-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ειπε και ενα ωραιο σεναριο, οτι φοβηθηκε μην τον χτυπησει ο Αγγλος (γι'αυτο τον πλακωσε απο πριν)...σωστος ο Ομαρ Ταριφ... εκανε pre-emptive strike...
Τεσπα, ελπιζω να του αφαιρεσουν την αδεια προς παραδειγματισμο
-
Ενταξει ρε παιδιά πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπα, τις βαλίτσες τις άφησε λέει 2 χλμ πιο κάτω. Και δεν πήρε και το μεροκάματο του....δλδ είστε πολυ αλητες ώρες ώρες!
Αντι να είσαστε με τον ντοπιο φτωχό βιο-παλεστή είσαστε με τον αλλοδαπό λεφτά που γυρνάει τας Ευρωπας με τα κουτσουβελα και βλέπει μπαλα!
-
Αν θελει ο δικαστης τοτε μπορει να τον βαλει για **πολλα **χρονια μεσα (βιαιοπραγία,εγκατάλειψη,κλοπη,εκβιασμός,κατω απο 10 χρονια δεν θα επεφτε η ταρίφα με τίποτα), αλλα δεν τρεφω αυταπατες...τουλαχιστον να του αφαιρεσουν την αδεια...αν υποθεσουμε οτι εχει αδεια!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ενταξει ρε παιδιά πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπα, τις βαλίτσες τις άφησε λέει 2 χλμ πιο κάτω. Και δεν πήρε και το μεροκάματο του....δλδ είστε πολυ αλητες ώρες ώρες!Αντι να είσαστε με τον ντοπιο φτωχό βιο-παλεστή είσαστε με τον αλλοδαπό λεφτά που γυρνάει τας Ευρωπας με τα κουτσουβελα και βλέπει μπαλα!
Ταξικοί διαχωρισμοί για ένα συγκεριμένο συμβάν με παράνομες ενέργειες ?
-
Ενταξει ρε παιδιά πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπα, τις βαλίτσες τις άφησε λέει 2 χλμ πιο κάτω. Και δεν πήρε και το μεροκάματο του....δλδ είστε πολυ αλητες ώρες ώρες!Αντι να είσαστε με τον ντοπιο φτωχό βιο-παλεστή είσαστε με τον αλλοδαπό λεφτά που γυρνάει τας Ευρωπας με τα κουτσουβελα και βλέπει μπαλα!
Ουάου... ωραία λογική
Το ότι διέπραξε σωρεία ποινικών αδικημάτων μπαίνει σε δεύτερη μοίρα επειδή αυτός είναι 'βιοπαλαιστής' και οι τουρίστες ήταν 'λεφτάδες'; (τα οποία συμπεράσματα είναι αυθαίρετα βέβαια) -
Πλάκα κάνει ο Ρατ ρε συ!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πλάκα κάνει ο Ρατ ρε συ!Ζητάω συγγνώμη τότε, το προχωρημένο της ώρας όμως και το πήξιμο που μου έχει προκαλέσει το διάβασμα δε μου επιτρέπει να πιάνω τις πλάκες
Ίσως είναι καλύτερα να μασάω παρά να μιλάω μερικές φορές... -
Έλα ρε συ... it's ok που λένε και στο χωριό μου... μια παρέα ήμαστε όλοι.
-
μα καλά πόσο ηλίθιος (ψεύτης) είναι ...θέλει να μας πείσει τώρα ότι άφησε τις βαλίτσες 2 χλμ πιο κάτω χύμα στον δρόμο;
πλάκα μας κάνει;
-
Ο χρήστης in.gr έγραψε:
*Κατά την απολογία του, ισχυρίσθηκε ότι έγινε λάθος και αντί να πάνε κατευθείαν στο Μάτι πήγαν πρώτα στη λεωφόρο Ποσειδώνος, επειδή νόμισε ότι κατευθύνονταν σε άλλο ξενοδοχείο, και όταν διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν αυτός ο προορισμός πήγαν στη συνέχεια στο ξενοδοχείο που είχε κλείσει ο Βρετανός, «γι' αυτό και το ταξίμετρο έγραψε τόσα πολλά χρήματα».Όταν δημιουργήθηκε το επεισόδιο έξω από το ξενοδοχείο, ο 45χρονος είπε ότι έφυγε βιαστικά γιατί κοντά βρίσκονταν και άλλοι Αγγλοι φίλαθλοι και φοβήθηκε μήπως τον χτυπήσουν.
Αργότερα, όταν διαπίστωσε ότι είχε πάρει μαζί και τις βαλίτσες, τις άφησε στο δρόμο, στην περιοχή του Νέου Βουτζά, με το σκεπτικό ότι κάποιος θα τις έβρισκε και θα τις παρέδιδε στην Αστυνομία. **Οι αποσκευές, όμως, δεν βρέθηκαν. ***
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ενταξει ρε παιδιά πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπα, τις βαλίτσες τις άφησε λέει 2 χλμ πιο κάτω. Και δεν πήρε και το μεροκάματο του....δλδ είστε πολυ αλητες ώρες ώρες!
