-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τι λες ρε μεγάλη... -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τι λες ρε μεγάλε...
Το πιο elegant χρώμα για Μκ2 το αποκαλείς καγκουριά;...
Που το είχε επιλέξει η ίδια η Mazda για τα εξώφυλλα των φυλλαδίων της και των CD της;
Αφού πρόκειται για κάτι τόσο υποκειμενικό, γιατί είσαι τόσο απόλυτος; Για μένα, καγκουριά είναι το ασημί, που είναι τελείως άοσμο και μυρίζει ναφθαλίνη...ΥΓ. Κι όχι, το δικό μου Miata είναι μαύρο.
Θα συμφωνήσω τόσο για το περτικαλί όσο και για το ασημί
-
-
artemis.gif ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Είμαι κάτοχος ενός NB ’00, αν κ αρχικά σκεφτόμουν να το δώσω κ να αγοράσω μια R170, τελικά αναθεώρησα βλέποντας πόσο αρνητικοί είναι όλοι με την συγκεκριμένη αγορά.
Το ερώτημα μου είναι το εξής ,επειδή εμφανισιακά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει τόσο το δικό μου εν αντιθέσει με το facelift το οποίο βρίσκω πανέμορφο(γούστα είναι αυτά).Τι μου προτείνετε ,να το πουλήσω(αν μπορέσει να πουληθεί) κ με 2-3 χιλιαρικάκια παραπάνω να αγοράσω ένα NBFL που βρίσκεται υπό πώληση(το αυτοκίνητο είναι εγγυημένο διότι ο κάτοχος του είναι γνωστός από σωματείο) ή να κρατήσω το δικό μου κ να προσθέσω το τριακτίνιο ,τα φανάρια κ τον προφυλακτήρα του facelift?(υπάρχουν κ άλλες διαφορές μεταξύ των 2?)
Έχω την εντύπωση ότι τα λεφτά είναι ίδια πάνω κάτω κ στις 2 περιπτώσεις.
Οι απόψεις γνωστών μου διίστανται ,από την μια κάποιοι μου λένε ότι θα καταντήσει κανγκούρικο με τις συγκεκριμένες αλλαγές ,από την άλλη μου λένε άλλοι να το κρατήσω ,μιας κ δεν μου παρουσίασε ουδέποτε πρόβλημα ,προχωρώντας στις αλλαγές. -
Ο χρήστης supreme έγραψε:
Οι απόψεις γνωστών μου διίστανται ,από την μια κάποιοι μου λένε ότι θα καταντήσει κανγκούρικο με τις συγκεκριμένες αλλαγές ,από την άλλη μου λένε άλλοι να το κρατήσω.Μας μπέρδεψες. Δηλαδή οι γνωστοί σου σου λένε είτε να το κρατήσεις, είτε να...το κρατήσεις...;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Οι απόψεις γνωστών μου διίστανται ,από την μια κάποιοι μου λένε ότι θα καταντήσει κανγκούρικο με τις συγκεκριμένες αλλαγές ,από την άλλη μου λένε άλλοι να το κρατήσω.
Μας μπέρδεψες. Δηλαδή οι γνωστοί σου σου λένε είτε να το κρατήσεις, είτε να...το κρατήσεις...;
Πάμε πάλι, γιατί από ότι φαίνεται πρέπει να διευκρινίζω τα ευκόλως εννοούμενα!
Οι απόψεις γνωστών μου διίστανται ,από την μια κάποιοι μου λένε ότι θα καταντήσει κανγκούρικο με τις συγκεκριμένες αλλαγές** ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ NBFL** από την άλλη μου λένε άλλοι να το κρατήσω,μιας κ δεν μου παρουσίασε ουδέποτε πρόβλημα ,προχωρώντας στις αλλαγές.
Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα αν κ νομίζω ότι είσαι ο μόνος που δεν το κατάλαβε! (ή καλύτερα θέλησες να κάνεις πως δεν το κατάλαβες)
-
** αν κ νομίζω ότι είσαι ο μόνος που δεν το κατάλαβε**!Μα δεν απάντησε κανένας άλλος!!
-
Πάμε πάλι, γιατί από ότι φαίνεται πρέπει να διευκρινίζω τα ευκόλως εννοούμενα!Ναι, γιατί είμαι και χαζό παιδάκι
Οι απόψεις γνωστών μου διίστανται ,από την μια κάποιοι μου λένε ότι θα καταντήσει κανγκούρικο με τις συγκεκριμένες αλλαγές** ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ NBFL** από την άλλη μου λένε άλλοι να το κρατήσω,μιας κ δεν μου παρουσίασε ουδέποτε πρόβλημα ,προχωρώντας στις αλλαγές.
Μάλιστα. Κι εγώ με την κουρτίνα 1 είμαι, λοιπόν. Αν και δεν ξέρω σε τι θα σε βοηθήσει μία ακόμα γνώμη.
Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα αν κ νομίζω ότι είσαι ο μόνος που δεν το κατάλαβε! (ή καλύτερα θέλησες να κάνεις πως δεν το κατάλαβες)
Έχω άλλες εναλλακτικές για να ασχολείται ο κόσμος μαζί μου
-
Αν είναι να κάνεις παράθεση σε ενα ποστ να κάνεις ολόκληρη την πρόταση ώστε να μην αλλοιώνετε το νόημα της φράσης ,όχι επιλεκτικά όπως ο φίλος σου!
Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα αν κ νομίζω ότι είσαι ο μόνος που δεν το κατάλαβε! (ή καλύτερα θέλησες να κάνεις πως δεν το κατάλαβες) :whistlink:
Btw αν δεν γνωρίζετε περι διαφορών NB με NBLF , δεν υπάρχει λόγος να απαντάτε απλά για να γράψετε κάτι,αφήστε κανέναν άλλο να απαντήσει που να γνωρίζει σχετικά με αυτό..
Το ερώτημα μου ήταν άλλο κ το μόνο που γράφετε είναι άσχετα ποστ! -
Στην περίπτωση λοιπόν που εσύ δεν κατάλαβες (ή δε θέλησες να καταλάβεις), σου προτείνω να πάρεις το NBFL.
-
Στην περίπτωση λοιπόν που εσύ δεν κατάλαβες (ή δε θέλησες να καταλάβεις), σου προτείνω να πάρεις το NBFL.+1
Aγοράζοντας το NBFL θα έχεις κάτι γνήσιο και όχι κάτι 'μπασταρδεμένο' το οποίο μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στην μεταπωλητική του αξία! -
Btw αν δεν γνωρίζετε περι διαφορών NB με NBLF , δεν υπάρχει λόγος να απαντάτε απλά για να γράψετε κάτι,αφήστε κανέναν άλλο να απαντήσει που να γνωρίζει σχετικά με αυτό..
Το ερώτημα μου ήταν άλλο κ το μόνο που γράφετε είναι άσχετα ποστ!Να κάνω και εγώ ένα άσχετο ποστ: Θα μας πει κάποιος -έστω χοντρικά- τις διαφορές μεταξύ NB και NBFL να ανοίξουμε τα μάτια μας;
Έχουν περάσει χρόνια από την μελέτη που είχα κάνει για το διδακτορικό μου με θέμα 'Japanese Roadster Generation'.
-
[list:fd7q23ci][:fd7q23ci]Εμφανισιακές αλλαγές, κυρίως στη μάσκα και στα πίσω φωτιστικά σώματα[/fd7q23ci]
[:fd7q23ci]Αλλαγμένο εσωτερικό, επανασχεδιασμένα όργανα[/fd7q23ci]
[:fd7q23ci]Νέα σχεδίαση στα καθίσματα, πιο εργονομικά[/fd7q23ci]
[:fd7q23ci]22% καλύτερη στρεπτική ακαμψία[/fd7q23ci]
[:fd7q23ci]Μεγαλύτερα φρένα[/fd7q23ci]
[:fd7q23ci]Σφιχτότερη ανάρτηση[/fd7q23ci][/list:u:fd7q23ci]Αν και καλύτερα να έγραφε κάποιος που ξέρει...
-
Περίμενε λίγο καιρό ακόμα και πάρε το καινούργιο ΜΧ...
Είμαι κατά σε οποιαδήποτε εκμορντενοποίηση, άσε που δεδομένου του καινούργιου θα το βαρεθείς να το βλέπεις συντομότερα (ξέρω, θα μου πεις ότι το ΜΚ2.5 είναι το πιο όμορφο αλλα επειδή θα βλέπεις όλο και περισσότερα ΜΚ3 θα τα συνηθίσεις και θα σου αρέσουν καλύτερα μετά από λίγο καιρό...εγώ έτσι παθαίνω).
Τώρα για το R170 εξαρτάται από το τι θέλεις να κάνεις με αυτό. Είναι μεγάλο αυτοκίνητο και σαφέστατα λιγότερο παιχνιδιάρικο από το ΜΧ. Και φυσικά θα είναι τουλάχιστον 5ετίας για να πλησιάζεται οπότε και το κόστος/ενασχοληση για τη συντήρησή του δεν θα έχει καμία σχέση με το ΜΧ. Αυτό με την προϋπόθεση οτι θα βριες κάποιο με 'σωστή' οροφή και όχι πολύ ταλαιπωρημένο...Στα + ότι είναι πολύ πιο ταξιδιάρικό και άνετο.
Στα - ότι αν το χτυπήσεις... -
Στην περίπτωση λοιπόν που εσύ δεν κατάλαβες (ή δε θέλησες να καταλάβεις), σου προτείνω να πάρεις το NBFL.εσένα σου προτείνω να πουλήσεις το Μκ2,5 και να πάρεις smart.
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
Στην περίπτωση λοιπόν που εσύ δεν κατάλαβες (ή δε θέλησες να καταλάβεις), σου προτείνω να πάρεις το NBFL.
εσένα σου προτείνω να πουλήσεις το Μκ2,5 και να πάρεις smart.
Αυτό θα ήταν όντως μία smart κίνηση. Με έβαλες σε σκέψεις.
-
μπλά μπλα μπλαΕυχαριστώ! Αν έχετε τίποτα επεξηγηματικά και έγκυρα λινκ για γενιές κλπ., θα με ενδιέφεραν πολύ.
-
Υπονοείς ότι δε σε κάλυψα;
-
Μία ψήφο κι από μένα στο facelift. Καθ΄ότι είχα Μκ2 πριν πάρω το Μκ2.5, μπορώ να σου πω ότι η κίνηση αξίζει με χίλια ! Ειδικά αν συνδυαστεί με αναβάθμιση από 1.6 σε 1.8, αν βέβαια σε απασχολεί κάτι τέτοιο (εννοώ οδηγικά).
Mazda MX-5