπερ διαδρομη ρε γμτ.. Μονο στον Κιρκα παω καμια φορα αλλα ειναι ψιλο γτπ..
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δε μου αρέσει που ενας ηλιθιος με απειλει εδω και 8-9 μέρες οτι θα με απαυτώσει επειδή έβγαινα με την κοπέλα του αφού χώρισαν. Προσπαθώ να δώ τι στοιχεία έχει δικά μου (δεν εχει τηλ μου, και απλά ξέρει που βρίσκομαι-μαλλον οχι διευθυνση). Τι να του κάνω; Να τον αφησω να γαβγιζει και να απειλει, ή να βάλω τα μεγάλα μέσα;;;;Πιθανοτατα τζαμπα μαγκας...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δε μου αρέσει που ενας ηλιθιος με απειλει εδω και 8-9 μέρες οτι θα με απαυτώσει επειδή έβγαινα με την κοπέλα του αφού χώρισαν. Προσπαθώ να δώ τι στοιχεία έχει δικά μου (δεν εχει τηλ μου, και απλά ξέρει που βρίσκομαι-μαλλον οχι διευθυνση). Τι να του κάνω; Να τον αφησω να γαβγιζει και να απειλει, ή να βάλω τα μεγάλα μέσα;;;;
πω.. γτπ καταστασεις... αν ειναι πανω απο 16 χρονων (που σιγουρα ειναι) ειναι τραγελαφικος τυπακος..
που σε απειλει αφου δεν εχει το τηλ σου;
σε τριτους; αν ναι, ή αστον ή πες σε αυτους τους τριτους να του πουν να σκασει και να ξεκολλησει και να γινει ανθρωπος και οτι δε ζουμε πια στην εποχη του χαλκου να λεμε ΟΥΓΚ αυτο γυναικα δικο μου και να μη σου σκοτιζει τα @@.. αν τα λεει σε σενα εξηγησε του οτι ισως εχει παρατηρησει οτι η ανθρωποτητα εχει εξελιχθει αρκετα για να εχει ηλεκτρισμο, dvd players και plasma tv, υβριδικα αυτοκινητα και αυτος συμπεριφερεται σα σπηλαιανθρωπος και αν θελει να τα βαλει με καποιον να ειναι ο εαυτος του που εξ'αιτιας αυτης της ανωριμης συμπεριφορας του, που ειναι δειγμα του τι ανθρωπος ειναι γενικοτερα, τον παρατησε η πρωην του που ηταν τοσο καψουρης ωστε να φτασει στο σημειο να απειλει καποιον επειδη η πρωην του τον προτιμησε..
τα φιλια μου πες του του καληνυχτακια
εξηγησε του οτι συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες να φαει καποιος γειωμα απο γκομεναα και κατι ακομα: αν βγαινεις ακομα με την τυπισα, βαλε αυτη να καθαρισει
ειναι δικο της προβλημα εξαλλου
οπως εγω δεν θα αφηνα καμια πρωην μου να ζαλιζει τα @@ σε καποια που ειναι κοπελα μου, ετσι δεν θελω και οι δικοι της πρωην να σπαταλουν την ωρα μου επειδη ειναι ξεπλενηδες
αμα δεν μπορει στειλτη και αυτη και ολους στο διαολα -
Μου αρέσει που στο κοντινό βουνό δεν κυκλοφορεί ψυχή!Στην αλεξ/πολη?? εγω δεν εχω βρει καμια σουπερ ντουπερ διαδρομη ρε γμτ.. Μονο στον Κιρκα παω καμια φορα αλλα ειναι ψιλο γτπ..
Οριστε;;; Πάτα το 0! Κίρκη την λένε!
Εκτός απ' την Κίρκη (που καθόλου γτπ δεν είναι), υπάρχει και το Μάκρη-Δίκελλα-Μεσήμβρια, αλλά τώρα καλοκαιριάτικα μπορεί να πέσεις σε τίποτα ανυποψίαστους λουόμενους. Ωραία είναι και η διαδρομή πάνω απ' την Αισύμη, αλλά είναι σχετικά μακρυά μέχρι να φτάσεις εκεί.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εκτός απ' την Κίρκη (που καθόλου γτπ δεν είναι), υπάρχει και το Μάκρη-Δίκελλα-Μεσήμβρια, αλλά τώρα καλοκαιριάτικα μπορεί να πέσεις σε τίποτα ανυποψίαστους λουόμενους. Ωραία είναι και η διαδρομή πάνω απ' την Αισύμη, αλλά είναι σχετικά μακρυά μέχρι να φτάσεις εκεί.
0 λεγεται και Κιρκας! Τουλαχιστον ετσι τον εμαθα μεγαλωνοντας εκει Μάκρη-Δικελλα-Μεσημβρια το καλοκαιρι δεν λεει και γενικα δυσκολα θα πετυχεις να μην εχει κινηση ακομα και τον χειμωνα. Αισυμη εχω να παω απο τοτε που ημουν 10 χρονων και δεν ξερω...
Στην κιρκη εχω ανεβει κανα 2 φορες αλλα την μια κατι προβατα κανανε πορεια για την απελευθερωση ενος φιλου τους απο τα σφαγεια και γι'αυτο εχω ξενερωσει λιγο! -
...αλλα την μια κατι προβατα κανανε πορεια για την απελευθερωση ενος φιλου τους απο τα σφαγεια...Η οποία κατέληξε στην Αμερικανική πρεσβεία να υποθέσω;
-
0 λεγεται και Κιρκας! Τουλαχιστον ετσι τον εμαθα μεγαλωνοντας εκει Μάκρη-Δικελλα-Μεσημβρια το καλοκαιρι δεν λεει και γενικα δυσκολα θα πετυχεις να μην εχει κινηση ακομα και τον χειμωνα. Αισυμη εχω να παω απο τοτε που ημουν 10 χρονων και δεν ξερω...
Στην κιρκη εχω ανεβει κανα 2 φορες αλλα την μια κατι προβατα κανανε πορεια για την απελευθερωση ενος φιλου τους απο τα σφαγεια και γι'αυτο εχω ξενερωσει λιγο!Πρώτη φορά τ' ακούω!
Πρόβατα κλπ μπορείς να συναντήσεις μόνο στο πρώτο κομμάτι της διαδρομής, το πιο ανοιχτό, που έχει και περίεργο (λέγε με χάλια) οδόστρωμα). Από εκεί που αρχίζει και 'κλείνει' και ανεβαίνει η διαδρομή (μετά από μια χαρακτηριστική φουρκέτα) δεν έχω συναντήσει ποτέ πρόβατα. Φτιάχτηκε και ένα κομμάτι που σκαβοταν για τον αγωγό φυσικού αερίου, οπότε γλιτώσαμε και τα φορτηγά.
-
Εχω καιρο να παω... Μου φαινεται το καλοκαιρι θα κανω μια εξορμηση!
-
λεγεται ΚΑΙ Κιρκας
οπως οι Σαπες λεγονται και Σαψι -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
λεγεται ΚΑΙ Κιρκας
οπως οι Σαπες λεγονται και ΣαψιΑκριβως!
-
Στην αλεξ/πολη?? εγω δεν εχω βρει καμια σουπερ ντουπερ διαδρομη ρε γμτ.. Μονο στον Κιρκα παω καμια φορα αλλα ειναι ψιλο γτπ..Σταθμός Μέστης-Παραλία Πετρωτών ή Σταθμός Μέστης-Μαρώνεια , αλλά πέφτει λίγο μακριά όπως και το Αισύμη-Λεπτοκαρυά-Κορυφή Πανόραμα.
Πάντως Κιρκάς rules αλλά είναι car-breaker, ίσως και breaks-tires-breaker . Απορώ πως τα λάστιχα του Χάρη αντέχουν ακόμη..
Μίνι ανάβαση είναι και το Λατομεία Πλάκας-Ραντάρ Πλάκας στο βουνό πάνω από τη Μακρη.
Για να είμαι on topic.. αυτές οι διαδρομές μου αρέσουν πολύ. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Μίνι ανάβαση είναι και το Λατομεία Πλάκας-Ραντάρ Πλάκας στο βουνό πάνω από τη Μακρη.
Για να είμαι on topic.. αυτές οι διαδρομές μου αρέσουν πολύ.+1
πολυ καλη διαδρομη!!
πηγαινω συχνα , και την αραζω πανω στις ανεμογεννητριες και βλεπω ηλιοβασιλεμα κλπΕν-Ντιτ : οχι πανω-πανω στις ανεμοπγεννητριες, απο κατω, μεσα η εξω απο το αμαξι.
-
, είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι
Flower power ή spiderman?
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]