Αντι να είσαστε με τον ντοπιο φτωχό βιο-παλεστή είσαστε με τον αλλοδαπό λεφτά που γυρνάει τας Ευρωπας με τα κουτσουβελα και βλέπει μπαλα!
μα καλά πόσο ηλίθιος (ψεύτης) είναι ...θέλει να μας πείσει τώρα ότι άφησε τις βαλίτσες 2 χλμ πιο κάτω χύμα στον δρόμο;
πλάκα μας κάνει;
Ρε σείς γιατί δεν τον πιστεύτε τον άνθρωπο και ακούτε τον άλλον τον Άγγλο ( χαλαρά κύναιδος και η φαμίλια είναι για συγκάλυψη ) έχει δίκιο ο παλίκαρος....
Απίστευτος πάντως...συνεχίζει να ψάχνει για μαλάκες.... -
Εγω παντως τα αποφευγω σαν το διαολο τα ταξι πια.Νισάφι πια.Καλυτερα να πηζω στην κινηση και να ψαχνω parking και να το πληρωσω και χρυσο.
Θεωρητικα θα ηταν ενα πολύ καλό μεσο να πας αρκετά φτηνα και πρακτικά (εφόσον θεωρητικα το σταματας οπου θες) στην δουλεια σου εαν δεν υπηρχαν καποια 'προβληματάκια':
Δεν παω αεροδρομιο (στα @ρχιδια μου αν χασεις το αεροπλανο).
Δεν παω Ψυχικο.Δεν παω οπου θες εσυ,αλλα οπου θελω ΕΓΩ.Δεν αναβω aircondition γιατι στοιχίζει.Αμα λαχει καπνίζω σαν αράπης (μεσα στο ταξι που βραζει στους 50 C γιατι δεν αναβω και aircondition. Αμα σου βασταει ξανα παρε ταξι).
Βάζω και αλλους δυο μεσα και μετα σε βαζω να πληρωνεις για τις δικες τους παρακαμψεις.
Βάζω διπλή ταρίφα από τις 23.50.Δεν παώ πουθενά στο διαστημα 22.00-23.50
Σου χρεωνω βαλιτσες,αεροδρομια,κυριακη κοντη γιορτη και γενικα οτι ναναι.
Σου αναλυω την κοσμοθεωρία μου (αυτο ενταξει,το παλευεις),φυσικα ψηφιζω Καρατζαφέρη και πρεπει να ακουσεις πολλες φορες οτι 'τους αλλους τους σιχάθηκα πια'
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω παντως τα αποφευγω σαν το διαολο τα ταξι πια.Νισάφι πια.Καλυτερα να πηζω στην κινηση και να ψαχνω parking και να το πληρωσω και χρυσο.Θεωρητικα θα ηταν ενα πολύ καλό μεσο να πας αρκετά φτηνα και πρακτικά (εφόσον θεωρητικα το σταματας οπου θες) στην δουλεια σου εαν δεν υπηρχαν καποια 'προβληματάκια':
Δεν παω αεροδρομιο (στα @ρχιδια μου αν χασεις το αεροπλανο).
Δεν παω Ψυχικο.Δεν παω οπου θες εσυ,αλλα οπου θελω ΕΓΩ.Δεν αναβω aircondition γιατι στοιχίζει.Αμα λαχει καπνίζω σαν αράπης (μεσα στο ταξι που βραζει στους 50 C γιατι δεν αναβω και aircondition. Αμα σου βασταει ξανα παρε ταξι).
Βάζω και αλλους δυο μεσα και μετα σε βαζω να πληρωνεις για τις δικες τους παρακαμψεις.
Βάζω διπλή ταρίφα από τις 23.50.Δεν παώ πουθενά στο διαστημα 22.00-23.50
Σου χρεωνω βαλιτσες,αεροδρομια,κυριακη κοντη γιορτη και γενικα οτι ναναι.
Σου αναλυω την κοσμοθεωρία μου (αυτο ενταξει,το παλευεις),φυσικα ψηφιζω Καρατζαφέρη και πρεπει να ακουσεις πολλες φορες οτι 'τους αλλους τους σιχάθηκα πια'
Σου αναλύω ότι τα Οκτάβια είναι καλύτερα από τα Αβένσις...και μαλάκες ταρίφες που τα αγοράσατε εσείς...
Εχω μαμήσει ότι θηλυκό υπάρχει επάνω στην γη...ρε εσύ μαμάς...πούστης είσαι;
-
Σου εξηγω οτι επι Χουντας ηταν η μονη περιοδος που εγιναν εργα στην Ελλαδα και οτι, προκειμενου να μπει ταξη στον τοπο, δεν πειραζει που τις εφαγαν και μερικοι. Αυτα με τις φυλακες και τα βασανιστηρια ειναι ψεμματα παντως. (μαλλον τοτε πηρε την αδεια).
