-
Χρήστο, δηλαδή εσένα λειτουργεί κανονικά?
Θα δοκιμάσω στο PC του σπιτιούυυυυ!!!!
-
Εγώ έχω Mac.
-
Κι εγω προσπαθώ να κάνω το PC μου να μοιάζει με Mac...
-
Μια ματιά στο πολυαναμενόμενο Leopard. Δείχνει υπέροχο!
Το μόνο που με χαλάει είναι ότι το iChat θα εξακολουθεί να μην υποστηρίζει msn. Μπορείς βέβαια να το συνδέσεις μέσω jabber όπως έχω κάνει τώρα, αλλά η κάμερα και οι μεταφορές φακέλων δεν δουλεύουν.
-
[quote='Ernest']
Η αδερφή μου έχει ένα Acer τριετίας και έπαθε (αν κατάλαβα καλά) ακριβώς το ίδιο! Κι εγώ πίστευα οτι η επισκευή θα ήταν ασυμφορη, αλλά τελικά πήγε στην Acer και επισκευάστηκε με 70 -
Δεν έχω εγκατεστημένο κάποιο p2p (και δεν θέλω να εγκαταστήσω), δεν έχω κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο firewall του router μου για να μπορώ να κατεβάζω torrents και θέλω να κατεβάσω μερικά mp3.
Εναλλακτικές;Υπάρχει κανένας τρόπος να κανει κανείς αναζήτηση στα αρχεία που υπάρχουν στο rapidshare?
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δεν έχω εγκατεστημένο κάποιο p2p (και δεν θέλω να εγκαταστήσω), δεν έχω κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο firewall του router μου για να μπορώ να κατεβάζω torrents και θέλω να κατεβάσω μερικά mp3.
Εναλλακτικές;Υπάρχει κανένας τρόπος να κανει κανείς αναζήτηση στα αρχεία που υπάρχουν στο rapidshare?
Εχεις pm...
-
Το Limewire δεν σου κάνει;
-
Κι αυτό p2p δεν είναι;
Βασικά, όπως καταλαβαίνετε, θέλω να ρισκάρω όσο το δυνατόν λιγότερο... -
Κι αυτό p2p δεν είναι;
Βασικά, όπως καταλαβαίνετε, θέλω να ρισκάρω όσο το δυνατόν λιγότερο...Να ρισκαρεις ΤΙ?
-
Είμαι λιγο υποχόνδριος
Αφ ενός θέλω να έχω εγκατεστημένα μόνο τα απολύτως απαραίτητα στο συγκεκριμένο pc και αφ εταίρου θέλω να είναι και όσο γίνεται περισσότερο προστατευμένο από εξωτερικές απειλές, γι'αυτό και είμαι επιφυλακτικός σε ότι προϋποθέτει χαλάρωση των ελέγχων του firewall ή του antivirus.
Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός αλλά θέλω να έχω το κεφάλι μου (όσο γίνεται) ήσυχο. -
....
-
κόρσα, τι είδα στο εμεσέν? Άτακτη φυγή των βίστα γιατί δεν μπορούν να κάνουν διαχείριση μνήμης?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Είμαι λιγο υποχόνδριος
Αφ ενός θέλω να έχω εγκατεστημένα μόνο τα απολύτως απαραίτητα στο συγκεκριμένο pc και αφ εταίρου θέλω να είναι και όσο γίνεται περισσότερο προστατευμένο από εξωτερικές απειλές, γι'αυτό και είμαι επιφυλακτικός σε ότι προϋποθέτει χαλάρωση των ελέγχων του firewall ή του antivirus.
Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός αλλά θέλω να έχω το κεφάλι μου (όσο γίνεται) ήσυχο.καλου κακου αποσυνδεσου απο το ιντερνετ... ποτε δεν ξερεις!
JESUS MAN.... δεν θες firewall, δεν θες antivirus... αλλα ενα καλο ψυχιατρο και πολλα αγχολυτικα
Βαλε το μtorrent! Δεν θελει install, δεν χρειαζετε να κανεις τιποτα... και μην ξεχασεις εκεινο το κοκταιλ με zanax και hypnostedon...
δεν πας να δεις αν ερχομαι ρε μαλακα;
με ξέρεις κι απο χτες; -
Mην το παρεξηγείς το παιδί μόλις βγήκε από το ψυχιατρείο της Σταυρούπολης . έχω λιώσει
Σοβαρά τώρα...Δεν υπάρχει φόβος από torrent για την ακρίβεια το limewire είναι πιο επικίνδυνο. Κατέβασε ένα μtorrent ή ένα Azureus ( αν έχει RAM το μηχάνημα σου ) και θα είσαι ΟΚ
Για port forward στο router σου δες εδώ http://portforward.com/routers.htm[/list] -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Mην το παρεξηγείς το παιδί μόλις βγήκε από το ψυχιατρείο της Σταυρούπολης . έχω λιώσει+1
αλλά εγώ στο σφύριξα το θέμα παλιοκελλερμαν. -
ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!
-
με ξέρεις κι απο χτες;καλα man... σορρυ αλλα παρεξηγησες...
-
Ηρωϊκές. Ο ροζούλης είπε
Driver said:
tis popis k simera
Driver said:
/yupi
Driver said:
pao na kano mpanio k erxomai na min xaso tipota
και έφυγε -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
με ξέρεις κι απο χτες;καλα man... σορρυ αλλα παρεξηγησες...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]