-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πως αντιγράφουμε ρε παιδιά βίντεο ή μουσική σε cd απ το youtube?Ψάχνεις για το: 'YouTube Grabber 1.0.0.1.exe' ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα,
και μετά για έναν video format converter σαν το: 'Total Video Converter 3.02'Προσοχή γιατί τώρα τελευταία κάποια (λίγα) είναι κλειδωμένα.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Πως αντιγράφουμε ρε παιδιά βίντεο ή μουσική σε cd απ το youtube?
Ψάχνεις για το: 'YouTube Grabber 1.0.0.1.exe' ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα,
και μετά για έναν video format converter σαν το: 'Total Video Converter 3.02'Προσοχή γιατί τώρα τελευταία κάποια (λίγα) είναι κλειδωμένα.
sto google?
to DivX den κάνει?
-
είσαι θεός
κατέβασα την έκδοση 1.0.0.0 (πράσινο φόντο).Θα πειραματιστώ και θα σου πω απορίες....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installationμου βγαζει αυτη την μπουρδα.....
πηγα να κανω νεα εγκατασταση windows vista σε ολοκαινουργιο σκληρο δισκο και περνω αυτο το μηνυμα.... τι να κανω???
Τι χωρητικότητος είναι ο δίσκος ; Τα Vista θέτουν ελάχιστο όριο ( ανάλογα με την έκδοση ) από 10 έως 16 GB. Τι τεχνολογίας είναι ( SATA , IDE , SCSI ); Τι έκδοση Vista ;
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Μήπως τα vista είναι για αναβάθμιση;
Ψάχνουν παλιά έκδοση windows που πληρεί τις προδιαγραφές για αναβάθμιση (XP).
οχι
ειναι κανονικα
(κοπια)- Δες αν είναι ενεργοποιημένη στο bios η επιλογή για RAID. Αν είναι, απενεργοποίησέ την.
Σωστό και αυτό , αλλιώς θέλει driver. Πάντως εάν ήταν σε RAID το πολύ να μην τον έβλεπε. Εφ' όσον λέει για κριτήρια νομίζω πως κάτι τρέχει με το δίσκο.
-
Αγαπητοί συνφορουμίστες καλησπέρα.
Θέλω παρακαλώ την πολύτιμη βοήθειά σας, στο εξής θέμα:
Εχω ένα (μια φορά κι ένα καιρό) καλό laptop, το οποίο τά ΄παιξε
Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα Acer Ferrari AMD Athlon XP2500+ 512Mb RAM και οθόνη 15αρα 1600χ1400. Το μηχανάκι δουλεύει, αλλά η οθόνη έσβησε ξαφνικά (κάτι ψιλοφαίνεται στο βάθος)
Σε τ/φ επικοινωνία που είχα με τον πωλητή (Πλαίσιο) έμαθα το αναμενόμενο, οτι δηλ πρέπει να σταλεί στην Acer για να ενημερωθώ για το κόστος και την δυνατότητα επισκευής. Με δεδομένο οτι το μηχανάκι ειναι άνω των τριών ετών, αλλά εξακολουθεί να κάνει την δουλειά του (ακόμα και τώρα με εξωτερική οθόνη) τι με συμβουλεύετε να κάνω?
Μήπως είχε κανείς αντίστοιχο πρόβλημα και μπορεί να με κατατοπίσει για το κόστος ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων... -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα Acer Ferrari AMD Athlon XP2500+ 512Mb RAM και οθόνη 15αρα 1600χ1400. Το μηχανάκι δουλεύει, αλλά η οθόνη έσβησε ξαφνικά (κάτι ψιλοφαίνεται στο βάθος)
Σε τ/φ επικοινωνία που είχα με τον πωλητή (Πλαίσιο) έμαθα το αναμενόμενο, οτι δηλ πρέπει να σταλεί στην Acer για να ενημερωθώ για το κόστος και την δυνατότητα επισκευής. Με δεδομένο οτι το μηχανάκι ειναι άνω των τριών ετών, αλλά εξακολουθεί να κάνει την δουλειά του (ακόμα και τώρα με εξωτερική οθόνη) τι με συμβουλεύετε να κάνω?
Μήπως είχε κανείς αντίστοιχο πρόβλημα και μπορεί να με κατατοπίσει για το κόστος ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...μία καλή λύση είναι αυτή... [ κλικ ]
και πάρε ένα καινούριο να κάνεις την δουλειά σου. Η επισκευή ή μάλλον αντικατάσταση στην ουσία τέτοιων parts είναι από πανάκριβη εώς και ασύμφορη.
-
skeftomai na to tsimpisw!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...μία καλή λύση είναι αυτή... [ κλικ ]
και πάρε ένα καινούριο να κάνεις την δουλειά σου. Η επισκευή ή μάλλον αντικατάσταση στην ουσία τέτοιων parts είναι από πανάκριβη εώς και ασύμφορη.
Θεωρείς απίθανο το να επισκευάζεται ?
-
Αν χάλασε η οθόνη, η επισκευή θα κοστίσει τόσο που η επισκευή θα είναι 100% ασύμφορη. Δηλαδή αν είναι να δώσεις 400-500 ευρώ για επισκευή, βάζεις κάτι ψιλά και παίρνεις ένα φθηνό καινούριο μηχάνημα που θα είναι πολύ καλύτερο από το δικό σου και με εγγύηση.
-
-
Άντε να το δούμε κι αυτό. Αν είναι καλός, ο opera θα φάει σουτ. Εννοείται ότι πρώτος παραμένει ο FF.
Edit:
Τσου!
Έχει προβλήματα. Δεν απεικονίζει σωστά τη μορφή της σελίδας στο in.gr και το cnn.com. Κρασάρει επανειλημμένα στο hotmail.com, τουλάχιστον στα Vista.
Είναι συμπαθητικός, δείχνει καλός ως πολύ καλός, αλλά θέλει δουλειά. -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
skeftomai na to tsimpisw!πολυ καλό αλλά δες και το cowon d2
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
skeftomai na to tsimpisw!
πολυ καλό αλλά δες και το cowon d2
-
υπαρχει σε εδω αντιπροσωπεια ?
-
ειμαι λιγο φαν της iRiver (θα ειναι το 4ο μου απα το παρω )
-
-
το είχα δει σε ελληνικό ιντερνετικό μαγαζί αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Η αδερφή μου έχει ένα Acer τριετίας και έπαθε (αν κατάλαβα καλά) ακριβώς το ίδιο! Κι εγώ πίστευα οτι η επισκευή θα ήταν ασυμφορη, αλλά τελικά πήγε στην Acer και επισκευάστηκε με 70
-
Αν δεν έχει χαλάσει η ίδια η οθόνη, εντάξει.
Αν χάλασε η οθόνη, είναι σίγουρα ασύμφορο.
Επίσης η αντιπροσωπεία της Acer φημίζεται για την αργοπορία της. -
iAudio (cowon) φέρνει το play247.gr , αλλά από οτι βλέπω τώρα δεν έχει το d2 :hmm:
-
Κατέβασα το Safari Beta.... ....πολύ μου άρεσε αλλά 'σκάει' συνέχεια στο laptop....
Οταν βγει η οριστική έκδοση....θα το χρησιμοποιώ οπωσδήποτε!
-
Αυτό διαβάζω και σε άλλα Ελληνικά fora.
Στο μεταξύ, υπάρχουν ιστορίες τρόμου από κατόχους Mac που προσπάθησαν να εγκαταστήσουν το Safari 3 Beta και έγινε χαμός. Ευτυχώς στο δικό μου η εγκατάσταση έγινε σωστά και από χτες που το χρησιμοποιώ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα.
Όντας φανατικός χρήστης Firefox για χρόνια, στην αρχή το Safari μου φάνηκε υπερβολικά λιτό (έως φτωχό), αλλά σιγά σιγά συνειδητοποίησα ότι έχει μόνο όσα χρειάζομαι και τίποτα παραπάνω. Less is more.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]