Σου αναλυω οτι αυτα τα καινουρια ντιζελ ειναι μαλακιες αυτοκινητα και οτι τα παλια ηταν καλυτερα, γιατι τα μαστορευαμε μονοι μας. Το δε νεφος καπνου που εβγααζν τα παλια δεν εκανε κακο στον ανθρωπινο οργανισμο, απλα φαινοταν ασχημο στο ματι μονο.
Βριζω τον πελατη που ζητησε τα ρεστα του (αϊ στο διαλο ρε γυφτο, που θελεις και ρεστα 30 λεπτα) μολις βγει απο το ταξι. Βριζω και αυτους που ζητουν να μην πληρωσουν το κοστος των παρακαμψεων (αφου στο ειπα κυρα μου, θα παμε μεσω Λαμιας...)
-
...και φυσικά στο background το ραδιόφωνο να παίζει παράσιτα...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Σου εξηγω οτι επι Χουντας ηταν η μονη περιοδος που εγιναν εργα στην Ελλαδα και οτι, προκειμενου να μπει ταξη στον τοπο, δεν πειραζει που τις εφαγαν και μερικοι. Αυτα με τις φυλακες και τα βασανιστηρια ειναι ψεμματα παντως. (μαλλον τοτε πηρε την αδεια).Καθαρά κουμουνιστική προπαγάνδα του χειρίστου είδους είναι αυτά τα ψεύδη...
-
Εγώ παίδες γενικά τους καταλαβαίνω τους ταρίφες και παρά την κοινή πεποίθηση για μένα οδηγούν άλλον καλά. Ωστόσο σκάνε πολλές καλές ατάκες! Ιδού το δικό μου τοπ 3 που έχω ακούσει:
'Οι γυναίκες είναι μόνο για να καταπίνουν τα υγρά!'
'Εγώ είχα πάει στο βιετνάμ και είχα σκοτώσει 5000 (!!!!!!) βιετκόνγκ, αλλά καλά τους έκανα γιατί ήταν κουμμούνια!'
'Αι κουνήσου μωρή έχεις και το μαλάκα με το μουστάκι δίπλα!!!!' (η καλύτερη από όλες, άλλο να το βλέπεις και άλλο να το διαβάζεις!!!)
-
Το τι λενε για τους μοτοσυκλετιστες μην το συζητησουμε ετσι
Ειναι 100% αποδεδειγμενο οτι οι χειροτεροι πελατες για τους ταριφες, ειναι οι χρηστες δικυκλου
Εχουν βγαλει και συνθημα
''Οι μοτοσυκλετιστες ειναι πονηροι και θελουν το κακο μας, μπαινουν μες τα μαγειρια και τρων το φαγητο μας''
Οκ, καπως ετσι...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ειναι 100% αποδεδειγμενο οτι οι χειροτεροι πελατες για τους ταριφες, ειναι οι χρηστες δικυκλουΧιχι, μού θύμισες αυτό, από αυτό το κλασσικό άρθρο:
Συνεχίζουμε με τους ταξιτζήδες. Ο ταξιτζής είναι σχεδόν άτρωτος. Στο φανάρι, ο ταξιτζής είναι ακίνδυνος. Ο ταξιτζής είναι αδηφάγο ον και μπορεί να χτυπηθεί ΜΟΝΟ στο στομάχι. Κλείστε του την οπτική γωνία προς την στάση των λεωφορείων, ώστε να μην ξέρει αν υπάρχει πελάτης που του κάνει σήμα για κούρσα. Ο ταξιτζής δεν χτυπιέται αλλιώς. Δεν τον ενδιαφέρουν οι κόντρες. Δεν νιώθει την ανάγκη να είναι φιλικός. Δεν τον απασχολεί τίποτα. Μόνο οι κούρσες. Πολλές κούρσες. Στερώντας του τις κούρσες, τον καταδικάζετε σε αργό και βασανιστικό θάνατο.
-
Αυτο με την χουντα δεν το ηξερα.Αλλα το εχω ακουσει και εγω απο ταριφα.Ηταν τοτε με τα επεισοδια στην Λαθριου.'Mια χουντα θα μας σωσει',μου ελεγε.Βεβαια ηταν και 50αρης.Ναι,ναι του ελεγα,για να μην με πρηζει.
Μια φορα που προσπαθησα να ανοιξω διαλογο με ταριφα δεν εβγαλα νοημα.Ενω δεν ειχε προτεραιοτητα,μου πεταχτηκε απο παραδρομο.Οταν τον πλαγιασα στο φαναρι και τον ρωτησα πως πεταγεσαι ετσι,μου πεταξε το κορυφαιο'αφου με ειχες δει γιατι δεν σταματησες?' .'Τι σε ειχα δει ρε μεγαλε,αφου δεν ειχες προτεραιοτητα και δεν στην παραχωρησα γιατι δεν περιμενεις?'.Φυσικα δεν απαντησε αλλα οταν ειπε 'γιατι εσυ δεν το κανεις?',του λεω 'τετοιες μ@λακιες τις κανεις εσυ,γιατι εγω οχι.'
Παλιομαλ@κες ταριφες.
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες